Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten symbol trzeba przenieść na statuę w dungeonie na 1lvl.

oo to ja sobie wtedy sam wyszedłem z tego :D Czyli już nie mam możliwości powrotu tam i mogę to wyrzucić ? ;)

Opublikowano

oo to ja sobie wtedy sam wyszedłem z tego :D Czyli już nie mam możliwości powrotu tam i mogę to wyrzucić ? ;)

To masz lipę bo za ukończenie byś dostał 2pd i kilka potrzebnych rzeczy :P

Opublikowano

To masz lipę bo za ukończenie byś dostał 2pd i kilka potrzebnych rzeczy :P

A tam :D na 10 lvlu zrobiłem ten shit to dostałem 1 pd i jakieś śmieci. Dobra dzięki.

Opublikowano

Robienie skilli to nie miesiąc jak inni sądzą....

Wystarczy czytać prezentacje skile zajmują od 14 do około 20 dni...

12h po pomyślnym 6 po niepomyślnym.

To obliczcie 25 ksiąg co 12 h przy czym 1/3 to niepomyślne.

Budowniczy
Opublikowano

Witamy już pierwszy dzień po starcie,

gracze są bardzo zadowoleni, o 02:10 była malutka przerwa kilku minutowa i dalej ruszaliśmy.
Trwa zacięta walka pomiędzy graczami, na BO, na pustyniach i sohanie, wszędzie.
Możecie u nas poczuć prawdziwe dawne lata.
Na serwerze jest ponad 1.2k graczy aktualnie.

Nie czekaj i wchodź już teraz!
Strona Triador.pl, jeśli ta strona nie działa masz możliwość wejścia na inne:

Nie czekaj bo będziesz żałował, a opinia graczy jest naprawdę świetna!

Pozdriawiamy i życzymy miłej gry
Administracja Triador.pl

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Ja mam problem mam clienta z bety łatke też i niby wszystko ok ale przy wszytkich ch mam ... próbowałem się zalogować i nic błąd połączenia z serwerem :c.

Opublikowano

Serwer fajny, tylko nie podoba mi się ten system wierzchowców - jest on dupiaty..

Żeby mieć głupiego dzika 20 potwory to trzeba bawić się tyle czasu że szkoda nawet zaczynać.

Zmiencie to tak jak jest wszędzie że dzik i lew są normalnie w IS, a nie żeby trzeba było bawić się z poziomami i żywotnością ..

After Life.

Budowniczy
Opublikowano

Serwer fajny, tylko nie podoba mi się ten system wierzchowców - jest on dupiaty..

Żeby mieć głupiego dzika 20 potwory to trzeba bawić się tyle czasu że szkoda nawet zaczynać.

Zmiencie to tak jak jest wszędzie że dzik i lew są normalnie w IS, a nie żeby trzeba było bawić się z poziomami i żywotnością ..

One będą w IS.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

One będą w IS.

Kiedy uzupełnicie wgl ten IS? Kiedy będzie strefa VIP 50% expa i dropu? Kiedy poprawicie kosztowność 1000SM przelewem? Piszę, że kosztuje 60zł a jak się naciśnie dalej to 100zł. Kiedy ogarniecie tego całego IS bo strach cokolwiek kupić. Sprawdźcie czy wszystko za co płacimy daje poprawną ilość SM.

Opublikowano

Kiedy uzupełnicie wgl ten IS? Kiedy będzie strefa VIP 50% expa i dropu? Kiedy poprawicie kosztowność 1000SM przelewem? Piszę, że kosztuje 60zł a jak się naciśnie dalej to 100zł. Kiedy ogarniecie tego całego IS bo strach cokolwiek kupić. Sprawdźcie czy wszystko za co płacimy daje poprawną ilość SM.

Jest napisane... Pisze to kreda po tablicy.

I przestań sie tak spinać o tego is'a... Jak zrobią, to zrobią, takimi postami nie przyspieszasz ich pracy.

Serwer świetny, miła atmosfera itp. Serdecznie zapraszam i polecam !

Opublikowano

Niewiem co się tak czepacie według mnie serwer bardzo fajny, dopracowny i z 4 lata postoi a to , że lourt jest w team'ie o niczym nie świadczy? Aha i ma ktoś taki problem że nie może nic robić na forum? tzn. jak chcę post napisać to muszę kilka razy odswieżać niemogę wejść w wiadomości itp.

Free 5% ;3

Opublikowano

Doładowałem sobie monety za 11 zł, wpisuję kod, wciskam doładuj i ładuje się w nieskończoność. . Ktoś już tak miał ?

Lepiej nic nie kupować teraz bo wszystko jest w tym IS popieprzone. Jest napisane np. koszt 40zł, klikasz i przekierowuje Cie do przelewu za 50zł.. To jest przykład, takich błędów jest masa. Poczekaj jak ogarną to napisz na forum do lourta.

Opublikowano

Doładowałem sobie monety za 11 zł, wpisuję kod, wciskam doładuj i ładuje się w nieskończoność. . Ktoś już tak miał ?

Ja miałem, wystarczy że odświeżysz stronę to SM'y będą doładowane mimo, że CI się tak wczytuje.

Opublikowano

Mam wielki problem : Kiedy odpalam clienta i loguje sie wyskakuje zły login i hasło , zakładałem nowe konta nic , koledzy dawali mi swoje i tez zły login i hasło a oni na tym grają . Prosił bym o pomoc bo serwer wydaje się być fajny , a nie działa ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...