Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zachwalalem serwer jak sie dalo i bronilem go nawet po sprawie z antisha. Jednak ostatnio co odjebal team to jest jakies nieporozumienie. Jak mozna tak faworyzowac topke. Taki Respekt juz jest tak ustawiony ze ciezko bedzie go dogonic chwalil sie kiedys ze ma ponad 200 red perel po bugu w DC. I jak ma tu szary grcz go dogonic. Dochodzi do tego jescze zmniejszony exp orac drop. Na moje oko exp jest zmniejszony 10 krotnie. Dziekuje dobranoc mimo wbicia 90 lvl koncze tu gre bo nie ma sensu tu dalej grac. Kiedy jedna gildia sie oblowila na bugach. Czy czasem nie powinno byc tak ze za wykorzystywanie bugow powinien byc ban>?

Druga sprawa faworyzacja gildi, po banie ktory dostal Jedyny za wh(jest filmik) ja dzis go widze jak biega po m1 czy to ma znaczyc ze na tym serwerze sa rowni i rowniejsi??

ODRADZAM GRAC NA TYM SERWIE JAK CHCESZ ZACZAC GRAC TO JESTES OKOLO 3 MIESIECY W PLECY WZGLEDEM TOPKI pOZDRO

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zachwalalem serwer jak sie dalo i bronilem go nawet po sprawie z antisha. Jednak ostatnio co odjebal team to jest jakies nieporozumienie. Jak mozna tak faworyzowac topke. Taki Respekt juz jest tak ustawiony ze ciezko bedzie go dogonic chwalil sie kiedys ze ma ponad 200 red perel po bugu w DC. I jak ma tu szary grcz go dogonic. Dochodzi do tego jescze zmniejszony exp orac drop. Na moje oko exp jest zmniejszony 10 krotnie. Dziekuje dobranoc mimo wbicia 90 lvl koncze tu gre bo nie ma sensu tu dalej grac. Kiedy jedna gildia sie oblowila na bugach. Czy czasem nie powinno byc tak ze za wykorzystywanie bugow powinien byc ban>?

Druga sprawa faworyzacja gildi, po banie ktory dostal Jedyny za wh(jest filmik) ja dzis go widze jak biega po m1 czy to ma znaczyc ze na tym serwerze sa rowni i rowniejsi??

ODRADZAM GRAC NA TYM SERWIE JAK CHCESZ ZACZAC GRAC TO JESTES OKOLO 3 MIESIECY W PLECY WZGLEDEM TOPKI pOZDRO

Byłem przekonany ze tak sie stanie ;)

No ale przeciez to My ( VllP,Mavex i inni ) nic nie robiło na Becie , owszem nie siedzielismy calymi dniami Jak Inven( InspiratioN) , ale jak widac Cel był taki aby znalezc kilka( nie mowie ze wszystkie) bugow obławic sie kasa poprzez skorzystanie z nich i dopiero po czasie powiedziec(oczywiscie mowie o InspiratIoN) Administracji . Respect wraz z BlassYaa wbili po 99/97 i kilka osob jeszcze z Inspiration 90+, expili ze 2-3 dni prawie cały czas , przystaneli z expem i co ? Na 2 dzien exp zmniejszony w grocie i na mapie 90+ :) Watpie zeby to był zbieg okoliczności , podobno mowili zeby zwiekszyc exp ( zwiekszony na poczatku w grocie ) potem znow zmniejszony i potem znowu lekko podniesiony , Nie wiem czy to prawda ale kilka osob z 90+ ( nie z Inspiration) mowiło ze na Mapce 90 z JEDNEGO metka leciało 25% , nie wiem nie mowie ze to w 100% prawda , mowie jak mi pisali . Słyszałem też ze był bug z ItemShopem podobno , przy zakupie czegos otwieralo sie kilkakrotnie to samo i kupywało np 10szt w Cenie 1 . Słyszałem ze Administracja to wykryła i kazdemu zostalo to odebrane , nie wiem ... Kolejna rzecz ( zapis pozycji do V2) niby ''mały'' bug ale na poczatku serwera było to wkurzajace ze , np musiales wbijac 50lv aby dostac te 5 szt przepustek i niewiedzac ze da sie zapisywac pozycje w v2 musiales je tracic a po tych 5 sztukach musiales robic misje ktora robilo sie kilka godzin ( wiem sam bo to robilem , potem napisalem do lourta aby powiekszyl drop po 2 godzinach/ szybko to zostalo zrobione ) a inni klikali sobie w Pierscionku nie tracac przepustek , chyba nie jest to wielki problem Usunąć czy tez wyczyscic Pierscionki Teleportacji i wgrac je na nowo .

To tyle co miałem do powiedzenia . Pozdrawiam VllP !

Opublikowano

No ale przeciez to My ( VllP,Mavex i inni ) nic nie robiło na Becie , owszem nie siedzielismy calymi dniami Jak Inven( InspiratioN) , ale jak widac Cel był taki aby znalezc kilka( nie mowie ze wszystkie) bugow obławic sie kasa poprzez skorzystanie z nich i dopiero po czasie powiedziec(oczywiscie mowie o InspiratIoN) Administracji . Respect wraz z BlassYaa wbili po 99/97 i kilka osob jeszcze z Inspiration 90+, expili ze 2-3 dni prawie cały czas , przystaneli z expem i co ? Na 2 dzien exp zmniejszony w grocie i na mapie 90+ :) Watpie zeby to był zbieg okoliczności , podobno mowili zeby zwiekszyc exp ( zwiekszony na poczatku w grocie ) potem znow zmniejszony i potem znowu lekko podniesiony , Nie wiem czy to prawda ale kilka osob z 90+ ( nie z Inspiration) mowiło ze na Mapce 90 z JEDNEGO metka leciało 25% , nie wiem nie mowie ze to w 100% prawda , mowie jak mi pisali .

To tyle co miałem do powiedzenia .

Hahah Ladne bajki Jeden ma UB? 200 perel z DC , my jako gildia InspiratioN o bugu w DC dowiedzilismy sie dopiero ,gdy ktos napisal to na forum forgame ,wczesniej bilsimy wrozki generaly smoki exp zostal zmniejszony na mapce od 90 ,a expe w grocie był ten sam czyli 75- 84 1 h kazdy lvl , 84 - 90 2 h - 3 lvl .

Nie piscie tu takich bajek ,bo gowno wiedzie a sie odzywacie albo poprostu grac nie umiecie !

Opublikowano

No ale przeciez to My ( VllP,Mavex i inni ) nic nie robiło na Becie , owszem nie siedzielismy calymi dniami Jak Inven( InspiratioN) , ale jak widac Cel był taki aby znalezc kilka( nie mowie ze wszystkie) bugow obławic sie kasa poprzez skorzystanie z nich i dopiero po czasie powiedziec(oczywiscie mowie o InspiratIoN) Administracji . Respect wraz z BlassYaa wbili po 99/97 i kilka osob jeszcze z Inspiration 90+, expili ze 2-3 dni prawie cały czas , przystaneli z expem i co ? Na 2 dzien exp zmniejszony w grocie i na mapie 90+ :) Watpie zeby to był zbieg okoliczności , podobno mowili zeby zwiekszyc exp ( zwiekszony na poczatku w grocie ) potem znow zmniejszony i potem znowu lekko podniesiony , Nie wiem czy to prawda ale kilka osob z 90+ ( nie z Inspiration) mowiło ze na Mapce 90 z JEDNEGO metka leciało 25% , nie wiem nie mowie ze to w 100% prawda , mowie jak mi pisali .

To tyle co miałem do powiedzenia .

I tak już tu nie gram, ale dla twojej wiadomośći exp w grocie był nieruszany( jedynie na początku co jeszcze nie było 80 lvl-a ), nawet do przerwy konserwacyjnej ( w której zmniejszyli exp na mapie 90 ) miałem 87 i po przerwie dobijałem 90 jakoś różnicy nie widziałem. Za metka nie leciało 25% tylko 5%. Jak nie siedzieliście cały dzień na becie?, jak mavex miał podobno najwięcej godzin bo w namiocie w m1 siedział nocami i godziny nabijał bo chciał dostać więcej SM. ;)

@lussak R3SPecT nawet w eq nie miał 10 red pereł a ty mówisz o 200.....

Opublikowano

I tak już tu nie gram, ale dla twojej wiadomośći exp w grocie był nieruszany( jedynie na początku co jeszcze nie było 80 lvl-a ), nawet do przerwy konserwacyjnej ( w której zmniejszyli exp na mapie 90 ) miałem 87 i po przerwie dobijałem 90 jakoś różnicy nie widziałem. Za metka nie leciało 25% tylko 5%. Jak nie siedzieliście cały dzień na becie?, jak mavex miał podobno najwięcej godzin bo w namiocie w m1 siedział nocami i godziny nabijał bo chciał dostać więcej SM. ;)

@lussak R3SPecT nawet w eq nie miał 10 red pereł a ty mówisz o 200.....

A jak mogles widziec roznice skoro nawet nie byles na tej mapie w tym czasie ? loool -.-

Opublikowano

A jak mogles widziec roznice skoro nawet nie byles na tej mapie w tym czasie ? loool -.-

Mówie tu o grocie, bo po tej przerwie mówiliście że zmniejszyli exp w grocie.

A jeśli chodzi o mape 90 to masz racje bo zmniejszyli exp, ale groty nie ruszali.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Lourtowi ( bo to on zmienił raty etc ) podpowiadały osoby ( chodzi o zmiany ), które za 2 tygodnie idą z serwera na inny - hahaha, kosmos...

Serwer broniłem i polecałem, ale teraz nie ma sensu. Jeśli nowy gracz tutaj zagląda to radze wychodzić i nawet sie nie rejestrować. Chyba, że ktoś chce zmarnować pół dnia żeby zobaczyć, iż nie da sie zarobić na normalne eq...

Jedynie jak ktoś napisał wyżej - Fish bot i lecisz na małzach.

Teraz żeby zarobić w red lesie tyle co wczoraj z 5 metinów trzeba ubić ich minimum 10, bo jak zobaczyłem drop z metka 90 ( dzisiaj ), to po prostu wstalem z fotela, bo ze śmiechu kurwa nie mogłem, po czym wyszedłem od razu z serwera.

Opublikowano

Dokładnie,w grocie nie zmniejszali expa - idzie tak jak szło jedyne co tam robili to jeszcze jak kilka osób miało 75 poprawiali tam exp bo nic nie leciało.

Na mapce 90 zmniejszyli to jest pewne i sądzę że niektórzy na tym zyskali (lamq Gieracz) ale to już mnie nie interesuje.

Serwer hmm. Triador nazywany hardem? Hardem tylko dlatego że skile wbija się sporo czasu.Zrobic eq czy expić to jest kwestia 2dni i masz całe eq (zbroja ebo tarcza 61 te sprawy) wiec dla mnie to to nie jest hard tylko medium ale co Ja wiem o serwerach.

Administracja jak dla mnie podzielona,są dobrzy i pomocni i są chujowi.Mi Inven w miarę pomagał a drugi ch*j któremu lizal jeden gościu du*e to zaś przeszkadzał.

Tak samo ci wyżej - Anek nie potrafi utworzyć najłatwiejszych rzeczy na ts gdzie na stronie spamuje a w grze zgrywa bohatera banując.

Dobra na tyle w tym temacie do zobaczenia chopy

Opublikowano

Tak, chciałbym zachęcic nowych graczy do NIE GRANIA NA SYFIASTYM TRIADORZE.

Exp oraz drop itemów podczas gry został z edytowany na niekorzyść nowych graczy.

Tak jak niektórzy wbili 86-99 w 3 dni tak teraz wbicie tego zajmie nawet 2 tygodnie

Od incydentu z prywatnym Zuo Riperów dla wtajemniczonych ceny na rynku uległy zmianie. Nie dziwi mnie fakt, że odkąd pojawiło się 10x wiecej stalek i broni 75 to i cena metali i pereł poszła w góre. W ciągu trzech dni metal warty 10kk urósł do 40, red perła warta 15kk urosła też do 40kk. (dodam że ulepki jak i księgi czy kd nie uległy dużej zmiane i nadal są warte grosze)

Mało tego, aby nowy gracz zarobił troche yang jak to robił wcześniej, dropił ulepszacze i sprzedawał. Teraz niedość, że popyt na ulepszacze zmalał, to ich drop też został zmniejszony nawet trzy krotnie.

Co do pereł i małzy, na serwerze z początku z "lepszych bossów" leciało po 5 małzy, nie dziwi nikogo fakt, że wbicie tarczy 61+9 nie było trudno co też ich cena wahała się w 25kk, Teraz drop małzy i ich możliwość zdobycia zmniejszona o 90%. Cena tarczy 61+9 warta 30-40kk. z bossów dropi (szansa jakies 30/40%) po 2 małże. Dodatkowo, aby każdy łatwo mógł zdobyć małz, za System Osiągnięc można było za 12 pkt dostać małz, cena nie głupia bo wartość małży i tak nie przekraczała 500k. Teraz Małże za Osiągnięcia też zostały usunięte a co za tym idzie za małże ludzie wołają już 1kk. Jak głupio nie zauważyc, masowo wzrośnie liczba fishbotów która nie miała zbytnio wpływu na ceny.

Dlatego jeśli chcesz dobrze zarobić na 30-40lv odpal ze 3 fishboty i zarabiaj na małzach i perłach.

Dla Lourta i mr Rafaju, jest to mój ostatni serwer w waszym i ForGame wydaniu, daliście dupy na Grayscie, Almantii i tutaj też serwer zepsuliście, robiąc zmiany podczas gry. Nie lubię gdy jedni grając 18/24 w tydzien zarobią tyle, co nowi gracze po zmianach na serwerze w postaci mniejsze raty/ drop teraz w miesiąc się nie dorobią tego co topka. Ja na szczęscie nie zapierdalałem po 6h+ dziennie grając na tym syfie dlatego też nie dziwi mnie fakt że graczy ubywa i ubywac będzie. Tak samo jak na Almantii, z 1k graczy zrobiło się 100 po miesiącu. Dlaczego? Też się w raty i drop bawiliście co spierdoliło gre 3/4 graczom którzy z tego nie skorzystali bo nie zapierdalali 18/24 na waszym gównianym serwerze.

Dziękuje i żegnam, oby więcej tych "nowych aktualizacji" Szkoda że chwaliliście się możliwościa handlu postaci przez zwykły handel w grze. Szkoda że leci już trzeci tydzień a owy handel nawet nie jest dodany do gry. Czekam na więcej nowości które pokażecie w kolejnych zapowiedziach a których nie będzie na serwerze w ogóle ;]

Święta prawda. Gospodarka serwera jest beznadziejna, to co zostało zrobione przez administracje od momentu startu, powinno być zrobione na beta testach a nie oficjalnej odsłonie serwera. Heh... no i muszę to dodać bo aż mi się smutno robi jak widze tyle ludzi co tam gra. LUDZIE spójrzcie na człowieka, który jest właścicielem tego serwera to Lourt, osoba która miała tak dużo serwerów, że nie zdołacie nawet ich policzyć na palcach obydwu rąk. Jego serwery stoją max 2-3 miesiące, a wiecie czemu?

Bo przez pierwsze miesiące istnienia serwera zyski z IS są największe, jako przykład(byłem kiedyś w ekipie jednego z serwerów, nie jako GameMaster ale tutor, więc ten przykład jest na podstawie tego co ja widziałem) przez pierwszy miesiąc serwer zarobi 100% kwoty, w następnym miesiącu 30-40% tej kwoty! W kolejne miesiące coraz mniej i zyski robią się naprawdę znacznie mniejsze, a nawet znikome. Dlatego właśnie Lourt zamyka i otwiera swoje serwery, zarabiając pieniądze na kupie naiwnych kretynów, którzy ładują pieniądze do jego "kieszeni". Pozdrawiam ludzi, którzy tracą czas na tym serwerze. A serwer postoi max do wakacji, ahh a mogę nawet się założyć, że do wakacji to Lourt wyda jeszcze 1-2 serwery. Pozdro dla myślących !

Opublikowano

Wyjebane mam że straciłem moda, dobrze wiem że przez ciebie, i tak już tu nie gram.

Z żadnych z tych bugów co wymieniłeś ja nie skorzystałem, dobrze wiesz że Lourta nie było i nie miał kto tego naprawić w szybkim czasie.

( Pozdrawiam cię mavexie, nie będę cię obrażać pomimo tego że wyglądasz jak omen, Kula JP)

Przeze mnie? kur*a typie wyje**ne miałem w tego twojego moda :O

Nie skorzystałeś z żadnych bugów? dziwne ;) ale dobrze wiesz że ludzie z waszej gildii tak

Chuja wiesz jak wyglądam tyle Ci powiem :)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

@up, Panie Piotrze, lat 16, rocznikowo 17 uspokój już się ;-)

Administracja serwera niech lepiej dokładnie przemyśli wprowadzone wczoraj o północy zmiany, bo na ich skutek 60% graczy szykuje się do odejścia :D

EMPTY :C

Opublikowano

@up, Panie Piotrze, lat 16, rocznikowo 17 uspokój już się ;-)

Administracja serwera niech lepiej dokładnie przemyśli wprowadzone wczoraj o północy zmiany, bo na ich skutek 60% graczy szykuje się do odejścia :D

Zapomniałeś dodać, że z Częstochowy :/

I tak chuja o mnie wiecie :l

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Z tego co wiem - Lourt posłuchał graczy, którzy większość eq mają zrobione, są to mniej więcej 70 lv +, które za 2/3 tygodnie sprzedają tutaj konta i idą na nowy serwer.

Lourt zrobiono Cie w chuya, bo założe sie, że kiedy wczoraj Ci mówili co do zmiany, to nawet nie wiedziałeś, że tych osób na Twoim serwerze za pól miesiąca nie będzie =)

Opublikowano

Pierdo... to ! Takie zmiany jprd... tylko dla graczy 80+ którzy już eq mają. Z tymi małżami to odwalili. Spadam stąd wole grać w lol lub iść na ra***.eu

Opublikowano

A tak jaraliście się tym serwerem, a teraz każdy odchodzi. I dobrze Wam grajcie na nastepnym serwerach tego Pana. ;=)

<antywarn>

Skad leca malże?

Opublikowano

I kolejna inna wersja ;) zmieniajcie dalej a w końcu dowiemy się czegoś ciekwego ^^

Gdybyśmy nie zostali i złapani to gralibyśmy dalej a te dowody zostałyby między nami :)

Tak jak mówiłem na początku triadora był to mój ostatni serw ;3

Pozdrawiam

Na prawdę?! Ostatni?! :):):):)

To teraz niech tylko kat zakończy swoją przygodę <3

+ kat mówił że za tydzień da film, aż tydzień potrzebny jest Wam na podrabianie filmu? :D

Na serwer polecam wbić, tylko zróbcie coś z tym przedłużeniem peta.. o 5 dni, bo jak się innego zwierzaka wybierze to się go nie dostaje :)

Opublikowano

Serwera nie polecam nowym graczom. Nie ma tutaj czego szukać tylko strate czasu. Wielcy znawcy tak podpowiedzieli Lourtowi, że same wulgi w strone administracji, gratuluje Wam, bo te zmiany były świetne.

Lourt w chuya Cie zrobili, bo Ci znawcy co tak załatwili Ci teraźniejszą opinie za 2 tygodnie lecą na As...

Opublikowano

Szkoda, że Administracja sie nie wypowie teraz w temacie. Broniłem ich po akcji z Antishą ale teraz nie mam zamiaru. Spróbuję sprzedać postać w miarę szybko i uciekam z serwera bo z tego co widzę, odchodzi co raz to więcej graczy nie tylko tych którzy napiszą to na mpc ale też Ci którym się tego nie chce robić. Myślałem, że serwer będzie przynajmniej na wakacje, niestety się pomyliłem. Odradzam gry na serwerze graczom którzy dopiero ją zaczynali albo mają mniejsze lv. Nigdy ale to nigdy nie dorównają Topce która za tydzięń max dwa będzie miała już perfekt Eq. Ceny zmianek, małzy, pereł, metali, tarczy 61, stalek, bojowych znacznie podskoczy do góry, chociaż i teraz te ceny wydawały sie śmieszne. Ale przecież ważne, że Topka zrobiła to co musiała i teraz cieszą ryje. Ciekaw jestem czy będą cieszyć za 2 tygodnie jak serwer będzie świecił pustkami czy też w miarę szybko spróbują sprzedać/ wymienić Eq. Administracja wtedy zobaczy jaki kolejny błąd zrobiła, po raz kolejny napiszę w tym temacie nie kierując tego tylko do Administracji tego serwera ale do każdego. Gracze z Topki nie tworzą serwera, towrzą go też inni gracze który mniej czasu poświęcają na grę, a bawią się lepiej od nich. Nie polecam serwera i odradzam zaczęcia gry, nie dacie rady się wybić, mówię o zarobku i Eq. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Najlepszy serwer hard? gdyby nie te wszystkie bugi, które wykorzystało InspiratioN, po czym szli do gm'a, aby to naprawili byłoby na pewno lepiej :)

Dlaczego wyszła z twarzą i dali wcześniej posta od nas? ponieważ anek sama nas przytrzymała, abyśmy nie dawali wcześniej tych dowodów

Nikt nie ucierpiał itp, itd ... hawkey dobrze wiesz jak było/jest dostałem bana na konto a eq jakie miałem przerzuciłem i wymieniłem za rav**

Ilość graczy taka sama? wątpię spadła o trochę wiem o tym, ponieważ grałem na serwerze dzień w dzień dość dużo H i byłem na serwerze nie dawno i gra mniej osób (nie mówię, że poniżej 1k ale gra mniej niż grało)

To pomyśl, że administracja ma licznik i wie lepiej :) To że mniej sklepów zobaczyłeś, nie wnioskuje, że na serwerze jest mniej graczy.

Wręcz przeciwnie, po rozmowie z iGuaną, dowidziałem się, że po zbanowaniu części waszej gildii, graczy przybyło :)

Dlatego najwyraźniej serwer wyszedł na większy + :)

Szkoda, że Administracja sie nie wypowie teraz w temacie. Broniłem ich po akcji z Antishą ale teraz nie mam zamiaru. Spróbuję sprzedać postać w miarę szybko i uciekam z serwera bo z tego co widzę, odchodzi co raz to więcej graczy nie tylko tych którzy napiszą to na mpc ale też Ci którym się tego nie chce robić. Myślałem, że serwer będzie przynajmniej na wakacje, niestety się pomyliłem. Odradzam gry na serwerze graczom którzy dopiero ją zaczynali albo mają mniejsze lv. Nigdy ale to nigdy nie dorównają Topce która za tydzięń max dwa będzie miała już perfekt Eq. Ceny zmianek, małzy, pereł, metali, tarczy 61, stalek, bojowych znacznie podskoczy do góry, chociaż i teraz te ceny wydawały sie śmieszne. Ale przecież ważne, że Topka zrobiła to co musiała i teraz cieszą ryje. Ciekaw jestem czy będą cieszyć za 2 tygodnie jak serwer będzie świecił pustkami czy też w miarę szybko spróbują sprzedać/ wymienić Eq. Administracja wtedy zobaczy jaki kolejny błąd zrobiła, po raz kolejny napiszę w tym temacie nie kierując tego tylko do Administracji tego serwera ale do każdego. Gracze z Topki nie tworzą

serwera, towrzą go też inni gracze który mniej czasu poświęcają na grę, a bawią się lepiej od nich. Nie polecam serwera i odradzam zaczęcia gry, nie dacie rady się wybić, mówię o zarobku i Eq. Nie pozdrawiam.

Koleś, jeśli myślisz, że wszedłeś na serwer gdzie za spota psów będziesz miał 5 lv i 5kk to lepiej stąd wyjdź. Tyle na temat :)

Opublikowano

Takie małe pytanko , po starcie miał zostać dodany licznik na stronę , jakoś go nie ma, dlaczego? :)

Opublikowano

Takie małe pytanko , po starcie miał zostać dodany licznik na stronę , jakoś go nie ma, dlaczego? :)

Zapewne byłby lada moment, ale przecież liczba graczy spada i to ładnie, dlatego =)

To pomyśl, że administracja ma licznik i wie lepiej :) To że mniej sklepów zobaczyłeś, nie wnioskuje, że na serwerze jest mniej graczy.

Wręcz przeciwnie, po rozmowie z iGuaną, dowidziałem się, że po zbanowaniu części waszej gildii, graczy przybyło :)

A to dziwne, pewien GM powiedział mi, że nie może podać liczby graczy na serwerze ? Więc ?

Opublikowano

Koleś, jeśli myślisz, że wszedłeś na serwer gdzie za spota psów będziesz miał 5 lv i 5kk to lepiej stąd wyjdź. Tyle na temat :)

Człowieku nie jesteś pierwszym lepszym graczem z łapanki, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Zacznij następnym razem troszkę szerzej myślec, bo jak na razie jesteś troszkę ograniczony myśląc, że każdy kto nie poleci serwera nie wbił nawet 30 lv, czy też chciałby '5kk' ze spota. Gdzie w swoim poście napisałem, że chciałbym aby powiększyli drop yang czy coś w tym stylu? Zacznij myśleć i czytać logicznie, jeśli Ci to nie wychodzi przeczytaj to jeszcze 2 razy. Dla twojej świadomości wbiłem 77lv i zrobiłem bardzo dobre eq na swój lv, więc nie próbuj mi wmawiać, że chciałbym 5kk ze spota ' Koleś '

Opublikowano

Bo liczba graczy spada :x

po co pokazywać licznik, gdzie grało na początku z 1.5k ludzi, a teraz gra z 900-1000 ? ^^

Opublikowano

Koleś, jeśli myślisz, że wszedłeś na serwer gdzie za spota psów będziesz miał 5 lv i 5kk to lepiej stąd wyjdź. Tyle na temat

A jaki admin będzie walił prosto z mostu, że graczy coraz mniej ? :) Takie informacje tylko odstraszają nowych graczy, a tego właściciele priva racze nie chcą :)

Zresztą jak czytam posty adminów tego serwera to raz jest 1600 graczy, raz 1300 raz 1500 raz 1200 potem znowu 1500. W mym mniemaniu zmyślają i tyle ;)

Antywarn@ - skąd lecą pudełka z księgami ?

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...