Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy WO bylo zbugowane przez dlugo okres czasu czytaj 5 dni :D Ludzie z 1 skrzynki z metka dropili pelno mapek zin ktore odrazu tp na pietro z kluczami :) potem juz tylko boss byl latwy do ubiciu na wh z ktorego zawsze dropilo: sztabka 1kk , 10 szkat triadorianskich , 2x bronie30lvl +7, 2x marmur blogo, przepustka na mape z rudami ktorej niema, 25 pelek 10 szkat wiedzy i cos jeszcze. w ciagu 5 min bilem 1 bossa dziennie trzaskalem po 100kk z samych sztabek + te itemsy :) I teraz mowcie ze ludzie ktorzy tu zaczynaja grac maja rowne szanse z tymi ktorzy sobie nabugowali a wiem ze duzo ludzi na tym jechalo. Teraz juz bug naprawiony i nowy gracz zeby zdobyc te itemsy musi poswiecic okolo 50 min na przescie calego WO. pozdro nowi gracze <3

Opublikowano

Serwer od ForGame, skończy tak jak reszta. ;]

Almantia, Tilian2, Gdzie one są??

Quadron już pada ;] Spójrzcie na licznik graczy. (Quadron.pl) -----> 56 osób online.

Wasze serwery zawsze mają piękne prezki, wielkie nowości (czyt. niepotrzebne syfy), tylko szkoda że tak szybko się nudzą. :((

Zamkniecie serwer kiedy hajs już się nie będzie zgadzał.

Opublikowano

Patcher zajebiscie wykonany tylko szkoda, ze kiedy wrzucilem go do clienta bety nie chcialo działać po spatchowaniu. To samo wrzucilem do czystego folderu i odpalilem patchowanie tylko wywala błąd ze nie moze pobrać pack_eix.lz . Pozdro ;/

Opublikowano

Zajebiście nie można używać mapek w dt po zbiciu metka... Mogliście chociaż w prezentacji coś o tym wspomnieć...

Opublikowano

Zajebiście nie można używać mapek w dt po zbiciu metka... Mogliście chociaż w prezentacji coś o tym wspomnieć...

teraz chyba to właśnie wyłączyli bo jest dużo mapek przez bug i można było podobno zabijać bossa od razu po wejściu :P

Opublikowano

Sorry ale się zawiodłem , żeby eq nie można było wymienić to jest chore. Blokujcie chat, szept itp tylko żeby bulić w wasz serwer....

Free 5% ;3

Opublikowano

Dziwne jest bardzo to ze respecta przez ten caly czas wgl w ranku nie bylo mimo ze codziennie na servie go widzialem i tu momentalnie benc top 1 88lvl.

+ jak jest mozliwe ze ma w ranku 24k hp ?

Nie było, bo był ranking zbugowany...

A co do hp.

-PPK, (2k hp)

- Dowodzenie G1,

Full eq 2k hp+ ebo+9,

- pet (1k hp).

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Hahhaha widziałem to bo go subskrybowałem xD Tożcie znaleźliście reklamę haha xD Kocham Was xD

Starczyło tłuku patrzec na ranking online, który działał, rank dzisiaj o 10:30 nprawili. ShizeR miał poblokowane all komendy kretynie, haya go nie raz sprawdzał już i uwierz mi że gdyby cokolwiek komuś dawał dawno by wyleciał, te osoby co dostały by miały perma.

Co do napier.dalania mojego i respecta, to nie moj pierwszy serwer gdzie jesteśmy w topce :)

@ UP

Sudak dokładnie, zazdrość was zżera że mam jakieś osiągnięcia i na siłe szukasz dziury w całym

@

Co do naszego expa, zapier*alamy w pt od 16 dnia wczorajszego non stop exp, startowaliśmy z lvl 75 smok i 77 wp, ludzie gdybyśmy coś mieli już dawno by był perm, to porządna serwerownia tu nie ma miejsca na faworyzację, za duże pieniądze wchodzą w grę ;)

Zresztą co ja się tłumaczę, ci co robili nockę, widzieli jak całą noc szły upy, cały ranek i dzień

Opublikowano

Shizera wypierdolili o kurwa i bardzo dobrze , bynajmniej na wołaju żaden gm nie będzie pisać pedalskiego XDDDDDD jak on to robił za swoich czasów nie udzielając pomocy graczom i wożąc się po mieście niczym murzyn z urban na marmurach smoka.. A co do gildii Inspiration to leje na nich ciepłym moczem z racji takiej że skoro pomagał im cweluch shizer to najwidoczniej panowie bądź też panie nie potrafią grać jak uczciwi normalni gracze i potrzebują pomocy , ale sugestie już zostawiam im :) Pamiętajcie kiedyś ktoś z tej gildii wypierze brudy i będzie wszystko wiadomo.

@ Serwer z mojej neutralnej opinii otrzymuję opinię pozytywną ... Dlaczego ? Bo Shizer został wyje... buaha . Zabezpieczenia super nic tylko wbijać i nakurzać z expem. Polecam i Zapraszam do gry :))

PS : Tak naprawdę to doszły mnie słuchy że Shizer znalazł nową robotę na zmywaku , i zapierdziela cały miesiąc jak chinol za miskę ryżu , ale wiecie to tylko słuchy bo jeszcze dużo osób mówi że pucuje gofra na grypselni. ;D

Opublikowano

Sam odszedł, zrozum że dawno byśmy wylecieli, a on miał od początku all komendy poblokowane !!! A tłumaczę się bo nie cierpię jak ktoś mi na siłę zarzuca coś czego nie robiłem.

Opublikowano

Serwer off ? Mam błąd podczas łączenia z serwerem.

SS:

ohvt9d.jpg

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Shizera wypierdolili o kurwa i bardzo dobrze , bynajmniej na wołaju żaden gm nie będzie pisać pedalskiego XDDDDDD jak on to robił za swoich czasów nie udzielając pomocy graczom i wożąc się po mieście niczym murzyn z urban na marmurach smoka.. A co do gildii Inspiration to leje na nich ciepłym moczem z racji takiej że skoro pomagał im cweluch shizer to najwidoczniej panowie bądź też panie nie potrafią grać jak uczciwi normalni gracze i potrzebują pomocy , ale sugestie już zostawiam im :) Pamiętajcie kiedyś ktoś z tej gildii wypierze brudy i będzie wszystko wiadomo.

@ Serwer z mojej neutralnej opinii otrzymuję opinię pozytywną ... Dlaczego ? Bo Shizer został wyje... buaha . Zabezpieczenia super nic tylko wbijać i nakurzać z expem. Polecam i Zapraszam do gry :))

PS : Tak naprawdę to doszły mnie słuchy że Shizer znalazł nową robotę na zmywaku , i zapierdziela cały miesiąc jak chinol za miskę ryżu , ale wiecie to tylko słuchy bo jeszcze dużo osób mówi że pucuje gofra na grypselni. ;D

Widzę fajnie masz w tej główce. ShizeRa nie wyjebali, a sam porzucił posadę GM'a, nie wiem, zazdrościłeś mu jej? Oceniasz gildię, a tak naprawdę gówno o niej wiesz, więc nie pierdol mi tu głupot. Te Twoje żarty na temat ShizeRa są nieśmieszne, także propsy dla Ciebie.

ShizeR nam pomagał? Jebnij się w głowę, i to ostro... ;)

@:

Serwer polecam, dużo graczy, jednym słowem- Idealny... ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Serwer Online, być może coś u Ciebie jest nie tak.

Serwer off ? Mam błąd podczas łączenia z serwerem.

SS:

ohvt9d.jpg

Opublikowano

wkurwia juz mnie ten serwer bugi itp jak tak to w zapowiedzi kontakt z teamem byl dobry a jak juz wyruszył to wyjebane na całego.

Kontakt z teamem hujowy jak sex z matką Lutka, Lourta nie widziałem na serwerze od startu, bugi z misjami, IS'em, Cukrem dla konia, WO itp ...

A na ts na kogoś z teamu czeka sie po kilka h i nikt nie przychodzi...

Opublikowano

wkurwia juz mnie ten serwer bugi itp jak tak to w zapowiedzi kontakt z teamem byl dobry a jak juz wyruszył to wyjebane na całego.

Kontakt z teamem hujowy jak sex z matką Lutka, Lourta nie widziałem na serwerze od startu, bugi z misjami, IS'em, Cukrem dla konia, WO itp ...

jezeli chcesz zrazić nowych graczy to ci nie wyjdzie owsiku

UggNk9.gif

Opublikowano

Napisał co myśli, a nie chce zrazić nowych graczy tylko uświadamia administracji na co mają zwrócić uwagę.

Po 2 pirmo krytyka jest równie ważna jak i pochwały.

@Top: Serwer jest godny polecenia, wszystko fajnie dopasowane, gra się przyjemnie z wyjątkiem w/w bugów. Na serwerze zapewne pogramy dłużej.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Ja pierdole idioto gram na tym serwerze mam 81 lvl + bufa 75, ładne eq + wydałem sporo na IS i myslisz, że chce zrazić ludzi ??

taka jest prawda jak napisałem i nie pajacuj bo pewnie masz 40 lvl i gówno wiesz o tym co się dzieje na serwerze na ts u nich siedze od 3h i nikt nie wszedł taki kontakt kurwa...

Opublikowano

Widze konkurencja serwerowa bacznie czuwa i próbuje zamazać oczy nowym graczom,

Dziękujemy graczom, że serwer się podoba :)

Opublikowano

Widze konkurencja serwerowa bacznie czuwa i próbuje zamazać oczy nowym graczom,

Dziękujemy graczom, że serwer się podoba :)

Jaka kurwa konkurencja kolejny pajac... Wejdz moze na ts i zajmijcie sie bugami. Gram na triadorze od tygodnia a nie jakaś konkurencja ja pier... Troche krytyki i juz konkurencja ?? Pozdrawiam Shady gracz triadora.

PS. np. misja 200 driad po ubiciu trzeba isc do uriela po Kawałek mapy i się nie dostaje, bugują się dungeony, cukier nie działa niektórym, 2 osobom u mnie w gildi zmieniło nazwe konia ale nie dodało 50 defa itp

Nie chce zrazić ludzi do serwa bo jest fajny ale taka jest prawda, że po starcie go olaliście. np. Lourt w zapowiedzi był codziennie a juz w publikacje prawie nie wchodzi a kontaktu z nim zero.

Opublikowano

Jaka kurwa konkurencja kolejny pajac... Wejdz moze na ts i zajmijcie sie bugami. Gram na triadorze od tygodnia a nie jakaś konkurencja ja pier... Troche krytyki i juz konkurencja ?? Pozdrawiam Shady gracz triadora.

PS. np. misja 200 driad po ubiciu trzeba isc do uriela po Kawałek mapy i się nie dostaje, bugują się dungeony, cukier nie działa niektórym, 2 osobom u mnie w gildi zmieniło nazwe konia ale nie dodało 50 defa itp

Nie chce zrazić ludzi do serwa bo jest fajny ale taka jest prawda, że po starcie go olaliście. np. Lourt w zapowiedzi był codziennie a juz w publikacje prawie nie wchodzi a kontaktu z nim zero.

kolego Lourt nie odpowiada za kontakt z graczami.. zapraszam do lektury

http://www.triador.pl/administracja.html

Zapraszam na serwer, właśnie wbiłem 70lv! :D

Opublikowano

Mam takie bardziej teoretyczne pytanie : Wbijam na serwer dobijam 35 level i jak mam zarobić dalej? Skoro Aura max 550k widziałem, inne książki nie schodzą, ulepszacze taniutkie, więc jak zarobić na niskim levelu ?

Opublikowano

Mam takie bardziej teoretyczne pytanie : Wbijam na serwer dobijam 35 level i jak mam zarobić dalej? Skoro Aura max 550k widziałem, inne książki nie schodzą, ulepszacze taniutkie, więc jak zarobić na niskim levelu ?

na 35lv masz nadropić sobie KU do G1 i expić do 65. na tym lv metki na ognistej.

zapytasz skąd kasę na potki czy podstawowe eq, rób misje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...