Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od teraz każdy hejt od administracji innego serwera (konkurencji) zakończy się blokadą na posty 3dni.

Proszę nie spamować.

Oni ich nie hejtują tylko popprostu odpowidają na hejty ze strony BloodWar.pl i ich pseudo "Graczy" :)

P/S Fajna sygnaturka xD

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=uL12_gVfPoQ&feature=youtu.be

Informacje o serverze od jednego z ytuberow

od 2:20 macie notke o Santrielu do tego jeżeli ktoś twierdzi, że owy Santriel u nas jest to na pw do mnie dogadamy się na tsie.

Pozdrawiam

Strona już działa :)

O wkońcu konkretne informacje o serwerze ^^ tak trzymać chłopaki

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Tak wgl mozna wiedziec kto jest tym ''GM Nasza słodka tajemnica '' Mysle , ze gracze chca znac wszystkich GM-ow a nie bedzie gm , ktory ma pomogac gracza a nikt nie bedzie o nim wiedzial . Pzzdro xD !

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

To nie tylko osoba sponsorująca ogarnij sie.

Nie pojawila sie opcja nie bo interesuja ich gracze a nie osoby ktore nie zagraja proste chyba?

Mozesz nie polecac serwera ale ty jestes z teamu forgame to oczywista sprawa ze nie polecasz mimo ze wasz serwer to HARD a ten to medium z nutką harda

czytaj dokładnie co tam jest napisane wieprzu. najpierw musk napisał że jego kolega z reala robi serwer, potem administracja napisała że nie zna sie z muskiem, potem sponsor jednak zna sie z muskiem. to jak to w końcu jest? osoba która robi serwer jest sponsorem który zna sie z muskiem ale jednak go nie zna? grubo.

Opublikowano

O ile się nie myle to ten serwer już raz startował, z tym netem 100gb ;> haha

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

czytaj dokładnie co tam jest napisane wieprzu. najpierw musk napisał że jego kolega z reala robi serwer, potem administracja napisała że nie zna sie z muskiem, potem sponsor jednak zna sie z muskiem. to jak to w końcu jest? osoba która robi serwer jest sponsorem który zna sie z muskiem ale jednak go nie zna? grubo.

Nie wiedzielismy sie ze musk zna sie z naszym sponsorem, ktory pomaga nam przy serverze, dzieki czemu zalatwilismy w nocy reklame u Muska...

O ile się nie myle to ten serwer już raz startował, z tym netem 100gb ;> haha

O ile sie nie myle napisalismy, ze odkupilismy domene i po drugie ten server nigdy nie startowal byla beta z tamta ekipa nic wiecej...

Opublikowano

Ale sponsor również pomaga przy serwerze i zna sie z muskiem z reala - najlepiej pogadaj z muskiem

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Nie wiedzielismy sie ze musk zna sie z naszym sponsorem, ktory pomaga nam przy serverze, dzieki czemu zalatwilismy w nocy reklame u Muska...

O ile sie nie myle napisalismy, ze odkupilismy domene i po drugie ten server nigdy nie startowal byla beta z tamta ekipa nic wiecej...

TO W KOŃCU SPONSOR MA TYLKO UDZIAŁY CZY JEDNAK POMAGA PRZY SERWERZE? XDDDDDDDDDDDDDDDDD BEKA Z WAS ;]

Ale sponsor również pomaga przy serwerze i zna sie z muskiem z reala - najlepiej pogadaj z muskiem

gadałem z Muskiem właśnie przed chwilą na GG ;]

Opublikowano

1371042707-clip-27kb.jpg

Jeżeli ktoś nie wierzy w autentyczność scr nagramy filmik jak to kanal forgame "kąsa" w strone naszego servera...

FAQ:
- ile % na wejście ku ? 40%
- Czy są zwoje egzorcyzmu ? Nie
- Czy są rady pustelnika ? Tak
- Czy jest serwerowa szkatułka ? Tak
- Skąd bronie na 30lvl ? Z misji na 30lvl oraz z bestów
- Czy są jakieś nagrody za max lvl ? Za wbicie 99lvla hwang na stałe
- Czy serwer jest na 3 tygodnie ? Skąd takie informacje ?
- Czy jest 6 skill ? Tak
- Beta serwera ? W czwartek
- Kiedy Start serwera ? W piątek 20:30 może sie przesunąć na wcześniej o wszystkim poinformujemy

Opublikowano

A ja serwer polecam. A dzieci ForGame prosze abyście nie płakali jak serwer Tri*** nie wystartuje. A to moge obiecać w 100%

Grozisz DDosami ? wiesz, że jest to karalne ??

Opublikowano

Szczerze? On tam nigdzie nie napisał o ataku...

" A to moge obiecać w 100% " to jest grozba.

Opublikowano

Oj groźby w strone 4G szły nie raz a serwery startowały bez problemów ;) bardziej bałbym się o wasz start

Nie nie hejtuje tutaj nikogo iż do serwerów jestem nastawiony neutralnie i wybrałem już serw na którym zagram

Antywarn@ serw wygląda ciekawie ale już wybrałem inny serw :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Oj groźby w strone 4G szły nie raz a serwery startowały bez problemów ;) bardziej bałbym się o wasz start

Nie nie hejtuje tutaj nikogo iż do serwerów jestem nastawiony neutralnie i wybrałem już serw na którym zagram

Antywarn@ serw wygląda ciekawie ale już wybrałem inny serw :)

Akurat poza 4game nie mamy wrogów, żaden ich server nie wystartował bez problemów....

Opublikowano

Jeśli to dla Ciebie nie jest groźba to coś jest z Tobą nie tak :P

@UP, dziwne bo Tilian2, wystartował punktualnie beż żadnych opóźnień i lagów :))

Opublikowano

Akurat poza 4game nie mamy wrogów, żaden ich server nie wystartował bez problemów....

Tilian ... Almantia ... I kolejny też wystartuje.

Opublikowano

Gadałem trochę z administracją tego serwera,

I jestem w 100% pewny że nie ma tam tego waszego "Santriela"

Co do serwera, To średnio lubię mało nowości,

Lecz spróbuję swoich sił i zagadam.

derin.png

Opublikowano

Nie, nie jest groźba :)

Napisz jaki serw miał problemy przy starcie? :) Almantia - bez problemów, tilian to samo, Senth*a to samo tak więc? ^^

A to co napisał kolega wyżej jest groźbą ... chłopak się napalił a skończy grać szybciej niż zacznie pewnie :3

Powodzenia

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Napisz jaki serw miał problemy przy starcie? :) Almantia - bez problemów, tilian to samo, Senth*a to samo tak więc? ^^

A to co napisał kolega wyżej jest groźbą ... chłopak się napalił a skończy grać szybciej niż zacznie pewnie :3

Powodzenia

Wszystkim siadało logowanie wyrzucało z servera itd...

A osobe o której mówisz kojarzymy i jesy chyba ostatnią osobą , z która byśmy chcieli rywalizować...

Opublikowano

Wszystkim siadało logowanie wyrzucało z servera itd...

A osobe o której mówisz kojarzymy i jesy chyba ostatnią osobą , z która byśmy chcieli rywalizować...

Nie pamiętam żeby coś takiego miało miejsce :P ośmieszacie się tylko :P , ale coś czuję, że wy nie wystartujecie bez problemów :D Masz zadużo wrogów santriel ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...