Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry zakładam, że pewnie nie jest możliwe.

Jest mozliwe zeby ustawic to na wybrane mapy ze np na kazda oprocz w m1 , to napewno da sie tez na na moby tylko wiecej zabawy.

oLqzgYC.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TuFAST, mój drogi wszystko jest możliwe ;). Wszystko zależy od umiejętności Administratorów;), sam także czekam na odpowiedź.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Posty podobne do tego wyżej to oprócz 5% blok pisania postów na 3 dni.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak tam kradzione pliki z Draenora?

Mogli się lepiej zabezpieczyć przed takimi "kradzieżami". I skąd ta pewność, że oni je ukradli ?

Opublikowano

Ne wiem co to draonor, a juz wiem to serwer co mial yangbug i upadl na szczeście. Serwer jak najbardziej polecam zastanowcie się nad tym hp podczas wstawiania.

Opublikowano

A ten dalej swoje, co jeszcze wymyślisz aby tylko ludzie nie grali na Triadorze? Idź lepiej na ''swoją'' Kochaną Ravie. Ludzie nie słuchajcie tych idiotów bo to tylko wymyślone przez nich kłamstwa. Serwer jest bardzo dobry i zapraszam do gry 15 Czerwca!

Opublikowano

Księgi misji są przedmiotami niedocenianymi w świecie metina i słusznie bo nic ciekawego w nich nie ma. Po za kamykami duchowymi na PLu z experta.

Ja jednak proponuję rzecz tą zmienić w Triadorze. Niechby leciały z tych ksiąg cenne ulepszacze, jakieś mikstury, pelerynki, te zwoje do zrzucania metinów. Oczywiście w rozsądnych proporcjach. Dodać do tego inne śmieci, żeby nie było za kolorowo. Ksiąg tych nie ma multum. Stałyby się cenne i byłaby to swego rodzaju odmiana. Przykładowo robiąc na 35lvlu 10 ksiąg łatwych otrzymalibyśmy z 3 cenne przedmioty, np. 3 metiny do zrzutu w przedziale 25-45, 50 pelerynek i 2 perły, (a z pozostałych 7 200 potek :P )

Oczywiście można to doprecyzować. Co o tym sądzicie?

Temat jest tez na forum serwera.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Hmm.. Creative bardzo dobry pomysł :)

Pisałem to raz, ale widać każdy olał :) Co wy na to by usunąć lvl obok nicku? Gra traci sporo zabawy. Myślę że każdy pamiętał czas gdy ubierało się na 40 lvl mnisią i mieczyk na 1 lvl i jechało w pvp gości z 20 lvl :P

Zbieram like ;x

Opublikowano

Na oczy tych plików nie widziałeś, i nawet nie wiedziałbyś co z nimi zrobić więc po co to piszesz?.

Myślisz, że twoim zbędnym spamem coś wskórasz? Daj sobie spokój.

Pozdrawiam Hasty.

xxxx

Opublikowano

napisze ktos kiedy ta zbędna cls beta się kończy i zaczyna Open. ? Bo nwm czy bd sie oplacalo 2 tyg a wyjdzie że srv nawet nie ruszy... Bo nie mamy pewnosci co do pewniaka. :)

Opublikowano

CheatOver bardzo dobry pomysł, napisałem w twoim imieniu temat na forum serwera :)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Co do równości klas. :) widzę 2 ręke po pracie czyli w 2 rękę idzie wbić 2 x lud. :) To juz mental ma władzę bo bd jebut z duchowego po 7-8 k bez kryta jak nie więcej. :) A jak zrobi tą ostatnią broń to taki DPS bd że szok. :) Jak narazie mental ma władzę.

Jak 2 ręke idzie zrobić z 2 x lud to wycofajcie ostatnie bronie + dajcie robienie 2 ręki z złodzieja jak na PLu bo tak to bd masarka już wam to mówię.

Napisałem to a bd grał wojem więc chce dla dobra ogólu.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Ty masz zapalenie radarów czy jak ?

Dzisiaj przedstawię, oficjalnie ustawiony drop z metinów.

TS będzie osobny jak coś.

Opublikowano

Co do równości klas. :) widzę 2 ręke po pracie czyli w 2 rękę idzie wbić 2 x lud. :) To juz mental ma władzę bo bd jebut z duchowego po 7-8 k bez kryta jak nie więcej. :) A jak zrobi tą ostatnią broń to taki DPS bd że szok. :) Jak narazie mental ma władzę.

Jak 2 ręke idzie zrobić z 2 x lud to wycofajcie ostatnie bronie + dajcie robienie 2 ręki z złodzieja jak na PLu bo tak to bd masarka już wam to mówię.

Klasy sa wyrownane

Opublikowano

Tu sie z tb nie zgadzam

Gram na r..... i tam czesciej mentale bija z 1 reki

Co do serwera- mam nadzieje ze czytanie ku bedzie zmienione bo teraz to masakra. Nie bede przeciez co kilka h specjalnie wchodzil zeby ku przeczytac sb! Dajcie te 55ku do g ale zeby zwoje i rady dzialaly, bedzie tak o wiele wygodniej a wcale nie latwiej

Opublikowano

Tu sie z tb nie zgadzam

Co do serwera- mam nadzieje ze czytanie ku bedzie zmienione bo teraz to masakra. Nie bede przeciez co kilka h specjalnie wchodzil zeby ku przeczytac sb! Dajcie te 55ku do g ale zeby zwoje i rady dzialaly, bedzie tak o wiele wygodniej a wcale nie latwiej

Nie bo bede mial odrazu na 35 lvlu na WP 2 x G

Opublikowano

Tu sie z tb nie zgadzam

To że Tobie się nie chce, nie znaczy że od razu mają zmieniać. Aktualny system wbijania skilli jest jak najbardziej OK.

Opublikowano

Klasy sa wyrownane

Nie ma czegoś takiego jak równość klas. :) Wywalcie bronie te ostatnie lyb dajcie sys ulepszeń 2 ręki z złodzieja dusz. ;]

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak równość klas. :) Wywalcie bronie te ostatnie lyb dajcie sys ulepszeń 2 ręki z złodzieja dusz. ;]

Co wam tak przeszkadzają te bronie, japierdole.

Fakt, bron z party może szału nie robi, ale reszta jest okej.. przynajmniej pasują troszq do klimatu gry a nie tak jak wiekszosc tych paintowskich broni. A te bronie wgrane w clienta typu smiercio, tasak etc juz sie dawno przejadly, bo patrzeć na nie od pierwszego chinola to n ie jest mile.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...