Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

graj sobie razem ze 100 osobami :)

Ty jestes chory umyslowo ? czy straciles pamiec? przed chwilą tak sie podniecales triad*rem a teraz piszesz ze gowno?..

Pozdro // To nie do ciebie pomylilem sie z cytatem.

Po co hejtowac i porownywac serwer bloodwar i triador ?

1.Serwery różnią sie gatunkami.

2.Chcesz graj tu nie chcesz to graj tam jeju.

3.Ankieta; "" Ma na celu sprawdzic liczbe graczy chetnych na gre "

Wiec po co dodawac odpowiedz NIE jezeli celem jest sprawdzic ilu graczy bedzie gralo a nie ilu nie bedzie. Nupki czytajcie całą ankiete od gory do dołu , a nie szczekacie niepotrzebnie.

4.BloodWar.pl bardzo przypomina ustroj metin2.pl lecz jest duzo latwiejszy i napewno przypadnie do gustu dla wielu graczy.

5.Ktos tam pisal ze malo dungeonow. Czytaj kur*a wszystkie komentarze to bedziesz wiedzial ze serwer bedzie sie jeszcze rozwijał .

SERWER WEDŁUG MNIE JEST NAJLEPSZYM SERWEREM W POLSCE.

Ty jestes chory umyslowo ? czy straciles pamiec? przed chwilą tak sie podniecales triad*rem a teraz piszesz ze gowno?..

Pozdro

Opublikowano

Do tych dzieci z triadora nie dociera ze zostala wykupiona domena od wczesniejszych wlascicieli.

Oni zobaczą tylko ze pisze BloodWar to juz szczekają.

Hejterzy z triadora sie tu sapią bo boją sie ze bedzie duza konkurencja dla tamtego scierwa.

KIEDY BEDĄ BETA TESTY ?

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Do tych dzieci z triadora nie dociera ze zostala wykupiona domena od wczesniejszych wlascicieli.

Hejterzy z triadora sie tu sapią bo boją sie ze bedzie duza konkurencja dla tamtego scierwa.

KIEDY BEDĄ BETA TESTY ?

Beta Testy odbeda sie w czwartek.
Opublikowano

Pozdro // To nie do ciebie pomylilem sie z cytatem.

Pozdro

Jedyną chorą umysłowo osobą to jestes ty szczeniaku.

Pokaz mi idioto gdzie ja napisalem ze triador to gowno pajacu za dyche. Bylem za triadorem ale wyszedl lepszy serwer ( bloodwar ) i teraz bede sie podniecał tym serwerem.

Cos nie pasi ? ts3 .facemetin. pl potrafisz szczekac przez kabel a w realu gdybys mnie zobaczyl to nawet bys slowa nie mruknął .

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Jedyną chorą umysłowo osobą to jestes ty szczeniaku.

Bylem za triadorem ale wyszedl lepszy serwer ( bloodwar ) i teraz bede sie podniecał tym serwerem.

Cos nie pasi ? ts3.facemetin.pl potrafisz szczekac przez kabel a w realu gdybys mnie zobaczyl to nawet bys slowa nie mruknął .

Jestes zwyklym komputerowcem , ktory sie boij wyjsc na dwor wiec powiem krotko wypierdalaaj metinowcu

EDIT; Na tsa wejde za 20min zobaczymy jak bd gadal :*

Opublikowano

Jestes zwyklym komputerowcem , ktory sie boij wyjsc na dwor wiec powiem krotko wypierdalaaj metinowcu

EDIT; Na tsa wejde za 20min zobaczymy jak bd gadal :*

ten ts3 nie działa :D

quetti.png
Opublikowano

Dobra dzieciaku nie szczekaj tutaj bo roznosisz malarie. Wypier.. wgl. z tej zapowiedzi jak ci sie serwer nie podoba to idz lizac dupy w 4game

TEMAT ZAKONCZONY CHCESZ JESZCZE POSZCZEKAC TO WBIJ NA TS , A NIE SYFISZ TUTAJ JUZ NA TRIADORZE DZIECIAKI ( RAZEM Z TOBA ) ZASYFILI CALY TEMAT. CO PRAWDA DUZO ODPOWIEDZI JEST DO ZAPOWIEDZI TRIADORA ALE WIEKSZA POLOWA TO WLASNIE SZCZEKANIE TAKICH GNOJI JAK TY GNIDO :)

Haha co za dziecjo pff heh po chu* zmieniles nazwe ts gdy dales odpowiedz do mojego postu . Widac ze nauczyles sie oszukiwac od teamu 4game. Szkoda mi takich ludzi jak ty ale jak siedzi sie w domu calymi dniami to widzisz. Ty bywasz na dwocche tylko wtedy jak mama prowadzi cie do przedszkola.

Dobra zamknij już jape. Bo aż się czytać nie chce twojego pier*olenia. Jarałeś się na początku Triadorem a teraz po nich jedziesz jak po szmacie. Ten serwer nie wypali to przyjdziesz na Triadora dupe lizać... I tak nie kozacz przez neta bo w realu jesteś zerem.

A co do serwera to Powodzenia, ale dalej Nie Polecam, może zmienie zdanie za miesiąc jak jeszcze będzie serwer stał.

Opublikowano

widzę hejterzy są :) co wy się boicie że tak spamujecie że to gówno itd ? przecież podobno wasz tri*dor jest lepszy wyczuwam że ktoś tu ma mokro w gaciach pozdrawiam

Opublikowano

Dobra zamknij już jape. Bo aż się czytać nie chce twojego pier*olenia. Jarałeś się na początku Triadorem a teraz po nich jedziesz jak po szmacie. Ten serwer nie wypali to przyjdziesz na Triadora dupe lizać... I tak nie kozacz przez neta bo w realu jesteś zerem.

A co do serwera to Powodzenia, ale dalej Nie Polecam, może zmienie zdanie za miesiąc jak jeszcze będzie serwer stał.

Skad mozesz wiedziec kim ja jestem w realu ? Napewno kims wiecej niz ty. W dupie mam tego triadora i wypierdala* smieciu z tej zapowiedzi. Juz powiedziales ze nie bedziesz tu gral no i dobrze dziekujemy i spierdal*j frajerze. Jestes tu tylko po to zeby hejtowac ten serwer i w dodatku nazywasz mnie zerem. Nie mam slow do ciebie poniewaz twoje IQ = 10/15 , a moje jest duzo wieksze. Jestes w grupie marginesu spolecznego , twoj wizerunek to wizerunek menela i nie kozac mi tutaj ze ty w realu jestes Mariusz Pudzianowski bo jestes cipa i z pewnością rozłożył bys sie po jednym strzale.

Ok. koniec tematu nie rob tutaj smietnika bo juz na triadorze zrobiles syf piszac bezsensowne wypowiedzi.

aha i co cie wogule obchodzi gdzie bede gral ? Mam wyjeba*e na triador gram tu i ch*j ci w dupe lapsie z 4game ;)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Skad mozesz wiedziec kim ja jestem w realu ? Napewno kims wiecej niz ty. W dupie mam tego triadora i wypierdala* smieciu z tej zapowiedzi. Juz powiedziales ze nie bedziesz tu gral no i dobrze dziekujemy i spierdal*j frajerze. Jestes tu tylko po to zeby hejtowac ten serwer i w dodatku nazywasz mnie zerem. Nie mam slow do ciebie poniewaz twoje IQ = 10/15 , a moje jest duzo wieksze. Jestes w grupie marginesu spolecznego , twoj wizerunek to wizerunek menela i nie kozac mi tutaj ze ty w realu jestes Mariusz Pudzianowski bo jestes cipa i z pewnością rozłożył bys sie po jednym strzale.

Ok. koniec tematu nie rob tutaj smietnika bo juz na triadorze zrobiles syf piszac bezsensowne wypowiedzi.

aha i co cie wogule obchodzi gdzie bede gral ? Mam wyjeba*e na triador gram tu i ch*j ci w dupe lapsie z 4game ;)

4Game? naucz sie czytac :*

BTW : Ten Ts3 nie dziala ^^

Opublikowano

Takich pyskatych typów jak ty, to ja gasze jak peta czyli butem. Skończyłem już z tobą ''rozmowe'', nie będę się zniżał do twojego poziomu 0.

Nie pisz do mnie na PW, syfie.

Opublikowano

Bronie z bossów na mapie od 90lvl oraz z szkatułki Ripera...

Bronie 30lvl tak jak na PL z zwiększoną sznsą na drop

Ulepszacze na nowe zbroje lecą w grocie...

@EnseroDS

Musk i wszyscy o których piszesz nie są u nas w teamie i nawet nie są mi znani także nie gadaj bzdur...

Taa, z Santrielem tez mam zatarg jebany kretynie pierdolony, wypierdalaj bronic swojego serwera + plikow serwera. Szkoda, ze to moj kumpel z reala robi serwer =.=

troche wam sie słowa poprzekręcały bo najpierw Musk napisał, że ziomek z reala robi serwer a tu nagle post, że nikt taki nie jest wam znany? yhm, yhm. ok. -.-

Opublikowano

POLECAM SERWER. Osoby które oczerniają serwerą są dziećmi Forgame zobaczycie co sie bedzie działo na starcie tego Tri**** uwieżcie mi ze nawet nie macie co na niego czekać. Polecam BllodWara. A idioci z ForGame jeszcze ze mną zatańczą. Haya( czy jak na ciebie wołają przydupasie) i Fakiel wiesz z kim bedziesz tańczyc dziwko

Opublikowano

POLECAM SERWER. Osoby które oczerniają serwerą są dziećmi Forgame zobaczycie co sie bedzie działo na starcie tego Tri**** uwieżcie mi ze nawet nie macie co na niego czekać. Polecam BllodWara. A idioci z ForGame jeszcze ze mną zatańczą. Haya( czy jak na ciebie wołają przydupasie) i Fakiel wiesz z kim bedziesz tańczyc dziwko

Nie obrażaj bez podstaw do tego i co ty masz do Haya i Fakela ? zatańczyć to możesz w rl ;]

Nie polecam w administracji Santriel co zarobi kasę nawet nie dobijecie max lvl - Serer Off ;]

Dziećmi ForGame ? możemy porozmawiać jeżeli uważasz "nas" za dzieciaki , nie mówię kto tu jest dzieckiem . :)

Opublikowano

KIEDY BEDĄ BETA TESTY ?

Duza konkurencja? Tak na pewno Triador po 70 stron a wasze gowno ledwo co 7 z hejtami buahhaha nie ponizaj sie . Serwer padnie jak Almantia z braku graczy i bedzie placz. ;)
Opublikowano

Duza konkurencja? Tak na pewno Triador po 70 stron a wasze gowno ledwo co 7 z hejtami buahhaha nie ponizaj sie . Serwer padnie jak Almantia z braku graczy i bedzie placz. ;)

Tylko, że prezka pojawiła się dopiero wczoraj :)

beznazwy3es.jpg
Opublikowano

Nie obrażaj bez podstaw do tego i co ty masz do Haya i Fakela ? zatańczyć to możesz w rl ;]

Nie polecam w administracji Santriel co zarobi kasę nawet nie dobijecie max lvl - Serer Off ;]

Dziećmi ForGame ? możemy porozmawiać jeżeli uważasz "nas" za dzieciaki , nie mówię kto tu jest dzieckiem . :)

Jeszzcze ra do cholery napiszecie, że u nas w teamie jest Santriel to inaczej pogadamy, prosiłem was o podanie jego nicku skoro jest u nas w ekipie. Dla twojej wiadomości Santriel jak robił servery to robił wszystko sam nikt mu w tym nie pomagał. miał jednoosobowy team. to co ty za bzdury piszesz, a to że jesteście dziećmi własnie ukazujecie w jaki sposób konkurujecie.

Chcesz pogadać? prosiłem o tsa z 10 razy

mielismy w 3h tyle wyswietlen co triador po 2 dniach ;) hejty? tylko od triadoru

1371018460-clip-1kb.png <<<< haha i nie zobaczycie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...