Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bierzcie to jako hejt, ale nie mam pwności co do administracji czy się zmieniła od 1 startu tego nikt nie wie bo tamtych nei znał jak i tych nie znam. Ciekawie się zapowiada wbiję sprawdzić jeśli sie spodoba bede nagrywac lets playe z tego serwa.

Male pytanko:

Kd max+4?

Opublikowano

Nie bierzcie to jako hejt, ale nie mam pwności co do administracji czy się zmieniła od 1 startu tego nikt nie wie bo tamtych nei znał jak i tych nie znam. Ciekawie się zapowiada wbiję sprawdzić jeśli sie spodoba bede nagrywac lets playe z tego serwa.

Male pytanko:

Kd max+4?

Cieszymy się Fertz, że wkońcu zrozumiałeś :)

Tak, kd max +4

KLIENT zostanie oddany do waszej dyspozycji około 14-15 wraz z Ts'em :)

Opublikowano

Dobra gadałęm właśnie z teamem na tsie zajebiście się zapowiada! Polecam i jebać hejterów

@AW

To start o 18:30 wkońcu, tak?

Opublikowano

Serwer znowu nie wystartuje , ktory to juz raz go robicie ? Probujecie odciagnac konkurencje z innych serwerów takim czymś ? Pozdro poćwiczcie :)

Opublikowano

Właśnie kiedy klient?

Adiros klient będzie przed startem, a po co pytasz jak to Twój server?

ekIPA.pngten pan na samej górze :)

quetti.png
Opublikowano

Serwer znowu nie wystartuje , ktory to juz raz go robicie ? Probujecie odciagnac konkurencje z innych serwerów takim czymś ? Pozdro poćwiczcie :)

Serwer wystartuje to jest pewne i nikt nie proboje odciagnac konkurencji lol o czym ty piszesz w ogole

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

to jest moj server? hahah ciekawe nie wiedzialem :D

my tez nie ;)

Server wystartuje, z tym teamem startujemy pierwszy raz.

Rejestracja została otwrta oraz klienta można pobrać na stronie

http://www.bloodwar.pl

ts serverowy:

ts.bloodwar.pl lub 178.217.187.176:9987

jeżeli komuś nie działa to proszę wchodzić po ip z portem...

Opublikowano

Witam Myślałem że zagram z ekipą ale się myliłem co zobaczyłem co piszą ludzie, z resztą Hard nie po co grać jak tak samo jak na PL nie zagram i nie będę polecał tego serwera nq

Opublikowano

Witam Myślałem że zagram z ekipą ale się myliłem co zobaczyłem co piszą ludzie, z resztą Hard nie po co grać jak tak samo jak na PL nie zagram i nie będę polecał tego serwera nq

Jak to jest medium a nie hard wejdziesz na serwer sam zobaczysz. Bardzo latwo sie expi i duzo zmianek leci naprawde oplaca sie grac. Gralem na becie i wiem

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Mimo wszystko serwer mogę polecić przyjemnie się grało na becie dużo zmianek dropi z bonami nie ma problemu

Rejestracja włączona już

GaimdKk.jpg

Opublikowano

grało na becie choć 300osob

jezeli tak to z godnie z umowa przeprosze team :D

Beta była zamknięta ale napisze ci szczerze że jak ktos zagra to dopiero wtedy napisze ze to medium z domieszka harda a nie hard. Naprawde z bonusami nie bedzie problemow

GaimdKk.jpg

Opublikowano

serwer jak tysiące innych... bd grało max 400 osób (jak musk przestanie nagrywać pewnie zejdzie do 200) + jeden dwa ddosy grubego i koniec. nq

Widzę mamy na forum jasnowidzów!

1351279892-U721655.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...