Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niee.. odczepcie się od tych skilli.

Według mnie.. ten system jest zupełnie oryginalny i różni się od innych serwerów. To jest pierwszy taki system skill'i jaki widzę.- Unikalny.

W pewnym stopniu zatrzyma graczy przed szybkim dobiciem maksymalnego levela.

Oraz wydłuży czas w którym gracze będą siedzieć na serwerze - Przytrzyma gracza na dłużej, ponieważ będzie mu się wydawało że.. "Odchodzę, a dopiero mam skille na M5".

Przez co będzie się wydawało że dosyć krótko się gra na serwerze . :D

Edit.

@Up

Zapomniałem jeszcze napisać o tych broniach.

Świetnie to ująłeś. Lecz broń z party akurat fajnie wygląda - Gdy jest +9 ma taki fajny połysk, a co do tych innych broni to jest dokładnie tak jak piszesz.

Wg. mnie to jest coś takiego jakby ktoś chciał coś zrobić, ale gdy już się do tego bierze robi to na "odwal się"

Chce coś stworzyć fajnego, ale nie zamierza tworzyć tego tygodniami tylko ew. w tydzień. :x

//Reklama OFF.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niee.. odczepcie się od tych skilli.

Według mnie.. ten system jest zupełnie oryginalny i różni się od innych serwerów. To jest pierwszy taki system skill'i jaki widzę.- Unikalny.

W pewnym stopniu zatrzyma graczy przed szybkim dobiciem maksymalnego levela.

Oraz wydłuży czas w którym gracze będą siedzieć na serwerze - Przytrzyma gracza na dłużej, ponieważ będzie mu się wydawało że.. "Odchodzę, a dopiero mam skille na M5".

Przez co będzie się wydawało że dosyć krótko się gra na serwerze . :D

Podobny jest na B******e tylko roznica jest taka ze tam jest 10 a tu 25-,- to by bylo udogodnienie bo szybciej skille mozna zrobic juz na pl-u

Dac np. rady do isa jak juz bo i tak nie dzialaja na kamole wiec nwm po co one wgl sa o.O

Opublikowano

Co do równości klas. :) widzę 2 ręke po pracie czyli w 2 rękę idzie wbić 2 x lud. :) To juz mental ma władzę bo bd jebut z duchowego po 7-8 k bez kryta jak nie więcej. :) A jak zrobi tą ostatnią broń to taki DPS bd że szok. :) Jak narazie mental ma władzę.

Jak 2 ręke idzie zrobić z 2 x lud to wycofajcie ostatnie bronie + dajcie robienie 2 ręki z złodzieja jak na PLu bo tak to bd masarka już wam to mówię.

Napisałem to a bd grał wojem więc chce dla dobra ogólu.

ixPPPNR.png

faktycznie

Nie ma czegoś takiego jak równość klas. :) Wywalcie bronie te ostatnie lyb dajcie sys ulepszeń 2 ręki z złodzieja dusz. ;]

Oczywiście że czegoś takiego nie ma, to jest METIN!

Niektóre postacie są stworzone do Expa i bicia bossów, jedna z nich nie wymaga nawet buffa ani potowania :)

Są też inne, typowo pod pvp lub support, które na bicie bossów mogą jedynie popatrzeć.. lub pobuffać ;) Zawsze tak było

Opublikowano

W żadnej grze nie ma równości klas. Nigdy nie było i nie będzie. Jedna postać jest lepsza do wyczynów związanych z expem, jedna do pvp.

DODACIE TE SKYBOXY DO M1 CZY NIE?

Ile można czekać na odpowiedź?

Opublikowano

nie każdy Serwer jest idealny, nie ma co komentować w sprawie rozdawaniu niby eq, Nie możliwe żeby ravia.eu nie rozdała żadnego itemka :}

Bylo tam rozdawane eq;) jest chyba jeszcze temat o tym w dziale Metin2-media

co do 2reki- ma moze duze dmg ale myslicie ze tym sie bedzie szybko bilo? ;)

Opublikowano

Podobny jest na B******e tylko roznica jest taka ze tam jest 10 a tu 25-,- to by bylo udogodnienie bo szybciej skille mozna zrobic juz na pl-u

Dac np. rady do isa jak juz bo i tak nie dzialaja na kamole wiec nwm po co one wgl sa o.O

Rady i Egzo nie dzialają tylko na ku.. na kamole z tego co wiem to chyba dzialają;P

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

2 ręka epik ta ostatnia bd miała +/- 600 ataku bo łuk ma 650 + i doliczcie 2x lud i duchowe najmocniejszy skil w metku. :)

Ale jak tam Adm chce ja już mówię żebyście za 1 miech nie ustalali DMG broni czasami lub nie zmieniali systemu ulepszeń.

Co wam tak przeszkadzają te bronie, japierdole.

Fakt, bron z party może szału nie robi, ale reszta jest okej.. przynajmniej pasują troszq do klimatu gry a nie tak jak wiekszosc tych paintowskich broni. A te bronie wgrane w clienta typu smiercio, tasak etc juz sie dawno przejadly, bo patrzeć na nie od pierwszego chinola to n ie jest mile.

Na moje te bronie sa syfiaste. ;] nie są ani ładne ani nie pasują no chyba że do zbrojek troszeczkę ale jak wolicie.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Pirex i inni.. Zapomnieliście o bardzo ważnej rzeczy.. Bony wbudowane można zmienić.. To że na wszystkich serverach broń po parcie ma wbudowane ludzi nie oznacza że tu tak będzie...

Co z brakiem lvl obok nicku? :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Pirex i inni.. Zapomnieliście o bardzo ważnej rzeczy.. Bony wbudowane można zmienić.. To że na wszystkich serverach broń po parcie ma wbudowane ludzi nie oznacza że tu tak będzie...

Co z brakiem lvl obok nicku? :)

Lvl obok nicku będzie/jest :D

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Z góry zakładam, że pewnie nie jest możliwe.

Jeśli Lourt zna się na gejmie to czemu nie.

Opublikowano

Serwer wporzo. Zagram. Ale powiem wam jedno:

Jeżeli użyliście tego znanego diffa na ten nowy ekwipunek (Wygląd) To radzę wam to zmienić.

Wystarczy edycja w kliencie okienek np 12x12 zapełnienie go i 1item na 2 sloty. Dzięki tej modyfikacji item mieszczący się spowoduje crash ch.

astiumsign.png

Opublikowano

Co do tematu 2-reki na almanti też była ta sama wartosc ataku i w bojowym też była ta sama jak tu jest ;D

Wiem bo mam wszystko na kartce zapisane ;)

Z tego co pamiętam to na Almanti była bron 2-reczna zbugowana ;x

Opublikowano

Serwer wporzo. Zagram. Ale powiem wam jedno:

Jeżeli użyliście tego znanego diffa na ten nowy ekwipunek (Wygląd) To radzę wam to zmienić.

Wystarczy edycja w kliencie okienek np 12x12 zapełnienie go i 1item na 2 sloty. Dzięki tej modyfikacji item mieszczący się spowoduje crash ch.

Eq raczej będzie zmienione na podstawowe iż to nie działa prawidłowo

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

2 ręka epik ta ostatnia bd miała +/- 600 ataku bo łuk ma 650 + i doliczcie 2x lud i duchowe najmocniejszy skil w metku. :)

Ale jak tam Adm chce ja już mówię żebyście za 1 miech nie ustalali DMG broni czasami lub nie zmieniali systemu ulepszeń.

Na moje te bronie sa syfiaste. ;] nie są ani ładne ani nie pasują no chyba że do zbrojek troszeczkę ale jak wolicie.

Od kiedy 2ręka ma większy dmg od łuku?

Opublikowano

Sugerujecie się dmg i bonami broni z innych serverów? Tak jak mówiłem, to można zmienić, poza tym można też dopracować inne bony dzięki czemu wszystko będzie cacy...

@Edit. Nie można zmienić czegoś by lvl obok nicku nie było? Na każdym serverze to jest, a jest to niepotrzebne i dziwię się że żaden server tego nie wyrzucił... Zabiera przyjemność z gry

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jezeli kogos stać i ma wolne około 600 zł to będzie miał ten skil P w 1 Dzień :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Na serwerze zawitam, aczkolwiek mam obawy co do GA Lourta i GM ShizeRa (robienie prywatnych eventów etc.)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Eq raczej będzie zmienione na podstawowe iż to nie działa prawidłowo

jak nie wiesz kiedy sie uzywa slowa "iz" to nie rob tego

serwer spoko (czyli jedno wielkie gowno od forgame) xD banda nie robow

Haya - wielki sponsor ktory podpierdala babci rente zeby miec na oplate serwera

Lourt - wielki technik który wszystko na serwerach ma dzieki Ctrl+c Ctrl+v

iGuana - wielki SGM opierdalania itemow

Ania - jedna wielka dziefka co za itema by pale zrobila

Xen - 2 lewe rece

Opublikowano

Nie chce mi sie nawet czytac calego tematu, odemnie krotka pilka i brmzi tak

Screeny nie podorbione, nawet oryginalne. z tym ze TO BYLA POMOC DLA GRACZA KTORY UTRACIL EQ A LOURT MU JE ODDAL, GM ANEK KTORA JEST NA SCREENIE JEST MOJA ZONA Z REALA I NIE ROBILA NIKOMU PRYWATENGO DT TYLKO JAK KAZDY GRACZ DOBRZE PAMIETA BYLY PROBLEMY Z DT ZE WYWALALI I SZUKALISMY PROBLEMU.

Ja tluamczyc sie nie bede, bo to jest dziecinada co odpierdala MUsk. schorowany mlody czlowieku :) jakies 2 miesiące temu max siedziałeś u mnie na Tsie i proponowałeś reklamy za kasę, razem z balantajsem, odmówiłem ci jeszcze lizałeś mi dupsko ze podoba Ci sie nasz TS ze na Tsie ravi cie dosuja itd, nalatywałeś na sowich pseudo kolegow ktorzy tez ci dupe obrabiaja za plecami :)

Nikt odemnie z teamu czyli ja lourt fakel, anek igu i rafik nie dali by nikomu zadnego eq, bo wiedza czym to sie konczy, Na screenie jest Anek jak to ujałes ze orbi prowatne DT. jaki to motyw? puknij sie w ten swoj tłusty pusty łeb i przmeysl to jeszcze raz? Moja realna żona Anek testowała DT, na losowej wyprawie z losowymi ludzmi, bo jak kazdy gracz pamieta były problemy wtedy z DT a jeszcze wikesze z prywatnym DT....

I pamiętaj misiu kolorowy, ze jak tylko znajdę chwile pozałatwiam sprawy w zyciu realnym to odwidzecze ci się za te kłamstwa i oszczerstwa :)

Mam nadzieje ze ten post przeczytasz lub prosze o jego cytowanie userów;)

Jak bede mial chwile wrzyuce tez filmik jak prosiles avatsa o te screeny zeby powiedziec ze to rozdawanie eq a nie pomoc fla gracza ;) piona misku do zobaczyska wkrotce

Opublikowano

Nie chce mi sie nawet czytac calego tematu, odemnie krotka pilka i brmzi tak

Screeny nie podorbione, nawet oryginalne. z tym ze TO BYLA POMOC DLA GRACZA KTORY UTRACIL EQ A LOURT MU JE ODDAL, GM ANEK KTORA JEST NA SCREENIE JEST MOJA ZONA Z REALA I NIE ROBILA NIKOMU PRYWATENGO DT TYLKO JAK KAZDY GRACZ DOBRZE PAMIETA BYLY PROBLEMY Z DT ZE WYWALALI I SZUKALISMY PROBLEMU.

Ja tluamczyc sie nie bede, bo to jest dziecinada co odpierdala MUsk. schorowany mlody czlowieku :) jakies 2 miesiące temu max siedziałeś u mnie na Tsie i proponowałeś reklamy za kasę, razem z balantajsem, odmówiłem ci jeszcze lizałeś mi dupsko ze podoba Ci sie nasz TS ze na Tsie ravi cie dosuja itd, nalatywałeś na sowich pseudo kolegow ktorzy tez ci dupe obrabiaja za plecami :)

Nikt odemnie z teamu czyli ja lourt fakel, anek igu i rafik nie dali by nikomu zadnego eq, bo wiedza czym to sie konczy, Na screenie jest Anek jak to ujałes ze orbi prowatne DT. jaki to motyw? puknij sie w ten swoj tłusty pusty łeb i przmeysl to jeszcze raz? Moja realna żona Anek testowała DT, na losowej wyprawie z losowymi ludzmi, bo jak kazdy gracz pamieta były problemy wtedy z DT a jeszcze wikesze z prywatnym DT....

I pamiętaj misiu kolorowy, ze jak tylko znajdę chwile pozałatwiam sprawy w zyciu realnym to odwidzecze ci się za te kłamstwa i oszczerstwa :)

Mam nadzieje ze ten post przeczytasz lub prosze o jego cytowanie userów;)

Jak bede mial chwile wrzyuce tez filmik jak prosiles avatsa o te screeny zeby powiedziec ze to rozdawanie eq a nie pomoc fla gracza ;) piona misku do zobaczyska wkrotce

Poprostu czlowiek zwiazany z konkurencyjnym serwerem robi antyreklame -,- dlatego tak wazne jest zeby jak najbardziej wypromowac ten serwer i tym samym zamknac usta hejterom ;)
Opublikowano

jak nie wiesz kiedy sie uzywa slowa "iz" to nie rob tego

serwer spoko (czyli jedno wielkie gowno od forgame) xD banda nie robow

Haya - wielki sponsor ktory podpierdala babci rente zeby miec na oplate serwera

Lourt - wielki technik który wszystko na serwerach ma dzieki Ctrl+c Ctrl+v

iGuana - wielki SGM opierdalania itemow

Ania - jedna wielka dziefka co za itema by pale zrobila

Xen - 2 lewe rece

Zazdrość Cię zżera, że ktoś potrafi więcej od Ciebie? To, że haya ma hajs i wydaje to jego sprawa ;d

A Ty co takiego potrafisz? Może też ciągniesz gdzieś w rogach i kompleks jakiś masz? (patrz pkt. 'Ania')

Start jest już na 100% zaplanowany na 15stego? : )

ps. Jeżeli chcesz uczyć, to najpierw się sam zorientuj. Pisze się * "nierobów". ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Zazdrość Cię zżera, że ktoś potrafi więcej od Ciebie? To, że haya ma hajs i wydaje to jego sprawa ;d

A Ty co takiego potrafisz? Może też ciągniesz gdzieś w rogach i kompleks jakiś masz? (patrz pkt. 'Ania')

Start jest już na 100% zaplanowany na 15stego? : )

ps. Jeżeli chcesz uczyć, to najpierw się sam zorientuj. Pisze się * "nierobów". ;d

Raczej ale zapewne tak ,bo kiedy indziej niz w piątek? Najlepiej w ten dzien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...