Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż wbijanie skilli (1 skilla) w 3 tygodnie na G! jest rzeczą tragiczną, to już na najbardziej aktualnie zaludnionym hardzie jest 55 ku do G, ale dropią rady i egzo.

Zastanówcie się ludzie jesli 1 skill około 3 tygodnie, to w ile czasu wbijemy wszystkie 0.o? pamiętajmy nie szukamy serwera na 10 lat, tylko na 1-2 lata. ;)

Oczywiście kolega Inven podał wbijanie 1 skilla w dosyć mało możliwym okresie czasowym sam uwazam, że będzie się wbijało skille o wiele dłużej ;).

Wchodzenie KU jest trochę zwiększone, 55 lvl masz w 1 dzień i masz już te 3 skille na M, i można 3 na raz czytać.Dolicz że jak KU nie wejdzie to czekasz 4h.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No zaje.biście to wymyśliłeś, będę expił w grocie bez zielonych potek.

Zesram się szybciej niż postać zrobi combo.

Nawet na tej pro elo ciężkiej Ra*ii są łatwo dostępne także bez jaj..

@Jeżeli problemem jest dla administracji dodać ich drop, niech zwiększą chociaż ich czas trwania z 10 na 30/40 minut.

Na twojej pro elo ravii masz potki +10 ataku (możesz stackować czyli +20), wbij sobie do hełmu speed ataku, zrób księgi klątw i się nie zesrasz tylko zrobisz kombo.

Opublikowano

Wchodzenie KU jest trochę zwiększone, 55 lvl masz w 1 dzień i masz już te 3 skille na M, i można 3 na raz czytać.Dolicz że jak KU nie wejdzie to czekasz 4h.

czekamy 6h jak nie wejdzie 8h jak wejdzie ^^

Opublikowano

czekamy 6h jak nie wejdzie 8h jak wejdzie ^^

Faktycznie 6h, ale to i tak moim zdaniem jest dobrze.

Skille na P to powinno być coś.

Opublikowano

Prezentacja 10/10.

Serwer jest ekscytujący, zdziwiło mnie kilka rzeczy które są tutaj wprowadzone.

Między innymi, system czytania KU i włączanie/wyłączanie skili.

Podoba mi się ten serwer, i nowości które zostały wprowadzone.

Zawitam na serwerze i zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać.

Pozdrawiam Hasty.

xxxx

Opublikowano

Za hardo panowie za hardo. :D Połowa ludzi zmieni zdanie bo po co mam robić wszystko 4-5 miesięcy jak już by polecieli na pewniaka czyli Pla... -.-

Pamiętajcie co było z nexanity.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

up

Jedyne co mnie trzyma od PLa z daleka to są błędy c++, ''??????????'' i ciągłę nie wyjaśnione wywalanie bez powodu do pulpitu. Co 2-3minuty.

Opublikowano

No nie wiem ku**a może po to aby testować dungeony? Albo drop z różnych rzeczy..?

Do tego będziesz miał zwiększony prawdopodobnie EXP ! Więc szybko wbijesz ten upragniony lvl ...

No to jak na pl'u lepiej to co Ty tu jeszcze robisz? o.O

Bez spamu, coraz bliżej start, już zacierma ręcę :D

OoOoO !!! Widzę ze sam nie jestem taki napalony na tego Harda <3:D

Ja jednak nie będę cisnąć TOP wole sobie rekreacyjnie grac tak jak rok temu na Balmor* :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Co do ankiety :

Czemu chcecie żeby PŻ regenerował się do pełna po zabiciu ? Nikt już nie myśli o wojnach w mieście , tym bardziej , że tutaj będzie można cały czas sobie włączać aurę , berka itp . To będzie wyglądało mniej więcej tak : " O zabili mnie , a co tam wstane , odpale skille i będe dalej bił " i tak w kółko ...

Jeżeli tak by miało być , że HP regenerowało by się do końca to tylko poprzez zabicie przez moba a nie przez gracza , bo co to ma być za rozgrywka skoro nie można będzie normalnie kogoś złożyć ...

Opublikowano

PŻ po zabiciu może się regenerować do pełna, jestem za. Ale trzeba odczekać te 10 sek aż się wstanie, a nie od razu bo to na bitkach poza wojna to byłaby masakra.

josemousignature.jpg
Opublikowano

no nwm lepiej juz zrobic 55ku do g z radami i zwojami niz robic przez miech bez nich i zanim dobijesz te P to zejdzie

Gadanie...

Do G masz te 25 ku. Wiec niech zejdzie te 3/4 tygodnie:)

A jeżeli będziesz chciał wbić skila P to możesz to zrobić w 1 dzień wiec wiesz :)

To jest HARD a nie Medium z radami i zwojami egzo :)

Wczujesz się w klimat Triadora to zobaczysz ;)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Opublikowano

Za hardo panowie za hardo. :D Połowa ludzi zmieni zdanie bo po co mam robić wszystko 4-5 miesięcy jak już by polecieli na pewniaka czyli Pla... -.-

Pamiętajcie co było z nexanity.

tu będze grało więcej ludzi niż na plu i szczerze mówiąc jest większa pewność że ten serwer postoi z rok niż PL ;) bo tam już prawie nikt nie gra tylko na s26 cos sie dzieje

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Co do ankiety :

Czemu chcecie żeby PŻ regenerował się do pełna po zabiciu ? Nikt już nie myśli o wojnach w mieście , tym bardziej , że tutaj będzie można cały czas sobie włączać aurę , berka itp . To będzie wyglądało mniej więcej tak : " O zabili mnie , a co tam wstane , odpale skille i będe dalej bił " i tak w kółko ...

Jeżeli tak by miało być , że HP regenerowało by się do końca to tylko poprzez zabicie przez moba a nie przez gracza , bo co to ma być za rozgrywka skoro nie można będzie normalnie kogoś złożyć ...

Popieram !

Miałem sam dodać taką propozycję !

Jestem w 100% za tym aby HP się regenerowało po zabiciu przez potwora a przez gracza nie !

Takie zdanie moje !

Opublikowano

Jak na razie wszystko wygląda świetnie, nie ma co narzekać.

Zobaczycie po starcie co będzie się działo, i jak to wszystko będzie się rozwijać.

xxxx

Opublikowano

Proponuje zamiast tej regeneracji hp po dedzie dać 1 sekunde do wstania zamiast 8 czy ile tam jest ;p

Nie nie . Bo to już porażka będzie !

Opublikowano

Serwer zapowiada się super, tylko trochę z tym ho po wstaniu bo jedni tego zdania jedni tego i nie wiadomo co zrobić.

Ps. Coś link aktywacji do konta forum się spóźna pare h...

Opublikowano

Cóż wbijanie skilli (1 skilla) w 3 tygodnie na G! jest rzeczą tragiczną, to już na najbardziej aktualnie zaludnionym hardzie jest 55 ku do G, ale dropią rady i egzo.

Zastanówcie się ludzie jesli 1 skill około 3 tygodnie, to w ile czasu wbijemy wszystkie 0.o? pamiętajmy nie szukamy serwera na 10 lat, tylko na 1-2 lata. ;)

Oczywiście kolega Inven podał wbijanie 1 skilla w dosyć mało możliwym okresie czasowym sam uwazam, że będzie się wbijało skille o wiele dłużej ;).

tragedia? jak dla kogo;] i dlaczego od razu piszesz w liczbie mnogiej, że nie szukamy serwera na 10lat? jeżeli ten serwer będzie tyle stał i będą naprawiane błędy+ dodawane nowości to będę na nim grał te 10 lat :) Jak ty szukasz serwa na rok to twoja sprawa :) Pzdr

Opublikowano

Najgorsze jest to.. że serwer świetnie się zapowiada, a jeśli będą lagi/ddosy, albo jeśli ludzie pograją 3-4 dni i zobaczą że dalej mają skille m1/m2 to odejdzie troche ludzi.. Bo wszyscy są nastawieni umysłowo na świetną gre po obejrzeniu prezentacji. Taka psychologia :D

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...