Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, aż mnie kusi do tej gry. Na tych nowych mapach są skyboxy? Zawsze to jakieś upiększenie. Jeśli tak, to proponuję, też do m1 dać. ;)

Są skyboxy. Nawet jest 6 taniec

//nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Almantia była zła pod względem exp, gdzie szedł kurewsko cięzko.

Co do serwer wygląda bardzo dobrze. Mimo, że za hardami nie przepadam, ale tutaj tyle rzeczy dodanych, że aż żal nie wpaść. Jeszcze stabilna serwerownia ForGame czyli raczej serwer będzie miał ciężko upaść.

Jedynie co mnie zniechęca to te skille co można odpalać bez czekania. Zawsze jak sie grało bodziakiem to miało sie dobry exp, dobre pvp, ale przewalone na wojnach. Teraz to on może będzie najczęściej graną postacią z tej przyczyny. Niby to jakaś nowość, ale mnie to bardziej odstrasza ;x

Pozdrawiam

Opublikowano

Doszedłem do tych skilli jak czarowane ostrze i dalej nie czytam, zjebaliście! Dajcie spokój kiedyś przeciwnik mógł wykorzystać nawet to(albo ty), że ci aura padła. Kolejny minus włączasz i co? nie ciągnie many? Kolejna głupota.

Ogólnie fajnie się zapowiadało, ale na siłę próbujecie zmienić tego metina, a ludzie chcą klasyka!!! Może z niewielkimi zmianami.

Chłopie, klasyki się już dawno przejadły... Większość i tak woli iść do przodu, a nie stać w miejscu.

Opublikowano

Doszedłem do tych skilli jak czarowane ostrze i dalej nie czytam, zjebaliście! Dajcie spokój kiedyś przeciwnik mógł wykorzystać nawet to(albo ty), że ci aura padła. Kolejny minus włączasz i co? nie ciągnie many? Kolejna głupota.

Ogólnie fajnie się zapowiadało, ale na siłę próbujecie zmienić tego metina, a ludzie chcą klasyka!!! Może z niewielkimi zmianami.

Mana schodzi przy każdym włączeniu. Jak rozproszenie wejdzie nie idzie jej włączyć. Wszystko jest OK, o nic nie musisz się martwić jeśli o to chodzi.

Opublikowano

Mam nadzieję, że urozmaicicie serwer kolejnymi dungeonami a nie tylko tymi trzema, które istnieją praktycznie na każdym serwerze ; )

Opublikowano

Mam nadzieję, że urozmaicicie serwer kolejnymi dungeonami a nie tylko tymi trzema, które istnieją praktycznie na każdym serwerze ; )

Oto nie masz się co martwić aktualizację bd często :)

Opublikowano

co 10lvli będzie dungeon w skrzyni ucznia czytaj cala prezke

d3eh5b.jpg

Opublikowano

hmmmmmm no serwerek zajebiście sie zapowiada, jesli przetrwacie DDoSy, początek bedzie całkiem w miare to chyba wróce po przerwie do metina ;)

Serwer 9,5/10 z tego co przedstawiliście tutaj, zobaczymy jak będzie w grze ;)

Udanego startu, wielu graczy no i.. powodzenia :D Ja owszem zawitam ;)

możesz być pewny że ddosy nie mają tutaj miejsca. Każdy nas startowany serwer wytrzymywał ddosy nawet almantia która miała 1600 graczy.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Na taki serwer czekałem, szkoda tylko że tak dużo czasu będzie trzeba na niego czekać.

Nie , chcemy dopracować wszystko do 100% żeby nie mieć jakiś nie przewidzianych "Bugów" na starcie , ale naprawdę warto poczekać na serwer ! :)

Opublikowano

Oby się nie okazało że tylko zapowiedź taka świetna, a jak przyjedzie co do czego to serwer pełen bugów :D

No ale cóż zobaczymy co z tego wyjdzie ;D Na serwer wbiję.

Opublikowano

Oby się nie okazało że tylko zapowiedź taka świetna, a jak przyjedzie co do czego to serwer pełen bugów :D

No ale cóż zobaczymy co z tego wyjdzie ;D Na serwer wbiję.

Czytaj wyżej posty . Daje ci 100% gwarancji ponieważ 4 serwery stojące na tej maszynie nie miały problemu z wystartowaniem :)

Opublikowano

jak dla mnie za duza faworyzacja bodego berek mozna jakos przebolec ale z ta aura przesada,jesli tak zadbaliscie o bodego to pomyslcie i o BM"ie
tak tak nie jestem zwolennikiem bodego
@od ForGame macie zapewniony punktualny starttak jak bylo z almantia tilianem itp.

Opublikowano

No cóż Shizer jako GM ciekawe przeżycie będzie, Serwer POLCEAM.

Prezka 100/10

Obsada GM całkiem przyzwoita jak na ten czas i te serwery obecnie.

PAMIĘtAJCIE o REKLAMIE - dobry HARD musi mieć PRO reklamę

Trzeba liczyć 2k GRACZY + :D

POLECAM i czekam na START

Opublikowano

Czytaj wyżej posty . Daje ci 100% gwarancji ponieważ 4 serwery stojące na tej maszynie nie miały problemu z wystartowaniem :)

Miały problemy, Almantia startowała ze 4 razy.

Wasze serwery są bardzo dobre pod względem zabezpieczeń (nie padają po ddos'ach itp.) lecz zazwyczaj na starcie były nie dopracowane, liczne bugi, niedociągnięcia, zle dobrane zdobywanie doświadczenia. Jeżeli do tego się w końcu przyłożycie może udać wam się świetny projekt.

Osobiście serwer mi się podoba i jestem skłonny wejść na start i być może zostać na dłużej :)

After Life.

Budowniczy
Opublikowano

Wasze serwery są bardzo dobre pod względem zabezpieczeń (nie padają po ddos'ach itp.) lecz zazwyczaj na starcie były nie dopracowane, liczne bugi, niedociągnięcia, zle dobrane zdobywanie doświadczenia. Jeżeli do tego się w końcu przyłożycie może udać wam się świetny projekt.

Osobiście serwer mi się podoba i jestem skłonny wejść na start i być może zostać na dłużej :)

Myślę, że było to spowodowane tym, iż nie było dobry testerów na tych serwerach. Teraz cały czas kilkunastu testerów bada serwer ze wszystkich bugów, błędów czy niedociągnięć. Przyciągnęliśmy bardzo dużą wagę do tego serwera i sami od siebie pragniemy aby przypadł Wam do gustu jak najbardziej.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

To był akurat Grayst i wtedy nie był on w serwerowni ForGame i tam inne problemy były.

Opublikowano

Jest to duże wynagrodzenie za serwery, które zostały wyłączone [ Almantia i Tilian2 ] serwer Triador to jest serwer na, którego czekałem od początku mojej przygody z grą Metin2 ; - )

Myślę, że was spotkam na serwerze. Pozdrawiam.

@Edit Po starcie serwera, będziecie mogli zobaczyć moje filmiki na youtube ; ) Niestety nie mam przyjemności uczestniczyć na beta testach Triador.pl

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Na serwer czekałem jak najbardziej, beta testy coraz szybciej się kończą tylko czekać na oficjalny start. Nie ma co się obawiać o ddosy i offki serwera. Serwer polecam.

Opublikowano

Chłopie, klasyki się już dawno przejadły... Większość i tak woli iść do przodu, a nie stać w miejscu.

Tak, tak masz racje szczególnie, że w każdej prezentacji ktoś tam chce klasycznego serwera, ale skoro ty wolisz kosami, albo żyletkami się bić to ok, nie ma co dyskutować.

Opublikowano

Nie możecie zrobić też takiego czegoś jak ma berek i aura z silnym?
W grze będą dropiły jakieś szkatułki bądź inne duperele, które będzie można otworzyć i zdobyć jakiś ciekawy item?
Jakie jest ip ts'a?

Opublikowano

O boże , znowu startujecie ... ile wy tych serwerów macie , już 5 ? Zapewne na start przybędzie z 1000 graczy , po miesiącu będzie 200, zarobicie i znów zrobicie nowy. Aż zal ;d

No ale nic powodzenia.

xD 

Opublikowano

Nie możecie zrobić też takiego czegoś jak ma berek i aura z silnym?

W grze będą dropiły jakieś szkatułki bądź inne duperele, które będzie można otworzyć i zdobyć jakiś ciekawy item?

Jakie jest ip ts'a?

Silne ciało jest tak ustawione. :)

Tak bd dodana skrzynka tak jak na innych serwerach żeby wam urozmaicić exp.

ForGame.pl (już nie długo zostaną zrobione pod kanały dla graczy ).

Opublikowano

spadyzor@ nie wiem o jakich bugach mowisz .. na tilianie testowało około 5 osób i żadnych bugów (większych nie było) tutaj natiomiast jest około 15 osób i już w pierwszy dzień zostało dużo bugów wyeliminowanych ;)

Serwer polecam iż bardzo fajnie się zapowiada :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...