Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorsze jest to.. że serwer świetnie się zapowiada, a jeśli będą lagi/ddosy, albo jeśli ludzie pograją 3-4 dni i zobaczą że dalej mają skille m1/m2 to odejdzie troche ludzi.. Bo wszyscy są nastawieni umysłowo na świetną gre po obejrzeniu prezentacji. Taka psychologia :D

Serwery forgame nie maja problemow z wystartowaniem.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze jest to.. że serwer świetnie się zapowiada, a jeśli będą lagi/ddosy, albo jeśli ludzie pograją 3-4 dni i zobaczą że dalej mają skille m1/m2 to odejdzie troche ludzi.. Bo wszyscy są nastawieni umysłowo na świetną gre po obejrzeniu prezentacji. Taka psychologia :D

Dokładnie grałem już na wielu serwerach, ale jeszcze o tak ciężkim wbijaniu skili nie słyszałem, ale to nie od nas zależy więc apeluje do administracji serwera Triador.pl o złagodzenie tego wszystkiego minimalnie .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Serwery forgame nie maja problemow z wystartowaniem.

Racja nie mają problemów z wystartowaniem, ale pamiętaj gdy startuje tak dobry serwer konkurencja się zupełnie lepiej przygotowuje do ataku no i jest nawet możliwe, ze wywali przy starcie na odparcie ataku nigdy nie ma 100% .

Opublikowano

Polecam ! Administracja spełnia swoje wymagania ! serwer naprawde godny polecenia.

Administracja komunikatywna, aktywna widuję ich czasem nawet ciągle oczywiście czasem wyjdą załatwić swoje potrzebny itp... A tak ogólnie nie ma żadnych zastrzeżeń do Lourta, iGuana, Rafała robią to co maja robić i nic więcej nie ma ich obchodzić reszta to jest reszty teamu brocha .

Opublikowano

Konkurencja nie śpi hehe :P

@PanOrginMen - czemu mają wbijanie skilli minimalnie złagodzić? To ma być hard nie? :) Najlepiej by wbić 250 lvl i skille na P klikając na jednego npc...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Konkurencja nie śpi hehe :P

@PanOrginMen - czemu mają wbijanie skilli minimalnie złagodzić? To ma być hard nie? :) Najlepiej by wbić 250 lvl i skille na P klikając na jednego npc...

Hard, ale bez przesady żeby było gorzej niż na Polskim Globalu // Nie popieram serwerów easy/medium, ponieważ są na tydzień max, a hard to zupełnie co innego tu masz co robić przez wiele godz.

Opublikowano

Dokładnie grałem już na wielu serwerach, ale jeszcze o tak ciężkim wbijaniu skili nie słyszałem, ale to nie od nas zależy więc apeluje do administracji serwera Triador.pl o złagodzenie tego wszystkiego minimalnie .

Ciężkie wbijanie skili ?! :D

Dobre :D

Kolego to jest server HARD i nie powiedział bym ze to ciężkie jest wbić skila do G po 1 ku masz do bodajże m5. Pudełka z metków lecą pudła z księgami.

I się pytam gdzie Ty widzisz Ciężkie Wbijanie Skili ? To ze nie działają rady i zwoje na KU to nie znaczy ze jest ciężko :)

Wszystko wyjdzie w praniu :) Zobaczysz(o ile zagrasz)w grze czy naprawdę jest ciężko czy jest w sam raz :)

Moim zdaniem jest wszystko ładnie pięknie unormowane :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Jak dla mnie może tak zostać z tymi skilami, ale innym ludziom się to nie spodoba i z kim będę miał grać ?. Nie lubię serwerów gdzie gra po 200-400 osób, bo jest to o 2-3razy za mało.

Opublikowano

Orgin ludzie mówiący, że serwer beznadziejny itp, to jako pierwsi wejdą na serwer. Widzę pare serii z bety u ludzi mających +500/1000 widzów i wyświetlenia +1000 czyli z samego YT będzie to 300-400 osób, z MPC z 400-500 i z forgame 100-200, jak się patrzy +1k osób.;)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Orgin ludzie mówiący, że serwer beznadziejny itp, to jako pierwsi wejdą na serwer. Widzę pare serii z bety u ludzi mających +500/1000 widzów i wyświetlenia +1000 czyli z samego YT będzie to 300-400 osób, z MPC z 400-500 i z forgame 100-200, jak się patrzy +1k osób. ;)

Dokładnie zawsze tak już będzie osoby hejtujące najbardziej serwer wejdą jako pierwsze zerknąć jak to wygląda. A co do osób mozna się spodziewać z ok. 2.000 osób jak nie lepiej ; d I gdzie ja będę expić ...

Opublikowano

Orgin ludzie mówiący, że serwer beznadziejny itp, to jako pierwsi wejdą na serwer. Widzę pare serii z bety u ludzi mających +500/1000 widzów i wyświetlenia +1000 czyli z samego YT będzie to 300-400 osób, z MPC z 400-500 i z forgame 100-200, jak się patrzy +1k osób. ;)

Oby tak było ! :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Wiadomo kiedy wystartuje ?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Po dokładnym przeanalizowaniu prezki i zapowiedzi na YT, doszedłem do wniosku, że na serwerze nic nie trzeba zmieniać.

1. Wbijanie skilli jest idealnie dopasowane.

2.Robienie boja - 70% na pomyślne przeczytanie medalu= bardzo dobrze ;) - handel się rozwinie.

3. 1 dodatkowy miecz jest czymś oryginalnym na dzisiejszych hardach, i będzie dobrą motywacją do wbijania poziomów.

====================

Jedynie zmniejszyłbym delikatnie drop dodań i zmianek bonów, troszke tego za dużo dropi, a przecież handel musi być.

@UP planowany start 15 czerwca, jest to serwer od ForGame dlatego powinni wystartować na czas;).

Opublikowano

@Up idealny dzień na start serwa :D Ja już zbieram ekipe.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Po dokładnym przeanalizowaniu prezki i zapowiedzi na YT, doszedłem do wniosku, że na serwerze nic nie trzeba zmieniać.

1. Wbijanie skilli jest idealnie dopasowane.

2.Robienie boja - 70% na pomyślne przeczytanie medalu= bardzo dobrze ;) - handel się rozwinie.

3. 1 dodatkowy miecz jest czymś oryginalnym na dzisiejszych hardach, i będzie dobrą motywacją do wbijania poziomów.

====================

Jedynie zmniejszyłbym delikatnie drop dodań i zmianek bonów, troszke tego za dużo dropi, a przecież handel musi być.

@UP planowany start 15 czerwca, jest to serwer od ForGame dlatego powinni wystartować na czas;).

Handel zmiankami na hardzie zawsze będzie, bony wchodzą jak na PL także ciężko będzie cokolwiek wybonować.

Opublikowano

Hmm.. czytając wasze komentarze.

Wbijanie skilli.. bez przesady że będziecie wbijać "rok" te skille. 25 ksiąg to nie jest tak znowu dużo.

Nie doczytałem/nie wiem czy na księgi działają rady, jeśli tak no to skill'a macie już po niecałych dwóch tygodniach na G1.

Więc to nie jest tak dużo, a przez taki system serwer będzie długo stał, a nie jak to jest na innych serwerach, że zaraz kilka dni po starcie serwera jakieś "popularne" gildie mają już skille P.

I to jest właśnie jeden z symbolicznych systemów serwera :D.

Z medalami też spoko, dodania bonusów gdy będą zostawione tak jak jest teraz całkiem ułatwią grę na tym hardzie, szczególnie wybicie się z niskich leveli.

Co raczej przyciągnie niż odepchnie graczy od serwera :)

+ Fajna grafika clienta

Hmm.. co tam jeszcze, system wierzchowców z pl'a. To jest to.. z ciężkiego expa w v2 na niskim levelu, przyda się taki wierzchowiec, który da dużo do obrony (150 defa - Przynajmniej tak jest na pl'u)

Skille m6/7 i branie pół spota.. całkiem ciekawie będzie się expiło

Dodatkowo pet'y które też ułatwią expienie

Następną fajną rzeczą jest sytem osiągnięć, który będzie motywował do bicia wszystkich napotkanych metinów :D

(i bossów, ale nie jestem pewny) Dzięki którym możemy sobie wybrać pd'ka ^^.

Ciekawe też będą medale czarnoksiężnika, które na filmach tester'ów całkiem nieźle wypadały.

Dzięki nim ninja archer po wymianie owych medali na marmurki będzie z łatwością sobie expił, dodatkowo polecą mu ksiegi polimorfi z tych szkatułek - nie pamiętam jak się nazywają :D

Żeby tylko wypalił serwer i żeby tylko ludzie nie zwątpili zaraz po rozpoczęciu gry ze względu na zdobywanie konia/skilli/eq :>

No, ale.. inni grają tutaj bo lubią hardy więc wiedzą co ich czeka :D

//Reklama OFF.

Opublikowano

@up niestety na ku nie działają rady ani egzi ;-), aczkolwiek co do reszty się zgadzam.

Najwazniejsi są ludzie na hardzie,

1. Rozwinięty handel

2. Motywacja

3. Bicie się

4. Wojny

Opublikowano

styxu w 100 procentach się zgadzam. Administracja powinna przemysleć to 100HP po śmierci, głupota ;).

Popieram w 100% , to jest głupota na żadnym hardzie tego nie ma i jest dobrze, a tutaj po co to komu?

Jak padniesz przy expieniu to i tak musisz się zbuffować, odpalić skille, załączyć poty, konia przywołać. To w takim czasie zdążycie się spotować.. Już bez przesady.

Jak widać większość ludzi woli to 100% hp przy wstawaniu, ankieta nie kłamie.

@3xUP

Bezsensem jest wasz płacz o to, a ze skillami nie będzie wcale tak ciężko.

No dobra okej, tylko ze 80% osób które zagłosowały na 'TAK' patrzały tylko na to pod względem expa, a o walkach na spocie pomyśleli tylko nieliczni..

Popieram !

Miałem sam dodać taką propozycję !

Jestem w 100% za tym aby HP się regenerowało po zabiciu przez potwora a przez gracza nie !

Takie zdanie moje !

No chyba że tak, jeżeli by było tak że HP respi się na max przy zabiciu przez potwora a nie gracza, to by jeszcze przeszło. Ale żeby się respiło przy zabiciu przez gracza to już głupota.. I to straszna.

graphic.png

Opublikowano

Hmm, chciałbym aby ktoś z Admninistracji wypowiowiedizał się na temat: ,,czy możliwe jest aby HP regenerowało się od razu tylko po zabiciu przez moba"?. Jeśli tak, to byłoby to najlepszym wyjściem z tej trudnej sytuacji.

Opublikowano

A co wy na to? I prosilbym o nie kasowanie postu

Musk , co nie wychodzi jakiś dobry serwer i ma dużą reklame I doruwnuje ravi to Ty tylko hejtujesz ... Poprostu nie chcesz żeby ravia tracila na graczach i próbujesz niszczyc konkurencję . A nie zdziwilbym się gdyby To ty bys ten filmik zrobil.

Opublikowano

A co wy na to? I prosilbym o nie kasowanie postu

Ja na to jak na lato lalala ^^ a tak serio to frajer jesteś, chłopak oddawał ci kradzione eq a ty tak się odwdzięczasz? Heh już wypierd*laj z tego tematu, elo

Zresztą Lourt powiedział po ostatniej aferze, że nie odda nikomu już eq tak więc skończ pierd*lić oczerniać administrację się zachciało gnojowi xD

Ps. Nie jaraj się tak tą rav*ą bo tam też eq rozdają :( przykre? ahh no tak logi isamu pokazywał .. z tego co wiem to można z logami zrobić co się chce:

-usunąć

-edytować

... tak więc skończ pierdo*ić ^^

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Musk , co nie wychodzi jakiś dobry serwer i ma dużą reklame I doruwnuje ravi to Ty tylko hejtujesz ... Poprostu nie chcesz żeby ravia tracila na graczach i próbujesz niszczyc konkurencję . A nie zdziwilbym się gdyby To ty bys ten filmik zrobil.

Tu nie chodzi o ravie chodzi o administracje nikt tu nie pisze '' ravia najlepsza grajcie tylko tam '' tu nie o to chodzi

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Pisz jak czlowiek ok? Serwer jest gownem to sie go powinno pocisnac?

Ja na to jak na lato lalala ^^ a tak serio to frajer jesteś, chłopak oddawał ci kradzione eq a ty tak się odwdzięczasz? Heh już wypierd*laj z tego tematu, elo

Zresztą Lourt powiedział po ostatniej aferze, że nie odda nikomu już eq tak więc skończ pierd*lić oczerniać administrację się zachciało gnojowi xD

To nie moj film, pytam sie tylko co administracja na to, bo na Triadorze pewno tez navi bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...