Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam bym wolał żebyście usunęli teleporty do wrogich królestw M2 , bo trochę będzie źle jak wszyscy z Jinno albo Shinsoo wbiją do m2 Chunjo (prawdopodobnie najmniej osób będzie w chunjo) i zaczną ksuć i bic ...

1370068748-U661747.png

Opublikowano

marudzą bo nie ma eq max i na start lv bo co? chcecie się pobawić ? jak na testowym metin.pl beta ;]]]

żadne marudzenia po prostu każdy ma inne zdanie, poglądy, lubi cos innego i trzeba sie do tego przyzwyczaić

Opublikowano

1. Dlaczego nie mogę się zarejestrować na forum? Wyskakuje ten sam komunikat co tutaj na mpc, o błędzie w bazie danych.

2. Jutro ma zostać dodany npc ze wszystkim - moje pytanie, czyli z czym? exp? ulepszacze? itemy? yang?

Opublikowano

marudzą bo nie ma eq max i na start lv bo co? chcecie się pobawić ? jak na testowym metin.pl beta ;]]]

walnij się w łeb przygłupie, w tym momencie gościu TOP1 ma 44lv, i teraz żebym ja mógł sprawdzić dc/ dt/ generała/ wróżkę itd mam ślęczeć 24h przed kompem żeby wbić na tej marnej becie lvl ? na dodatek ta beta ma tylko 3 dni< śmieszne > a do tego skąd mam wziąść eq żebym mógł prawidłowo przetestować rzeczy na high lvl? trzeba być naprawdę tępym, albo konkretnym ignorantem żeby tego nie rozumieć.

Żeby nie było, wiem że npc ma byc dodany jutro co i tak jest totalnym debilizmem =)

Opublikowano

Jak ma być taka społeczność - spamiąca w innych prezentacjach, jaki to syfny serwer i posiadający sygnaturkę ww serwera in wychwalający jaki to ten Triador jest zajebisty, to się odechciewa. Zdrowa konkurencja. 90% zachowuje się jak jebane zwierzęta.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

walnij się w łeb przygłupie, w tym momencie gościu TOP1 ma 44lv, i teraz żebym ja mógł sprawdzić dc/ dt/ generała/ wróżkę itd mam ślęczeć 24h przed kompem żeby wbić na tej marnej becie lvl ? na dodatek ta beta ma tylko 3 dni< śmieszne > a do tego skąd mam wziąść eq żebym mógł prawidłowo przetestować rzeczy na high lvl? trzeba być naprawdę tępym, albo konkretnym ignorantem żeby tego nie rozumieć

No dobrze gada =D w 3 dni to ty se 50 lvl wbijesz :p a nie sprawdzisz czy wszystko działa =d

Opublikowano

No dobrze gada =D w 3 dni to ty se 50 lvl wbijesz :P a nie sprawdzisz czy wszystko działa =d

w 3 dni na oficjalu beda 70lvl+ :)

Na high lvl jest sprawdzone dokładnie wszystko więc nie ma co płakać, macie filmiki z tych high lvli ;3

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

walnij się w łeb przygłupie, w tym momencie gościu TOP1 ma 44lv, i teraz żebym ja mógł sprawdzić dc/ dt/ generała/ wróżkę itd mam ślęczeć 24h przed kompem żeby wbić na tej marnej becie lvl ? na dodatek ta beta ma tylko 3 dni< śmieszne > a do tego skąd mam wziąść eq żebym mógł prawidłowo przetestować rzeczy na high lvl? trzeba być naprawdę tępym, albo konkretnym ignorantem żeby tego nie rozumieć.

Żeby nie było, wiem że npc ma byc dodany jutro co i tak jest totalnym debilizmem =)

Kompletnym debilizmem było by dawanie npc na początek. Dlaczego? Ponieważ wszyscy robili by sobie pvp w m1. A tak to przy wbiciu tego 40/50lvla można wykryć jakieś ewentualne bugi w m1/m2/BO/itp. Dopiero potem wróżka/dc/dt/generał.

Opublikowano

Jejku.. Widzę że naprawdę nie jesteście w temacie.. a strasznie piszecie -.-.

Pisał któryś z gm'ów że ostatniego dnia bety tj. jutro (14.06) zostanie dodany npc z rzeczami na lv.. więc sobie pójdziecie do tej groty.... -.-

//Reklama OFF.

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi taka beta była na kazdym serwie lourta . Że 2-3 dni normalna gra a pod koniec npc ze wszystkim aby sie pobawić i ogarnać mapki na wyzsze lv.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi taka beta była na kazdym serwie lourta . Że 2-3 dni normalna gra a pod koniec npc ze wszystkim aby sie pobawić i ogarnać mapki na wyzsze lv.

Racja niech wbijają 50lv i sprawdzą te m1 m2/bo itp dt. a pod koniec 2dni bety max zeby testowali Generala atlatyda rajd. itp

Opublikowano

O prze chłop co może być zbugowane w expieniu w m1/2 czy na Bo jak tam pewnie nic nie było ruszane tylko wgrane , nie widziałem żeby coś na BO kiedy kolwiek zbugowane lub w m2 . Po za npc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...