Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W teamie nie ma zadnego santriela gadalem osobiscie z teamem oni nawet go nie znaja i czuja sie zażenowani obecną sytuacją

a jak ci kur powiedza

ze donalda tuska tez znaja tez uwierzysz ....????????????

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, mamy Tuska w Teamie. -,-

Kolego mój, czekam na te słabości do nas :D

@ANTYWARN

+10 do zajebistości

quetti.png
Opublikowano

Chuj tam poleci troche % ostrzeżeń ale musze to powiedziec.

JEBAĆ HEJTERÓW :-]

Serwer wyje.. w kosmos wkoncu powstał serwer na ktorym nie ma syfiastych zbroji i broni z PL-a

Zachęcam do gry ! naprawde warto

Wole grac tu chociaz przez miesiac niz rok na triadorze.

BloodWar.pl kozak serwer :)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Twoje zdanie nie ma sensu, przykro mi.

Moje zdanie nie ma sensu lecz zobacz na HEJT w waszą stronę od innych graczy. Jesteście zerami :D

quetti.png
Opublikowano

Chuj tam poleci troche % ostrzeżeń ale musze to powiedziec.

JEBAĆ HEJTERÓW :-]

Serwer wyje.. w kosmos wkoncu powstał serwer na ktorym nie ma syfiastych zbroji i broni z PL-a

Zachęcam do gry ! naprawde warto

Wole grac tu chociaz przez miesiac niz rok na triadorze.

BloodWar.pl kozak serwer :)

graj sobie razem ze 100 osobami :)

Opublikowano

Hejt od innych graczy? ja widze tylko od Triadora :)

powiem Ci tak kolego ;d Hejtuje was dość dużo osób. Ja czekam na dowody naszej NIEUCZCIWOŚCI :)

@

Wasz serwer będzie na takiej zasadzie, że znowu przed startem wszystko zniknie bo będzie włam, a wasz idiotyzm przekracza ludzkie pojęcie że nie macie nawet kopi zapasowej plików czy też bazy.

quetti.png
Opublikowano

Moje zdanie nie ma sensu lecz zobacz na HEJT w waszą stronę od innych graczy. Jesteście zerami :D

Tak jak twoj NerviL . Lepiej aby server padł niz aby sie pogrążał w malej ilosci graczy i dangeonow czy jak sie to pisze zrobione na od*ierdol :>

Naprawde . Patrz na swoj server potem na to . Wasza serverownia jest niczym . Na Experione gra 300 na nervilu 400 i co ? No własnie . Prosze cie patrzymy na siebie potem oceniemy ''Hejtujemy'' inne servery . Jesli wasz server bedzie idealny to hejtuj server . Jesli nie jest ''BO nie jest '' To nie komentuj ! Oki ? :>

A server polecam :> Zobaczmy na stracie . Mysle , ze sie nie pomyle xD

powiem Ci tak kolego ;d Hejtuje was dość dużo osób. Ja czekam na dowody naszej NIEUCZCIWOŚCI :)

@

Wasz serwer będzie na takiej zasadzie, że znowu przed startem wszystko zniknie bo będzie włam, a wasz idiotyzm przekracza ludzkie pojęcie że nie macie nawet kopi zapasowej plików czy też bazy.

A byl start !? Byl nie byl ! Wiec nie mow jesli go nie bylo ! Skad wiesz .. Kim ty jestes , ze wiesz wszystko z wyprzedzeniem ? No weź przestan . Zachowujesz sie jakies dziecko 5 letnie .

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Tak jak twoj NerviL . Lepiej aby server padł niz aby sie pogrążał w malej ilosci graczy i dangeonow czy jak sie to pisze zrobione na od*ierdol :>

Naprawde . Patrz na swoj server potem na to . Wasza serverownia jest niczym . Na Experione gra 300 na nervilu 400 i co ? No własnie . Prosze cie patrzymy na siebie potem oceniemy ''Hejtujemy'' inne servery . Jesli wasz server bedzie idealny to hejtuj server . Jesli nie jest ''BO nie jest '' To nie komentuj ! Oki ? :>

A server polecam :> Zobaczmy na stracie . Mysle , ze sie nie pomyle xD

Co do naszych serwerów, 'raz na wozie, raz pod wozem'. Aktualnie cieszymy się że gosci u nas coraz więcej osób. Żaden nasz serwer nie jest robiony na od**erdol :) Nie grałeś nie pisz :)

quetti.png
Opublikowano

@

A skąd wiesz, że nie mamy kopii i jaki włam człowieku, jak ten server z tą ekipą satrtuje po raz 1 :) Chyba mylisz nasz z poprzednim bloodwarem :)
Opublikowano

Co do naszych serwerów, 'raz na wozie, raz pod wozem'. Aktualnie cieszymy się że gosci u nas coraz więcej osób. Żaden nasz serwer nie jest robiony na od**erdol :) Nie grałeś nie pisz :)

Niee nie gralem ! Wgl nieee nie gralem ! Nie wiesz !! Kur*a ! No nie wiesz ! Gralem ! Z Kolegami oSHo 105 lv Pasuje kur*a ? Gralem tam i pomahgalem Bratu . Mialem wlasna posac 102 lv ! Nie pier , ze nie bo jak bym mogl to bym cie wywalil z tego tematu . Jesli chcesz mnie sprowokowac to Ci sie udalo !

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

A skąd wiesz, że nie mamy kopii i jaki włam człowieku, jak ten server z tą ekipą satrtuje po raz 1 :) Chyba mylisz nasz z poprzednim bloodwarem :)

xzi ?

Opublikowano

Niee nie gralem ! Wgl nieee nie gralem ! Nie wiesz !! Kur*a ! No nie wiesz ! Gralem ! Z Kolegami oSHo 105 lv Pasuje kur*a ? Gralem tam i pomahgalem Bratu . Mialem wlasna posac 102 lv ! Nie pier , ze nie bo jak bym mogl to bym cie wywalil z tego tematu . Jesli chcesz mnie sprowokowac to Ci sie udalo !

Ciesze się.

Ty u nas też nie grałeś to nie gadaj bzdur :) nie znasz nas, twoja niewiedza jest na poziomie zerowym.

Akurat kojaże wasz team, jeśli się nie myle macie tego Silvera który trzyma xLasta co teraz wystartował. Robi wam tsa znowu? :D Nagrody za wbicie TOPKI nadal są?

@

Firma AMAZON dalej ma taki doskonały światłowód?

A nie sorki zapomiałem. Firma amazon to świat ciuchów i zegarków:D

quetti.png
Opublikowano

Ciesze się.

Akurat kojaże wasz team, jeśli się nie myle macie tego Silvera który trzyma xLasta co teraz wystartował. Robi wam tsa znowu? :D Nagrody za wbicie TOPKI nadal są?

Hmm widać nie śledzisz tego tematu . Ani postów innych graczy . Pisali iż wykupili domenę ponieważ cieszyła się duzym zainteresowaniem . Czytaj a może coś osiągniesz . Teraz piszesz ''SUPER'' jak ci powiedzilame, ze mialem 102 lv a pisales , ze ''Nie gralem'' No szkoda :>

Opublikowano

Mogło by mi państwo powiedzieć Co do kurwy my wam oferujemy współprace a w zamian DDOS? o co chodzi ?

Napewno, nie było to od nas... już na pw odpowiedziałem...

Ciesze się.

@

Firma AMAZON dalej ma taki doskonały światłowód?

A nie sorki zapomiałem. Firma amazon to świat ciuchów i zegarków:D

Nie nei znamy, żadnego Silvera, przykro mi ;)
Opublikowano

Hmm widać nie śledzisz tego tematu . Ani postów innych graczy . Pisali iż wykupili domenę ponieważ cieszyła się duzym zainteresowaniem . Czytaj a może coś osiągniesz . Teraz piszesz ''SUPER'' jak ci powiedzilame, ze mialem 102 lv a pisales , ze ''Nie gralem'' No szkoda :>

Cieszyła się dużym zainteresowaniem HEJTU na nagrody :) Czekam aż będzie TS3, już niemogę doczekać się startu :)

quetti.png
Opublikowano

Po co hejtowac i porownywac serwer bloodwar i triador ?

1.Serwery różnią sie gatunkami.

2.Chcesz graj tu nie chcesz to graj tam jeju.

3.Ankieta; "" Ma na celu sprawdzic liczbe graczy chetnych na gre "

Wiec po co dodawac odpowiedz NIE jezeli celem jest sprawdzic ilu graczy bedzie gralo a nie ilu nie bedzie. Nupki czytajcie całą ankiete od gory do dołu , a nie szczekacie niepotrzebnie.

4.BloodWar.pl bardzo przypomina ustroj metin2.pl lecz jest duzo latwiejszy i napewno przypadnie do gustu dla wielu graczy.

5.Ktos tam pisal ze malo dungeonow. Czytaj kur*a wszystkie komentarze to bedziesz wiedzial ze serwer bedzie sie jeszcze rozwijał .

SERWER WEDŁUG MNIE JEST NAJLEPSZYM SERWEREM W POLSCE.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Co tu jakies plotki o nagrodach nie wymyslajcie glupot naprawde. Serwer polecam

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...