Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z waszych Graczy spamuje na kazdym serwerze prywanym pod prezentacja ze zagra,By triador spadł na sam dól bo jest zablokowany,Żałosne posunięcie,Co mu dacie ajpada? :D

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden z waszych Graczy spamuje na kazdym serwerze prywanym pod prezentacja ze zagra,By triador spadł na sam dól bo jest zablokowany,Żałosne posunięcie,Co mu dacie ajpada? :D

Sry a jak gracze Triadoru nas hejtuja to jest w porzadku? i co mamy mu napisac zeby tak nie robil? Niech robi co chce to nie my i nas to nei obchodzi...

Opublikowano

Powiem wam tak. forgame uważa sie za lepszych no to zobaczymy co powiedza na starcie swojego serwera. narobili sobie tyle wrogów ze dopilnujemy aby ten ich syfiasty serwer poszedł w zapomnienie. I uwierzcie mi nie macie sie co nastawiać ze tam pogracie bo zapewniam wass ze nie pogracie. Ale tego dowiecie się w dzien startu. pozdro. A co do BloodWar mam pytanie czy bedą u was 6/7 bony??

PS. tan cały wasz forgame to zwykłe pionki:)

Proboszcz ty hakierze <3 właśnie udowadniasz jakim jesteś dzieckiem :D A forgame i tak nie wypierdolisz :D

Opublikowano

Ah nie mogłem powstrzymać żeby pokazać Wam jak serwer BloodWar kombinuje, kombinuje i kombinuje. Niestety Pan goblindf nie ładnie Was prezentuje mając Wasze logo w avatarze. Żałosne :)

Wasi gracze ciagle nas obrazaja....

A to co on robi? trudno skoro sobie wpadł na taki pomysł to niech tak robi, nie nasz problem.

Opublikowano

Malucha podpierdzielonego na giełdzie ^^
Opublikowano

Sry a jak gracze Triadoru nas hejtuja to jest w porzadku? i co mamy mu napisac zeby tak nie robil? Niech robi co chce to nie my i nas to nei obchodzi...

Dobra morda , cipa jesteś i tyle , nie obchodzi sami go poprosiliście ;p

Inaczej Sie wypromować nie umiecie .

SYF , SYF I JESZCZE RAZ SYF :)

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Santriel jest w team a moze go nie ma....

ale BombWork jest na pewno! ; D

strona bloodwar z grafika i skryptem od Parim hahaha bedzie beka na starcie

elo!

razerv.png

Opublikowano

Dobra ludzie skad wy wiecie , ze tutaj jest Santirel . Tez bede u was na Tradorze pisal , ze u was jest FuBu i ch*j .. Czemu nie ? No własnie . Podajcie dzieci jeb*ane bez mozgu dowody . Mowicie , ze tu jest Santriel bo ''BloodWar'' Gratulacje .. Idiots . Moze nie maja świetnych grafikow ale lepiej skromna prezka i fajny serer niz ''234567'' Nawalonych smieci na servie i ch*j .. Dajcie dowody a uwieża . OMG zachowujecie sie jak dzieci 2 letnie . Quetti tak samo ..

Ps ''Isamu'' jest w temacie xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

To jest syf że aż szkoda ruszyć to gówno nawet LOIC'em.... :) Olejcie sprawę bo to i tak padnie na next dzień.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Strona jest kupiona od BombWorka nei ma u nas w teamie nellyza ani Sajtura...

Przestań wyzywać, powtórze ci. Oni zaczeli konkurować nieuczciwie.

nie klam niggersie bo co raz bardziej kopiesz pod siebie

EDIT: uzyliscie konta SigMan wiec team jest taki sam

TANGO DOWN BITCHES!

razerv.png

Opublikowano

śmiać mi się chce z waszego zachowania :)

Padniecie czy tak czy tak - żeby nie było to nie jest groźba.

Na starcie będzie ze 100 osób góra bo reszta pójdzie na Triador'a ...

I jestem pewien że będziecie DDosować oraz zapewne to wy będziecie DDosowani :)

Pozdrówka , bez hejtów \m/ pjona!

1370068748-U661747.png

Opublikowano

U was to wyglada jak dziecinna zabawa dzieci z podwórka . Jeden drugiego próbuje zabic . Ten sklaania 100 os aby hejtowyaly ten server ale jesli temnn server zhejtuje tamten to odrazu jest woja . Liczcie sie z innymi . Bo nie jest milo , ze kto ciagle wmawia mu ''Santriel jest w teamie'' Boże a u was ja Tradorze jest ''FuBu , Hikari , Tusk'' I co wiezycie . Jeden z drugim z serverowni 4game napisali , ze jest santriel iu nagle all osb ''SANTRIEL W TEAMIE '' nie polecam '' Lol ale ścierwo'' i tp . Ogar jak ktos zacznie wam hejowac wasz serber to zobaczmy jak z wami bedzie

Aha i oczywiscie daje mi dowody i innym , ze santriel jest w teamie !

śmiać mi się chce z waszego zachowania :)

Padniecie czy tak czy tak - żeby nie było to nie jest groźba.

Na starcie będzie ze 100 osób góra bo reszta pójdzie na Triador'a ...

I jestem pewien że będziecie DDosować oraz zapewne to wy będziecie DDosowani :)

Pozdrówka , bez hejtów \m/ pjona!

I co z tego , ze na ''STARCIE'' bedzie 100 os . Po tygodniu Trador padnie i bedzie placz o to , ze padl . Zobaczycie !

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

U was to wyglada jak dziecinna zabawa dzieci z podwórka . Jeden drugiego próbuje zabic . Ten sklaania 100 os aby hejtowyaly ten server ale jesli temnn server zhejtuje tamten to odrazu jest woja . Liczcie sie z innymi . Bo nie jest milo , ze kto ciagle wmawia mu ''Santriel jest w teamie'' Boże a u was ja Tradorze jest ''FuBu , Hikari , Tusk'' I co wiezycie . Jeden z drugim z serverowni 4game napisali , ze jest santriel iu nagle all osb ''SANTRIEL W TEAMIE '' nie polecam '' Lol ale ścierwo'' i tp . Ogar jak ktos zacznie wam hejowac wasz serber to zobaczmy jak z wami bedzie

Aha i oczywiscie daje mi dowody i innym , ze santriel jest w teamie !

I co z tego , ze na ''STARCIE'' bedzie 100 os . Po tygodniu Trador padnie i bedzie placz o to , ze padl . Zobaczycie !

Zobaczysz że to gówno padnie pierwsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...