Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na Bete na Vps tak? ;> nie no sacun , postaraliscie sie nie ma co :D zamiast wszystko dopiac na ostatni guzik , to wy teraz bd zmieniac ;) , skoro postawiliscie bete na Vps to chyba duzo czasu nie spedziliscie na edycji plikow,clienta tylko powgrywaliscie pliki z wczesniejszych serwerow, dodaliscie patche z bety i tyle bylo waszej pracy nad tym projektem :) . Coz sie dziwic Haya kazdemu daje Vps juz kilka osob tak ojebal. Dajac bete na Vps mial cel "szkoda kasy,kazdy grosz sie liczy" Szkoda ze nie daliscie Bety na Hamachi :D

Hmm ile to dodac npc z itemami? na bete? , taki znawca Lourt nie potrafi w ciagu 5 min dodac na Bete Npcka? , a no tak musialby prosic o pomoc kogos uzytkownikow mpc :D

Ps: Warnox sie z was smial bo zaplaciliscie mu za "Wybor czcionki w cliencie" ktora jest udostepniona na mpc

a najlepsze jest to że ci z triador zapłacili za to co już dotarło na forum :D

;)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG bo kur*a każdy wie, że zamiast testować to wam się chce w pvp bić >.>

Co do skrzynki na 10lvl zostanie poprawione ... na close becie działała prawidłowo :O

żałosny szczylu jak kogoś nie znasz to nie pisz, chce sprawdzić wszystkie dungeony+ drop z wróżki, i generała,

ale dziecko jak ty mierzy innego człowieka własną miara co pokazałeś w swoim poście

Opublikowano

Serwer na Bete na Vps tak? ;> nie no sacun , postaraliscie sie nie ma co :D zamiast wszystko dopiac na ostatni guzik , to wy teraz bd zmieniac ;) , skoro postawiliscie bete na Vps to chyba duzo czasu nie spedziliscie na edycji plikow,clienta tylko powgrywaliscie pliki z wczesniejszych serwerow, dodaliscie patche z bety i tyle bylo waszej pracy nad tym projektem :) . Coz sie dziwic Haya kazdemu daje Vps juz kilka osob tak ojebal. Dajac bete na Vps mial cel "szkoda kasy,kazdy grosz sie liczy" Szkoda ze nie daliscie Bety na Hamachi :D

Hmm ile to dodac npc z itemami? na bete? , taki znawca Lourt nie potrafi w ciagu 5 min dodac na Bete Npcka? , a no tak musialby prosic o pomoc kogos uzytkownikow mpc :D

Ps: Warnox sie z was smial bo zaplaciliscie mu za "Wybor czcionki w cliencie" ktora jest udostepniona na mpc

Wiesz co jak dla mnie masz zerowe pojęcie o serwerach tyle co Lourt robił serwerów to ty nie miałeś 1/9999 tego, jedyne co potrafisz to hejtować i może potrafisz edytować klienta. Nie dziwię się czemu mój kolega wycofał złożoną Tobie ofertę.

Serwer jak najbardziej polecam, dużo jest do roboty, bardzo przypomina dawnego pla w latach szczytu oraz zaprasza każdego do gry.

Opublikowano

żałosny szczylu jak kogoś nie znasz to nie pisz, chce sprawdzić wszystkie dungeony+ drop z wróżki, i generała,

ale dziecko jak ty mierzy innego człowieka własną miara co pokazałeś w swoim poście

Skończ płakać .. drop z bossów masz przedstawiony na filmiku pewnego testera tak trudno jest poszukać?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Kiedyś ktoś mi powiedział że Zazdrość jest najgorszą rzeczą w życiu , jak widać posty wydawane przez osoby które za wszelką cenę chcą zaszkodzić serwerowi Triador.pl wynikają tylko i wyłącznie z zazdrości użytkowników którzy nigdy nie osiągnęli i nigdy nie osiągną tylu chętnych graczy na tak dobry serwer. ForGame jest jedną z porządnych sieci gier Metin2 możemy sprawdzić to poprzez serwer Senthi który stoi rok i ma się bardzo dobrze. Popatrzmy również na Almantie która miała również wielu zwolenników zazdrości i również obiecali w postach że nie wystartuję bo będą atakować , serwer wystartował bez żadnych komplikacji i bez żadnych lagów a osobą którzy próbowali go zniszczyć opadła najwidoczniej kopara :). To samo będzie z Triadorem wiele osób wypisuję tutaj jak bardzo zaszkodzi serwerowi , na chwilę obecną serwer wystartował w Beta czyli serwer testowy , więc możliwe są błędy , po to wystartował w wersji Beta żeby gracze mogli sprawdzić serwer i powiadomić administrację o zaistniałych problemach.. Serwer jak najbardziej polecam ze względu na bardzo dobre zabezpieczenia oraz administrację która zna się na rzeczy. Na 100% wbiję na oficjalny start . Pozdrawiam..

Opublikowano

Skończ płakać .. drop z bossów masz przedstawiony na filmiku pewnego testera tak trudno jest poszukać?

chuj, że pisali iż drop nie jest jeszcze ostatecznie ustawiony więc stul japkę;) Chyba, że administracja znowu pokazuje swoją niekompetentność i pisze, że drop nie jest jeszcze ustawiony a jednak już jest?

Chyba za wcześnie zacząłem chwalić ten serwer :)

Opublikowano

Jedyne co znalazłem wczoraj to że na 10 lvlu na tym rajdzie ze skrzynki ucznia dropiłem tam 10 minut i nic.. 10 minut w plecy bo i tak tam nic mi nie dropło ;x nie wiem czy to już naprawione czy tylko ja miałem takiego pecha ;x

Coś sie zjebało bo wcześniej all dropiło , po kilka razy testowane było nawet są filmiki :>

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

"ForGame jest jedną z porządnych sieci gier Metin2 możemy sprawdzić to poprzez serwer Senthi który stoi rok i ma się bardzo dobrze." tylko napisz ile "ForGame" mialo serwerow przed Senthia ktore poupadaly lub zostaly zamkniete z powodu brakow graczy ;) , na Senthi tez m1 swieci pustkami ;D

Nikt tu nie chce zaszkodzic ,wrecz przeciwnie kazdy ma prawo wypowiedziec sie w temacie ;) prezentacja/zapowiedz jest po to by uzytkownicy wymieniali sie pogladami na temat tego serwera. I ekipa powinna pogodzic sie z tym , ze 1 bd pisac oO zajebisty serwer a inni bd negatywnie nastawieni ;) .

Osobiscie nawet jesli dawali by 100 zl za pobranie Clienta , nie pobralbym bo wiem kim jest Lourt i Haya, wiem ile serwerow mieli i do czego sa zdolni ;)

@Fertz hmm to ze twoj kolega zrezygnowal z moich uslug to jego sprawa ;) , na codzien mam 1000 innych propozycji i zlecen ;D, rowniez jak zapewne zauwazyles pomagam beinteresownie w dziale.

Jesli cos stawiacie to nie robcie tego na ostatnia chwile tylko dopracowywujcie nawet miesiacami.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Shizer to złodziej w team. Grałem z nim na serwerze jednym i shizera kolega "respect" expił tego mojego kolege " kolega szamanem grał" i potem zmieniliśmy gildiie to shizer opierdolil eq temu szamanowi, bo respect go expił, a "szaman" nie chciał dalej go buffować. Shizer się nie nadaje na kogokolwiek z teamie. Jak on siedział z gildiia to innym neta lagował, że się rozłaczał, nie wiem na jakiej zasadzie. Pozdro, że do teamu bierze

Opublikowano

Serwer Almantii został podzielony dlatego jest to IP. Gwarantuje Ci, że pod wieczór będzie zupełnie inne

A CO JA NAPISAŁEM JA NIE HEJT PODOBA MI SIĘ TO CO ROBICIE I JACY JESTEŚCIE ALE SHIZER TO IDIOTA CO NIC NIE POTRAFI ON KURWA BY GAME EDYTOWAŁ W PAINT :) JA NIE JESTEM TAK ROZWINIĘTY JAK

Lourt, 360, - pliki serwerowe mysql metina

Fakel - zabespieczenia, binka, etc

jestem zwykłym likiem z małym pojeciem a przeniosą na pewno bo nie utrzymają jak wiadomo sama pierdolona gruba gnida bd dosować i ma moc ok 10gb ale jak zrobią dobre filtrowania portów to nawet laga nie bd :)

kurwa strona 90 co napisałem kurwa o fakelu o jego pracy i o nim ? co kurwa hejta wam zrobiłem czy rozwiązałem temat ? no właśnie może jakieś dziękuję ? bo widzę że hejt was wkurwił i fakel z 10 min potem napisał o tej bince :)

serwer jak najbardziej godny uwagi polecam

a co do tego "vps" to tylko do shizera bo mnie matoł jebany wkurwia ! nie ma pojecia a się wypowiada i piszcie na gg ("rób taki serwer jak on to pogadamy ok") nie wiem co shizer gada ale on jest zwykłym pionkiem nic nie potrafi kumplom się popisujesz że w team jesteś to co to twój serwer leszczyku ? możesz mi pałę opierdolić i tyle jesteś flepsem i juz zostaniesz

Jeszcze raz goraco polecam serwer to bd serwer roku 2013 robić reklame gdzie się da licze na 1,5k na start po 2 tyg 700 online ma zostać ostatni serwer na jakim gram pozdrawiam gorąco by cycu !! i pamiętajcie cycu aka Coto4nicku aka CycuakaSp0nsor zawsze tyra frajerów !!

@topic

Serwer Almantii został podzielony dlatego jest to IP. Gwarantuje Ci, że pod wieczór będzie zupełnie inne

przyznałeś że jest to na usr`a zrobione tak czy nie konczę ten temat i dokształć downa co się nie zna

@ edit zbieram zbieram kurwa jest 75% napierdalamy !!!

02393685168849339719.png

Opublikowano

Shizer to złodziej w team. Grałem z nim na serwerze jednym i shizera kolega "respect" expił tego mojego kolege " kolega szamanem grał" i potem zmieniliśmy gildiie to shizer opierdolil eq temu szamanowi, bo respect go expił, a "szaman" nie chciał dalej go buffować. Shizer się nie nadaje na kogokolwiek z teamie. Jak on siedział z gildiia to innym neta lagował, że się rozłaczał, nie wiem na jakiej zasadzie. Pozdro, że do teamu bierze

A Ty śmieciu co lepszy jesteś ? sam jesteś złodziejem i zamknij ryj plebsie . Nikt tu twoich żali nie będzie czytał.

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

ShizeR to złodziej? Chłopie trzymam się z nim już dobre pare miesięcy, ma moje passy (niektórzy mogą wiedzieć skąd xD) i nigdy nie straciłem eq. Mam do ShizeR'a zaufanie jak i wiele osób z naszej gildii. Była sytuacja kiedy gildia sie sypła i przez jakiś czas był nas odłamek bez ShizeR'a. Coś się stało? gówno się stało. ShizeR jak najbardziej zaufana jak dla mnie osoba, bardzo dobra na stanowisko GM'a. pozdro 600 spróbuj czegoś innego zamiast oskarżania od ' złodziei ' po tym jak wyleciałeś z gildii za nieróbstwo lub zwykłe ' złe zachowanie ' ;)

Opublikowano

Beka w chuj..

Jeżeli ShizeR, to ta sama osoba, co SilveRxMetin , Sagaris , to na pewno nie wbijam.

Jaki SilveR ;x

Nie myl ludzi, ShizeR =/= SilveR, tak samo sagaris, te typy nie mają nic wspólnego z serwerem.

Opublikowano

ShizeR to złodziej? Chłopie trzymam się z nim już dobre pare miesięcy, ma moje passy (niektórzy mogą wiedzieć skąd xD) i nigdy nie straciłem eq. Mam do ShizeR'a zaufanie jak i wiele osób z naszej gildii. Była sytuacja kiedy gildia sie sypła i przez jakiś czas był nas odłamek bez ShizeR'a. Coś się stało? gówno się stało. ShizeR jak najbardziej zaufana jak dla mnie osoba, bardzo dobra na stanowisko GM'a. pozdro 600 spróbuj czegoś innego zamiast oskarżania od ' złodziei ' po tym jak wyleciałeś z gildii za nieróbstwo lub zwykłe ' złe zachowanie ' ;)

Nie wyleciałem z gildii ^^ Nawet jego przydupasy już mają filmy z serwera, każdy musiał coś nagrać. :D

Opublikowano

Są takie osoby, które nawet po 2-4 latach Ciebie okradną, bo im "zaufałeś", ale to już osobna sprawa każdego z nas. Dlatego bym uważała na takie "znajomość/zaufania". Nie twierdzę, że ShizeR kogoś okradł czy coś. Broń Panie Boże .__.'

Teraz do osób, które tutaj wypowiadają się, ekhm... Na litość BOSKĄ! Napisałeś [tyczy się to każdej osoby] raz o tym i o tamtym? Fajnie, przeczytaliśmy, wszyscy szczęśliwi. Każdy ma prawo do wypowiedzenia się, wyrażenia swojej opinii, ale po co inni to komentują? Po co dodają swoje 5 groszy? Przez takie "dyskusje" z prezentacji robi się tzw. syf. Co Wam da, że najedziecie/zbluzgacie/oczernicie jakąś tam osobę? Jak już oczerniacie to dawajcie dowody. Akurat cały czas widzę w tym temacie o Lourt, Haya, ShizeR. Nikt nie jest idealny, każdy popełnia błędy. Mieli X serwerów no iiiii? Co z tego? Nikt nie każe wydawać na IS, bo o to jest zawsze największy płacz. Senthia stoi? Stoi. Jest to jeden bardzo udany serwer FG i uważam, iż Triador również będzie kolejnym udanym priviem, przynajmniej mam taką nadzieję. Postawienie takiego serwera nie jest banalną sprawą, a co dopiero utrzymanie graczy, zabezpieczenia. Same OX i idole nic nie dadzą. Nowości przyciągają graczy, ale nie mam na myśli 'tych paintowskich' nowości. O rany, rany... Gdyby każdy poddawał się przez takie 'oczernianie'/negatywne wypowiedzi to by chyba żaden priv nie powstał.

Wg. mnie serwerownia ForGame pod względem zabezpieczeń jest najlepsza[?] Więc akurat o Triadora nie martwię się pod tym względem.

Na pewno polecam serwer, warto zagrać. Rafau, Lourt i iGu na 100% dadzą z siebie wszystko, aby był cud-malina serwer.

PS: Przenieście swoje prywatne sprawy z przeszłości [innych/starych serwerów] na pw, gdyż szkoda, aby prezentację zamknęli :)

Opublikowano

Beka w chuj..

Jeżeli ShizeR, to ta sama osoba, co SilveRxMetin , Sagaris , to na pewno nie wbijam.

to nie ta sama osoba a co do Sagarisa macie pośmiejcie się

Dojdę do projektu:
Co oferuję:
- Zrobienie strony WWW
- Zrobienieforumna IPB z moją licką
- Zrobienie serwera TeamSpeak3 na mojej maszynie
- Poprawnie działający ItemShop na stronie
- Zrobienie grafiki pod serwer
- Zrobienie Zapowiedzi/Prezentacji
- Zrobienie LayOuta
- Szukanie rozwiązań na problemy związane z serwerem
- Wiek 18+
Co oczekuję:
- Ogarnięcie w plikach
- Serwer VPS do testów
- Wiek 18+ (Ogar)
- Wiedza o tym co się robi

- Współpraca na dłużej 

02393685168849339719.png

Opublikowano

TO JUŻ OFICJALNY START CZY BETA? sorry, ale nie chce mi sie czytać wstecz.

beta beta :) start w piątek chyba !

02393685168849339719.png

Opublikowano

Ładnie wykonany serwer bazujący na globalnym polskim serwerze.

Grafika prezentacji nie jest w moim stylu dlatego nie będę jej oceniał.

Przekazanie informacji w prezentacji jest na dobrym poziomie.

Jestem ciekawy jak będą przebiegać aktualizacje serwera (o ile takowe będą)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

TO JUŻ OFICJALNY START CZY BETA? sorry, ale nie chce mi sie czytać wstecz.

To jest tylko beta oficjal ma być w piątek/sobote

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...