Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, jedyne co nie pasuje to czytanie KU - lepsze byłoby 55 KU ale z możliwością używania egzo i rad.

Polecam ;)

1373443667-U470250.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajny, jedyne co nie pasuje to czytanie KU - lepsze byłoby 55 KU ale z możliwością używania egzo i rad.

Polecam ;)

Daj spokoj, to już jest monotonne.. zawsze była ta sama zasada 55ku, wreszcie została zmieniona i chwała im za to bo ile razy można robić to samo tylko na innym serwerze...

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

Tylko że te ku co 12h jest nie przemyślane ... mineło 12h a juz sa 60lv ze skilami max m2 ... znudzi się to ludziom po 2 tyg gdy beda musieli wbic tylko po to by przeczytac ku ... zamiast wykoxic postac na wakacje to cały miesiąc będziemy skille wbijać ...co dopiero na P ... choć są tu rady i egzo juz.

Nie przeczytana co 6h, ale w sumie racja...

Akurat na skile G - P działa rada i egzo, więc ujdzie, ale z tym KU może troche racji...

Opublikowano

Naprawcie ten cały IS. Kupując przelewem 300SM otrzymałem 120SM, Przelewy na 1000SM warte 60zł, musimy za nie zapłacić 100zł. Przelew Paypal 200 SM za 10zł, Paypal 600SM 40 zł... Gdzie tu logika? Tak samo z innymi przelewami i doładowaniami. Po co dawać IS do użytku jak w nim błędów tyle ile dziur w serze.

Opublikowano

"Nieprawdo podobne a jednak" wystartował bez większych problemów .

Noc spędzona na tym serwerze nie można zaliczyć do zwykłych .

Aż takiego zachwytu i zainteresowania się nie spodziewałem szacunek dla teamu za stworzenie tak genialnego serwera .

Ja osobiście dziękuje .

Zapraszam do gry !!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

No te skile to żart ile ja będę wbijała na g miesiąc ? pelerynki dodajcie to npc najlepiej i te medale masakra.

wolf.gif

Opublikowano

Lepiej by było jakby już te 55 ku z radami (chociaż za tym nie jestem bo rady byłyby drogie) albo 10ku i 24h a jak nie wejdzie to 8/12h. I skille były szybciej. Exp jest w miarę.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam lagi, na 3 hity wchodzi jeden, ogółem mam opóźnienie tak około sekundowe.

Grać się da, ale jest ciężko.

Opublikowano

Zrobił by ktoś launchera ?:D Bo narazie nie mam jak pobrać clienta serwera (transfer low)

A zanim się wyexpie to już sobie sciągne clienta ;P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

dlaczego na stronie nie ma liczniku osób on-line? moglibyście go dodać

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

dlaczego na stronie nie ma liczniku osób on-line? moglibyście go dodać

Jakiś GM pisał z 10 min temu, że siedzi 1092 osób chyba :P

Opublikowano

Pobrałem klienta i nie ogarniam gdzie odpala się grę, pomóżcie nobkowi.

zjMAq.jpg

plikow ci brakuje, jesli pobrales tylko latke to nie odpalisz gry, wrzuc to do jakiegos klienta albo nie wiem

Opublikowano

Jaki ustawiliście drop na dropnięcie medalu ? 0,0000001 ? 1 raz na 1h dropie ^^.

Do tego ludzi wcale aż tak dużo nie ma , jak na start serwera , po tygodniu będzie 500 a potem jeszcze mnie i wiadomo do czego to doprowadzi.

No ale nic.

xD 

Opublikowano

Nie mogę pobrać autopatchera ze strony głownej (o ile jest w ogóle dostępny).

DODAJCIE LICZNIK ONLINE! Wiem po sobie i znajomych że nie wbijamy na serwer króty ma mniej niż 500 osób online. Ludzie w ciemno nie chcą grać a jak zobaczą że jest z kim grać to i zagrają! Dobra rada.

Oprócz tego serwer marzenie ;]

Opublikowano

Jaki ustawiliście drop na dropnięcie medalu ? 0,0000001 ? 1 raz na 1h dropie ^^.

Do tego ludzi wcale aż tak dużo nie ma , jak na start serwera , po tygodniu będzie 500 a potem jeszcze mnie i wiadomo do czego to doprowadzi.

No ale nic.

A co mają ci z 40/60 lvl w M1 siedzieć? Każdy expi i dropi.

Opublikowano

Licznik też może kłamać. Prawdy nikt się nie dowie :D

@EDIT:

35955229252274610710.png

Co to jest? Co z tym zrobić?

Ten symbol trzeba przenieść na statuę w dungeonie na 1lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...