Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem administracja bloodwar to totalni amatorzy ;). Sami wystawili się na masę hejtu obiecali ps3 i chuj wie co jeszcze a potem się z tego wycofali i do tego startują w dniu startu lepiej zapowiadającego się serwera(Nie będę reklamował ale wiadomo o jaki chodzi). Moim zdaniem debilizm totalny;// Nie lepiej wystartować tydzień później gdy cześć graczy t@@@ uzna że to nie to czego szukali albo coś będzie z nim nie tak? Dużo więcej byście zarobili, ale wy jesteście kretynami i sami robicie sobie konkurencje. No ale nie ma co się dziwić skoro uszaty w teamie jest a on nawet zapowiedzi tego serwera zrobić nie potrafi.

Opublikowano

Moim zdaniem administracja bloodwar to totalni amatorzy ;). Sami wystawili się na masę hejtu obiecali ps3 i chuj wie co jeszcze a potem się z tego wycofali i do tego startują w dniu startu lepiej zapowiadającego się serwera(Nie będę reklamował ale wiadomo o jaki chodzi). Moim zdaniem debilizm totalny;// Nie lepiej wystartować tydzień później gdy cześć graczy t@@@ uzna że to nie to czego szukali albo coś będzie z nim nie tak? Dużo więcej byście zarobili, ale wy jesteście kretynami i sami robicie sobie konkurencje. No ale nie ma co się dziwić skoro uszaty w teamie jest a on nawet zapowiedzi tego serwera zrobić nie potrafi.

Wiemy co robimy. Nie ma w naszym teamie zadnej osoby o ksywie uszaty...

Opublikowano

Tak, wszystko działa

Ta ankieta nie ma na celu sprawdzenia ile osob nei zagra tylko ile zagra..

ma poprawione odswiezanie, zamykanie, naliczanie bonusow, usuniecie lagowania clienta?

razerv.png

Opublikowano

to tak odwołali te ps3 bo wiadomo bylo ze santrei w team

miałem wątpliwości

ale jak to musk reklamuje

to juz wszystko wiadome

jak tu bedzie 50 osob grało to wielkie GZ to bedzie dla was sukces

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

BloodWar odpisz pw mam , propozycję jak możesz.

ty masz do wszystkich propozycje cos tak widze

i tak cie nie wezma do team

razerv.png

Opublikowano

to tak odwołali te ps3 bo wiadomo bylo ze santrei w team

miałem wątpliwości

ale jak to musk reklamuje

to juz wszystko wiadome

jak tu bedzie 50 osob grało to wielkie GZ to bedzie dla was sukces

Wejdz sobie w tamta prezentacje bloodwar, poczytaj wszystkie posty a potem stwierdz czemu odwolali ps3....

Opublikowano

Wejdz sobie w tamta prezentacje bloodwar, poczytaj wszystkie posty a potem stwierdz czemu odwolali ps3....

Kiedy w końcu start '_'?

Opublikowano

BloodWar odpisz pw mam , propozycję jak możesz.

Moja propozycje co do ciebie :

nr 1 - wypierdalaj z forum Sagaris :)

nr 2 - naucz się pisać :D

Kiedy start bo już się pomieszałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...