Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Serwer jak najbardziej, Wkocu jakis porzadny "hard" chociaz dla mnie to troche medium, ale ogolnieee gra sie extra, ludzi jak mrówków bo z 1,5k dzinnie gra ! zapraszam na serwer :D

A co do zarobku ? to nie ma problemu dla mnie w tym.

Są rozne sposoby np, wbijamy sobie z 35 i dropimy wszystkie ulepszacze, od KK do jezyków zab , od sztuki za kazdy praktycznie ulepszac dostaniemy teraz an rynku 500k czyli mniej więcej ku aure, a ulepszacze dropia ladnie.

Nastepny zarobek to owywiscie metki na kazdy lv, nastepny zarobek pizgamy DTT !! wrozke itp !!

Sam jak narazie mam 240kk , gram metalem 77 poziom w jinno , mam stal 8 , 3x tarcze na 61 +9 , 2xebo +9 i takie tam więc jest nienajgorzej. da sie zarobic ! Zapaszaam ! xDD

gildia Smerfy <3xD

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem, pograłem skończyłem grać. Dlaczego ?

Z powodu dzieciarnii na serwerze z tych 1.5k osób online, z 500 można pogadać, ale reszta to tragedia... :

- 40lvle ksują metki (tak, metki walki, bitwy itp.).

- Nawet na ogólnym nic nie można się spytać, np. o cenę itemu bo już dzieci muszą wtrącić swoje 3 grosze pier*olić głupoty...

- O ksuciu już nie muszę mówić.

Tyle ode mnie :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

[...] ludzi jak mrówków bo z 1,5k dzinnie gra ! [...]

1.5k to jest postaci, odlicz od tego z 200 sklepow i drugie tyle buffkow i wychodzi ze na serwerze max online jest z 700 osób, co i tak jest dobrym wynikiem jak na priv metina.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

ja mam 2 pytania bo juz mnie to wkurwia.

1. Kiedy naprawicie bugi

2. Kiedy do huja ktoś wejdzie na tego tsa...

PS. bug z tym jebanym mega wierzchowcem prawie 200 SM wydałem na niego a on się po tygodniu skończył i znikł i nie da się go ani przedłużyć ani nic, mam mega przekąske i huja... Nawet jak go jeszcze miałem to nie dało się go nigdzie przedłużyć ani u stajennego ani przekąską :/

Kolejny bug z cukrem dla konia połowie daje defa połowie nie ...

Kolejny bug z misjami...

kolejny bug brak misji u stajennego na pajęczy klucz na baronównę

A po za tym z harda wyszedł wam medium bo poza skilami to ja tu harda nie widze.

Czekam na ts od 9 zapewne jak wczoraj posiedzę do 24 i nikt się nie zjawi.

Każdy
wierzchowiec żyje 7 dni kalendarzowych. Aby przedłużyć czas wierzchowca
należy zdobyć Zwój Ewolucji lub Zwój Mutacji (zależnie od poziomu
wierzchowca), który przedłuży jego żywotność losowo o 1-3dni. Drugą
opcją jest zakup w ItemShop Mega Przekąski 50709.pngna 7/15/30dni.

Miałem mega przekąske i renifera i nie dało się go przedłużyć wiec coś wam nie wyszło renifer znikł po tygodniu :(

EthanaEU2.png

Opublikowano

@UP mi normalnie przedluza czas , od poczatku serwera normalnie mi to dzialalo, Cukier tez juz dziala.

Zapraszam na serwerek multum ludziii i gra sie swietnie :D

Opublikowano

1.5k to jest postaci, odlicz od tego z 200 sklepow i drugie tyle buffkow i wychodzi ze na serwerze max online jest z 700 osób, co i tak jest dobrym wynikiem jak na priv metina.

1500-200-200(buffki)=700??? GZ

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

No to widzisz jaki serwer jak połowie działa a połowie nie... Cukier tak samo nie każdemu działa tzn nie wszystkim defa dodało a niektórym dodało i zabrało. Moge Ci ss zrobić ludzi odemnie z gildi, że mają zmienioną nazwe konia a defa im nie dało ogólnie to na 6 osób w gildi które użyły cukru to 3 on daje defa a 3 nie, nie wiem co jest kur losowo jednemu działa a drugiemu nie ??

Ogólnie serwer zajebisty ale bugów z dnia na dzień więcej. Jak na nexanity tylko tam testerzy na becie robili ssy a tu kręcili filmy nie wiem co oni sprawdzili jak nawet nie zauważyli, że u stajennego nie ma misji na Pajęczy Klucz...

EthanaEU2.png

Opublikowano

5 dzień czekam aż mi ktoś pomoże z niby takim małym, głupim błędem.... Ile można kurwa czekać!!!!!!?????????
Dlaczego mi nie działa klawiatura w grze ? Jak włączę czat to mogę pisać, ale już np w,a,s,d i klawisze numeryczne nie działają. Pomoże ktoś?

Opublikowano

gdyby tak miało się odliczać ze wszystkich serwów buffy + sklepy to nie wiem czy na pandorze grałoby 600 ludzi. Serwer bardzo fajny tyle ze pali często, ale da się przeżyć w końcu to hard. Na samą lwią na +9 wydałem 40kk i jeszcze jej nie zrobiłem, ale klimat spoko :)

Polecam.

Jasio90.png
Opublikowano

Z powodu dzieciarnii na serwerze z tych 1.5k osób online, z 500 można pogadać, ale reszta to tragedia... :

- Nawet na ogólnym nic nie można się spytać, np. o cenę itemu bo już dzieci muszą wtrącić swoje 3 grosze pier*olić głupoty...

czego Ty się spodziewasz ? znasz jakiegoś priva metka gdzie nie ma dzieci ?

metki ludzie ksują pewnie tylko dlatego że dostają za to pnt osiągnięć które można wymieniać na fajne itemki

gdyby tak miało się odliczać ze wszystkich serwów buffy + sklepy to nie wiem czy na pandorze grałoby 600 ludzi. Serwer bardzo fajny tyle ze pali często, ale da się przeżyć w końcu to hard. Na samą lwią na +9 wydałem 40kk i jeszcze jej nie zrobiłem, ale klimat spoko :)

Polecam.

szansa na ulepszenie przedmiotu tutaj jest taka jak na PLu
1363095337-U286162.png
Opublikowano

1500-200-200(buffki)=700??? GZ

Te liczby były całkiem przypadkowe, nie wiem ile dokładnie jest sklepów, a już tym bardziej kto gra na kilku kontach.

gdyby tak miało się odliczać ze wszystkich serwów buffy + sklepy to nie wiem czy na pandorze grałoby 600 ludzi

Jak chcesz możesz jedną osobę za trzy liczyć, ja wole wziąc pod uwagę multikonta.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Heh.. Dobry jesteś, żeby kończyć grę z powodu takiego, że ktoś Ci ksuje xD

Toż się uśmiałem xD

Serwer bez dzieciarni, to nie serwer :P

A takie Twoje zachowanie można porównać do zachowania dziecka, które nie bawi się w piaskownicy, bo Ci ktoś zamek zepsuł i masz focha.

Pomyśl, to kogo tutaj kierujesz słowa " dzieci ", bo bardziej w Twoją stronę skierowałbym To :)

Fakt, są śmieszne osoby, ale ja poznałem masę fajnych ludzi na serwie, mam 74lv i zamierzam grać do samego końca + gildia wojny i podbić cały serwer Triador. Bo dla mnie to jest serwer na który czekałem od miesięcy :)

Opublikowano

Heh.. Dobry jesteś, żeby kończyć grę z powodu takiego, że ktoś Ci ksuje xD

Toż się uśmiałem xD

Serwer bez dzieciarni, to nie serwer :P

A takie Twoje zachowanie można porównać do zachowania dziecka, które nie bawi się w piaskownicy, bo Ci ktoś zamek zepsuł i masz focha.

Pomyśl, to kogo tutaj kierujesz słowa " dzieci ", bo bardziej w Twoją stronę skierowałbym To :)

Fakt, są śmieszne osoby, ale ja poznałem masę fajnych ludzi na serwie, mam 74lv i zamierzam grać do samego końca + gildia wojny i podbić cały serwer Triador. Bo dla mnie to jest serwer na który czekałem od miesięcy :)

Opadł Ci już ?

Opublikowano

Kwestia kilku tygodni i zmniejszy sie liczba graczy i to o całkiem niezłą liczbe...

Już teraz zaczynają sie pytania - jak zarobić na mniejszym lvl'u ? A ceny wszystkiego idą w dół i to sporo, a kolejne nowe itemy +9 to coraz droższe. Co będzie za tydzień / dwa ? Aura 200k, a smocza +9 jakieś 20kk ?

Rozumiem, że nie każdy będzie teraz latał w eq +9, ale ja np. spaliłem zbroje na 34 na +6 ( 60% na ulepszenie ) 6 razy, to chyba troche dziwne ? Biorąc pod uwage, że później trzeba było robić na +5 i znów palić na +6 zmarnowałem jakieś 6-8kk :)

Ebo spalone 4 razy na +6, a co dopiero mówić o zrobieniu na +9...

Fakt faktem jest pare osób, które mają ładne eq i zrobili sami smoczą, czy mistyczną, czy cholera wie co na +9, ale to musi być nieprawdopodobny fart, bo jest tylko 30% na ulepszenie...

Żeby coś sprzedać, to trzeba czekać pół dnia, bo inaczej nie da rady, a jedyne KU, które mają jakąś ciekawą wartość to, blogo, pomoc, aura, czarowane... Silne ciało ledwo 200k, to za jakiś tydzień może fartem za 100 zejdzie.

Teraz jeszcze ujdzie, można jakoś zarobić na to eq +6/7, ale za tydzień ? Jeśli ktoś ma zaczynać tutaj gre, to odradzam, bo gospodarka leci w dół...

Ulepszacze tak samo tanieją, ale taka rybia ość, czy oko pająka jest już prawie tyle warta ile aura miecza, a przecież nie z każdej skrzynki z metina poleci nam aura...

W red lesie zakładam, że lata po 50-100 osób i znalezienie metina też będzie graniczyć z cudem. Chociaż tam jest dobry zarobek, to za może 2 tygodnie stalka będzie stała po 600k, a pd na godzine po jakieś 500k.

Tak jak pisałem, jeśli ktoś ma zaczynać tutaj gre, to odradzam, chyba, że lubi siedzieć kilka godzin żeby zarobić na jakiekolwiek eq.

Natomiast jeśli ktoś zna sposób zarobku i zaraz mi tu wyjedzie, że nie potrafie grać na hardach i jest mnóstwo sposobów, to prosze o podanie najlepszego i zobaczymy : )

Opublikowano

Widzicie ;) znakomicie zna matematyke... i to jeszcze dodawanie z 3 kl podstawowki

1500-200-200=700 ;)

Tak wgl to sklepow jest okolo 300

08945921259705007813.png

Opublikowano

Kwestia kilku tygodni i zmniejszy sie liczba graczy i to o całkiem niezłą liczbe...

Już teraz zaczynają sie pytania - jak zarobić na mniejszym lvl'u ? A ceny wszystkiego idą w dół i to sporo, a kolejne nowe itemy +9 to coraz droższe. Co będzie za tydzień / dwa ? Aura 200k, a smocza +9 jakieś 20kk ?

Rozumiem, że nie każdy będzie teraz latał w eq +9, ale ja np. spaliłem zbroje na 34 na +6 ( 60% na ulepszenie ) 6 razy, to chyba troche dziwne ? Biorąc pod uwage, że później trzeba było robić na +5 i znów palić na +6 zmarnowałem jakieś 6-8kk :)

Ebo spalone 4 razy na +6, a co dopiero mówić o zrobieniu na +9...

Fakt faktem jest pare osób, które mają ładne eq i zrobili sami smoczą, czy mistyczną, czy cholera wie co na +9, ale to musi być nieprawdopodobny fart, bo jest tylko 30% na ulepszenie...

Żeby coś sprzedać, to trzeba czekać pół dnia, bo inaczej nie da rady, a jedyne KU, które mają jakąś ciekawą wartość to, blogo, pomoc, aura, czarowane... Silne ciało ledwo 200k, to za jakiś tydzień może fartem za 100 zejdzie.

Teraz jeszcze ujdzie, można jakoś zarobić na to eq +6/7, ale za tydzień ? Jeśli ktoś ma zaczynać tutaj gre, to odradzam, bo gospodarka leci w dół...

Ulepszacze tak samo tanieją, ale taka rybia ość, czy oko pająka jest już prawie tyle warta ile aura miecza, a przecież nie z każdej skrzynki z metina poleci nam aura...

W red lesie zakładam, że lata po 50-100 osób i znalezienie metina też będzie graniczyć z cudem. Chociaż tam jest dobry zarobek, to za może 2 tygodnie stalka będzie stała po 600k, a pd na godzine po jakieś 500k.

Tak jak pisałem, jeśli ktoś ma zaczynać tutaj gre, to odradzam, chyba, że lubi siedzieć kilka godzin żeby zarobić na jakiekolwiek eq.

Natomiast jeśli ktoś zna sposób zarobku i zaraz mi tu wyjedzie, że nie potrafie grać na hardach i jest mnóstwo sposobów, to prosze o podanie najlepszego i zobaczymy : )

Weź się już kurwa zamknij z 5 raz to piszesz i za każdym razem to samo, wkurwiasz jak nie wiem, to, że tobie nie pasuje to nie znaczy, że masz cały czas hejtować ten serwer

Opublikowano

Weź się już kurwa zamknij z 5 raz to piszesz i za każdym razem to samo, wkurwiasz jak nie wiem, to, że tobie nie pasuje to nie znaczy, że masz cały czas hejtować ten serwer

5 raz ? Polecam matematyke na poziomie podstawówki.

A takie teksty zachowaj dla kolegów na dworze, bo zapewne masz ich sporo...

Nie hejtuje, tylko mówie prawde jak będzie i jak jest, a jak Ty sie nie zgadzasz z moim zdaniem i nie potrafisz uszanować, to wypad kleszczu i nie czytaj tego co pisze : ).

Opublikowano

5 raz ? Polecam matematyke na poziomie podstawówki.

A takie teksty zachowaj dla kolegów na dworze, bo zapewne masz ich sporo...

Nie hejtuje, tylko mówie prawde jak będzie i jak jest, a jak Ty sie nie zgadzasz z moim zdaniem i nie potrafisz uszanować, to wypad kleszczu i nie czytaj tego co pisze : ).

Człowieku, kto Cię pytał jak będzie.. Co Ty jasnowidz, że przepowiadasz przyszłość?

Z dnia na dzień jest coraz to więcej graczy, FG załatwia coraz to więcej reklam, a ty jakieś przepowiednie tutaj ukazujesz..

I jeśli coś Ci się nie podoba i co drugi post musisz pisać swoje zwidy, to znajdź sobie inny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...