Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo bugów tam na forum zgłaszali. :) widać jak testerzy się spisują jak już na 10 lvl bug. :D

Wszystkie te bugi które są na forum były zgłaszane... Bug z v1? dziwne bo sam osobiście do v2 się dostałem przez v1, bug z 10 lvl to nie bug tylko mała szansa na wydropienie, zostanie to zwiększone.

"Widać jak testerze się spisują..." Co ty masz do testerów? Na zamkniętej becie all testerzy wyłapali 50+ bugów które zostały już naprawione. Otwarta beta również służy do odnalezienia bugów, poprawienia czegoś itp...

Zejdź z testerów bo założę się, że sam byś nie wyłapał nawet pięciu poważnych błędów/bugów...

12412png_newnawr.png

;33

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forgame zawsze dotrymuje slowa jeszcze nie widzialem serwa ktorry by nie ruszyl na czas jak od nich wychodzi - pamietacie almantie tam elegancko zato przeciwnie bylo z revolition spokojnie official ruszy tak jak planowali

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Forgame zawsze dotrymuje slowa jeszcze nie widzialem serwa ktorry by nie ruszyl na czas jak od nich wychodzi - pamietacie almantie tam elegancko zato przeciwnie bylo z revolition spokojnie official ruszy tak jak planowali

pamiętam oprocz almanti ich serwery co padały 1 dzień, nie gadaj co nie wiesz, ale mi to czas miało być 1.30 h ? a czemu ponad 3h ? to jest na czas dotrzymywanie >?

nadal nie ma łatki u was za chwile to znowu 1h ??

Opublikowano

piepsz ? sory ale obrażasz mój rocznik. :) Proszę zmień ten nick do chuja pana ! Ja tam na nich wjazdu nie robię tylko piszę że już na starcie były bugi : D

Bez spiny człeq 5

Pireks nie masz już kary na kompa to napisałeś hue hue hue

02393685168849339719.png

Opublikowano

Pireks nie masz już kary na kompa to napisałeś hue hue hue

Pirex* ty się tutaj nie wypowiadaj " cycku " :)

Inside pisałem up że nic nie mam do testerów więc nwm po co ta spinka " czysty " graczu :)

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Inside pisałem up że nic nie mam do testerów więc nwm po co ta spinka " czysty " graczu :)

Aluzje tego typu możesz sobie rzucać przy obiedzie albo w parku do przyjaciół.

W ogóle nie wiem po co piszesz w tym temacie, jak nie odpowiada Ci, że są bugi to wynoś się stąd. Przyjdzie 100 innych którzy zajmą Twoje miejsce na serwerze.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

bo co kurwa dupe im tu ratowałem xD na 90 ogarnij słonko a cycu jest kox zapamiętaj ! i jakies pojecie ma

02393685168849339719.png

Opublikowano

pamiętam oprocz almanti ich serwery co padały 1 dzień, nie gadaj co nie wiesz, ale mi to czas miało być 1.30 h ? a czemu ponad 3h ? to jest na czas dotrzymywanie >?

nadal nie ma łatki u was za chwile to znowu 1h ??

dobra, piepsz.. zrób swój Serwer Dedykowany i napraw all błedy ocenimy twoją prace tu 30% połowa w mordzie i w pisaniu mądra w gadaniu a co do czego gówno umieją

gdzie ta łatka widze tą chwile znowu 10min i włączanie serwera 30min :)))

Dobra ziomek wyjdź z domu bo jak patrze na to co piszesz to ręce opadają , sam masz pojęcie jaka wielka to serwerownia , a z drugiej strony spinasz się o betę , widocznie nie jest wszystko gotowe , będzie to i łatka będzie , uwierz mi jak będą gotowi to łatka będzie w moment do pobrania.

Prośba do administracji , nie podawajcie konkretnej godziny tylko napiszcie , że może potrwać od 18 do 21 , i tyle w temacie , bez zbędnego spamu , jeszcze jakby to był oficjal to rozumiem.

Opublikowano

W ogóle nie wiem po co piszesz w tym temacie, jak nie odpowiada Ci, że są bugi to wynoś się stąd. Przyjdzie 100 innych którzy zajmą Twoje miejsce na serwerze.

ej słyszałem że gildia wam sie rozpadał xD prawda to ?

NIE MA CO SPINAĆ POCZEKAMY ODPALĄ NA DEDYKU ALBO ZROBIĄ USR`A Z WIEKSZĄ POMPĄ I NAKURWIAMY !! BD POMPA ?

02393685168849339719.png

Opublikowano

Dobra ziomek wyjdź z domu bo jak patrze na to co piszesz to ręce opadają , sam masz pojęcie jaka wielka to serwerownia , a z drugiej strony spinasz się o betę , widocznie nie jest wszystko gotowe , będzie to i łatka będzie , uwierz mi jak będą gotowi to łatka będzie w moment do pobrania.

Prośba do administracji , nie podawajcie konkretnej godziny tylko napiszcie , że może potrwać od 18 do 21 , i tyle w temacie , bez zbędnego spamu , jeszcze jakby to był oficjal to rozumiem.

dobra zamknij się pionku administracji, wyjść to ty powinieneś bo siedzisz od rana i śledzisz ten temat, spinam się ? bo trzeba jak mówią o tej godzinie o tej to otej a nie kłamać nas i 100+ osob czeka jak . głupi. a włącza jutro albo zamkną bete powiedzą ze start będzie nie długo

Opublikowano

ej słyszałem że gildia wam sie rozpadał xD prawda to ?

NIE MA CO SPINAĆ POCZEKAMY ODPALĄ NA DEDYKU ALBO ZROBIĄ USR`A Z WIEKSZĄ POMPĄ I NAKURWIAMY !! BD POMPA ?

Bzdura, co prawda 3/4 osoby odeszły z gildii ale jak widać wyszło nam to na dobre ;)

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

O mnie się nie martw. ;] Pisze bo mogę. ? ty tutaj się spinasz a w grze bd siedział po m2.... potem macie jakieś ale że jesteście wyzywani od takich a nie innych. :)

PS: Tutaj też ninja hacka wbijasz. ? :) Bo jeszcze wgl cb bez tego nie widziałem. ;)

bo co kurwa dupe im tu ratowałem xD na 90 ogarnij słonko a cycu jest kox zapamiętaj ! i jakies pojecie ma

Czym jest. ? Ty jesteś lamusem złodzieju jebany xD zaraz zawołam marka i może all o tobie cycku mamusi napisać :ninja:

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Serwer wygląda cud miód mali mam nadzieje że uda wam się wystartować z officalem do jutra. Co do dossów myślę że możemy być spokojni bo konkurencja raczej zbyt mocna nie jest ;).

Opublikowano

Przenoszenie serwera na nową maszynę zostało zakończone pomyślnie. Serwer nie będzie już ofiarą ataków.

178.217.187.79 hahahahah to jest nowy dedyk z tą samą kartą sieciową co stary zwiększone parametry i tyle hahahaha

02393685168849339719.png

Opublikowano

Przenoszenie serwera na nową maszynę zostało zakończone pomyślnie. Serwer nie będzie już ofiarą ataków.

178.217.187.79 hahahahah to jest nowy dedyk z tą samą kartą sieciową co stary zwiększone parametry i tyle hahahaha

racja,

Totalny Syf. na serwerze. npc .. czekac na gowno. 3dni bety mamy se expic? zal. mi was ...... nie umieja dzisiaj dodac npc..

narka z gowna spadam. nie mam zamiaru juz tutaj grac padnie po 2 tygodniach zobaczycie

Opublikowano

racja,

Totalny Syf. na serwerze. npc .. czekac na gowno. 3dni bety mamy se expic? zal. mi was ...... nie umieja dzisiaj dodac npc..

narka z gowna spadam. nie mam zamiaru juz tutaj grac padnie po 2 tygodniach zobaczycie

Jesteś tak dobrze poinformowany to powinieneś wiedzieć , że npc będzie dodany jutro.

Sttrona nie dziala ^^

Już działa ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...