Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Ale ludzie proszę Was, nie spamujcie tutaj, idźcie na PW czy coś, my tu mamy odpowiadać na problemy i dyskutować, a nie że Wy się kłócicie.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czytaj baranie na stronie.. co pisze ze off bedzie przez (1,30h) omg

zły drop. np, nazwy złe, na bo. może słaby exp leciec. ty tylko chcesz npc z all lv i eq i se lać kogoś na wolnym to dla cb pasuje w becie,.. zeby się bawić a nie szukać bugów

Nowa Maszyna

Witajcie,

Jak wiecie wczoraj startowaliśmy na testowej maszynie dlatego od czasu mieliśmy malutkie problemy. Dziś, o godzinie 17:30 serwer zostanie wyłączony w celu przeniesienia go na oficjalną maszynę. Przerwa będzie trwać do półtorej (1:30) godziny. Po uruchomieniu na serwerze nadal będzie trwać BETA. Będzie trzeba również pobrać nową łatkę (około 5 MB) którą umieścimy w tym poście.

Baranie? A kim Ty kurwa jesteś żeby mi ubliżać? Powiedziałem coś na Ciebie złego? Jak mnie tacy ludzie denerwują...

Serwer bardzo fajny, ale zobaczymy jaka to wyjdzie w ,,praniu"

Opublikowano

teraz to mi nawet avast zaczął ostrzegać i blokować ten plik więc krótko mówiąc: chuj wam między oczy, jak zrobicie normalny plik bez wirusów to wbije ;]

Opublikowano

Ale wy robicie tutaj bezsensowny spam ;o Maja bete a wy juz spamicie, poczekajcie dostartu. Na betach zawsze moga byc problemy...

Idz zajmuj sie swoim serverem.

EDIT: Setna strona :P jakies nagrody przewidziane?

Opublikowano

Hahahah , avast to najgorsze gówno , on wykrywa coś w pustym folderze xD

noo tego nie można trzymać na kompie xD lepszy juz jest AVG

Opublikowano

Hahahah , avast to najgorsze gówno , on wykrywa coś w pustym folderze xD

najgorsze gówno które jeszcze nigdy nie wpuściło mi na kompa wirusa;] nawet jak raz miałem rootkita to mi powiadomił, tylko musiałem innym programem oczyścić system

wiec stul japkę :))

PYTANIE DO ADMINISTRACJI- macie zamiar coś z tym zrobić? czy wolicie rozprzestrzeniać zawirusowany plik?

Opublikowano

I po co zaczynasz? Napisał coś złego? Nie, wręcz przeciwnie. Sami tworzycie spiny :)

Beta to beta, logiczne jest to, że serwer może zostać wyłączony na jakiś czas ~poprawy. Chcecie grać na serwerze hard, a już 'płaczecie' o NPC, aby mieć wszystko raz-dwa. No ludzie... Cierpliwości. Dadzą, wypróbujecie, na pewno czas na to będziecie mieć, spokojnie :P

To jest temat o serwerze TRIADOR, nie o antywirusach! [Avasta nie polecam ;f]

Przecież gdzieś tu Moderator napisał, że ma do 00:00 albo 24h na wstawienie skanu.

Serwer polecam ze względu na iGu, Rafau i Lourt. Na pewno Was nie zawiodą i serwer będzie stać :)

Budowniczy
Opublikowano

stawiajcie tego npc na tą bete kurwa, bo strata czasu lekko xD POZDRAWIAM xD

Jutro zostanie dodany takowy NPC.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Już było pisane wczoraj dlaczego tyle wirusów ;) binka jest tak zabezpiecozna, że będzie wam wykrywać proste ;x

to niech ją zabezpieczą inaczej bo w przeciwnym razie stracą wielu graczy ;) no chyba, że im to lotto :)

Opublikowano

Przeczytałem 3 ostatnie strony.. ale byłem nastawiony już na takowy spam.. że serwer słaby itd..

To są typowi gracze, którzy patrzą na prezkę, myślą że wszystko ładnie, extra. Lecz zapominają o tym że jest to typ "hard"

gdzie exp jest powiększony 2,5x , 3x krotnie od globalnego metina.

Kolejną sprawą są osoby.. które rzekomo wszystko wiedzą, a tak naprawdę nic nie wiedzą..

piszą głupoty o serwerze, nie mając pojęcia co jest i będzie.

A następnymi typami są osoby które płaczą o npc..

Cieszcie się, że w ogóle robią wam npc na ostatni dzień testów..

Mogliby go wcale nie robić.

Na serwerze jest dość spora ilość niedociągnięć, ale to drobnostki, prawie nie widocznie wpływające na grę. (nie mam na myśli literówek, czy coś)

Testując na pierwszych levelach (1-20) Kilka wykryłem.. A co dopiero do maksymalnego levela..

Ogólnie gra się dosyć przyjemnie, szybko dropią zmianki/dodania co fajnie wpływa na grę przy pierwszych level'ach.

Z metinów lecą itemki +7 co znacznie ułatwia rozgrywkę.

Oby graczy przy starcie było dużo. ;)

//Reklama OFF.

Opublikowano

Już było pisane wczoraj dlaczego tyle wirusów ;) binka jest tak zabezpiecozna, że będzie wam wykrywać proste ;x

To jest dla takich jak ty co nie wiedza nawet co to znaczy .. co prawda dzieja się taki rzeczy jak pakujesz themina czy mole boxem ... ale KU^^^ Tam jest krypter , krypter nie ma nic wpsolnego z zle zabezpieczona binka... ludzie ...dajecie sie robic w konia potem bedziecie sie dziwic ze inne serwery beda padac jak sobie haya nazbiera takich zoombie-noobow jak wy i bedzie nadupcac.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Wyskakują wirusy ponieważ jest zabezpieczona binka kradzionym programem. (czyt. crack)

Na orginalnych wersjach nie wykryłoby żadnego.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Od dawna używam antywirusa AVG i to darmową jego wersję i nie miałem żadnego problemu żeby wbić tutaj na serwer a więc skończcie już z tymi "zawirusowanymi plikami" ponieważ na większe niebezpieczeństwo narażacie się wchodząc na redtube niż uruchamiając ich clienta : )

Co do serwera to czekam na tego npc do jutra aby przetestować jeszcze więcej a potem to już oficjalny start =]

Zastanawia mnie czy będzie zmniejszony drop dodań/zmian bonów? Teraz lecą bardzo dobrze ale jak wiadomo to jest beta i nie wiem czy je zwiększyliście czy tak zostawiacie

Dodatkowo mam nadzieję że poprawicie te bugi które jeszcze zostały i dodacie licznik graczy na stronie. Serwer polecam, jeden z najlepszym jaki ostatni wychodził z doświadczoną administracją.

Pozdrawiam Miller

Opublikowano

EDIT: Setna strona :P jakies nagrody przewidziane?

Nagrody to 5% od Istnego dla spamerow ;3

Ale gratulacje już prawie 2000 postow ;)

@topic

Mam nadzieję, że serwer wystartuje bez opóźnień i nie będzie off co chwilę. W ile można średnio wbić 90 lv?

tenor.gif

Opublikowano

pieczecie wierzchowcow w is moga byc lub certy na konie bojowy-milittar aha i dodoajcie zapisywanie hasła przy logowaniu bo za kazdym razem trzeba wpisywac

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

to niech ją zabezpieczą inaczej bo w przeciwnym razie stracą wielu graczy ;) no chyba, że im to lotto :)

Wątpię żeby jakikolwiek admin jakiegokolwiek serwera chciał takiego gracza. Nawet zwykłe hamachi.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Drop itemów +7 np zbroi na 18lv zajebisty pomysł nie bd tracić yangów na wbijanie +7 ;ppp

Yangi będziesz mógł zyskiwać sprzedając takie itemy, na początku przy takim dropie yang to zawsze troszkę grosza do kieszeni wpadnie ;p

Budowniczy
Opublikowano

logo.png

Strona działa już poprawnie.

Trwają cały czas prace nad udoskonalaniem oraz dopracowywaniem serwera / strony oraz innych przydatnych rzeczy.
Team Triadora poświęca dnie i noce aby wszystko było dopracowane.

Dzięki użytkownikom możemy naprawiać znalezione błędy.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziękujemy i widzimy się na Triador.pl!

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...