Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U was to wyglada jak dziecinna zabawa dzieci z podwórka . Jeden drugiego próbuje zabic . Ten sklaania 100 os aby hejtowyaly ten server ale jesli temnn server zhejtuje tamten to odrazu jest woja . Liczcie sie z innymi . Bo nie jest milo , ze kto ciagle wmawia mu ''Santriel jest w teamie'' Boże a u was ja Tradorze jest ''FuBu , Hikari , Tusk'' I co wiezycie . Jeden z drugim z serverowni 4game napisali , ze jest santriel iu nagle all osb ''SANTRIEL W TEAMIE '' nie polecam '' Lol ale ścierwo'' i tp . Ogar jak ktos zacznie wam hejowac wasz serber to zobaczmy jak z wami bedzie

Aha i oczywiscie daje mi dowody i innym , ze santriel jest w teamie !

Ortografia. Pozatym nikt nie uwierzy ze jest Fubu bo on ma swoja Balmore ^^ I team Triadoru nie musi sklaniac swoich graczy zeby hejtowano ten serwer. Robia to wszyscy z wlasnej woli.
  • Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U was to wyglada jak dziecinna zabawa dzieci z podwórka . Jeden drugiego próbuje zabic . Ten sklaania 100 os aby hejtowyaly ten server ale jesli temnn server zhejtuje tamten to odrazu jest woja . Liczcie sie z innymi . Bo nie jest milo , ze kto ciagle wmawia mu ''Santriel jest w teamie'' Boże a u was ja Tradorze jest ''FuBu , Hikari , Tusk'' I co wiezycie . Jeden z drugim z serverowni 4game napisali , ze jest santriel iu nagle all osb ''SANTRIEL W TEAMIE '' nie polecam '' Lol ale ścierwo'' i tp . Ogar jak ktos zacznie wam hejowac wasz serber to zobaczmy jak z wami bedzie

I co z tego , ze na ''STARCIE'' bedzie 100 os . Po tygodniu Trador padnie i bedzie placz o to , ze padl . Zobaczycie !

jestem pewien że będzie dokładnie odwrotnie. :)

to BloodWar padnie bo nic nie zarobi.

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Nie zagram bo będą na serwerze lagi i leciały w niego ddosy ... Ravia.eu to o wiele lepszy serwer HARD który jest postawiony na porządnej maszynce!

Opublikowano

śmiać mi się chce z waszego zachowania :)

Padniecie czy tak czy tak - żeby nie było to nie jest groźba.

Na starcie będzie ze 100 osób góra bo reszta pójdzie na Triador'a ...

I jestem pewien że będziecie DDosować oraz zapewne to wy będziecie DDosowani :)

Pozdrówka , bez hejtów \m/ pjona!

nie DDosujemy innych serverow ;/ tylko ostatnie cioty tak konkuruja...

Chciałbym dodać, że w teamie Triadoru jest Harry Potter ;o

Opublikowano

Zobaczysz że to gówno padnie pierwsze.

O ile wgl ruszy xD jak tam jest zielak i musk <lol2> w teamie ;D Jeszcze brakuje tego 3 marginesu islamusa wtedy by była sama " śmietanka " pro adminów i hajkierów xD

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Nie zagram bo będą na serwerze lagi i leciały w niego ddosy ... Ravia.eu to o wiele lepszy serwer HARD który jest postawiony na porządnej maszynce!

zmienili maszyne w ciagu 24h?

jedno i drugie to gowno i wypierdalaj z ta Ravia bo tez padnie

razerv.png

Opublikowano

ojj myslę że nie wytrzymasz i będziesz to robił ...

P.S

HahaHarry ? heheszky :)

1370068748-U661747.png

Opublikowano

I co z tego , ze na ''STARCIE'' bedzie 100 os . Po tygodniu Trador padnie i bedzie placz o to , ze padl . Zobaczycie !

Jak można udowodnić że ktoś jest w teamie serwera? Skoro wystarczy że zmieni sobie nick...

Opublikowano

Ortografia. Pozatym nikt nie uwierzy ze jest Fubu bo on ma swoja Balmore ^^ I team Triadoru nie musi sklaniac swoich graczy zeby hejtowano ten serwer. Robia to wszyscy z wlasnej woli.

A Santriel ''UMARL'' :> Widzisz ? xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Pierdolić cały BloodWar

Czemu tego typu zachowania nie są karane na tym forum? co ten kolega sobą reprezentuje

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

A JA MYŚLAŁEM ŻE HERMIONA H3H3. CHYBA CI TEN HARRY POTTER MÓZG ZACZAROWAŁ TY CZYRCHOPLASZCZU KLESZCZONOGI AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Opublikowano

ten serwer w ogole nie wystartuje tylko znow znikna na jakis czas a potem beda probowali kolejny raz wystartowac

to jest na pewno stary bloodwar ale mam tez podejrzenia ze parim

pozdrawiam kumatych

razerv.png

Opublikowano

Nie startujcie, nie ma sensu ;)

EDIT: Przecież ten server padnie po 5 minutach.. co ja gadam xD

Opublikowano

Nie startujcie, nie ma sensu ;)

EDIT: Przecież ten server padnie po 5 minutach.. co ja gadam xD

Nastepna osoba czemu te osoby nie sa nagradzane blokada pisania postow na 3 dni tak jak bylo to obiecane

Polecam serwer zagram napewno nie zwracajcie uwagi na ludzi ktorzy hejtuja czysta zazdrosc

Opublikowano

659770956_.jpg

Musk kurwa przed kompem na uszach odleci z płaczu....

Zielak który z ziołem nie ma nic wspólnego bd lizał islamusowi do sucha pewnie

A santriel żyje.... bo wczoraj go widziałem w kiosku jak PlayBoy'a k upywał i mnie na bloodwar zapraszał.

Srv 0/10

Prezka 0/10

Adm -11/10

Pzdr ;p

..!.. bez pozdrowień dla mod'a.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

659770956_.jpg

Musk kurwa przed kompem na uszach odleci z płaczu....

Zielak który z ziołem nie ma nic wspólnego bd lizał islamusowi do sucha pewnie

A santriel żyje.... bo wczoraj go widziałem w kiosku jak PlayBoy'a k upywał i mnie na bloodwar zapraszał.

Srv 0/10

Prezka 0/10

Adm -11/10

Pzdr ;p

Wyjdź stad wkoncu...

Opublikowano

znowu Santriel czy jak mu tam prezka nawet nawet ale na serwerze nie zagram jeszcze MUSK go reklamuje...
Nic ciekawego nie ma tutaj żadnej nowości

Opublikowano

Mam nadzieje że są tu normalni użytkownicy a nie tylko hejterzy wypowiedzcie sie na temat serwera zadawajcie pytania bo serwer godny uwagi tylko że ludzie za bardzo wierzą w plotki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...