Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha ok :D w każdym badz razie 14.06.2013r 20:30 z mozliwoscia zmiany na 18 :)

Według mnie lepiej o 18 z tego względu ze to już weekend i dużo osób by chciało zacząć grac na jakimś nowym serwerze wcześniej niz czekac do tej 20 ;p

Opublikowano

HAHA tak na pewno damy za 1 miejsce nagrode hahahhahah BO MY MAMY AMAZON KTORY UTRZYMA 10000000000000000000 graczy hahhahah

Dajcie sobie spokój i tak więcej graczy będzie na Triadorze niż na tym syfie co nawet beta nie mogła się rozpocząć .. hahha pzdr dla serwa

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Serwera nie polecam zachowanie graczy jak administracji przekracza ludzkie granice, mówiliście że nowy team ciekawe to czemu SigMan udziela się najwięcej w zapowiedz triador oraz mówi w 1 osobie l.mnogiej? Pozatym już nie wierzę w wasze przekręty zapewne znowu maszyna z amazon przepustowośc mojej lodówki i radia.

Opublikowano

Panowie mam gdzies waszego 'Muska" zobacze jeszcze 1 post ze spamem i zamykam zapowiedz :).

Ty chyba spamu nie widziałeś, wejdź w zapowiedz Triadora... lol

Opublikowano

Panowie mam gdzies waszego 'Muska" zobacze jeszcze 1 post ze spamem i zamykam zapowiedz :).

Ale ty jesteś zabawny, zamykać zapowiedź bo jest przysłowiowy SPAM? - Tu się je*nij.

Od tego są moderatorzy, aby spamerów warnować/banować.

Autor tematu niczemu nie jest winien.

Top: Kiedy będzie strona/forum/klient?

Ty chyba spamu nie widziałeś, wejdź w zapowiedz Triadora... lol

Pewnie to przydupas forgame.

Opublikowano

Ale ty jesteś zabawny, zamykać zapowiedź bo jest przysłowiowy SPAM? - Tu się je*nij.

Od tego są moderatorzy, aby spamerów warnować/banować.

Autor tematu niczemu nie jest winien.

Top: Kiedy będzie strona/forum/klient?

Pewnie to przydupas forgame.

Strona już jest w prezentacji jest link

nie podam tutaj w poscie bo pewnie kolejnego warna dostane.

klient w piatek w polowie dnia

a forum po starcie czekamy na szablon IPB robiony na zamowienie.

Opublikowano

Server wygląda fajnie , ale długo nie wytrzyma z 2 tygodnie ; ) Pózniej pada , do tego wasi "gracze" robią zbędny spam w zapowiedzi Triador'a ; )

Nie polecam bo i tak padnie. ; )

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Server wygląda fajnie , ale długo nie wytrzyma z 2 tygodnie ; ) Pózniej pada , do tego wasi "gracze" robią zbędny spam w zapowiedzi Triador'a ; )

Napewno nie padnie za 2 tygodnie skąd ta pewność ?

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Napewno nie padnie za 2 tygodnie skąd ta pewność ?

to zwykły "hejter" jeżeli masz zamiar grac to gra i nie zwracaj uwagi na takie osoby ja osobiście uważam ze trochę postoi ze względu na duże zainteresowanie i reklame

Opublikowano

to zwykły "hejter" jeżeli masz zamiar grac to gra i nie zwracaj uwagi na takie osoby ja osobiście uważam ze trochę postoi ze względu na duże zainteresowanie i reklame

Dokladnie serwer ma reklame na 2 stronach + na youtube i nie zanosi się na to żeby stał krótki wręcz odwrotnie.

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Dokladnie serwer ma reklame na 2 stronach + na youtube i nie zanosi się na to żeby stał krótki wręcz odwrotnie.

max 300 osób :))

Opublikowano

Wbije na 10000%

A co do triadora.. Jak idioci myślicie że przez spamujące dzieciaki polecę na triadora to się kur*a mylicie :)

Pierwsze chciałem iść na triador ale po tym co widze wbijam na BloodWar

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Co jak co, ale jak na razie triador robi gruby syf w tej zapowiedzi.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Co jak co, ale jak na razie triador robi gruby syf w tej zapowiedzi.

Jak byś był od początku zainteresowany serwerem Triad*r to wiedziałbyś, że pierw Musk i reszta przydupasów wbiła do tematu i zaczęli tam robić totalny rozpierd*l :\

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...