Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To widzę uszolot naprawdę bardzo duże znajomości...

W prezentacji nic ciekawego nie ma, i ten serwer z tego co pamiętam miał już startować.

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[quote name="_BloodWar_" post="7698588"

mielismy w 3h tyle wyswietlen co triador po 2 dniach ;) hejty? tylko od triadoru

Serio? hahahaha ta prezentacja ma jeden dzien . I czmu hejty od Triadoru? Polowa co was hejtuje nie jest administracja triadoru. I boli was to ze w ankiecie "Nie" nie dostaniecie tylko od administracji ale od reszty ktora nawet nie zagra na triadorze he? ;)

Opublikowano

Serio? hahahaha ta prezentacja ma jeden dzien . I czmu hejty od Triadoru? Polowa co was hejtuje nie jest administracja triadoru. I boli was to ze w ankiecie "Nie" nie dostaniecie tylko od administracji ale od reszty ktora nawet nie zagra na triadorze he? ;)

-Bota na wyświetlenia każdy potrafi postawić ale my jesteśmy uczciwi nie tak jak Santriel który chce wyświetleniami ludzi przyciągnąć . Powodzenia :)

-Takie coś od razu powinno być zamykane ;]

Opublikowano

Jeszzcze ra do cholery napiszecie, że u nas w teamie jest Santriel to inaczej pogadamy, prosiłem was o podanie jego nicku skoro jest u nas w ekipie. Dla twojej wiadomości Santriel jak robił servery to robił wszystko sam nikt mu w tym nie pomagał. miał jednoosobowy team. to co ty za bzdury piszesz, a to że jesteście dziećmi własnie ukazujecie w jaki sposób konkurujecie.

Chcesz pogadać? prosiłem o tsa z 10 razy

TS3.NERVIL.PL

quetti.png
Opublikowano

-Bota na wyświetlenia każdy potrafi postawić ale my jesteśmy uczciwi nie tak jak Santriel który chce wyświetleniami ludzi przyciągnąć . Powodzenia :)

-Takie coś od razu powinno być zamykane ;]

Nie ma żadnego bota, prosiłem Cię o tsa drogi dzieciaczku, tak pieprzysz o tym Santrielu a masz jakieś dowody, że to któryś z nas? czekam

To widzę uszolot naprawdę bardzo duże znajomości...

W prezentacji nic ciekawego nie ma, i ten serwer z tego co pamiętam miał już startować.

nie , nie miał startować. Była beta innego teamu, my odkupiliśmy domene.

TS3.NERVIL.PL

Po co mi ts nervila jak chce gadać z administracja traidoru usilnie twierdząca, żże jest u nas jakiś Santriel, którego nikt z nas nie zna -,-
Opublikowano

Nie ma żadnego bota, prosiłem Cię o tsa drogi dzieciaczku, tak pieprzysz o tym Santrielu a masz jakieś dowody, że to któryś z nas? czekam

nie , nie miał startować. Była beta innego teamu, my odkupiliśmy domene.

To możemy gadać na TS forgame bo to jest ich serwer ;]

quetti.png
Opublikowano

Cieszyła się dużym zainteresowaniem HEJTU na nagrody :) Czekam aż będzie TS3, już niemogę doczekać się startu :)

Ts3 ty nigdy nie dostaniesz, podaj swój, z chęcią wpadniemy do ciebie, pogadać.

A więc podaje :)

ts3.nervil.pl :] Strona 5 zlookaj co pisałeś.

quetti.png
Opublikowano

nie , nie miał startować. Była beta innego teamu, my odkupiliśmy domene.Po co mi ts nervila jak chce gadać z administracja traidoru usilnie twierdząca, żże jest u nas jakiś Santriel, którego nikt z nas nie zna -,-

Dzieciaczku ? Proszę cie zachowaj to dla sb nie masz żadnego bota ? no to chyba ręcznie nabijasz wyświetlenia bo widzę tu u cb pustki może zapytaj Santriel'a :)

Opublikowano

Dzieciaczku ? Proszę cie zachowaj to dla sb nie masz żadnego bota ? no to chyba ręcznie nabijasz wyświetlenia bo widzę tu u cb pustki może zapytaj Santriel'a :)

Podaj chociaż 1 powód dlaczego w teamie ma być santariel jakiś. Po drugie idz na swój serwer i nie wpieprzaj sie na ten to jest medium + nutka harda wasz to hard więc sio

A jak chcesz dane santriela patrz sygnature i daj sobie już spokój

No i piszecie że santriel ale porozmawiać nie chcecie czysty hejt darujcie sobie

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

pisałem już wcześniej , sagaris wypierdalaj z tego forum kurwa. liżesz dupę gdzie popadnie, siedziesz pod kilkoma kontami tu na mpc i myślisz, że ktoś jest tak tępy i nie pozna, że to ty. w każdym teamie nowego serwera Cię chyba widziałem, wszędzie się wpierdolisz. a jesteś takim tępym ubekiem, że aż mi Cię szkoda. to idź na ten triador i nie oczerniaj innych serwerów, myślisz,że polizesz dupę tu i tam, to ktoś cię weźmie do teamu. takiego klauna jak ty nikomu nie potrzeba. a co do serwera, nie wiem kto to ten santriel, ale wyjdzie wszystko w praniu trzeba dać szansę chłopakom i zobaczymy czy się sprawdzą.

Budowniczy
Opublikowano

POLECAM SERWER. Osoby które oczerniają serwerą są dziećmi Forgame zobaczycie co sie bedzie działo na starcie tego Tri**** uwieżcie mi ze nawet nie macie co na niego czekać. Polecam BllodWara. A idioci z ForGame jeszcze ze mną zatańczą. Haya( czy jak na ciebie wołają przydupasie) i Fakiel wiesz z kim bedziesz tańczyc dziwko

Ty nie wyjeżdżaj na Haya i fakel bo nie wiesz nawet co oni mogli by zrobić z Tobą i tym kartonem przed którym siedzisz.. Wiec bezpodstawnie nie najezdzaj..

Nie polecam serwa ze względu na administrację..

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Ty nie wyjeżdżaj na Haya i fakel bo nie wiesz nawet co oni mogli by zrobić z Tobą i tym kartonem przed którym siedzisz.. Wiec bezpodstawnie nie najezdzaj..

Nie polecam serwa ze względu na administrację..

az sie wtrace

co by mogli zrobic? no powiedz bo jestem bardzo ciekawy ^^

razerv.png

Opublikowano

A ja serwer polecam. A dzieci ForGame prosze abyście nie płakali jak serwer Tri*** nie wystartuje. A to moge obiecać w 100%

Opublikowano

Nie wiem kto to ten Santriel, niech sobie nawet będzie w tym teamie.

Max. lvl 99, będzie zwiększony?

Broń na 30 lvl [typu Antyczny Dzwon] będzie można dostać z jakiejś misji? Czy trzeba dropić?

Będą dodane nowe zbroje/bronie [w swoim czasie]?

Dodacie peta "Panda"?

System kostiumów?

Opublikowano

Nie wiem kto to ten Santriel, niech sobie nawet będzie w tym teamie.

Max. lvl 99, będzie zwiększony?

Broń na 30 lvl [typu Antyczny Dzwon] będzie można dostać z jakiejś misji? Czy trzeba dropić?

Będą dodane nowe zbroje/bronie [w swoim czasie]?

Dodacie peta "Panda"?

System kostiumów?

Santriel czyli najwiekszy zlodziej + oszust .

Nie polecam jbc;)

Opublikowano

Ok ja wtrącę tylko jednego posta aby podsumować co sądzę o tej całej sytuacji.

A więc zacznę od tego, że nie polecam serwera ze względu na to, że w administracji ukrywa się człowiek o nicku Santriel. Zamknął on swój zeszły serwer aby wystawić kolejny. Kolejną sprawą jest niestetyczna prezentacja którą oceniam na 3/10. Widać, jest robiona na szybko i na ostatnią chwilę.

Co dalej mnie niestety nie zdziwiło to posty osób, które jako pierwsze pojawiły się pod tą prezentacją.

Są to m.in :

- Spell

- Pawel360

- Muskownica ( Avats )

Osoby, które na siłę próbowały zabrać graczy z serwera Tri*dor, oskarżając przy tym administrację forgame.pl, oraz wymyślając bajki nie z tej ziemi. Niestety ich próba oczerniająca nie została zaakceptowana przez innych graczy i wylecieli że tak brzydko powiem "na zbity pysk".

Kolejna sprawa która mnie ciekawi to ankieta. Jest w niej tak szeroki wachlarz wyboru, że aż wacham się co zaznaczyć. Radziłbym dać inne opcje takie jak :

Czy zagrasz na naszym serwerze ?

• TAK
  • TAK

Dziwi mnie tylko to, dlaczego nie pojawiła się opcja NIE ? Odpowiedź moja jest następująca : boją się.

Zapewne administracja tego serwera nie zaakceptuje mojego posta, gdyż jest to negatywna opinia, i będzie mnie cytowała że jestem kolejnym "dzieckiem z forgame". Szczerze, ten serwer można porównać do Tri*dora niczym ziarnko piasku do plaży.

Nie ma mowy tutaj o żadnej konkurencji z serwerem od ForGame, co oczywiście wszystko wyjdzie w praniu.

To tyle ode mnie,

dziękuję.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

A więc zacznę od tego, że nie polecam serwera ze względu na to, że w administracji ukrywa się człowiek o nicku Santriel. Zamknął on swój zeszły serwer aby wystawić kolejny. Kolejną sprawą jest niestetyczna prezentacja którą oceniam na 3/10. Widać, jest robiona na szybko i na ostatnią chwilę.

Co dalej mnie niestety nie zdziwiło to posty osób, które jako pierwsze pojawiły się pod tą prezentacją.

Są to m.in :

- Spell

- Pawel360

- Muskownica ( Avats )

Osoby, które na siłę próbowały zabrać graczy z serwera Tri*dor, oskarżając przy tym administrację forgame.pl, oraz wymyślając bajki nie z tej ziemi. Niestety ich próba oczerniająca nie została zaakceptowana przez innych graczy i wylecieli że tak brzydko powiem "na zbity pysk".

Kolejna sprawa która mnie ciekawi to ankieta. Jest w niej tak szeroki wachlarz wyboru, że aż wacham się co zaznaczyć. Radziłbym dać inne opcje takie jak :

• TAK
  • TAK

Dziwi mnie tylko to, dlaczego nie pojawiła się opcja NIE ? Odpowiedź moja jest następująca : boją się.

Zapewne administracja tego serwera nie zaakceptuje mojego posta, gdyż jest to negatywna opinia, i będzie mnie cytowała że jestem kolejnym "dzieckiem z forgame". Szczerze, ten serwer można porównać do Tri*dora niczym ziarnko piasku do plaży.

Nie ma mowy tutaj o żadnej konkurencji z serwerem od ForGame, co oczywiście wszystko wyjdzie w praniu.

To tyle ode mnie,

dziękuję.

wszystko fajnie ale nie oceniaj u nich grafiki bo sami nie macie lepszej wiec swojej prezentacji tez bys dal 3/10?

razerv.png

Opublikowano

okazało się, że osoba sponsorująca zna się z Muskiem. a osoba sponsorująca jedyne co ma to udziały w serverze nic więcej.

czytaj dokładnie kretynie co tam jest napisane. Musk napisał że osoba która ROBI SERWER JEST JEGO ZIOMKIEM Z REALA. teraz nagle jest to tylko sponsor? hmm ;)

ps. nie chce tu oczywiście robić jakichś wojen bo na serwer mam wyje*ane a Musk to mój dobry kolega.

Opublikowano

czytaj dokładnie kretynie co tam jest napisane. Musk napisał że osoba która ROBI SERWER JEST JEGO ZIOMKIEM Z REALA. teraz nagle jest to tylko sponsor? hmm ;)

ps. nie chce tu oczywiście robić jakichś wojen bo na serwer mam wyje*ane a Musk to mój dobry kolega.

To nie tylko osoba sponsorująca ogarnij sie.

Są to m.in :

- Spell

- Pawel360

- Muskownica ( Avats )

• TAK
  • TAK

To tyle ode mnie,

dziękuję.

Nie pojawila sie opcja nie bo interesuja ich gracze a nie osoby ktore nie zagraja proste chyba?

Mozesz nie polecac serwera ale ty jestes z teamu forgame to oczywista sprawa ze nie polecasz mimo ze wasz serwer to HARD a ten to medium z nutką harda

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...