Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem 3 ostatnie strony.. ale byłem nastawiony już na takowy spam.. że serwer słaby itd..

To są typowi gracze, którzy patrzą na prezkę, myślą że wszystko ładnie, extra. Lecz zapominają o tym że jest to typ "hard"

gdzie exp jest powiększony 2,5x , 3x krotnie od globalnego metina.

Kolejną sprawą są osoby.. które rzekomo wszystko wiedzą, a tak naprawdę nic nie wiedzą..

piszą głupoty o serwerze, nie mając pojęcia co jest i będzie.

A następnymi typami są osoby które płaczą o npc..

Cieszcie się, że w ogóle robią wam npc na ostatni dzień testów..

Mogliby go wcale nie robić.

Na serwerze jest dość spora ilość niedociągnięć, ale to drobnostki, prawie nie widocznie wpływające na grę. (nie mam na myśli literówek, czy coś)

Testując na pierwszych levelach (1-20) Kilka wykryłem.. A co dopiero do maksymalnego levela..

Ogólnie gra się dosyć przyjemnie, szybko dropią zmianki/dodania co fajnie wpływa na grę przy pierwszych level'ach.

Z metinów lecą itemki +7 co znacznie ułatwia rozgrywkę.

Oby graczy przy starcie było dużo. ;)

Ahaaaaa, a więc oni według ciebie robią nam łaske? Że tworzą serwer? Że zrobili otwartą bete? Że dadzą NPC?

Nie ma graczy = nie ma serwa.

Moge wiedzieć jak mam pobrać tą łatkę ?

Beztytuup_nxnxesr.png

Skoro by ja pobrać muszę mieć konto premium...

Beztytuun_nxnxeap.png

Prosze:

http://www19.zippyshare.com/v/66818821/file.html

A tu skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c87da1450abb7bb70feba82913391c48f69af9d060278f2cc3b949aef7175cd6/analysis/

Sam wrzucałem, jak widać są wirusy jak na oryginalu ze speedy.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wy nadal płaczecie o tego NPC, zrozum jeden z drugim, że gdyby dali od razu tą skrzynke i NPC to byście sb dali 90 + i testowali bossy, które są już przetestowane bardzo starannie, sęk w tym że trzeba przetestowac wszystko, łącznie z grą do 35 lv...

Opublikowano

Ja tam przetestowałem co mogłem do 40lvla potem nie mogłem, bo zostałem zaproszony na prywatną betę innego serwa. Tak to wszystko jest ok tylko za słaby drop wątroby tygrysa oraz w skrzyni 10lvl ziół.

Opublikowano

a gdzie wspomniana wczesniej lista bonow w cliencie? (podsumowanie)

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Chcialem sobie wejsc na bete a tu stronka nie dziala... ;c

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Dushi. mam dość Twoich bezsensownych postów. W kólko piszesz to samo ! Typu " kiedy beta, kiedy beta ... ", a teraz "kiedy start serwera". Wbijasz sobie posty ? Piszesz bez sensu i zaśmiecasz temat. Nic nowego nie wnosisz, a Twoje posty stanowią pewnie 2-3% wypowiedzi w tym temacie.

Co do serwera to wiążę z nim duże nadzieję. Prezentacja wygląda porządnie, a serwer przygotowany solidnie. Troche macie problemów, ale to pewnie okres przejściowy.

Opublikowano

Dushi. mam dość Twoich bezsensownych postów. W kólko piszesz to samo ! Typu " kiedy beta, kiedy beta ... ", a teraz "kiedy start serwera". Wbijasz sobie posty ? Piszesz bez sensu i zaśmiecasz temat. Nic nowego nie wnosisz, a Twoje posty stanowią pewnie 2-3% wypowiedzi w tym temacie.

Co do serwera to wiążę z nim duże nadzieję. Prezentacja wygląda porządnie, a serwer przygotowany solidnie. Troche macie problemów, ale to pewnie okres przejściowy.

Jak ci nie pasuje to tam są drzwi ty teraz spamujesz :) uwazasz za spam odpowiedz jak ktoś sie pyta kiedy start?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...