Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wielki problem : Kiedy odpalam clienta i loguje sie wyskakuje zły login i hasło , zakładałem nowe konta nic , koledzy dawali mi swoje i tez zły login i hasło a oni na tym grają . Prosił bym o pomoc bo serwer wydaje się być fajny , a nie działa ;/

Pobrałeś łatkę? Masz na samej gorze prezentacji. Nie zapominaj, że w haśle jest znak specjalny, może go źle wpisujesz. :P

Opublikowano

Ej, lol . Bez jaj, mam ten sam problem, mam latke gralem z 40 minut temu bylo wszystko ok, teraz nie moge sie zalogowac, bez jaj. Ludzie? Moze to u nich cos nie tak?

@juz dobrze

Opublikowano

Mam wielki problem : Kiedy odpalam clienta i loguje sie wyskakuje zły login i hasło , zakładałem nowe konta nic , koledzy dawali mi swoje i tez zły login i hasło a oni na tym grają . Prosił bym o pomoc bo serwer wydaje się być fajny , a nie działa ;/

Pobierz łatkę , którą masz na stronie głównej, lub wyłącz Caps Lock lub nie wiem , może zamiast y pisze z lub odwrotnie, to po prostu wciśnij równocześnie "Ctrl + Shift".

xD 

Opublikowano

Wszystko fajnie zrobione, ciekawe nowości, ale te skille są niedopasowane. Bojowca można w miare zdobyć, nawet w ISie jest za jedyne 11zł. O zmianki,dodania raczej się martwić nie trzeba(dungeony,drop), a skill na G wbijać 2/3tyg.?

Budowniczy
Opublikowano

Witamy już pierwszy dzień po starcie,

gracze są bardzo zadowoleni, o 02:10 była malutka przerwa kilku minutowa i dalej ruszaliśmy.
Trwa zacięta walka pomiędzy graczami, na BO, na pustyniach i sohanie, wszędzie.
Możecie u nas poczuć prawdziwe dawne lata.
Na serwerze jest ponad 1.2k graczy aktualnie.

Nie czekaj i wchodź już teraz!
Strona Triador.pl, jeśli ta strona nie działa masz możliwość wejścia na inne:

Nie czekaj bo będziesz żałował, a opinia graczy jest naprawdę świetna!

Administracja cały czas pomaga użytkownikom.

Pozdriawiamy i życzymy miłej gry
Administracja Triador.pl

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Wysłałem pw do Admina napisałem tutaj też i odp dalej nie mam...

Wprowadzicie opcje Paysafecard'a do ISu?

Na dzień dzisiejszy niestety nie, nie mniej jednak będziemy chcieli z czasem udoskonalić wam metody płatności.

Na dzień dzisijeszy będzie z zagranicy opcja paypal

W przypadku gdy strona Triador.pl nie działa, możecie wejść również na:

1. s1.triador.pl

2. s2.triador.pl

3. s3.triador.pl

Opublikowano

Kiedy naprawicie normalny i trudny loch malpek ?

Jak każdy z teamu zarobi na nowe meble za certyfikaty.

Serwer sam w sobie jest dość ciekawy, miałem ochotę zagrać, ale kiedy mi wpadł koleś z bojem do m1 zeksuć metka, to sobie pomyślałem "ooo ni chuja" i wylogowałem :) Wszystko wszystkim, ale goście z bojowcami z ISu tak odskoczą od reszty, że nawet mi się nie chce męczyć tego. Bo kurwa ciężko było dodać boja do ISu po tygodniu, żeby każdy miał w miare równe szanse na starcie. Pozdrawiam, nie będę grał, chuj wam w dupę.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

proponuje zrobic aby zwoje egzo dzialaly tak jak na innych serwerach czyli ze skracaja czas czytania ku ;}

Nie martw sie ziomek max do miecha i bd mial to w is :> hue hue...

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Jak każdy z teamu zarobi na nowe meble za certyfikaty.

Serwer sam w sobie jest dość ciekawy, miałem ochotę zagrać, ale kiedy mi wpadł koleś z bojem do m1 zeksuć metka, to sobie pomyślałem "ooo ni chuja" i wylogowałem :) Wszystko wszystkim, ale goście z bojowcami z ISu tak odskoczą od reszty, że nawet mi się nie chce męczyć tego. Bo kurwa ciężko było dodać boja do ISu po tygodniu, żeby każdy miał w miare równe szanse na starcie. Pozdrawiam, nie będę grał, chuj wam w dupę.

Tak 3maj :>, wiesz co jest piec.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Po tych testach IS już będzie ogarnięty? Poprawicie ceny oraz dodacie VIP & wierzchowce?

Dokłądnie dziś postaramy sie już oddac Wam gotową strone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...