Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opps chyba jakiś przeogromny ddos poleciał.

Ale Soviet dostało baty:)

Dostalismy, ale same nooby mam w gildi xD:D

Co do tematu to moze ktos mnie zacytowac,a lbo coś jak bedzie on>?

Opublikowano

Dostalismy, ale same nooby mam w gildi xD:D

Co do tematu to moze ktos mnie zacytowac,a lbo coś jak bedzie on>?

Skoro masz same nooby , to chyba wypadałoby zmienić skład ? :)

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano

Tez tak mamw tf?

WTF ? Baśka ? kiełbasa ? o co chodzi ? łot de fak ? bzyku na IP i KIEŁBASA ????

Na serwerze gra bardo bardzo dużo osób oraz serwer dobrze się rozwija, Zapraszam do GRY.

Teraz może nie działać bo padł hosteam.

Opublikowano

Skoro masz same nooby , to chyba wypadałoby zmienić skład ? :)

Ja nie mam eq narazie więc nie potrzeba mi tego. Ale gratulacje pierwsza wojna wasza. macie jakiegoś achieventa

Opublikowano

Działa

Cos nie dziala. Chlopaki z Inspiration poszli do mycia pewnie szybko.

rozje*ałeś mnie, nie no myjemy się :)

Opublikowano

Panowie i Panie pochwalcie się jak idzie wam z czytaniem skilli?

Bo ja w pierwsze trzy dni doczytałem ostrze do m5 i już niestety od wtedy mi pali.

Opublikowano

Akurat chciałem postawić shopa i mnie wywalilo a teraz jak proboje sie zalogowac na wszystkie konta to "Zły login lub hasło" o.O o co chodzi ?

Opublikowano

Akurat chciałem postawić shopa i mnie wywalilo a teraz jak proboje sie zalogowac na wszystkie konta to "Zły login lub hasło" o.O o co chodzi ?

Jezu pisali, że przerwa na 10-15min... Poczekaj, spróbuj tak 01:15..

Opublikowano

Przerwa techniczna 15-20 min.

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Patchera można już pobrać ze strony Triador.pl w zakładce Pobierz Grę, jakby ktoś nie wiedział :)

A na serwerze jest masa osób właśnie, każde expowiska zajęte, na BO, pustyni & sohanie.

Opublikowano

Dlaczego mi nie działa klawiatura w grze ? Jak włączę czat to mogę pisać, ale już np w,a,s,d i klawisze numeryczne nie działają. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Dziwne jest bardzo to ze respecta przez ten caly czas wgl w ranku nie bylo mimo ze codziennie na servie go widzialem i tu momentalnie benc top 1 88lvl.

+ jak jest mozliwe ze ma w ranku 24k hp ?

Opublikowano

Dziwne jest bardzo to ze respecta przez ten caly czas wgl w ranku nie bylo mimo ze codziennie na servie go widzialem i tu momentalnie benc top 1 88lvl.

Hm.. w rankingu nie było połowy osób :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Pisał admin ranking był zgugowany 50 osób z rankingu zniklo bo się zepsul i naprawili go dzisiaj

Opublikowano

Pisał admin ranking był zgugowany 50 osób z rankingu zniklo bo się zepsul i naprawili go dzisiaj

I wy w to wierzycie <załamka>

Pogratulować waszego samodzielnego myślenia, to wcale nie jest dziwne, że ludzie z Inspiration są pierwszy raz w życiu top 1 na serwerze, gdzie ich kolega z gildii ma GM, wcale... :D

W ranku byli cały czas, tylko niżej. Nie mówcie, że jako jedyny patrzałem się w ranking do top 300, a co najważniejsze oglądałem co godzinkę każdego gościa z Inspiration. Następnym razem będę robił screeny (żeby mieć twarde dowody), ale tymczasem nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, ja zaobserwowałem przekręt na własne oczy i podziękuje za grę, oczywiście was do tego nie zmuszam i oczywiście życzę miłej gry.

Tak podsumowując jeszcze. Administracja jest cwana... Szkoda, że nie w tym co powinna podkręcili mu LVL, podkręcili czas gry i wymyślili buga, że ludzi z Inspiration nie było widać w rankingu przez jakiś czas (Mogli ich ukryć ręcznie). Jeżeli kogoś nie z tej gildii też nie było w rankingu to niech tu napisze (Oczywiście wszyscy byli tylko nie połowa gildii Inspiration, więc nikt nie napisze).

A tak nawiasem z Lourtem można załatwić sobie wszystko youtubera za nagrywanie dawał EQ (Na swoich poprzednikach), oczywiście dawał też sm-y, więc nie wierze, że tutaj jest inaczej tym bardziej, że ma kolegę Shizera w administracji, który swoim dupko lizom na pewno coś załatwia na lewo. Nie sieje zamętu, ale weźcie pod uwagę i obserwujcie tą gildie, na pewno zauważycie jakieś interesujące fakty, ja nie żałuje tych obserwacji.

Także trzymajcie się i miłej gry życzę!

Opublikowano

Pogratulować waszego samodzielnego myślenia, to wcale nie jest dziwne, że ludzie z Inspiration są pierwszy raz w życiu top 1 na serwerze, gdzie ich kolega z gildii ma GM, wcale... :D

W ranku byli cały czas, tylko niżej. Nie mówcie, że jako jedyny patrzałem się w ranking do top 300, a co najważniejsze oglądałem co godzinkę każdego gościa z Inspiration. Następnym razem będę robił screeny (żeby mieć twarde dowody), ale tymczasem nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, ja zaobserwowałem przekręt na własne oczy i podziękuje za grę, oczywiście was do tego nie zmuszam i oczywiście życzę miłej gry.

Tak podsumowując jeszcze. Administracja jest cwana... Szkoda, że nie w tym co powinna podkręcili mu LVL, podkręcili czas gry i wymyślili buga, że ludzi z Inspiration nie było widać w rankingu przez jakiś czas (Mogli ich ukryć ręcznie). Jeżeli kogoś nie z tej gildii też nie było w rankingu to niech tu napisze (Oczywiście wszyscy byli tylko nie połowa gildii Inspiration, więc nikt nie napisze).

A tak nawiasem z Lourtem można załatwić sobie wszystko youtubera za nagrywanie dawał EQ (Na swoich poprzednikach), oczywiście dawał też sm-y, więc nie wierze, że tutaj jest inaczej tym bardziej, że ma kolegę Shizera w administracji, który swoim dupko lizom na pewno coś załatwia na lewo. Nie sieje zamętu, ale weźcie pod uwagę i obserwujcie tą gildie, na pewno zauważycie jakieś interesujące fakty, ja nie żałuje tych obserwacji.

Koleś, przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś..

Po 1. Ich "Kolega" nie ma GM, a jeśli chodzi Ci o ShizeRa, too nie ma GM, zrezygnował samowolnie a komendy na koncie miał zablokowane.

Po 2. Od kiedy mózgu zwykły GM ma dostępy do jakichkolwiek stron/navi/baz itd. [ Myśl pustaku ].

Po 3. Lourta nie ma w domu teraz, więc siedź cicho, jeśli nie wiesz co mówisz.

Po 4. Tekstem to sobie kolegom możesz udowadniać, skoro nie masz żadnego dowodu.

Po 5. Jednego nooba mniej na serwerze :) See yeaa ;*

Opublikowano

Sorry ale cię z komentuje ;) Dla mnie jesteś cofnięty w rozwoju . Po 1 ShizeR się już wczoraj wycofał ze stanowiska GM .Po 2 Nie tylko InspiratioN z ranku znikło np Mentalista też zniknął i tam pare osób z gildi ThePirates.Podkręca czas gry ? To żeś dowalił bardziej się nie uśmiałem nigdy w życiu ... po 2 ja przyglądam się im na ts i w grze i nie widze żadnych przekrętów. Nie nie jestem kolegą ich a ni ich nie bronie ale mnie denerwuje ktoś jak rzuca kłamstwa i myśli że coś udowodnij skoro to jest kłamstwo . Tyle odemnie dalej się wypowiedz może ci już paluszki po odpadały. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...