Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze 6 minut i moge zaczynac pobieranie ;) mysle ze zajmie mi to max 5 min i ze gra mi sie spodoba oraz nie bede zalowal tego wyczekiwania :P

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Serwer już działa bez problemów.

Mimo, że jest prawie 01:00, na serwerze jest ponad 1k.

Mamy nadzieję, że za dnia będzie jeszcze więcej.

Zapraszamy do wspólnej gry a my bierzemy się dalej do roboty :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

moze to dlatego ze jest weekend ;) wg mnie posrod tygodnia nie bedzie tylu ludzi ;) i licznik podkrecony jak sadze ;)

Opublikowano

Czemu ty kolego piszesz ze ciagle gra ponad 1k jak jedna osoba z administracji ( nie powiem kto ze wzgledow bezpieczenstwa ) mowil ze 700 graczy gra max

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Duzo osob nie gra bo jest noc to i tak duzo ja np. w tym momencie nie gram bo nie jestem w stanie trzezwosci zeby grac ale jutro mysle ze wibje hehe :D

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Duzo osob nie gra bo jest noc to i tak duzo ja np. w tym momencie nie gram bo nie jestem w stanie trzezwosci zeby grac ale jutro mysle ze wibje hehe :D

Tylko ze informacje o tej ilosci graczy dostalem gdzies na starcie serwera ( osoba z teamu)

Budowniczy
Opublikowano

Tylko ze informacje o tej ilosci graczy dostalem gdzies na starcie serwera ( osoba z teamu)

Powiedziałem ile jest teraz graczy a nie ilu było.

Żaden licznik nie jest podkręcony, bo nie ma sensu wrabiać nikogo.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

moze to dlatego ze jest weekend ;) wg mnie posrod tygodnia nie bedzie tylu ludzi ;) i licznik podkrecony jak sadze ;)

Taa, Ty też jesteś podkręcony. ciekawe.. co jest podkręcone, jak licznika nie ma ? Beka xD

Opublikowano

Daje Wam 2-3 dni i będzie ...

" Hacked By Proboszcz team " hahahah ; ))

Poza tym , skoro to serwer Lourta to zapytam gdzie Lilek ; )) ? . Dobry serwer .. na tydzien max dwa potem go wyłącza albo sam padnie bądź będzie jak w przypadku innego serwera lourta na ktorym było 1k ciągle ( serweer padł a Lourt powiedział komuś nie wazne juz komu że serwera nie włączy bo mu się nie chce ;)) )

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

To jest hard czy drugi pl ? na starcie dropi po 7 yang ktoś tu sobie jaja robi i postawił drugiego PL'a

Budowniczy
Opublikowano

To jest hard czy drugi pl ? na starcie dropi po 7 yang ktoś tu sobie jaja robi i postawił drugiego PL'a

Oj ludzie idźcie na tego swojego Bloo*** którego przez pół dnia strona była OFF...

Ten jakieś swoje bajki pisze o Lourcie, sam już nie wie co pisze, wgl. przyszłość przewiduje.. Nabrał się czegoś i teraz wypowiada się tu..

Idź chłopie spać.

Na serwer zapraszamy:

Strona działa jak powinna w 100%.

Jeśli Triador.pl nie działa, to zapraszamy na:

TeamSpeak: Triador.pl

Aktualnie IS już jest zrobiony, za dnia będą dodawane mniejsze rzeczy jak ikonki do ItemShop'u.

Z godziny na godziny wszystko będzie dodawane czego brakuje.

Administracja dzisiaj całą noc przesiedzi w celach serwerowych.

Zapraszamy wszystkich Hardowiczów oraz zaczynamy długą przygodę,

oczywiście na -

Triador.pl

logo.png

Opublikowano

Daje Wam 2-3 dni i będzie ...

" Hacked By Proboszcz team " hahahah ; ))

Poza tym , skoro to serwer Lourta to zapytam gdzie Lilek ; )) ? . Dobry serwer .. na tydzien max dwa potem go wyłącza albo sam padnie bądź będzie jak w przypadku innego serwera lourta na ktorym było 1k ciągle ( serweer padł a Lourt powiedział komuś nie wazne juz komu że serwera nie włączy bo mu się nie chce ;)) )

Kiedy wyłączyłem gdy było 1k online? :O

@@@@@@@@@@@@@@

O 2:10 odbędzie się kilkuminutowa przerwa techniczna w celu małych poprawek :).

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

te super wierzchowce to jest gówno lepiej militara kupić na 3 poziomie pro elo super renifer daje mi 5% na potwory... i chyba to nawet nie działa bo bije nim tyle co na militarze. Porażka 200SM w plecy i to jeszcze tylko na tydzień a przedłużenie też IS...

Opublikowano

Serwer być może bardzo fajny ale te skille mnie przerażają. Ponad miesiąc żeby na G wbić. Trochę to długo zajmie ;3 Ale jest nowy i cieszy się dużą popularnością. A przede wszystkim będą wojny na takich serwerach. ^^

Opublikowano

Serwer jest okej, moim zdaniem pelerynki powinny byc u npc, I dodajcie ten licznik na stronę przyciągnie więcej graczy.

Edit:Skrzynki T prawie wgl nie dropią więc dupa

wolf.gif

Opublikowano

Serwer być może bardzo fajny ale te skille mnie przerażają. Ponad miesiąc żeby na G wbić. Trochę to długo zajmie ;3 Ale jest nowy i cieszy się dużą popularnością. A przede wszystkim będą wojny na takich serwerach. ^^

O to chodzi. Gracze mają zostać dłużej na serwerze, a nie, że tydzień i masz skile G.

Hard to hard, trzeba sie męczyć ^^

Serwer jak najbardziej polecam, miła atmosfera, sporo osób, wszystko ładnie dopasowane.

Opublikowano

Czy tylko ja mam tak, że mi ściąga cholernie wolno? -.- Można prosić inny hosting? Czas oczekiwania, 3 h przy internecie 10 MB...

Opublikowano

O to chodzi. Gracze mają zostać dłużej na serwerze, a nie, że tydzień i masz skile G.

Hard to hard, trzeba sie męczyć ^^

Serwer jak najbardziej polecam, miła atmosfera, sporo osób, wszystko ładnie dopasowane.

Tylko że te ku co 12h jest nie przemyślane ... mineło 12h a juz sa 60lv ze skilami max m2 ... znudzi się to ludziom po 2 tyg gdy beda musieli wbic tylko po to by przeczytac ku ... zamiast wykoxic postac na wakacje to cały miesiąc będziemy skille wbijać ...co dopiero na P ... choć są tu rady i egzo juz.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Czy tylko ja mam tak, że mi ściąga cholernie wolno? -.- Można prosić inny hosting? Czas oczekiwania, 3 h przy internecie 10 MB...

Ja mam neta 6mb i w 29 min się pobrało więc to pewnie wina Twojego łącza :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...