Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sracie kurwa żarem, bo beta się opóźnia, wyjdźcie na dwór bo ładna pogoda jest..

Oby start oficjalny odbył się bez problemów i punktualnie, nie spierdolcie tego, bo na avintie też czekało sporo osób, a im koleś usunął pliki i możliwe , że nie odzskają, więc spora część graczy przejdzie do was :)

Opublikowano

Jesteś tak dobrze poinformowany to powinieneś wiedzieć , że npc będzie dodany jutro.

Już działa ;D

wbij i ocen czy nie ma lagów zobacz ich pro zabezpieczenie :)

Opublikowano

Jesteś tak dobrze poinformowany to powinieneś wiedzieć , że npc będzie dodany jutro.

Już działa ;D

Mi nie działa

EDIT; Dajcie linka do tej nowej latki jak mozecie ze skanem.

Opublikowano

racja,

Totalny Syf. na serwerze. npc .. czekac na gowno. 3dni bety mamy se expic? zal. mi was ...... nie umieja dzisiaj dodac npc..

narka z gowna spadam. nie mam zamiaru juz tutaj grac padnie po 2 tygodniach zobaczycie

Od razu nie wykluczaj serwera maszyna zawsze może zostać zmieniona gdy będą środki na to jak na razie administracja jest na małym "-", ale wy gimby nie zrozumiecie tego, że to nie są małe pieniądze !.

Czy padnie po 2 tygodniach tego nikt nie wie, to zależy wszystko od nas, ale bądźmy dobrej myśli .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Po prostu strata czasu na tą bete .. a start taki sam będzie z takimi atakami że nic. nie wbijecie. bo jak teraz są takie ataki. a oni napisali że już zabezpieczyli i 0 ataków bedzie już.. :>>>

Opublikowano

racja,

Totalny Syf. na serwerze. npc .. czekac na gowno. 3dni bety mamy se expic? zal. mi was ...... nie umieja dzisiaj dodac npc..

narka z gowna spadam. nie mam zamiaru juz tutaj grac padnie po 2 tygodniach zobaczycie

Strona się cieszko loguje gra.. ponad 3min i odrazu wywala z logowania albo błąd.. Super 0 niby już ataków a ich pełno...

Miales niby kurwa nie grac? Boze co za typ.

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Od razu nie wykluczaj serwera maszyna zawsze może zostać zmieniona gdy będą środki na to jak na razie administracja jest na małym "-", ale wy gimby nie zrozumiecie tego, że to nie są małe pieniądze !.

Czy padnie po 2 tygodniach tego nikt nie wie, to zależy wszystko od nas, ale bądźmy dobrej myśli .

gimbus to ty jesteś.. hahaa beka z was

Opublikowano

wbiłem 3lv i znowu lag.. i nie mogę zabić nic i .. wywalilo mnie do logowania i sie lączy juz 2min.. pozdro

Przyznam rację jest to denerwujące próbowałem przejść początkowy dungeon i nie dało się parę razy bo logało i już skrzynki nie było i znowu new postać ! .

gimbus to ty jesteś.. hahaa beka z was

Beka z nas powiadasz, to ty zmieniasz zdanie jak kobieta w zaawansowanej ciąży, więc przestań już pisać, że nie będziesz grał jak po włączeniu wbiłeś jako pierwszy "No Coment"

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Po prostu strata czasu na tą bete .. a start taki sam będzie z takimi atakami że nic. nie wbijecie. bo jak teraz są takie ataki. a oni napisali że już zabezpieczyli i 0 ataków bedzie już.. :>>>

no to spierdalaj

Sygna.png

Opublikowano

Hehe... Widzę tu ludzi: którzy krytykują, ludzi którzy są "w gorącej wodzie kąpani", ludzi udających cerpliwych, konkurencje, ludzi którym serwer się nie podoba itd. itp. Czemu ja ich tu widzę? Czy ktoś mi powie? tylko ostatnia grupa udziela się w tym temacie z sensem. Polska, kraj wolny, każdy może wygłosić swoje zdanie. Tylko czemu ja widzę reszte? Po co sie srać? To TYLKO BETA! Czy taki Ty nasrasz na klawiature, czy taki Ty napiszesz tu swój zje**ny post żaden admin specjalnie dla Ciebie nie będzie robił niczego szybciej. Jedyne co zrobi to przeczyta Twój zryty komentarz do połowy i opuści go szybciej niż inne bo jesteś błazen. Widziałem wśród tego mega spamu ludzi którzy raz pisali: "kur... kiedy ta beta w końcu! Już ch... mnie strzela!" a w następnym komentarzu: "spokojnie dajcie im czas i tak się starają pewnie pot tryska z nich bokami" .... Jest i konkurencja. Nicki znane z pochwał w innych zapowiedziach/prezentacjach i teraz znane z zaciętej krytyki tego oto zacnego Triadora... Jest jeszcze jedna specyficzna grupa ludzi hmm... może dissowcy? albo może po prostu pajace? jak kto woli... Dodadzą komentarz jaki to przykładowo Kacper102212 (jeden z techników [przypominam że nick jest losowy]) nic nie umie i jego serwery padają. No i taki Czesiek00981 (losowy nick) po napisaniu komentarza czeka... czeka... odświeża strone... odświeża i czeka... i jest Gacek1092 (losowy nick) mu odpowiedział, uraził jego dumę i Czesiek00981 (losowy nick) musi napisać na niego diss! no i żeby tak nie przedłużać bajeczki Czesiek00981 i Gacek1092 (losowe nicki) prowadzą zaciętą konwersację aż nie wkroczy osoba trzecia i nie uspokoi towarzystwa bądź dołączy się do walki na słowa...

Historyjka moja długa i żmudna aczkolwiek przyznacie, że pouczająca.

Wykładowcą języka polskiego na Uniwersytecie Jagiellońskim nie jestem więc wybaczcie za te błędy (jeśli nie wybaczysz to spójrz na swoje bo masa tu analfabetów i Ty pewnie gdzieś w tej dziczy popełniłeś błąd).

Gdy dotrzesz do tego kulminacyjnego zdania pomyśl nad swoim życiem i przestań srać bo Ci gra nie działa. Dziękuję za uwagę :)

P.S żeby nie było że spam.

Serwer fajny, zapowiada się interesująco, osobiście czekam na zakończenie BETY w której udziału nie wezme z prywatnych powodów, ale na pewno zagram. Zapraszam do Shinsoo :)

Opublikowano

Już działa ;D

ja serwera nie hejtam tylko to że stawiają na 1 maszynie ale nie kurwa niby mają szejka za sponsora i huj wie jaki dedyk jest to na tej samej maszynie co quadron almantia senthia tilian 2

przy dobrej konfiguracji serwera 1k graczy idzie

4 gb ramu i 30/40 mega łacza :)

02393685168849339719.png

Opublikowano

Ale wy robicie tutaj bezsensowny spam ;o Maja bete a wy juz spamicie, poczekajcie dostartu. Na betach zawsze moga byc problemy...

Zmieniles taktyke?

Topic@Serwer polecam<antywarn>Skad dropia truty?Tylko riper?

Srij9JT.png

Opublikowano

ja serwera nie hejtam tylko to że stawiają na 1 maszynie ale nie kurwa niby mają szejka za sponsora i huj wie jaki dedyk jest to na tej samej maszynie co quadron almantia senthia tilian 2

przy dobrej konfiguracji serwera 1k graczy idzie

4 gb ramu i 30/40 mega łacza :)

Przecież ten post nie był pisany do ciebie tylko do jakiegoś spamera - fristal1996. Luzik i bez spiny ziomuś ;D

[Antywarn] Czy dodacie do początkowych misji bilet na jazdę konną ;d ?

Budowniczy
Opublikowano

Jest beta, to nic dziwnego, że wyłącza się serwer, bo to są testy. Więc poczekajcie spokojnie, wszystko będzie Wam udostępniane co potrzebne :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Przecież ten post nie był pisany do ciebie tylko do jakiegoś spamera - fristal1996. Luzik i bez spiny ziomuś ;D

[Antywarn] Czy dodacie do początkowych misji bilet na jazdę konną ;d ?

Topic@

brack antywarn

5% kurwo jebana bo 80 jest !

02393685168849339719.png

Opublikowano

nicku klej ta cipe bo ani nie jestes smieszny ani niczym nie blyszczysz chujowy spinaczu

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Topic@

brack antywarn

5% kurwo jebana bo 80 jest !

Dobra, dobra idz bo mama do cycusi woła. ;] Wyrobi 100 % zrobi new konto i bd udawał ogara xD

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

nicku klej ta cipe bo ani nie jestes smieszny ani niczym nie blyszczysz chujowy spinaczu

ja o 5 % proszę xD

02393685168849339719.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...