Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

spokojnie, jak loguje się 2k graczy na raz to co się dziwić.

kiedy będzie IS w pełni sprawny? kiedy poprawicie ceny SM?

IS już jest w trakcie robienia :)

jak tam nawet 500 osob sie nie loguje to jakie 2 k graczy po drugie az tak hujowy server ze 2k graczy nie moze sie zalogowac lol

Po raz ostatni pytam się, czy możesz wyjść, bo za ten sam temat wyrobisz 100% i bana..

Koleś weź nie rób mi wstydu tym, że jesteś z Gdyni!

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Po raz ostatni pytam się, czy możesz wyjść, bo za ten sam temat wyrobisz 100% i bana..

ty przynosisz wstyd brak szacunku do wlasnego miasta pisze się Gdynii jak już baranie

Opublikowano

spoko, za 3xwarna dostanie blocka na pisanie 3dni ;) Pozdro Xadiar.

Poprawcie cene 1000SM przelewem bo powinno kosztować 60zł a kosztuje 100zł. ;)

Opublikowano

jak tam nawet 500 osob sie nie loguje to jakie 2 k graczy po drugie az tak hujowy server ze 2k graczy nie moze sie zalogowac lol

Zamknij tam jape szczylu... Wypierdalaj i to w podskokach na swój zjebany serwer z 400 graczami...

Budowniczy
Opublikowano

Zapraszamy TS Triador.pl działa.

Strona działa.

Serwer działa bez problemów, tak więc zapraszamy do gry :)

Liczba graczy online wynosi ponad 1.2k i wzrasta cały czas.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Fajnie się gra, bardzo dużo ludzi, ale niestety mam lagi.

Nie wiem czy to zależy od mojej osoby czy od serwera, ale opóźnienie sekundowe potrafi wyprowadzić z równowagi.

Poczekam do jutra, może się to uspokoi, a serwer polecam i zapraszam.

Opublikowano

prezka bardzo bardzo fajna, all ladnie opisane

NIE POLEACAM ZE WGL NA ADMINA - Lourt'a...

zgarnie kase z isa i zamknie serwer ..

Opublikowano

Widać boli Cie to, że tutaj gra ponad 1000osób, a na Waszym gówienku ledwo te 500 osiągacie o których napisałeś.

Pisz sobie pisz, pokazujesz tylko jak Ciebie to boli i jak zazdrościsz ;]

Zaprzeczysz ? To dlaczego siedzisz w tej prezentacji, a nie u siebie ? Bo tutaj sie więcej dzieje prawda ? Więcej osób pisze i jest większe zainteresowanie, mam racje ?

Ośmieszaj sie dalej i Wasz serwer : )

Co do serwera to gra sie przyjemnie. Jak najbardziej polecam.

Opublikowano

prezka bardzo bardzo fajna, all ladnie opisane

NIE POLEACAM ZE WGL NA ADMINA - Lourt'a...

zgarnie kase z isa i zamknie serwer ..

Dobrze, że Ty nie zgarniesz EQ gildii złodzieju jeb*ny

Serwer polecam gra dużo ludzi ^^

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Budowniczy
Opublikowano

Nie spamuj... cały czas to samo piszesz.. A co do serwera to i tak padnie jak inne serwery Lourta i Forgame czyt. " Tilian,Grayst,Paradise,Almantia"

Wy piszecie cały czas to samo. Od momentu kiedy jest lourt w ForGame, żaden serwer nie padł, więc Ciii....

Zostały zamknięte, aby zająć się Hardem, bo tam grało po 20 osób.

Co do serwa, zapraszamy jest po 00:00 a ponad 1k na serwie :)

logo.png

Opublikowano

Jakby Triador.pl nie działa strona to macie jeszcze:

http://s1.triador.pl

http://s2.triador.pl

http://s3.triador.pl

PONADTO DODAM ZE FIRMA KTORA NAS HOSTUJE PODJĘŁA KROKI CYWILNO PRAWNE NA POWSTRZYMANIE ATAKÓW. DOSTAŁEM PISMO W FORMIE ELEKTORNONICZNEJ O PELNOMOCNICTWO W TEJ SPRAWIE. MYSLE ZE NIEBAWEM W OGÓLE ZAKOŃCZY SIĘ MODA NA DDOS=OWANIE

ok tylko ogarnijcie trochę ceny itemów z is (zmianka 100SM xD), dodajcie wierzchowce i pety + zmieńcie ilość SM za 10zł przez paypal bo wychodzi na to, że najbardziej się opłaca właśnie to kupować parę razy niż od razu pakiet z 1500sm.

Opublikowano

Lecicie wszyscy od razu do ISa. Poczekajcie zobaczcie czy serwer w ogóle postoi chwile. Teraz moda na stawianie serwerów na 2 tygodnie, po czym serwer pada i wszystko przepada, niestety takie realia. Chyba,że ktoś lubi kasę w błoto wydawać.

Opublikowano

Serwer gry stoi stabilnie, jest administrowany przez administratora serwerowni i każde ataki są limitowane i zwiększane zostaje ręcznie łącze.

Jakby Triador.pl nie działa strona to macie jeszcze:

http://s1.triador.pl
http://s2.triador.pl
http://s3.triador.pl

PONADTO DODAM ZE FIRMA KTORA NAS HOSTUJE PODJĘŁA KROKI CYWILNO PRAWNE NA POWSTRZYMANIE ATAKÓW. DOSTAŁEM PISMO W FORMIE ELEKTORNONICZNEJ O PELNOMOCNICTWO W TEJ SPRAWIE. MYSLE ZE NIEBAWEM W OGÓLE ZAKOŃCZY SIĘ MODA NA DDOS=OWANIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...