Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta ciekawe czym lamusie...

Tym, że tu jesteś i piszesz te swoje bezsensowne posty bez mózgu.

Poziom

to masz 0 zerowcu, gnojku smarkaty. masz morde jak po inwazji termitów

twoja matka to dziwka pracuje w burdelu a twoj stary to brudas jeba ny

fagas. meska dziwka..

Jebany szmaciarzu. fagasie zasrany. co twoja matka robi pod moim biurkiem?

RYJOWCU

PIERDOLONY TERMICIE. masz morde jak po inwazji termitów mały skorw.

pedalczyku kofidencie zjebany ryju brzydalu piepszony debilu

.frajerze.zasrany. chuju..

WY WSZYSCY JESTESCIE DEBILAMI CHUJAMI KURWAMI... ADMINSTRACJA TOZLODZIEJE SPRZEDAJA EQ NA LEWO I NA PRAWO JAK SWOJĄ DUPE

SHIZER TO CHUJ DAJE DUPY ZA TALESZ ZUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSZUSTWO

WIELKIE TEN ZJEBA NY SERWER PADNIE PO TYGODNIU ONI CHCA KASY NA WAS

GIMBUSY JEBAN E ZEBRAC>.... GIMBUSY JESTESCIE JEBANE MYSLICIE ZE

UKRADNIECIE MAMUSI DOLADOWANIE I WJEBIECIE NA MARNE NA TEN ZJEBA NY

GOWNIANY SERWER> NIE GRAJCIE TAM TO JEST STRATA PIENIEDZY I CZASU...

ALE I TAK Z WAS SĄ ZASRANY GLUPIE DEBILNE GIMBUSAKI>..

Urodziliscie sie w beczce/ w kiblu / w smieciach,,,,, GNOJE ZASRANE PEGERUSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOFIDENCI JEBANI!!!!!!!!!!

Ale mi dojebałeś... dosłownie spadłem z dywanu.

Tak z ciekawości, gdzie Cię uchowali?

Aaa.. zapomniałem dodać.. ten swój "TALESZ" to masz wpięty w dupsko napinaczu. xD

1373443667-U470250.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poziom to masz 0 zerowcu, gnojku smarkaty. masz morde jak po inwazji termitów twoja matka to dziwka pracuje w burdelu a twoj stary to brudas jeba ny fagas. meska dziwka..

RYJOWCU PIERDOLONY TERMICIE. masz morde jak po inwazji termitów mały skorw. pedalczyku kofidencie zjebany ryju brzydalu piepszony debilu .frajerze.zasrany. chuju..

WY WSZYSCY JESTESCIE DEBILAMI CHUJAMI KURWAMI... ADMINSTRACJA TOZLODZIEJE SPRZEDAJA EQ NA LEWO I NA PRAWO JAK SWOJĄ DUPE

OSZUSTWO WIELKIE TEN ZJEBA NY SERWER PADNIE PO TYGODNIU ONI CHCA KASY NA WAS GIMBUSY JEBAN E ZEBRAC>.... GIMBUSY JESTESCIE JEBANE MYSLICIE ZE UKRADNIECIE MAMUSI DOLADOWANIE I WJEBIECIE NA MARNE NA TEN ZJEBA NY GOWNIANY SERWER> NIE GRAJCIE TAM TO JEST STRATA PIENIEDZY I CZASU... ALE I TAK Z WAS SĄ ZASRANY GLUPIE DEBILNE GIMBUSAKI>..

Urodziliscie sie w beczce/ w kiblu / w smieciach,,,,, GNOJE ZASRANE PEGERUSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurwa, to jest zapowiedź serwera, nie pojazd na siebie! spierdalaj, bo ci wypierdolę kopa w dupę to ci gówno zęby powybija.

kiedy w końcu ten start oficjalny?! nie chce mi sie czytac tego spamu.

@ serio Istny, pierdolnij się z kowadłem z mostu.

Opublikowano

kurwa, to jest zapowiedź serwera, nie pojazd na siebie! spierdalaj, bo ci wypierdolę kopa w dupę to ci gówno zęby powybija.

Jutro 18-20. :)

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Poziom to masz 0 zerowcu, gnojku smarkaty. masz morde jak po inwazji termitów twoja matka to dziwka pracuje w burdelu a twoj stary to brudas jeba ny fagas. meska dziwka..

RYJOWCU PIERDOLONY TERMICIE. masz morde jak po inwazji termitów mały skorw. pedalczyku kofidencie zjebany ryju brzydalu piepszony debilu .frajerze.zasrany. chuju..

OSZUSTWO WIELKIE TEN ZJEBA NY SERWER PADNIE PO TYGODNIU ONI CHCA KASY NA WAS GIMBUSY JEBAN E ZEBRAC>.... GIMBUSY JESTESCIE JEBANE MYSLICIE ZE UKRADNIECIE MAMUSI DOLADOWANIE I WJEBIECIE NA MARNE NA TEN ZJEBA NY GOWNIANY SERWER> NIE GRAJCIE TAM TO JEST STRATA PIENIEDZY I CZASU... ALE I TAK Z WAS SĄ ZASRANY GLUPIE DEBILNE GIMBUSAKI>..

Haha, się uśmiałem czytając twoje wypociny. Wyzywasz od gimbusów, a sam pewnie w podstawówce. Wnioskując po twoim zachowaniu.

c7132fa80807297a15bc9f0e858eb402.jpg?135

Jutro 18-20. Masz w najlepszej odpowiedzi.

Opublikowano

Miales juz tutaj nie grac a grasz dalej oklamujesz siebie . Jestes z mojego rocznika ale zachowanie dzieciaka ktoremu w szkole kanapki zabierali i wrzucali buty do kibla to jest pewnie twoja historia z zycia . Nie jezdzij po rodzicach bo za takie cos bys polamany w szpitalu lezal;) Od konfidentow nie wyzywaj jak nie masz bialka ;) . No i na koniec WYPIERDALAJ.

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

MM za 'TALESZ' mówisz? hahaha beka..

Jak chcesz mogę ci zasponsorować dobrego specjaliste o ile będzie to uleczalne.

22731530111406977812.jpg

Opublikowano

Już, koniec tych spin.

@down - będziesz miał, aż 14 dni na przemyślenie tego co piszesz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Okej,Zajebisty liderze dostałem 5% za kurwa 1 pierdolnięty post w tym temacie odpisując do jakiegoś kretyna..

Stwierdzam że jesteś takim samym kretynem jak on,jak chcesz mogę Tobie też zasponsorować lekarza.

Tymczasem spierdalam,a Ty już tego lekarza szukaj najlepiej dla was 2 nie drogiego okolice Poznania.

22731530111406977812.jpg

Opublikowano

nie chce mi się czytać poprzednich stron, jest już official klient ?

edit; mój błąd, sorry nie spojrzałęm nawet na tą najlepszą odp ;P

Opublikowano

nie chce mi się czytać poprzednich stron, jest już official klient ?

Nie musisz czytać poprzednich stron żeby dowiedzieć się czy jest już client , lecz tylko spojrzeć na najlepszą odpowiedź :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam czy prócz konta głównego mogę zrobić również konto z buffem?

Naprawde.. bardzo głupie pytanie.

@Temat

Na becie powinni zrobić jakoś.. żeby nie można było zmieniać trybu pvp. żeby ci idioci nie bili kiedy próbuję usuwać itemki na handlarce..

No ale.. już po becie w sumie.

Ogólnie fajnie było tylko dość dużo bugów jest.. wciąż jest i na oficjalu też będą, ale to usuną w "praniu" pewnie.

@....................

Wy też nie możecie wejść na serwer?

Gdzieś po 20 mnie wyrzuciło i od tamtej pory nie mogę wbić, loguje mnie tylko do wyboru postaci. Wybieram ją i stoi.. ;x

//Reklama OFF.

Budowniczy
Opublikowano

logo.png

Trwają aktualnie open BETA testy. NPC z rzeczami został dodany. Dokładne info zakończenia bety, oraz startu serwera umieszczone jest wyżej nad tematem.

Zapraszamy również na naszego TeamSpeaka:

Jeśli chcesz wejść na oficjalnego TeamSpeaka serwerowni ForGame, wpisz w adres: ForGame.pl

Jeśli chcesz wejść natomiast na TeamSpeaka serwerowego Triador.pl, wpisz w pasku adresu: Triador.pl

Administratorzy oraz specjaliści od serwera są praktycznie cały czas do Waszej dyspozycjii.

Jeśli masz pytania, pytaj na forum bądź TS3.

------------------------------------------------------

Pozdrawiamy i widzimy się na starcie!

Team Triador.pl

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Pomocy potrzebna mi pomoc z triadorem sciągnęłem go i wszystko ok lecz nie mam tego gdzie się uruchamia grę a ten smieszny "PATCHER:" nie da się go pobrać prosze o pomoc.

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

ok, to pobieram clienta bete. a kiedy będzie funkcjonował IS? chcę zobaczyć co tam będzie.. ;)

Po co pobierasz client'a do bety? skoro jutro start i będziesz pobierał kolejnego clienta.. a bete już zamykają tak można to ująć.. ;p

@Teraz doczytałem że będzie łatka. więc tego tutaj u góry nie ma ;p

//Reklama OFF.

Opublikowano

Po co pobierasz client'a do bety? skoro jutro start i będziesz pobierał kolejnego clienta.. a bete już zamykają tak można to ująć.. ;p

@Teraz doczytałem że będzie łatka. więc tego tutaj u góry nie ma ;p

Nie trzeba będzie :>

q5ott5.jpg

Jutro Start 18/20 jeżeli by ktoś pytał, co do IS'a pewnie wierzchowce, konik + jakieś bajery. Nie rozumiem tylko ludzi, którzy piszą, że serwer pod IS, skoro musi jakoś na siebie zarobić oraz prawie na każdym serwerze jest to w IS.

Opublikowano

Nie trzeba będzie :>

q5ott5.jpg

Jutro Start 18/20 jeżeli by ktoś pytał, co do IS'a pewnie wierzchowce, konik + jakieś bajery. Nie rozumiem tylko ludzi, którzy piszą, że serwer pod IS, skoro musi jakoś na siebie zarobić oraz prawie na każdym serwerze jest to w IS.

A wiesz może jakie bonusy dają pety?

Opublikowano

O kurwa <3 Zajebisty serwer. Wbijam z ekipą, jednakże mam pare pytań.

1.Co z rosami?

2.Co ze slubem

3.Co z dloniami krytyka, blogoslawienstwami itp? (wspomagacze)

4.Kiedy jest ogolnie start officiala? byly juz betatesty? Kiedy sa betatesty?

5.Co z kd, mozna ulepszac? Jaki max?

6.Co z tymi duperelami z isa? Typu wyciagniecie zepsutego kd etc?

7.Przecietnie, z co ktorego mobka leci zmianka/dodanie? Bedzie mozliwosc zamiany dodan na zmianki, badz odwrotnie?

8.Jest moze juz client na officiala?

9.Co z bodziami? Beda magiczne metale?

10.Bedzie mozna robic epiki w dt?

11.Co z biologiem? Jak czas? dopasowany drop?

12.Strona/Forum?/Fuckpage?/TS?

13.Myslicie ze podolacie z pierdolona konkurencja (Ddosy)?

Prosze o odp, bede wdzieczny, najlepiej admina, Dziekuje

Opublikowano

Mozecie mi wyjaśnić, co to za kłótnie na 106-tej stronie.

Wszystko przeczytałem na tej stronie, co drugie słowo ' kurwa ', ' chuj '.

Powagi trochę, powagi, bo daleko z tymi wyzwiskami nie zajdziecie.

Tak Wam to powiem.

Dobranoc, miłej nocy.

I już się nie wyzywacie, co było na poprzedniej stronie, ' bo w dupie nie ma dżemu '.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...