Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] BloodWar.pl

_BloodWar_

Ankieta ma na celu sprawdzić liczbe osób chętnych na gre...  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez tak mi sie wydaje ze nie ma sensu robic otwartej bety zeby gracze byli niezadowoleni. Dobrze ze usuneliscie zwoje egzo

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Niestety nie mogę polecić serwera ze względu na zachowanie administracji. :(

Mam nadzieję, że nie będą robić tak we wcześniejszej prezentacji, czyli same kłamstwa.

Oczywiście życzę udanego startu.

Pozdrawiam.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

No niestety, hejt hejtem, troche multikont ze strony triadoru i super graczy triadoru i stało się to co się stało :)

Drodzy Gracze wolicie start o 18:30 czy o 20:30?

18:30.. Jak o 22 wbije to juz nie bedzie syfu w m1 (mam nadzieje xD)

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

18:30.. Jak o 22 wbije to juz nie bedzie syfu w m1 (mam nadzieje xD)

18:30 ! będzie dobrze :)

Opublikowano

Na starcie mnie nie będzie lecz oczywiście wpadnę na server :) Nie interesuje mnie to, jaką wojnę z konkurencyjnym serwerem toczycie. Robię to, co uważam za przyjemne i mi nikt nie wmówi, że administracja jest taka a nie inna :) Mam swoje własne zdanie i wejdę na wasz projekt z czystej przyjemności, zabicia czasu, oderwania się od codziennych obowiązków. Bo chyba o to w grach chodzi, aby się zrelaksować a nie toczyć jakąś wojnę z której i tak nic dobrego nie wyjdzie ;P

Opublikowano

Na starcie mnie nie będzie lecz oczywiście wpadnę na server :) Nie interesuje mnie to, jaką wojnę z konkurencyjnym serwerem toczycie. Robię to, co uważam za przyjemne i mi nikt nie wmówi, że administracja jest taka a nie inna :) Mam swoje własne zdanie i wejdę na wasz projekt z czystej przyjemności, zabicia czasu, oderwania się od codziennych obowiązków. Bo chyba o to w grach chodzi, aby się zrelaksować a nie toczyć jakąś wojnę z której i tak nic dobrego nie wyjdzie ;P

Dziękujemy za subiektywna opinie, z racji tego ,że i na forum i w innych miejscach wszyscy wolą 18:30, server wystartuje 18:30!

START%20SERWA.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie padnie na starcie tak jak

M2M - Admini napewno wiedza o czym mowie :D

Z metina cierpienia ile dropi ku ?

Opublikowano

Forum tylko mi nie działa? Czy po prostu jest zły odnośnik/hiperłącze na stronie głównej serwera?

Kostiumy będą dropić z Bossów [jakieś skrzynki]? Misja? Czy tylko w IS?

Opublikowano

Forum tylko mi nie działa? Czy po prostu jest zły odnośnik/hiperłącze na stronie głównej serwera?

Kostiumy będą dropić z Bossów [jakieś skrzynki]? Misja? Czy tylko w IS?

Kostiumy z Bossów , Metinów oraz możliwe, że zawitają do ItemShopu,

Chciałbym dodać, że cokolwiek zostanie dodane do itemshopu będzie można zdobyć w grze.

Forum będzie nie szybciej niż +/- tydzień po starcie servera (czekamy na grafike do IPB) i teraz takie pytanie czy chcielibyście chwilowe forum zastępcze MyBB czy poczekać na tamtą grafike...

Opublikowano

Kostiumy z Bossów , Metinów oraz możliwe, że zawitają do ItemShopu,

Chciałbym dodać, że cokolwiek zostanie dodane do itemshopu będzie można zdobyć w grze.

Forum będzie nie szybciej niż +/- tydzień po starcie servera (czekamy na grafike do IPB) i teraz takie pytanie czy chcielibyście chwilowe forum zastępcze MyBB czy poczekać na tamtą grafike...

Wydaje mi się, że można załączyć MyBB, przynajmniej lepszy kontakt z Administracją. Nie każdy korzysta z TS/MPC.

Albo tak jak osoba powyżej napisała.

Btw. TS swojego macie/będziecie mieć?

Opublikowano

Z tego co slyszalem drop zmianek zostal powiekszony wiec miodzio :)

Opublikowano

Hahaha... Widzę, że ktoś tu nieźle wyświetlenia napierdala, 162 osoby zagrają na serwerze, wynika to z ankiety, a 50k+ wyświetleń... Śmiech na sali. Nie oszmieszajcie się już tak, widać, że licznik bity przez kogoś. Dodam jeszcze, że max 20 osób śledzi ten temat. Licznik kręcony na 100%.

NIE POLECAM!

Opublikowano
Witam... chciałbyś profesjonalne forum dla swojego serwera ??

Oferuję ci profesjonalny hosting .pl oraz ogarniętą administrację i atmosferę.

Wystarczy, że obejrzyesz forum, zarejetrujesz się i odpiszesz mi, że się zgadzasz.

Wtedy założę specjalny dział i nowe rangi dla twojego Teamu.

Gadu-Gadu: 47323898

Już nie musisz mieć strony na Hamachi, możesz posiadać Profesjonalne Forum za Darmo !

Co oferujemy oraz link podam na GG

59361337678322610843.png

Opublikowano

Hahaha... Widzę, że ktoś tu nieźle wyświetlenia napierdala, 162 osoby zagrają na serwerze, wynika to z ankiety, a 50k+ wyświetleń... Śmiech na sali. Nie oszmieszajcie się już tak, widać, że licznik bity przez kogoś. Dodam jeszcze, że max 20 osób śledzi ten temat. Licznik kręcony na 100%.

NIE POLECAM!

Tak nabitemu licznikowi można podziękować konkurencji i wszystkim hejtujacym. Nie raz nie dwa siedziało u nas po 250+ osób w zapowiedzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...