Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebuje, linka do pachera, jak kto może niech podeśle.

To jest serwer twórców tiveria.pl ?

Nie, Tiliana,Grayst'a,Almantii.. ale na pewno nie Tiveria .

Opublikowano

Wiem, że się stąd pobiera, ale coś nie działa pobieranie tego pacha.

Musisz pobrać łatke i wkleić do oficjalnego clienta. Łatke masz na samej górze w prezentacji serwera.

Opublikowano

liczba wymaganych Ksiąg Umiejętności wynosi - 25. W przypadku poprawnego przeczytania Księgi musimy czekać 12 godzin na kolejny raz, a gdy szkolenie zawiedzie już tylko 6 godzin. Dodatkowo nie działają na nie Zwoje Egzorcyzmu oraz Rady Pustelnika

czy zostanie to zmienione? Aby wbić skill na G1 trzeba poświęcić prawie dwa tygodnie...dwa tygodnie biegać ze skilami na M... gdzie niektórzy zaraz wbiją 75lvl. Chociaż żeby egzo na to działało

Opublikowano

Mam problem z działaniem downloadu... Otóż client mi się pobiera 5h więc chce pobrać patcher-ale nie mogę bo gdy to naciskam to strona idzie do góry i nic nie da się zrobić. Pomoże ktoś?

@edit dobra clienta już normalnie mi pobiera jeszcze 9 minut i zagram 8)

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

Opublikowano

liczba wymaganych Ksiąg Umiejętności wynosi - 25. W przypadku poprawnego przeczytania Księgi musimy czekać 12 godzin na kolejny raz, a gdy szkolenie zawiedzie już tylko 6 godzin. Dodatkowo nie działają na nie Zwoje Egzorcyzmu oraz Rady Pustelnika

czy zostanie to zmienione? Aby wbić skill na G1 trzeba poświęcić prawie dwa tygodnie...dwa tygodnie biegać ze skilami na M... gdzie niektórzy zaraz wbiją 75lvl. Chociaż żeby egzo na to działało

Dokładnie, miało to być zmienione do 8h... Zmieniliście czy zrezygnowaliście z tego?

Opublikowano

Okej, problemów już nie mam z sm. Serwer jak najbardziej polecam. Miła atmosfera, pełno ludzi, walka o spoty, ciekawe misje i nagrody. Tylko te yang tak mało leci z mobów, mimo że za misje jest dużo. No i pełno ludzi z obcych królestw błąka się po m2 i expi. Ale ogólnie git, polecam.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Serwer godny uwagi, chyba najlepszy hard jaki wyszedł w 2013, sam zakurfiłem dyszke w is'a i boja mam, słuchajcie jeżeli ktoś ma kase to IS jest dla niego, ja nie mowie ze sram pieniędzmi, ale serwer z czegoś musi się utrzymywać no nie? Pozdro 600

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

jak to jest z tym koniem? robi się misie takie jak na pl'u czy je czyta?

medale czytasz jak ku, z tym że misje masz tylko na 1lv, 11 i 21

A ja mam pytanie: Czy działa przelew? i czy można już spokojnie kupować itemy w IS bez obawy, że nie pojawią się w grze?

Może ktoś z teamu odpowie :)

Opublikowano

jak to jest z tym koniem? robi się misie takie jak na pl'u czy je czyta?

Dokładnie tak , idziesz z medalem do stajennego otrzymujesz misję Zabić 20 dzikich łuczników w 30 minut czekasz 3 godziny na " Zdjęcie Konia " i kolejne czytasz normalnie. :) Serwer Polecam jak najbardziej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...