Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się wbijać na serwa? ,proszę niech ktoś kto gra dłużej napisze minusy i plusy , zamierzam grać na Archerze ;) , z góry dzięki ;<

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze myślę, ale żeby wbić skill na G ku, to po prostu czytać co 8h tak? Nie da się tego jakoś zrobić aby było pomyślne przeczytanie?

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze myślę, ale żeby wbić skill na G ku, to po prostu czytać co 8h tak? Nie da się tego jakoś zrobić aby było pomyślne przeczytanie?

nie da się przyspieszyć tego procesu.. czytasz tak samo jak na PLu tylko nie możesz używać rad ani zwojów

powodzenia w czytaniu ku przez miesiąc ! :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Serwer polecam, wszystko dobrze przemyślane. Ludzie płaczą, że skille co 8h, a to jest jedyna rzecz HARD a tym serwerze. Ja czytając ku (3 dziennie), mam 3 ku do M10 i prawie 90 lvl. Biolog, exp, drop yang wszystko w jak najlepszym porządku jest. Jeżeli się zastanawiacie czy grać to odpowiedź brzmi TAK !

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Poważnie gra po 1k osób ? ;> Można to zauważyć po zajętych expach i stojąc w m1 ;D?

1k osob to jest o 1 w nocy;d normalnie gra po 1500-1600

UggNk9.gif

Opublikowano

Brak kontaktu z adminami. Czekasz 20h na na Gm na ts3 on i tak nie wchodzi. Zgłaszasz im chetera on za 7 dni dropi na metkach.... Nie polecam, kompletny brak kontaktu.

Opublikowano

Moim zdaniem to lekki niewypadł...

Już tłumaczę powody:

Triador to serwer hard a w 10 dni jest wbity już 94lv? Przy czym ta postać ma skille m7/m8 a więc to się mija z celem.

Słaba gospodarka serwera. Brak możliwości zarobku. Po zbugowanym WO gracze mają po 300-600kk, które zarobili na bugu i stać ich na wszystko. Ktoś wystawił Fms +9 śr 52 bodajże z kd +5 dla zbity za kosmiczną cenę jak na tamte ceny. Pewnie chciał się tylko pochwalić . A po chwili zeszedł... Tak samo było z kilkoma itemami,

Niska cena ku nie proporcjonalna do cen eq.

Brak kontaktu z adminem zaczyna się sytuacja jak na każdym z serwerów 4game. Olewka adminów.

Spadek liczby graczy to tylko kwestia czasu niestety. Gdy większość wbije i zobaczy jak ciężko im będzie zarobić uczciwym sposobem teraz na eq będą odchodzili z serwera ponieważ na zbrojkę +9 będą musieli dropić przez miesiąc kamole. zmianki oraz ku...

Sam grałem na serwerze do momentu odkrycia bugu z WO. Klucz przenosił na ostatnie piętro a potem tylko wystarczyło ubić bossa na wh czyli razem 5 min. I tak przez cały dzień :) Dodam, że drop z bossa jest kosmiczny tzn. był jak na tamte czasy...

Opublikowano

Była przerwa, serw już działa

2UP@ Ty chyba kpisz ;d banują cały czas jak dajesz dowód tak więc skończ pierdo**ć ;3

Dowody? do Wh dowody a od chuja logi mają? Gm nie racza odblokować PW karzą piszać na oglnym na forum chcesz odpowiedzi moderator zamyka temat. Gospodarka fajna rzecz, ku 300k item 35kk

Opublikowano

Dowody? do Wh dowody a od chuja logi mają? Gm nie racza odblokować PW karzą piszać na oglnym na forum chcesz odpowiedzi moderator zamyka temat. Gospodarka fajna rzecz, ku 300k item 35kk

Zarobek jest na wyższym lvl;u chodzą na bossy ;)

Jakoś każdy filmik który został wstawiony to gracz dostawał bana :l

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Moim zdaniem to lekki niewypadł...

Już tłumaczę powody:

Triador to serwer hard a w 10 dni jest wbity już 94lv? Przy czym ta postać ma skille m7/m8 a więc to się mija z celem.

Słaba gospodarka serwera. Brak możliwości zarobku. Po zbugowanym WO gracze mają po 300-600kk, które zarobili na bugu i stać ich na wszystko. Ktoś wystawił Fms +9 śr 52 bodajże z kd +5 dla zbity za kosmiczną cenę jak na tamte ceny. Pewnie chciał się tylko pochwalić . A po chwili zeszedł... Tak samo było z kilkoma itemami,

Niska cena ku nie proporcjonalna do cen eq.

Brak kontaktu z adminem zaczyna się sytuacja jak na każdym z serwerów 4game. Olewka adminów.

Spadek liczby graczy to tylko kwestia czasu niestety. Gdy większość wbije i zobaczy jak ciężko im będzie zarobić uczciwym sposobem teraz na eq będą odchodzili z serwera ponieważ na zbrojkę +9 będą musieli dropić przez miesiąc kamole. zmianki oraz ku...

Sam grałem na serwerze do momentu odkrycia bugu z WO. Klucz przenosił na ostatnie piętro a potem tylko wystarczyło ubić bossa na wh czyli razem 5 min. I tak przez cały dzień :) Dodam, że drop z bossa jest kosmiczny tzn. był jak na tamte czasy...

mi tam zawsze pomaga administracja jak tylko wbije na TSa. raz czekałem 2h bo nikogo nie było, ale jak są to schodzą od razu.

gospodarka jest dobra, i się rozwija w dobrym kierunku. ku są coraz droższe, ulepszacze i eq tanieje.

Opublikowano

Serwer zapowiadał się jako jeden z najlepszych serwerów tego roku do póki Administratorzy po tygodniu istnienia serwera nie dali eventu ZUO po którym każdy wydropił sobie tego co potrzebował i przez taki błąd spadła gospodarka przez którą nie idzie zarobić Aury z dnia na dzień coraz to tańsze jak i reszta itemów myślałem że to wszystko się ustatkuje i będzie jak za czasów początku serwera , ale niestety zawiodłem się. Faworyzacja graczy na serwerze również występuje jak wiadomo był Yang Bug na WO przez który jedna część graczy zarobiła konstruktywną część Yangów przez którą do końca gry nie będą musieli biegać i dropić , tak jak reszta pozostałych graczy + do tego serwer Hard po którym ludzie już mają 100 lvle, w tych czasach chyba ciężko trafić na dobry serwer. Pozdrawiam i dziękuję za grę na Waszym serwerze życzę powodzenia.

Opublikowano

Serwer zapowiadał się jako jeden z najlepszych serwerów tego roku do póki Administratorzy po tygodniu istnienia serwera nie dali eventu ZUO po którym każdy wydropił sobie tego co potrzebował i przez taki błąd spadła gospodarka przez którą nie idzie zarobić Aury z dnia na dzień coraz to tańsze jak i reszta itemów myślałem że to wszystko się ustatkuje i będzie jak za czasów początku serwera , ale niestety zawiodłem się. Faworyzacja graczy na serwerze również występuje jak wiadomo był Yang Bug na WO przez który jedna część graczy zarobiła konstruktywną część Yangów przez którą do końca gry nie będą musieli biegać i dropić , tak jak reszta pozostałych graczy + do tego serwer Hard po którym ludzie już mają 100 lvle, w tych czasach chyba ciężko trafić na dobry serwer. Pozdrawiam i dziękuję za grę na Waszym serwerze życzę powodzenia.

Ta haha faworyzacja , yangbug czlowieku jaki yang bug. Nawet z tym WO byl ale ludzie nie zarobili tych miliardow ,ale kilka milionów gospodarka słaba? Aura po 800k sztuka schodzi , poprostu jestes debilem i nie umiesz grac;*

Opublikowano

I co z tego, że zrobili zuo? Co niby takiego trudnego do zdobycia dropi z orka / ripa / metków? Wszystko możesz nadrobić np. w redlesie.. tam jest szybszy resp metków ;)

Dla twojej wiadomości yang z WO zostały usunięte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...