Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer polecam a to co dzieci pokazują że są niby hwangi,miecze barona itp to jest zwykła lipa bug i ściema, serwer godny uwagi !

Opublikowano

Serwer goraco polecam iz nie jest idealny byly malutkie poprawki ale gra sie przyjemnie bardzo duzo osob gosci wiec zapraszam

xbjr.png

Opublikowano

Zacząłem robić pierwszy dungeon i przerwa ale kij.

Dlaczego mi nie działa klawiatura w grze o.O? Jak włączę czat to mogę pisać, ale już np w,a,s,d i klawisze numeryczne nie działają. Pomoże ktoś?

Opublikowano

No widzę administracja bardzo pomocna...

Co ty myslisz , że administracja nie ma nic lepszego do roboty niz tyllko siedzenie nad prezką 24/7 ? Tylko ty masz taki problem, wejdz na ts3.

serwer polecam a to co dzieci pokazują że są niby hwangi,miecze barona itp to jest zwykła lipa bug i ściema, serwer godny uwagi !

To nie jest bug tylko CheatEngine ;)

Opublikowano

Tak patrze i czytam... Te dwa itemy to fake, od kiedy do zbroi wchodzi silny przeciwko ludziom, troche logiki.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak patrze i czytam... Te dwa itemy to fake, od kiedy do zbroi wchodzi silny przeciwko ludziom, troche logiki.

Mój drogi , przez navi to w zbroi nawet mogą być średnie obrażenia lub inne bonusy.

Co do serwera , nie mój typ , zapewne serwer postoi jeszcze z 3 tyg , zarobią , wyłączą i będą robić new no ale nic. Powodzenia.

xD 

Opublikowano

Co ty myslisz , że administracja nie ma nic lepszego do roboty niz tyllko siedzenie nad prezką 24/7 ? Tylko ty masz taki problem, wejdz na ts3.

To nie jest bug tylko CheatEngine ;)

Czy ja komuś nakazuje siedzenia 24/7? Ale wydaje mi się, że przynajmniej 3/4 razy dziennie siedzą więc mogli by pomóc...
Opublikowano

Boże serwer rowzija się jak każdy inny wiadomo, że im dłużej serwer stoi to pojawia się na nim więcej itemów i ceny spadają...

Ale pierd*lisz aż słabo.

W takim razie na PL idź i kup coś na starcie +9 bo przecież serwer stoi już w chu.

Co do Triadora nie polecam wielu osobom w tym mi zniknęły certy lub bojowiec w moim przypadku cert.

Szkoda, nie polecam

Opublikowano

Serwera nie polecam, gdyż tego nawet hardem nazwać nie można. W kilka dni są już 80 w rankingu...

Sorry, ale jak ktoś expi 80h cały czas, to trudno sie dziwić.

Nie wiem jaki Twoim zdaniem powinien być exp... Żeby teraz w 80h expienia mieli 50-60lvl'e ? Kto by grał na takim serwerze ?

Serwer polecam, jednak gospodarka niedługo sie totalnie zawali, a powoli szykuje sie podony hard do Triadora, więc troche graczy stąd odejdzie, bo nie będzie sie dało zarobić.

Opublikowano

Mój drogi , przez navi to w zbroi nawet mogą być średnie obrażenia lub inne bonusy.

Co do serwera , nie mój typ , zapewne serwer postoi jeszcze z 3 tyg , zarobią , wyłączą i będą robić new no ale nic. Powodzenia.

Po co Ty się tutaj wypowiadasz, widzę już chyba piąty twój post z tą samą treścią "nie polecam, słaby, zarobią zamkną", jak raz napiszesz to wystarczy.

Opublikowano

Po co Ty się tutaj wypowiadasz, widzę już chyba piąty twój post z tą samą treścią "nie polecam, słaby, zarobią zamkną", jak raz napiszesz to wystarczy.

Nie wiem co masz z matmy , ale nie ważnie , jeżeli nie potrafisz liczyć to się nie wypowiadaj , jest to mój drugi post w tym temacie a nie 5, a po drugie takie są fakty , ty o tym wiesz , jak o tym wiem i oni też o tym wiedzą, więc nie broń serwera. aa i nie napisałem że nie polecam ale to tylko szczegół.

xD 

Opublikowano

Jak ktoś Wam pokaże te hwangi czy co tam mają na HANDEL, to dopiero możecie mówić że jest navi na serwerze, inaczej to zwykły cheat engine i wklepanie ID danego itemka do programu.

Opublikowano

Nie wiem co masz z matmy , ale nie ważnie , jeżeli nie potrafisz liczyć to się nie wypowiadaj , jest to mój drugi post w tym temacie a nie 5, a po drugie takie są fakty , ty o tym wiesz , jak o tym wiem i oni też o tym wiedzą, więc nie broń serwera. aa i nie napisałem że nie polecam ale to tylko szczegół.

Tak, tak samo pisali na Senthii, gdy od ForGame powstawała i co? Stoi jeszcze lepiej niż ostatnio do dzis.. Już rok. Więc jeśli upadnie dopiero wtedy się wypowiadaj..

Zapewne jesteś kolejną osobą, która zawitała tutaj hejtować z jakiegoś 4Funa na 2 dni.

Poza tym serwer bardzo dobry, stoi bez problemów. No był jeden problem, raz tam ch1 padło, ale od razu wstało a tak to większych problemów nie ma.

Tego harda można porównać do bal**** i ra****, gdzie to są chyba najpopularniejsze serwery..

Ale z tego co wiem bal**** już jest na skrawku upadku.

Tak czy siak, ten serw bardzo mi i ekipie mojej przypadł do gustu, jak na ponad 1400 osób, administracja bardzo dobrze ogarnia, bo czekałem 15min i otrzymałem pomoc od iGuany. Więc nie narzekajcie tak, jeśli wchodzicie z pytaniami " kiedy mniej więcej dodacie to... " a po 2 min znowu się o to samo pytacie.

Jak sprawa jest ważna, to bez problemu pomagają :)

Tak więc serwek gorąco polecam, dla tych, którzy chcą zawitać na dłużej :)

Opublikowano

Tak, tak samo pisali na Senthii, gdy od ForGame powstawała i co? Stoi jeszcze lepiej niż ostatnio do dzis.. Już rok. Więc jeśli upadnie dopiero wtedy się wypowiadaj..

Zapewne jesteś kolejną osobą, która zawitała tutaj hejtować z jakiegoś 4Funa na 2 dni.

Poza tym serwer bardzo dobry, stoi bez problemów. No był jeden problem, raz tam ch1 padło, ale od razu wstało a tak to większych problemów nie ma.

Tego harda można porównać do bal**** i ra****, gdzie to są chyba najpopularniejsze serwery..

Ale z tego co wiem bal**** już jest na skrawku upadku.

Tak czy siak, ten serw bardzo mi i ekipie mojej przypadł do gustu, jak na ponad 1400 osób, administracja bardzo dobrze ogarnia, bo czekałem 15min i otrzymałem pomoc od iGuany. Więc nie narzekajcie tak, jeśli wchodzicie z pytaniami " kiedy mniej więcej dodacie to... " a po 2 min znowu się o to samo pytacie.

Jak sprawa jest ważna, to bez problemu pomagają :)

Tak więc serwek gorąco polecam, dla tych, którzy chcą zawitać na dłużej :)

Ile razy będziesz się jarał serwerem, jak dziecko lizakiem? Idź graj, bo tak się jarasz jakimś serwerem, że pewnie przez miesiąc z domu nie będziesz wychodził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...