Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK SŁYSZE ZNOW BYŁ PRO EVENT

CZYLI ADMINI W akCJI NIE POLECAM GOWNO I TYLE

ADMINI NIE OGARNIECIE

PRZEKRETY GM

1 EVENT DOBRY KOLEGA gm ZABIJAL CO 2 WODA

GILDIA WBIŁA 99LV FAWORYCI ADMINOW

ZMNIEJSZYLI EXP

DZIWNE TO ....

dno nie polecam

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na harda to mi to nie wygląda iż o wszystko latwo, exp leci jak na medium , moby w grocie jak widać nie wymagają skilli nawet na G bo jak ktoś ma G to git , serwer oceniam pod zwględem trudnosci medium easy (easy ponieważ dostępnośc marmurków jest jak na tacy pelerynek bodzi malzy) bugi? hmm dojrzałem jeden mianowicie na pietrach w dt moby wchodzą daleko za scianę ze nawet nie idzie ich sciągnąć pelerynką to samo w lochach pająków v1 v2. Ogólnikowo serwer dobry spora ilość graczy bardziej medium jak hard ale jest ok.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Odradzacie gry tutaj choc gra popoludniu conajmniej 1200graczy, wiadomo ze beda jakies wyrzutki ktorym sie serwer nie spodoba ale blagam...nie musicie dodatkowo pisac bzdur, serwer na moje oko jest naprawde niezly, warto tez wydac te 11 zlociszy na biednego konika. Warto tez dodac ze marmurki i malze to cos co mogli zrobic najlepszego na tym serwerze, przynajmniej niczego nam nie brakuje i zawsze mozna kupic po przystepnej cenie. Jestem tylko niezadowolony tym ze nad skillami trzeba sie pomeczyc ale cos z harda tez musi byc. Exp jest na hard, nie zgodze sie z tym ze dobrze leci bo leci bez zadnych pd'kow naprawde ciezko. To taka moja opinia jak narazie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Odradzają, choć gra tutaj po południu 1600 graczy lub więcej..
Nie wiem czy to jest oddziaływanie na skutek taki, że przyszli z innych serwerów, czy taki, że rzeczywiście pobrali tego klienta i raczyli tam wejść wgl.
Tak wiele osób tutaj narzeka, a jak się wejdzie do M1, to nie ma gdzie w dobrym miejscu sklepu postawić, bo tyle ich tam jest.
Według mnie serwer jest bardzo dobrze dopracowany, mozna tutaj mówić o konkurencji z Ra***.
Tak samo wiele osób narzeka a non stop w grze leci " Dam EQ na Ra*** za bojowca tutaj/ za EQ tutaj".
Naczytałem się tutaj tak wiele bzdur, że poziom tych ludzi gniecie wszystko.

2x post wyżej.
#Quejq, typowy przykład osoby, która odradza gry na Triadorze. Przekręty? Podaj choć jeden przekręt Lourta, gdzie zwinął kasę i zwiał bez żadnej informacji.
Komentujesz tutaj, mając Nismo w teamie, gdzie ja się nasłyszałem już wszędzie o nim. Wiem, że to jest konkurencja dla Was, ale szukajcie innych sposobów na reklamę. A jeśli już chcesz tutaj komentować i oskarżać innych, daj choć jeden dowód. Nie kreuj opini o własnych serwerze w taki sposób, bo to się na Tobie odbije.

Posdumowując polecam bardzo grę tutaj, bo naprawdę świetnie idzie się bawić, wojny gildi właśnie się zaczną, wszyscy mają szanse być jednym z najlepszych.

Opublikowano

No i co, że gra około 1500 graczy? Ilość -/- jakość, również nie polecam tego serwera, mnóstwo dzieciarni, przekrętów...

Opublikowano

Widzę że niektórych interesuje bug z WO. Na początku serwera wystarczyło raz dropnąć skrzynkę na WO, gdyż można było ją otwierać w nieskończoność. Potem tylko się wchodziło, myk na drugie piętro -> przenoszenie za pomocą instrukcji dwuręcznego, dropimy kluczyk i jesteśmy na bossie ogrów. Średnio trwało to 5-10 minut a drop to bronie 30 +6/7 jak z dwugłowego orka, 5 bon i sztabka 1kk. Jak widać zarobek opłacalny. Usunęli to po 2-3 dniach, czyli szło się dorobić :)

Opublikowano

Odradzają, choć gra tutaj po południu 1600 graczy lub więcej..

Nie wiem czy to jest oddziaływanie na skutek taki, że przyszli z innych serwerów, czy taki, że rzeczywiście pobrali tego klienta i raczyli tam wejść wgl.

Tak wiele osób tutaj narzeka, a jak się wejdzie do M1, to nie ma gdzie w dobrym miejscu sklepu postawić, bo tyle ich tam jest.

Według mnie serwer jest bardzo dobrze dopracowany, mozna tutaj mówić o konkurencji z Ra***.

Tak samo wiele osób narzeka a non stop w grze leci " Dam EQ na Ra*** za bojowca tutaj/ za EQ tutaj".

Naczytałem się tutaj tak wiele bzdur, że poziom tych ludzi gniecie wszystko.

2x post wyżej.

#Quejq, typowy przykład osoby, która odradza gry na Triadorze. Przekręty? Podaj choć jeden przekręt Lourta, gdzie zwinął kasę i zwiał bez żadnej informacji.

Komentujesz tutaj, mając Nismo w teamie, gdzie ja się nasłyszałem już wszędzie o nim. Wiem, że to jest konkurencja dla Was, ale szukajcie innych sposobów na reklamę. A jeśli już chcesz tutaj komentować i oskarżać innych, daj choć jeden dowód. Nie kreuj opini o własnych serwerze w taki sposób, bo to się na Tobie odbije.

Posdumowując polecam bardzo grę tutaj, bo naprawdę świetnie idzie się bawić, wojny gildi właśnie się zaczną, wszyscy mają szanse być jednym z najlepszych.

Zią zastanów się o czym Ty pier* sygnaturki mogę zaraz zmienić, nie jestem w żadnym TEAMI'E.. a co do przkekrętów, 1 odsłona tiliana mi wystarczyła. Pozdro :)

Opublikowano

Zią zastanów się o czym Ty pier* sygnaturki mogę zaraz zmienić, nie jestem w żadnym TEAMI'E.. a co do przkekrętów, 1 odsłona tiliana mi wystarczyła. Pozdro :)

I powiem ci coś ;) Nie rozumiem takich ludzi którzy piszą o 1 odsłonie a nic nie wiedzą .... To mogę ci opowiedzieć .... Na tiliane było 2 adminów Lourt iGuanna Nie mieli zabezpieczeń dobrych ;- i 2 gości się włamało 1 z nich był XiaO 2 kolega .. ; A XiaO umiał się wszędzie włamać... i się włamali nie było żadnych przekrętów. Teraz Lourt doszedł do Teamu For Game która ma bardzo dobre zabezpieczenia i proszę cię jeśli nic nie wiesz to stul za przeproszeniem pysk :).

Opublikowano

I powiem ci coś ;) Nie rozumiem takich ludzi którzy piszą o 1 odsłonie a nic nie wiedzą .... To mogę ci opowiedzieć .... Na tiliane było 2 adminów Lourt iGuanna Nie mieli zabezpieczeń dobrych ;- i 2 gości się włamało 1 z nich był XiaO 2 kolega .. ; A XiaO umiał się wszędzie włamać... i się włamali nie było żadnych przekrętów. Teraz Lourt doszedł do Teamu For Game która ma bardzo dobre zabezpieczenia i proszę cię jeśli nic nie wiesz to stul za przeproszeniem pysk :).

idioto, zostajesz zgłoszony, bo na pw mi grozisz to raz, wjedziesz mi na r-o-e ? Adres chcesz ? Spoko, jak chcesz to pisz pw śmieciu, czekam . :)

A Co do Tiliana, skończ pisać bajki, bo Ci to nie wychodzi, i szybki jesteś.. szybszy niż woda z klozecie, że Lourt jest w FG.. gz.. -.-

Opublikowano

Serwer zajebisty, mam dopeiro 42 level , ale gra sie bajka, Exp dostosowaliście dobrze, musze Wam to przyznać :) CO mnie denerwuje to że nie ma dobrych spotów wolnych bo kazdy expi, i widac ze mimo iz serwer ma z tego co widze 2 tyg to liczba graczy trzyma sie pewnie około 1500-1700 i nie idzie znalezsc dobrego spota, osobiscie wolal bym mniej graczy,

Jak narazie żadnego wiekszego buga nie znalazlem, az jestem w szoku.

Na dzien dzisiejszy serwer najlepszy priv na jakim grałem i polecam Wam, bo warto zacząc,

P.S czytam tak psoty wyzej jak ludzie pisza ze nie potrafia zarobic, skoto ktos nie potrafi aorbic niech idzie na easy albo mediuma i tam nakurwia itemy w sklepie a nie pcha sie na harda jak lysy z motyka na slonce.

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Serwer zajebisty, mam dopeiro 42 level , ale gra sie bajka, Exp dostosowaliście dobrze, musze Wam to przyznać :) CO mnie denerwuje to że nie ma dobrych spotów wolnych bo kazdy expi, i widac ze mimo iz serwer ma z tego co widze 2 tyg to liczba graczy trzyma sie pewnie około 1500-1700 i nie idzie znalezsc dobrego spota, osobiscie wolal bym mniej graczy,

Jak narazie żadnego wiekszego buga nie znalazlem, az jestem w szoku.

Na dzien dzisiejszy serwer najlepszy priv na jakim grałem i polecam Wam, bo warto zacząc,

P.S czytam tak psoty wyzej jak ludzie pisza ze nie potrafia zarobic, skoto ktos nie potrafi aorbic niech idzie na easy albo mediuma i tam nakurwia itemy w sklepie a nie pcha sie na harda jak lysy z motyka na slonce.

Też nie rozumiem tych ''psotów'' wyżej..

Ale za to polecam panu http://so.pwn.pl/

bo beka jest.. xD

a co do Triadora, najlepszy hard jaki wyszedł do tej pory, jestem ciekaw, za ile Lourt jak i ekipa FG go zamknie, tak jak ich pozostałe serwery... :rolleyes:

Opublikowano

Też nie rozumiem tych ''psotów'' wyżej..

Ale za to polecam panu http://so.pwn.pl/

bo beka jest.. xD

a co do Triadora, najlepszy hard jaki wyszedł do tej pory, jestem ciekaw, za ile Lourt jak i ekipa FG go zamknie, tak jak ich pozostałe serwery... :rolleyes:

Ja nie wiem ty udajesz dzieciaka ? >>>>? Czytałeś dlaczego je zamkli chyba nie..... To poczytaj radzę ci a nie wypisuj nie stworzone głupoty.

Opublikowano

Ludzie to jest najlepszy serwer ktory powstal w tym roku. Codziennie grubo ponad 1500 ludzi jest online. Wypowiedzi niektorych osob to jest poprostu z zazdrosci lub gnojki z innych serwerow. Nie wierzcie w bajki o bugach i rozdawaniu eq. Serwer poprostu mega. nie czekajcie tylko wbijac bo pozniej bedziecie zalowac Pozdro

Opublikowano

Oj xiao xiao to sie wszedzie wlamywal jak ktos go zdenerwowal albo lecial z nim w chuja to wchodzil na ts mowil ze w ciagu 5 minut serwer padnie(a wszyscy oczywiscie pianie z niego) a po 5 minutach placz ze serwer off hahaha oj z xiao troche sie gralo kiedys :D Na grayscie byly wlamania pamietam to jak dzis ;) na paradise byly przekrety tez jakies z tego co pamietam . A co do serwera fajnie sie gra ale exp jest zbyt szybki przynajmniej na 71lvl jest szybko potem to nie wiem a o pd to nie trudno wgl serwer polecam ;)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Gdyby GA nie dawał eq kolegom to bym zagral

Proszę o dowody. Na żadnym serwie tej administracji obecnej nie było navi. Nie obchodzi mnie co było na Paradise czy Grayst to jest przeszłość. Serwer jak najbardziej polecam, jak dla mnie jeden z najlepszych hardów a m1 ciągle zapełnione.

Opublikowano

Serwer epicki, wszystko pięknie dopasowane, nic tylko grać na serwerze i zostać na długo. ;) Handel się doskonale rozwija, są problemy ze znalezieniem spota, ale to jest piękne- rywalizacja. Na serwerze grubo ponad 1.5k ludzi, ch1 m1 Jinno- 150-200 sklepików jak nic.

Serwer polecam, zapraszam serdecznie do gry.

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...