Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, kto Cię pytał jak będzie.. Co Ty jasnowidz, że przepowiadasz przyszłość?

Z dnia na dzień jest coraz to więcej graczy, FG załatwia coraz to więcej reklam, a ty jakieś przepowiednie tutaj ukazujesz..

I jeśli coś Ci się nie podoba i co drugi post musisz pisać swoje zwidy, to znajdź sobie inny temat.

Nie musze nic szukać bo znalazłem, za to Ty przestań co drugi post lizać dupsko.

Nikt mnie nie pytał i nikt nie musi, sam mam swoje zdanie, a nie jak Ty lece za większością - jemu sie podoba serwer, to ja też poliże dupsko i będzie okej.

Wystarczy pomyśleć logicznie - aura kilka dni temu 1,1kk, dzisiaj już 500k, a za dwa dni jakieś 300-400. Przypomne Wam tego posta za dwa tygodnie gdzie będzie płacz jak zarabiać.

To, że Ty sobie zarobiłeś na bugu WO, to nie znaczy, że inni mają od zawalenia kasy... Chwalisz sie na poprzedniej stronie jaki masz lvl i ile kasy jak jakieś dziecko, które dostało 5 w podstawówce.

Dodatkowo wychodzi teraz kilka innych serwerów, a zapewne to nie wszystko, więc ten serwer można traktować jako przelotny dla tych, którzy właśnie zaczynają : ).

Jak na razie gospodarka na tym serwerze to totalne dno.

Mam 37 lv a nie starcza mi nawet na potki.

Poczekam trochę aż ceny się ustabilizują i dopiero wtedy wrócę do gry.

Ustabilizują ? Tutaj będzie jeszcze gorzej... Wszystko idzie w dół.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opublikowano

Człowieku, kto Cię pytał jak będzie.. Co Ty jasnowidz, że przepowiadasz przyszłość?

Z dnia na dzień jest coraz to więcej graczy, FG załatwia coraz to więcej reklam, a ty jakieś przepowiednie tutaj ukazujesz..

I jeśli coś Ci się nie podoba i co drugi post musisz pisać swoje zwidy, to znajdź sobie inny temat.

Już nie mam sił czytać twoich postów... Tyle namawiasz do gry tylko dlatego, że ty zarobiłeś na tym bugu na WO (jak kolega wyżej pisał) i na IS zapewne. Poza tym nawet nie można wyrazić swojej opinii o serwerze bo ty już musisz się wtrącić, ale oczywiście tylko wtedy, gdy opinia jest na niekorzyść serwera. Administracja Ci płaci za takie posty czy co ?

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

To dziwne, ja na 32 lvlu mam już fmsa i ribka +9 obie bronie ze średnimi 30+, oraz zbieram na bojowca. Nie zarabiałem w żaden specjalny sposób, jedynie zamiast expić na zwykłych dzikusach expiłem na tych większych, żeby podropić kk i kzz.

Opublikowano

Już nie mam sił czytać twoich postów... Tyle namawiasz do gry tylko dlatego, że ty zarobiłeś na tym bugu na WO (jak kolega wyżej pisał) i na IS zapewne. Poza tym nawet nie można wyrazić swojej opinii o serwerze bo ty już musisz się wtrącić, ale oczywiście tylko wtedy, gdy opinia jest na niekorzyść serwera. Administracja Ci płaci za takie posty czy co ?

Nikt mi za nic nie płaci, ale przez takich ludzi MPC schodzi na psy.. Ludzi, którzy nic nie wiedzą a najwięcej mówią.

Okey, przeszłoby gdyby to była chociaż prawda, a nie wymyślone przez jakiegoś dzieciaka hejty. Bo dzisiaj każdy dobry serwer tak jest traktowany

" Serwer na dwa tygodnie! Mowie Wam, ja to wiem, bo jestem jasnowidz, ten serwer pod IS,administracja do dupy, walne ddosa z mikrofali i padnie!".

No ludzie, na jakim poziomie są te wypowiedzi.. Jak czytam takie posty, to aż takiego .... za gacie bym powiesił..

Jak już coś komentujecie, to dawajcie twarde dowody, które chociaż w jakimś stopniu potwierdzą wasze argumenty.

I teraz siedzi ci taki w temacie i będzie pisał co drugi post,co on myśli o serwie [ przy czym 4/5 wymyślone ].

Opublikowano

Nikt mi za nic nie płaci, ale przez takich ludzi MPC schodzi na psy.. Ludzi, którzy nic nie wiedzą a najwięcej mówią.

Okey, przeszłoby gdyby to była chociaż prawda, a nie wymyślone przez jakiegoś dzieciaka hejty. Bo dzisiaj każdy dobry serwer tak jest traktowany

" Serwer na dwa tygodnie! Mowie Wam, ja to wiem, bo jestem jasnowidz, ten serwer pod IS,administracja do dupy, walne ddosa z mikrofali i padnie!".

No ludzie, na jakim poziomie są te wypowiedzi.. Jak czytam takie posty, to aż takiego .... za gacie bym powiesił..

Jak już coś komentujecie, to dawajcie twarde dowody, które chociaż w jakimś stopniu potwierdzą wasze argumenty.

I teraz siedzi ci taki w temacie i będzie pisał co drugi post,co on myśli o serwie [ przy czym 4/5 wymyślone ].

Nic nie jest wymyślone chłopczyku :)

Po pierwsze to jest szczera prawda to co ja pisałem.

Po drugie tak jak mówiłem nie można nawet tu nic napisać bo ty, wielki pan i władca tego tematu musisz wtrącić swoje 3 grosze.

Po trzecie ja tu nic nie hejtuje tylko wyrażam swoją opinię.

Po czwarte MPC forum schodzi na psy przez takich lizusów jak ty bo pewnie w innych tematach tylko hejtujesz inne serwery zapewne :)

Dziękuję i do widzenia nie będę się już tu z tobą kłócił :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Dziecko ? Spójrz na swoje wypowiedzi i swój cytat na górze, który nie ma pokrycia z żadnym postem.

Wymyślone ? Chyba dla Ciebie, widać, że masz jakieś ograniczenie umysłowe, bo nie potrafisż logicznie pojąć, że gospodarka spada, a aura kilka dni temu szła po 1kk, gdzie teraz za 500k schodzi.

Takie to ciężkie do pojęcia ? Pewnie tak, bo jak ktoś zarobił na bugu WO i teraz siedzi i tylko expi, a później wchodzi jak jakieś żałosne dziecko i chwali sie na tym forum co ma, to wybacz...

Ten Twój cytat... Nie wiem kto tak napisał, ale widać, że faktycznie coś z Tobą nie tak i jedyne do czego sie nadajesz to lizanie dupy. Gdzie Ci ktoś napisał, że serwer pod IS ? Wymyśliłeś to sam, a jak ktoś takie rzeczy wymyśla, to wiesz co... Serwer na dwa tygodnie ? To też wymyśliłeś Ty, nikt tak nie pisał. Jasnowidz ? Nie trzeba być jasnowidzem, żeby zauważyć, iż gospodarka na tym serwerze to dno i spada na dół. Administracja do dupy ? Tego też nikt nie napisał, znów sam coś wymyślasz.

Jak widać Twój cytat jest kompletnie wymyślony i nie wiem kogo zacytowałeś, chyba nawet nie wiesz do czego sie używa cytatów...

Jak kolega napisał - MPC schodzi na psy, przez takich lizodupów jak Ty, komentarze są po to żeby wyraźić swoją opinię, a wystarczy, że ktoś coś złego napisze o tym serwerze ,to zaraz przylatujesz i odpowiadasz.

Chcesz twarde dowody ? To ja mam latać po mieście i codziennie robić Tobie ss'y Aury, czy innych KU i pokazywać później na MPC, że spadła cena, bo Ty nie widzisz ? Jebnij sie w łeb chłopie.

Tak siedze w tym temacie i rzygam jak czytam te Twoje posty. Ja przynajmniej mam swoje zdanie, a Ty liżesz tą dupe jakby faktycznie Ci za to płacili...

4/5 wymyślone to chyba masz w swojej głowie, a ten Twój idiotyczny cytat to potwierdził.

Na jakim poziomie są wypowiedzi ? Na wyższym niż Twoje, bo przynajmniej potrafimy coś napisać sensownego, ale niestety Ty tego nie rozumiesz, bo wolisz sie pochwalić jaki masz lvl, ile kasy i tak dalej...

Szkoda, że nie ma już buga no nie ? Już bidulka nie zarobi...

Teraz czekam na Twoją odpowiedź, ale mam nadzieje, że będzie sensowna, bo jak masz pisać takie wypociny jak wcześniej, to lepiej idź expić, bo sie rzygać chce.

To dziwne, ja na 32 lvlu mam już fmsa i ribka +9 obie bronie ze średnimi 30+, oraz zbieram na bojowca. Nie zarabiałem w żaden specjalny sposób, jedynie zamiast expić na zwykłych dzikusach expiłem na tych większych, żeby podropić kk i kzz.

To fantastyczne... 3/4 serwera ma to co Ty, więc nic szczególnego.

Zobaczymy jak będziesz chciał coś ulepszyć, typu zbroje na 34/42, czy ebo, a co dopiero mówić o biżuterii na 54.

Opublikowano

Contiv ja nie mówię, że to jest dużo i, że gospodarka na tym serwerze jest zdrowa, bo każdy z IQ więksym od IQ kozy powinien widzieć, że coś jest nie tak. Napisałem to co zacytowałeś tylko w odpowiedzi na post jednego gracza, że nie stać go na potki, bo na serwerze nie da się zarobić nawet na nie. To już po prostu troszkę przesadził

Opublikowano

Contiv ja nie mówię, że to jest dużo i, że gospodarka na tym serwerze jest zdrowa, bo każdy z IQ więksym od IQ kozy powinien widzieć, że coś jest nie tak. Napisałem to co zacytowałeś tylko w odpowiedzi na post jednego gracza, że nie stać go na potki, bo na serwerze nie da się zarobić nawet na nie. To już po prostu troszkę przesadził

Spoko, mi chodzi nie o to co jest teraz, bo jeszcze ujdzie, ale o to jak będzie wyglądała gospodarka za kilka tygodni.

Ja kończe spam w tym temacie, miłej gry i powodzenia : )

Opublikowano

Spoko, mi chodzi nie o to co jest teraz, bo jeszcze ujdzie, ale o to jak będzie wyglądała gospodarka za kilka tygodni.

Ja kończe spam w tym temacie, miłej gry i powodzenia : )

Dobra nie grasz na tym serwie to wyjdź z tematu i idź czekaj na sath*r, które pewnie zostanie zamknięty po 2/3 tyg .. jak każdy serw nismo ;)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Jak zarabiać na niskim lvl? Proste - IS i tylko IS

( 37 lvl: kupisz dzika wojennego? OK! tylko go kupie w is! )

Na wysokim to samo, bo na niczym nie można zarobić, jedynie na perłach, itp. ulepszaczach

Itemów do misji wydropić nie idzie przez kilka godzin z podwójnym dropem/rękawicą,

Misję na krwisty kamień pomysłodawca wymyślił chyba podczas ciężkiego zatwardzenia,

chcąc by reszta świata poczuła ból pupy, którego on sam doświadczył.

Połowa topki jedzie na wh, jak wszędzie niby, ale żadna osoba z administracji nawet nie pofatyguje się by sprawdzić,

gdy ktoś zgłosi użytkownika wh na czacie (a wypadałoby, tak robili np. na balantii i każdy był zadowolony).

Lepiej wejść sobie na 5 minutek i spytać jak się gra, a resztę pytań/problemów zignorować ( po to jesteście i skoro możecie odpisywać na żarciki innym, to równie dobrze możecie odpisać na poważniejsze rzeczy, chyba że jesteście tylko na pokaz, bo się znacie z kolegą kolegi, który zna kolegę)

Szybko się wzniosło i szybko upadnie, mam nadzieję, że was te ddosy zeżrą w końcu <3

triador.pl is falling down...

jenova1.jpg
Opublikowano

Metki na 75 ? Rzeczy +6? Poważnie? :D

Drop z tych metków to duchowe kamyki (300k) ,zbroje na 54 i 61 +4 (ktoś to kupuje? 100k w porywach)

,zmianki/dodania (akurat tego potrzebuje każdy, łącznie z dropiącym), bronie na 65, prócz tej najdroższej (100k weeee)

Jak Ty z 1 metka 1kk wyciągasz z takimi itemami, to kozak jesteś o.O

jenova1.jpg
Opublikowano

Drop z tych metków to duchowe kamyki (300k) ,zbroje na 54 i 61 +4 (ktoś to kupuje? 100k w porywach)

,zmianki/dodania (akurat tego potrzebuje każdy, łącznie z dropiącym), bronie na 65, prócz tej najdroższej (100k weeee)

Nie wiem czy o to mu chodziło ale żeby drop sprzedać u npc

Opublikowano

Nie rozumie tego płaczu. Co za róŻnica czy zarabiasz dziennie 1kk i kupujesz aurę po 500k czy 10kk i kupujesz po 5kk. A na poty to wystarczy że pozbiera się złom o już masz. Ale lepiej siedzieć w m1 i pisać na forum że nieoznacza uzbierać na potki . Ją jakoś nie mam problemu z gra a jedynie expie i sellam to co przy okazji wypadnie i na wsZystko mi starcza sorki za pisownię ale pisze z tel

Opublikowano

No jest kozak. Bronie/zbroje sprzedaje u NPC. Tak jak napisał EnseroDS, przy dobrym dropie można wyciągnąć z jednego metka 1kk. Czasami trzeba odrobinę pomyśleć, to nie boli.

Opublikowano

Nie wiem ile tego by musiało polecieć żeby faktycznie sprzedając tylko u npc zarobić 1kk :)

Jeżeli nawet jakimścudem uzbierasz 1kk (z 1 metka 75, zabawne :) )

to i tak nie wiesz czy wydać to na książki, konia (tak! nie każdy wydaje na is!) czy może itemy potrzebne do misji/ulepszacze których cena jest po prostu śmieszna

(szacunek dla tych, którym się chciało wydropić chociaż te 5 sztuk)

A co do reszty zarobionych z wysokim lvl, każdy wie jak expili ;)

jenova1.jpg
Opublikowano

Ja bym dodal jesze reset stat do is oraz jesli dostanimi misje np z amuletami orka to zeby dropily ma kazdym lvl tak jak itemki do misji z przepus

tka do v2

Opublikowano

Wystarczy ze posiedzisz na glupich metkach 75 lvl i posprzedajesz rzeczy +6 i masz np z 1 metka ponad 1kk

No dobra... tylko czy takim 35-45lv upierdziele tego metka ? chyba nie...

@topic Serw sam w sobie jest nawet spoko.. tylko szansa na ulepszenie jest chyba mniejsza niż na globalu ... 25kk na ulepszanie ebo od +7 do +9 i wyszło z tego +5 xD

Opublikowano

Chciałem poruszyć temat czytania KU, całkowity brak możliwości użycia rad i zwoi egzo jest tragicznym rozwiązaniem...

Nie każdy jest przy kompie 24/7 aby mógł co te 6/8h przeczytać KU, osobiście udaje mi się przeczytać ok 2ku dziennie a takich osób jak ja jest dużo więcej

potrzebne 25ku ta? w moim przypadku jest to około 2 tygodnie ciągłego czytania przy najlepszej okazji (już na 5ku nie weszło mi 3) tak więc proces czytania ku dożo się wydłuży..

osoby w rankingu które mają już nawet 92 lvl mają expić ze skillami na ok m7/8 i takimi samymi skillami buffka w grocie ?

skilla od G1 do P można wbić bez problemu 1 dnia a skilla z M1 do G1 ? mam go czytać miesiąc?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Chciałem poruszyć temat czytania KU, całkowity brak możliwości użycia rad i zwoi egzo jest tragicznym rozwiązaniem...

Nie każdy jest przy kompie 24/7 aby mógł co te 6/8h przeczytać KU, osobiście udaje mi się przeczytać ok 2ku dziennie a takich osób jak ja jest dużo więcej

potrzebne 25ku ta? w moim przypadku jest to około 2 tygodnie ciągłego czytania przy najlepszej okazji (już na 5ku nie weszło mi 3) tak więc proces czytania ku dożo się wydłuży..

osoby w rankingu które mają już nawet 92 lvl mają expić ze skillami na ok m7/8 i takimi samymi skillami buffka w grocie ?

skilla od G1 do P można wbić bez problemu 1 dnia a skilla z M1 do G1 ? mam go czytać miesiąc?

Tak

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...