Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wszystko będzie tak fajnie jak w prezentacji to pewnie będzie ponad 1000 osób dziennie online :)

Tak tak na pewno, wiecej od Balmory gdzie gl przyciagaczem graczy jest maskotka Fubu popularny gracz ktory 99lvl wbil z pomoca GM , nwm dlaczego tak ludzie za nim leca. Zaplaccie mu to moze u was tez bd duzo graczy .

Silver97 w kazdej prezentacji ich serwerow ludzie pisali oO zajebista zapowiedz/prezka, a w grze? ledwo 40 osob. Moze na poczatku zawsze tak jest,ze ludzie wchodza bo sa ciekawi z czasem zobaczysz m1 bd swiecic pustkami , a wiesz dlaczego? dlatego ze oni popelniaja 1 malenki blad od niepamietnych czasow ,stawiaja nowy serwer a te stare ich "projekty" olewaja

Na pewno wbije 2000 a nawet 3000 osob :D

Pzdr

@Abstrakt: Nie kazdy ;) a tylko ich :D, dobra juz siedze cicho bo nie mozesz sie doczekac ;D by wbic i byc w topce.

###########################################################################################################

Jeśli będą się interesowali serwerem to dlaczego mają nie mieć dużej liczby graczy?

I nie potrzeba im żadnego "fubu" tylko własne zainteresowanie.

Ok, ok ;) zagrasz,pograsz to sie przekonasz co ja Ci bd tu pisal.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Mieliście mieć start 14.06.2013r a nie 15 żenada się robi powoli jutro i tak nie wystartujecie i tak :D
Jestem ciekawy czy bloodwar poleci w huja czy nie jeżeli wystartuja tak jak powinni czyli dzisiaj to wiaze z nimi wieksze nadzieje niz z wami,
A Triadoru nie polecam za duzo administracja kreci... ;)

Opublikowano

Tak tak na pewno, wiecej od Balmory gdzie gl przyciagaczem graczy jest Fubu :D popularny gracz ktory 99lvl wbil z pomoca GM , nwm dlaczego tak ludzie za nim leca. Zaplaccie mu to moze u was tez bd duzo graczy :D.

Silver97 w kazdej prezentacji ich serwerow ludzie pisali oO zajebista zapowiedz/prezka, a w grze? :D ledwo 40 osob. Moze na poczatku zawsze tak jest,ze ludzie wchodza bo sa ciekawi :D z czasem zobaczysz m1 bd swiecic pustkami ;) , a wiesz dlaczego? dlatego ze oni popelniaja 1 malenki blad od niepamietnych czasow ,stawiaja nowy serwer a te stare ich "projekty" olewaja :)

Na pewno wbije 2000 a nawet 3000 osob :D

Pzdr

Idąc twoim tokiem myślenia, to każdy serwer jest do dupy. A ty ciągle pierdolisz o tym samym i wyliczasz im ile serwerów już postawili, jak chcą to stawiają co to Ciebie obchodzi? Krzywdzą cię tym? Nie chcesz to nie graj.

Opublikowano

a gdzie wspomniana wczesniej lista bonow w cliencie? (podsumowanie)

Za pewne będzie na oficjalnym kliencie. Bo ten jest tylko do bety. Na oficjalnym starcie będzie inny.

Opublikowano

Mieliście mieć start 14.06.2013r a nie 15 żenada się robi powoli jutro i tak nie wystartujecie i tak :D

Jestem ciekawy czy bloodwar poleci w huja czy nie jeżeli wystartuja tak jak powinni czyli dzisiaj to wiaze z nimi wieksze nadzieje niz z wami,

A Triadoru nie polecam za duzo administracja kreci... ;)

Ja nie wiem jak ty czytasz, start od początku planowany był na 15 Czerwca 2013r. ''Kręci'', pewnie chodzi ci o maszynę na jakim stoi serwer, co to za różnica na jakiej maszynie stoi serwer? Ważne aby grało się bez lagów itp... Jak nie będzie lagów itd... to dla mnie nawet może stać na Hamachi.

Opublikowano

Jeśli będą się interesowali serwerem to dlaczego mają nie mieć dużej liczby graczy?

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Ja nie wiem jak ty czytasz, start od początku planowany był na 15 Czerwca 2013r. ''Kręci'', pewnie chodzi ci o maszynę na jakim stoi serwer, co to za różnica na jakiej maszynie stoi serwer? Ważne aby grało się bez lagów itp... Jak nie będzie lagów itd... to dla mnie nawet może stać na Hamachi.

Na hamachi to chyba by ci sie nie wygodnie gralo, przez chwile pisali o 14.06 ;)

Dlaczego? bo zapewne sie nie zalogujesz? rzekomo beta stala na vpsie w ciagu 3min od startu bety juz rozwalili logowanie, przeniesli na normalna maszyne, ktora ma te samo ip ;o magic :D padnie jeszcze szybciej niz beta ;) < ja tu nikomu nie groze stwierdzam jak bedzie zaraz beda na mnie hejty ale taka prawda, jeszcze mi racje przyznacie.

Oszukujecie ludzi do tego ten krypter w bince haha smiechu warte ;) robic z ludzi bootneta to tak z 2tyg po starcie jak nikt skanowac nie bedzie co dodajecie ;)

Zanim cos robicie 5 razy pomyslcie,

Znam wasz team też jestem z Gdynii tak jak połowa waszego teamu, ja was znam wy mnie znacie(z tego konta mnie nie rozpoznacie ;)) NIe polecam was niestety przykro mi banda bufonów łakomych na kase.

Opublikowano

pytanie do administracji: w cliencie na oficjalu też będzie plik z trojanami i innym gównem czy postaracie się aby pliki które udostępniacie graczom były bezpieczne?

Opublikowano

dobrze doczytałem nie będa działać na KU RADY ORAZ ZWOJE EGZO:)?

Tak, rady i egzo nie działają na ku, za to działają na KD, dowodzenie, poli, oswajanie, zielarstwo, języki

Opublikowano

pytanie do administracji: w cliencie na oficjalu też będzie plik z trojanami i innym gównem czy postaracie się aby pliki które udostępniacie graczom były bezpieczne?

Przecież wszystkie pliki, które dała administracja były czyste, a dzieci, które twierdzą, że ma wirusa to 2 typy osób - pierwsze osoby z konkurencji, a drugie posiadające najlepszego antywirusa jakim jest Avast. Administracja nigdy nie zamieściła żadnego wirusa w plikach, także bez sensu znowu płakać, szczególnie osoba mająca nick, który powstał z rąbnięcia głową o klawiaturę. Zapraszam wszystkich na jutrzejszy start w godzinach popołudniowych / wieczornych.

Opublikowano

Sposób polega na tym, że nie trzeba czekać na możliwość ponownego włączenia umiejętności.

Sposób został zastosowany w następujących umiejętnościach:

- Aura Miecza

- Berserk

- Silne Ciało

- Czarowana Zbroja

- Strach

- Bezszelestny Chód

Ja dlatego nie lubiałem gry WP, bo mnie to np. osobiście wkurwia, że mi gaśnie toogle, a nie mam pojęcia kiedy się kończy, przecież nie będe liczył kiedy mi zgaśnie aura. Więc może po włączeniu np. tej Waszej tooglowanej aury, będzie leciał na niej czas ale trwania? Żeby mniej więcej było wiadomo kiedy z konia zejść i przepalić, chociaż i tak chujowo, bo 2 razy :|

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Przecież wszystkie pliki, które dała administracja były czyste, a dzieci, które twierdzą, że ma wirusa to 2 typy osób - pierwsze osoby z konkurencji, a drugie posiadające najlepszego antywirusa jakim jest Avast. Administracja nigdy nie zamieściła żadnego wirusa w plikach, także bez sensu znowu płakać, szczególnie osoba mająca nick, który powstał z rąbnięcia głową o klawiaturę. Zapraszam wszystkich na jutrzejszy start w godzinach popołudniowych / wieczornych.

virustotal też kłamie? poprosiłem kumpla który ma avg premke żeby mi to sprawdził i też mu wykrył trojana więc chyba coś ci nie wyszło :))

ponawiam pytanie aby gdzieś nie umknęło:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...