Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rafau mówił, że czasami będzie wyłączany gdy będą wgrywane aktualizacje. Może coś jest poprawiane, nie ma co spinać tylko spokojnie poczekać : ).

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, miało to być zmienione do 8h... Zmieniliście czy zrezygnowaliście z tego?

Co 8 godzin nic nie daje. Wyjdzie to 3 dziennie a więc czas schodzi do ~8dni a dodatkowo nie każdy będzie czytał co te 8 godzin. Szkoła, praca, sen, życie.

Na KU powinno być 6h (jeśli była pomyślnie) i 4h (jeśli nie pomyślnie) + możliwość egzo które i tak mało co dropią.

Opublikowano

Co 8 godzin nic nie daje. Wyjdzie to 3 dziennie a więc czas schodzi do ~8dni a dodatkowo nie każdy będzie czytał co te 8 godzin. Szkoła, praca, sen, życie.

Na KU powinno być 6h (jeśli była pomyślnie) i 4h (jeśli nie pomyślnie) + możliwość egzo które i tak mało co dropią.

Może i powinno tak być ale Oni wykluczyli taką opcję i miało to być zmienione do 8/6 :)

Opublikowano

Pomijając fakt ze medale gorzej dropia niż na pl-u to gdzie konia się w ogóle robi bo u stajennego nie mam takiej możliwość :)

Opublikowano

W tej chwili może nastąpić krótka przerwa na stronie, będzie ona chwilowo nie dostępna, spowodowane jest to atakami jakie są na stronę, oraz pobieraniem próbek logów przez administracje do wyciągnięcia skutków cywilno-prawnych dotyczących ataków na nasze serwery. Następnie adminisratorzy zablokują atak.

W przypadku gdy strona Triador.pl nie działa, możecie wejść również na:
1. s1.triador.pl
2. s2.triador.pl
3. s3.triador.pl

Opublikowano

poprawcie drop medali , bo na 8lvlu w lochu przez 20min nic nie poleciało.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Na serwerze gra sie bardzo milo nawet z tymi nupkami co ciagle ksuja ;)

0 lagow

0 bugow

Wszystko bardzo dopracowane

jezeli ktos gra w toto lotka to tym bardziej powinien zagrac na serwerze :)

08945921259705007813.png

Opublikowano

Już dowlnoaduje, jeżeli jest to typ serwera hard jakie lubie, czyli miejscami nawet trudniejszy od PL, to wakacje mam z głowy. Jednak cały czas czekam na serwer, na którym mieć 100 yang i 10lv to już kozak, i umiejętności typu, aby dodać 1 punkt nawet przed M, to trzeba się naharować.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dziękujemy za miłe słowa i zainteresowaniem serwerem. Postaramy się aby grało Wam się jak najlepiej. Przewidujemy niebawem Eventy oraz konkursy , mam nadzieję że każdy będzie mógł sobie coś wybrać.

Opublikowano

Ogólnie moim zdaniem:

+ dużo graczy

+ ciekawe misje

+ ciekawe PO i MC

+ rzadkie ddos'y

- dużo bugów m.in żeby wrócić do m1 trzeba płacić staruszkowi ,nie wiem czy naprawili ale wymiana dodań na zmianki

- brak pewności ile serwer postoi :/

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Ogólnie moim zdaniem:

+ dużo graczy

+ ciekawe misje

+ ciekawe PO i MC

+ rzadkie ddos'y

- dużo bugów m.in żeby wrócić do m1 trzeba płacić staruszkowi ,nie wiem czy naprawili ale wymiana dodań na zmianki

- brak pewności ile serwer postoi :/

tu masz pewnosc -.-

co do misji sie nie zgodze.

astiumsign.png

Opublikowano

Jak bym miał pewność, że serwer postoi minimum 10-15 lat to bym zagrał :)

Bo jak apdnie po tygodniu jak większość serwerów to nie warto zaczynać i marnować cenny czas ;)

Opublikowano

Lourt pisales,ze zamknales almantie i tiliana gdy zostalo 30 graczy.Jednakze start obu serwerow miales wymarzony.Almantia 2k online na starcie.Ludzie odeszli,nie dlatego,ze nie przypasowal im gatunek serwera a ze wzgledu na bugi i znikome zainteresowanie administracji.

Jak wiadomo historia lubi sie powatarzac a ja nie wierze w przemiane ludzi.Teraz,moze i serwer cieszy sie popularnoscia ale pomyslcie co bedzie jak wystartuja czolowe serwery takie jak ast***.Triador pojdzie w zapomnienie a Lourt postawi kolejny serwer.Nasuwa sie pytanie kto bedzie na nim gral?

Topic@Skad dropi szeroki miecz i truta <antywarn>

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak bym miał pewność, że serwer postoi minimum 10-15 lat to bym zagrał :)

Bo jak apdnie po tygodniu jak większość serwerów to nie warto zaczynać i marnować cenny czas ;)

Tej pewności nie da Ci żadna serwerownia, może upaść jutro bo np:

- proboszcz ze swoimi bootnetami rozwali wszystkie serwerownie..

- nie będzie prądu ?

gdybań jest wiele, ale to serwerownia forgame, więc jak patrząc na senthie postoi długo czas.

Opublikowano

Tej pewności nie da Ci żadna serwerownia, może upaść jutro bo np:

- proboszcz ze swoimi bootnetami rozwali wszystkie serwerownie..

- nie będzie prądu ?

gdybań jest wiele, ale to serwerownia forgame, więc jak patrząc na senthie postoi długo czas.

A Ravia na jakiej serwerowni stoi, bo serwer stoi dosyć już długo jak i też Balmora :P

Opublikowano

A Ravia na jakiej serwerowni stoi, bo serwer stoi dosyć już długo jak i też Balmora :P

Nie wiem :)

Stoi długo i nie martwią się, bo mają bardzo dobre zabezpieczenia , wykupione filtry anty-ddos itd.

Ale to nie tylko dzięki temu, zainteresowanie tymi serwerami jest spore i trzymają się długo i będą trzymać :)

A co do Triadora, jak widać jest też bardzo spore zainteresowanie, oraz bardzo dobrze się trzymają nie ma wpadek, oby tak dalej a będzie stał bardzo długo . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...