Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja serwer polecam :) masa graczy, nie ma co się bać o pustki w m1. Minus taki że ciężko o dobrego spota i trzeba walczyć:D
PS. ma ktoś dobry sposób na zarobek na 70lvl + byłbym bardzo wdzięczny o wiadomość na pw ; )

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poważnie gra po 1k osób ? ;> Można to zauważyć po zajętych expach i stojąc w m1 ;D?

Bardzo dużo ludzi gra, dwa dni temu ponoć około 1800 było, bo jakiś event był ;P

A Ty od tej pomocy, weź wejdź na TS i poczekaj w odpowiednim dziale, bo tam są moderatorzy i oni przenoszą do administracjii, więc pokenij jakiegoś modka, to na pewno Cię przeniesie.

Graczy jest naprawdę bardzo dużo, widać to po miastach, szczególnie po jinno oraz shinsoo. W jinno ciężko wgl. przebiec przez miasto, bo stoją już przy urielu i bliżej dozorcy.

Ja aktualnie cieszę się, że tutaj zawitałem, mam dobrą gildię, TS mamy, siedzimy do 2-3 śmiejąc się..

Więc zabawa przypisuje dobra, teraz niedługo zaczną się wojny, bo jeszcze wszyscy expią, tak więc zapowiada się bardzo ciekawie.

Mam nadzieję, że serwer nie upadnie, no i tym co się wahają, naprawdę polecam tutaj zagrać tym bardziej, że jeszcze nic straconego, bo wakacje się zaczynają. :)

Opublikowano

Moge wiedziec co było bugiem na wo? i o co z tym wszystkim chodzi?

Nie ma żadnego bugu. Ludzie po prostu chodzą, jedna osoba puściła teksta, że coś wyciągneli. Niby był YangBug, admini to sprawdzili i nic nie ma. Gdyby cokolwiek rzeczywiście było, to tutaj 2-3 strony były w filmikach z tym błędem.

Opublikowano

Moge wiedziec co było bugiem na wo? i o co z tym wszystkim chodzi?

mogłeś nadropić sobie mapki z metka i cały czas przechodzić od razu na ostatnie piętro. z bossa leciały jakieś itemy+sztabka złota 1kk

Opublikowano

mogłeś nadropić sobie mapki z metka i cały czas przechodzić od razu na ostatnie piętro. z bossa leciały jakieś itemy+sztabka złota 1kk

to,że dropisz mapki z metków i przechodzisz na ostatnie piętro to nie bug ...

Opublikowano

to,że dropisz mapki z metków i przechodzisz na ostatnie piętro to nie bug ...

Tylko, że ta skrzynia była nieskończona i nie musiałeś chodzić kilka razy na 7 piętro żeby dropić sobie instr 2 ręcznej broni tylko mogłeś otwierać jedną skrzynie tyle ile chciałeś :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Była jakaś cofka??! wchodze na konto i nie mam postaci :huh:

EDIT: Wszystko wyjasnione :) w szybkim tępie została mi udzielona pomoc.

Opublikowano

Ogólnie fajny. Pograłem chwile ale myślę, że zbyt dużo jest zwalone z epvp. Prawie wszystko co można macie dodane z epvp/mpc. Przez takie coś klimat metina już się psuje, nie gram dalej.

Opublikowano

Mam pytanie czemu wchodze na swoje konto i nie mam postaci :huh: -.-

Wyślij to na pw adminowi lub zgłoszenie na forum bo gówna nas to obchodzi tutaj.

Serwer świetny, znikoma liczba bugów, polecam i zapraszam!.

After Life.

Opublikowano

Powiem mi ktoś jak tu zarobić ^_^

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Troszke dziwe ze ciecie z inspiration(gildia ulubiencow adminow) wbila 99 lvl i nagle zmniejszyli exp. To sa chyba jakies jaja

tak samo jak był event co 2 wodza ubijał dobry kolega GM dziwnie

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Do szkoły a nie kurwa sONdzisz :D

Serwer zajebisty

Przypadek? nie sondze

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Żeby nie było, że nie jestem za banowaniem wh, fb itp.

ale robienie tego na podstawie filmiku nakręconego przez innego gracza (nakręcił jak pisze do kogoś, a ten mu nie odpisuje bo łowi :( )jest żałosne.

W regulaminie nie ma wzmianki iż gracz ma obowiązek odpisywania drugiemu graczowi (jedynie gm'owi by wypadało ;) ).

Zwłaszcza, że w większości przypadków piszą dzieciaki szukające znajomych/ dziewczyn/ chłopaków. (któryś z kręcących zachowywał się jak jeden z wymienionych)

Administracja, umieszczając na liście zbanowanych linki do filmików jako powód się po prostu kompromituje.

I ten pełny emocji filmik z eventu (nie wiem czy się śmiać, czy płakać) szczęśliwy numerek (byś się chociaż kobieto wysiliła z wybieraniem numerka...)

na którym jakaś pani (?) próbuje pokazać, że wcale nie była stronnicza, bo nie widziała sklepików.

Nie mówię, że było inaczej

AAAALEEEE...

Równie dobrze mogła wcześniej na niewidoku pokręcić się po mieście, bo piali o tym evencie już przed 19

a po 19 "zaczęła" event.

To tylko moja teoria jak mogło być xD

Ale teraz poważnie, jak macie takie eventy robić, to nie róbcie wcale xD

jenova1.jpg
Opublikowano

Żeby nie było, że nie jestem za banowaniem wh, fb itp.

ale robienie tego na podstawie filmiku nakręconego przez innego gracza (nakręcił jak pisze do kogoś, a ten mu nie odpisuje bo łowi :( )jest żałosne.

W regulaminie nie ma wzmianki iż gracz ma obowiązek odpisywania drugiemu graczowi (jedynie gm'owi by wypadało ;) ).

Zwłaszcza, że w większości przypadków piszą dzieciaki szukające znajomych/ dziewczyn/ chłopaków. (któryś z kręcących zachowywał się jak jeden z wymienionych)

Administracja, umieszczając na liście zbanowanych linki do filmików jako powód się po prostu kompromituje.

I ten pełny emocji filmik z eventu (nie wiem czy się śmiać, czy płakać) szczęśliwy numerek (byś się chociaż kobieto wysiliła z wybieraniem numerka...)

na którym jakaś pani (?) próbuje pokazać, że wcale nie była stronnicza, bo nie widziała sklepików.

Nie mówię, że było inaczej

AAAALEEEE...

Równie dobrze mogła wcześniej na niewidoku pokręcić się po mieście, bo piali o tym evencie już przed 19

a po 19 "zaczęła" event.

To tylko moja teoria jak mogło być xD

Ale teraz poważnie, jak macie takie eventy robić, to nie róbcie wcale xD

Tobie si e kufa nie dogodzi, robai eventy zle, nie robia jeszcze gorzej

nagrywaja filmik zeby nie bylo ze vebent jest przkeupiony to płaczesz ze chujowy filmik

Serwer jest kosa, mało bugów. admini oganrieci, nie peirodla sie, ktos gra na hackach banuja, jak cos sie dzieje pomagaja, bugi naprawiaja nic dodac nic ujac

a ty nadal placzesz ;)

Serwer polecam, jak dla mnie najlepszy HARD 2013 r

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...