Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tą łątkę a i tak cały czas jest zostaniesz połączony

czytaj baranie na stronie.. co pisze ze off bedzie przez (1,30h) omg

O prze chłop co może być zbugowane w expieniu w m1/2 czy na Bo jak tam pewnie nic nie było ruszane tylko wgrane , nie widziałem żeby coś na BO kiedy kolwiek zbugowane lub w m2 . Po za npc

zły drop. np, nazwy złe, na bo. może słaby exp leciec. ty tylko chcesz npc z all lv i eq i se lać kogoś na wolnym to dla cb pasuje w becie,.. zeby się bawić a nie szukać bugów

Nowa Maszyna

Witajcie,
Jak wiecie wczoraj startowaliśmy na testowej maszynie dlatego od czasu mieliśmy malutkie problemy. Dziś, o godzinie 17:30 serwer zostanie wyłączony w celu przeniesienia go na oficjalną maszynę. Przerwa będzie trwać do półtorej (1:30) godziny. Po uruchomieniu na serwerze nadal będzie trwać BETA. Będzie trzeba również pobrać nową łatkę (około 5 MB) którą umieścimy w tym poście.
Opublikowano

czytaj baranie na stronie.. co pisze ze off bedzie przez (1,30h) omg

zły drop. np, nazwy złe, na bo. może słaby exp leciec. ty tylko chcesz npc z all lv i eq i se lać kogoś na wolnym to dla cb pasuje w becie,.. zeby się bawić a nie szukać bugów

mam pomysł, dajcie mi sm'y ja ponagrywam filmiki, bez zadnego tracenia czasu wybije to co na komendzie przysle mi gm a reszte co trzeba długo sprawdzać ( czyli jak idzie exp, drop ulepszaczy, ew. bugi na questach niskiego lvla ) zostawie komuś innemu i niech się cieszy że jest może sobie grać.

ogólnie fajnie ze beta jest , ja sobie rozkminiłem co warto od startu robić , tylko jest nieprzemyslana logistycznie :D bo ani nikomu się nie chce szukać jakoś dokładnie i woli poczekać na npc, a jak są jakieś powazniejsze bugi to mało czasu dajecie sobie na naprawę.

lol nie ma zabawy THIS IS BETA!! ogólnie wolalbym potestować nowości i bawić się przy okazji jak coś znajdę zgłosić, a nie wiem czy jutro bedzie na tyle czasu aby all dobrze sprawdzić. przynajmniej m1 i m2 będzie przeskanowane.

Opublikowano

mam pomysł, dajcie mi sm'y ja ponagrywam filmiki, bez zadnego tracenia czasu wybije to co na komendzie przysle mi gm a reszte co trzeba długo sprawdzać ( czyli jak idzie exp, drop ulepszaczy, ew. bugi na questach niskiego lvla ) zostawie komuś innemu i niech się cieszy że jest może sobie grać.

ogólnie fajnie ze beta jest , ja sobie rozkminiłem co warto od startu robić , tylko jest nieprzemyslana logistycznie :D bo ani nikomu się nie chce szukać jakoś dokładnie i woli poczekać na npc, a jak są jakieś powazniejsze bugi to mało czasu dajecie sobie na naprawę.

lol nie ma zabawy THIS IS BETA!! ogólnie wolalbym potestować nowości i bawić się przy okazji jak coś znajdę zgłosić, a nie wiem czy jutro bedzie na tyle czasu aby all dobrze sprawdzić. przynajmniej m1 i m2 będzie przeskanowane.

npc niech doda :)

lv max :) jak ktos chce testowac, max to niech testuja dalsza na lv max

Opublikowano

Czy można zmienić czcionke clienta na małą ale żeby również itemy w eq były w małej?

skoro jest zmiana czcionki w cliencie to chyba zmienia rozmiar wszystkich tekstów ?

Opublikowano

skoro jest zmiana czcionki w cliencie to chyba zmienia rozmiar wszystkich tekstów ?

Zmienia tylko chat, nicki postaci ITP. ale opisy itemów w eq nie zmienia. A mi zależy żeby cały klient był w małej czcionce, więc da się to jakoś zrobić?

Opublikowano

ja tam bym wolał żebyście usunęli teleporty do wrogich królestw M2 , bo trochę będzie źle jak wszyscy z Jinno albo Shinsoo wbiją do m2 Chunjo (prawdopodobnie najmniej osób będzie w chunjo) i zaczną ksuć i bic ...

1370068748-U661747.png

Opublikowano

ja tam bym wolał żebyście usunęli teleporty do wrogich królestw M2 , bo trochę będzie źle jak wszyscy z Jinno albo Shinsoo wbiją do m2 Chunjo (prawdopodobnie najmniej osób będzie w chunjo) i zaczną ksuć i bic ...

W tej grze chodzi między innymi o rywalizację, więc wolałbym aby zostało tak jak jest.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

dajcie ogolny czat dla wszystkich krolestw jesli go nie ma :)

Chciałem lecz twierdza ze sie nie bedzie oplacało bo duzo ludzi bd gralo i nie będzie sie dało tak szybko napisac do kogos i nawet nie będzie sie widziało co pisze więszkosc..

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

W tej grze chodzi między innymi o rywalizację, więc wolałbym aby zostało tak jak jest.

npc doda dla których kto chce szybko i łatwo a ty chcesz se expić 3dni tylko żeby wbić 50lv to pozdrawiam i se expij a nie ;)

19.12. nadal off beta. widze ale beta ładna

Opublikowano

Chciałem lecz twierdza ze sie nie bedzie oplacało bo duzo ludzi bd gralo i nie będzie sie dało tak szybko napisac do kogos i nawet nie będzie sie widziało co pisze więszkosc..

na Eth**** dało sie normalnie jak nawet bylo 1200 luda to tu tez bedzie można

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Sporo bugów tam na forum zgłaszali. :) widać jak testerzy się spisują jak już na 10 lvl bug. :D

dobra, piepsz.. zrób swój Serwer Dedykowany i napraw all błedy ocenimy twoją prace tu 30% połowa w mordzie i w pisaniu mądra w gadaniu a co do czego gówno umieją

gdzie ta łatka widze tą chwile znowu 10min i włączanie serwera 30min :)))

Opublikowano

dobra, piepsz.. zrób swój Serwer Dedykowany i napraw all błedy ocenimy twoją prace tu 30% połowa w mordzie i w pisaniu mądra w gadaniu a co do czego gówno umieją

piepsz ? sory ale obrażasz mój rocznik. :) Proszę zmień ten nick do chuja pana ! Ja tam na nich wjazdu nie robię tylko piszę że już na starcie były bugi : D

Bez spiny człeq 5

247094_243166902492096_312939074_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...