Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o której bedzie npc z lvl, eq itp ??

Dołączam się do kolegi z pytaniem

Ściągnąłem klienta a tam nie ma .exe'ka... Jak ja mam to odpalić?

na stronie masz dodatek :)

antywarn

fajny serwer polecam ale można by zamiast szkaty na dt dawać jakiś item bo szkoda jednak 30 min wyprawy xD:)

wg88.png

Opublikowano

Sposób został zastosowany w następujących umiejętnościach:

- Aura Miecza

- Berserk

- Silne Ciało

- Czarowana Zbroja

- Strach

- Bezszelestny Chód

Ja dlatego nie lubiałem gry WP, bo mnie to np. osobiście wkurwia, że mi gaśnie toogle, a nie mam pojęcia kiedy się kończy, przecież nie będe liczył kiedy mi zgaśnie aura. Więc może po włączeniu np. tej Waszej tooglowanej aury, będzie leciał na niej czas ale trwania? Żeby mniej więcej było wiadomo kiedy z konia zejść i przepalić, chociaż i tak chujowo, bo 2 razy :|

Przecież jest czas trwania na tych skillach, bodajże taki jaki by był gdyby nie było tego dodatku. Na Silnym na M1 jest to coś około 90 sekund potem skill się wyłącza i trzeba go znowu włączać.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Patrze i sobie myśle ... server proo nawet lepszy od balanti , ravii do czasu gdy nie zobaczyłem wierzchowców i koni ... i zrozumiałem że źle myślałem ponieważ kolejny server pod is... I co np ktoś nie chce wydawać kasy na is to nie zdobedzie tyle co ta 2 osoba co wydaje ?... rozumiem pd,rekawice ale takie rzeczy ? to co mamy czekać 10dni żeby zrobić bojowca ? a druga osoba ma po 5 sek... bezsens

1365804785-U899820.jpg

Opublikowano

Przecież wszystkie pliki, które dała administracja były czyste, a dzieci, które twierdzą, że ma wirusa to 2 typy osób - pierwsze osoby z konkurencji, a drugie posiadające najlepszego antywirusa jakim jest Avast. Administracja nigdy nie zamieściła żadnego wirusa w plikach, także bez sensu znowu płakać, szczególnie osoba mająca nick, który powstał z rąbnięcia głową o klawiaturę. Zapraszam wszystkich na jutrzejszy start w godzinach popołudniowych / wieczornych.

nie no sh4ke po raz pierwszy napisales cos sensownego i z ktorym sie zgadzam - gimbusy to gimbusy i tak beda dalej hejtowac

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Patrze i sobie myśle ... server proo nawet lepszy od balanti , ravii do czasu gdy nie zobaczyłem wierzchowców i koni ... i zrozumiałem że źle myślałem ponieważ kolejny server pod is... I co np ktoś nie chce wydawać kasy na is to nie zdobedzie tyle co ta 2 osoba co wydaje ?... rozumiem pd,rekawice ale takie rzeczy ? to co mamy czekać 10dni żeby zrobić bojowca ? a druga osoba ma po 5 sek... bezsens

To nie graj jakos ludzie sobie radza bez ISu jezeli bys musial czytac co 2 godziny czyli 20 godzin czyli 1 dzien nollajfienia

Opublikowano

Skąd wiesz jaki będzie IS?

Opublikowano

Nie Polecam.Kolejny serwer forgame pod kasę.. ( Nie patrzyłem w is i mam w niego grubo wyjeba*** uważam tak ponieważ to jest ich kolejny serwer.. gdyby tego nie robili pod kaskę tylko dla przyjemności to postawili by jeden priv i siedzieli pilnowali itp. a nie stawiać 15 serwer i pier*** że wszystko będzie okej )

Dla tych noobków w dół małe wyjaśnienie :

Pierdo** mnie wasz hejt ;) Serwer padnie po 2-3 miesiącach administracja ściągnie z was parę tysięcy i postawi kolejna priva i tak w kółko.

Ja wiem opłacenie maszyny kosztuje tak tak ;) Tylko Ile kur** ? A ile zysków z is'a ;)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko i życzę miłej gry.

HEJT ON !

Opublikowano

Skąd wiesz jaki będzie IS?

Umiesz czytać ? w prezentacji np : zwiększenie okresu czasu peta będzie dostępne tylko w is , Certyfikat bojowca w is ...

1365804785-U899820.jpg

Opublikowano

Nie Polecam.Kolejny serwer forgame pod kasę.. ( Nie patrzyłem w is i mam w niego grubo wyjeba*** uważam tak ponieważ to jest ich kolejny serwer.. gdyby tego nie robili pod kaskę tylko dla przyjemności to postawili by jeden priv i siedzieli pilnowali itp. a nie stawiać 15 serwer i pier*** że wszystko będzie okej )

Pierdo** mnie wasz hejt ;) Serwer padnie po 2-3 miesiącach administracja ściągnie z was parę tysięcy i postawi kolejna priva i tak w kółko.

Ja wiem opłacenie maszyny kosztuje tak tak ;) Tylko Ile kur** ? A ile zysków z is'a ;)

HEJT ON !

Mam pytanie tępaku . Po co mają pilnowac serwer na ktorym grało 40 osób (Almantia) ? Sam bym wyłączyl serwer , jak bym musial dokladac z wlasnej kieszeni Wystarczy wysilic ten ***** mozg .

Opublikowano

pytanie do administracji: w cliencie na oficjalu też będzie plik z trojanami i innym gównem czy postaracie się aby pliki które udostępniacie graczom były bezpieczne?

Opublikowano

Mam pytanie tępaku . Po co mają pilnowac serwer na ktorym grało 40 osób (Almantia) ? Sam bym wyłączyl serwer , jak bym musial dokladac z wlasnej kieszeni Wystarczy wysilic ten ***** mozg .

Chłopcze Ty jesteś jakiś pojeba** ? Kto tu mówi o Almanti ? Spójrz na inne serwery z tej całej "sieci"

Opublikowano

Chłopcze Ty jesteś jakiś pojeba** ? Kto tu mówi o Almanti ? Spójrz na inne serwery z tej całej "sieci"

Grayst padł , poniewaz nie byl na serwerowni 4game . Senthia jakoś dziala rok ? Weź się pierdo*nij w tą glupią łepetyne .

Opublikowano

HEJT ON !

Wypierdalaj dropić hematy -.-"

Aż taki bystry jesteś ? ty myślisz że serwer będzie się utrzymywał za Yangi wydane u kowala ? wtf ?

Almantia nie padła przez przekręty tylko brak graczy ...

P.S jeśli zrobisz serwer który nie będzie pod IS i ustoi 2 miesiące to ci kurwa jebne przelew.

Bez Spamu

Lourt pisał że będzie przerwa i dodaja MPC z itemkani na lvl itd.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Grayst padł , poniewaz nie byl na serwerowni 4game . Senthia jakoś dziala rok ? Weź się pierdo*nij w tą glupią łepetyne .

Padł to padł ;) Stawiają kolejny kur*a serwer pod kase wiec nie pierd*l głupoty gimbusku..

I z Tobą skończyłem..

Wypierdalaj dropić hematy -.-"

Aż taki bystry jesteś ? ty myślisz że serwer będzie się utrzymywał za Yangi wydane u kowala ? wtf ?

Almantia nie padła przez przekręty tylko brak graczy ...

P.S jeśli zrobisz serwer który nie będzie pod IS i ustoi 2 miesiące to ci kurwa jebne przelew.

Bez Spamu

Lourt pisał że będzie przerwa i dodaja MPC z itemkani na lvl itd.

Dropić hematy ? Pierdo**ij się 3 razy w głowę..

Nie jestem od Isamu ... Wiec szczym ryj synek ;)

A i chyba nie wiesz jakie dochody ma administracja z Itemshop'u .. ( starczyło by na opłacenie +4 takich dedyków )

Obrońcy serwera ;*

Jakie to słodkie ;(

Opublikowano

Padł to padł ;) Stawiają kolejny kur*a serwer pod kase wiec nie pierd*l głupoty gimbusku..

I z Tobą skończyłem..

Dropić hematy ? Pierdo**ij się 3 razy w głowę..

Nie jestem od Isamu ... Wiec szczym ryj synek ;)

A i chyba nie wiesz jakie dochody ma administracja z Itemshop'u .. ( starczyło by na opłacenie +4 takich dedyków )

Obrońcy serwera ;*

Jakie to słodkie ;(

Z tego co wyczytalem : " A i chyba nie wiesz jakie dochody ma administracja z Itemshop'u .. ( starczyło by na opłacenie +4 takich dedyków ) " . Masz swoj wlasny serwer lub jestes czyimś pachołkiem . Wiesz , ze nikt cie tu nie chce , wiec spierdalaj patafianie .

Bez spamu : Kiedy będzie oficjalny client ?

Opublikowano

Myślicie jebane złamasy że jak będziecie ddosować blood war to do was przybiegniemy?

Takie coś jak BloodWar nie potrzebuje DDoS, te coś samo padnie.

Opublikowano

Co do ISa... zawsze tak było że dziecko ISa miało lepiej to jest normalka. :) Mam tylko nadzieję że przedmioty są zdatne do handlu bo w ISa nie bd ładował. ;]

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Co do ISa... zawsze tak było że dziecko ISa miało lepiej to jest normalka. :) Mam tylko nadzieję że przedmioty są zdatne do handlu bo w ISa nie bd ładował. ;]

Wlasnie dobry pomysl np Certyfikaty konia bojowego zdatne do handlu . Dzieci is napewno sporo by tego nakupowało i sellało .

Opublikowano

Jutro

bedzie reset leveli i kazdy zaczyna od zera czy postacie z dzisiaj

zostaja? Bo jesli ma byc reset to zaczne dopiero jutro:P

od zera

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...