Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autor tego filmu potrafi tylko pierdolić fleki , nawiązując do serwera Balmora myślę że tutaj nie muszę się rozpisywać .

Kolejny serwer , Ravia na pewno nie jest taka jak wam się wydaje . Można zauważyć to na filmiku Miszcza czy nawet wchodząc na strone serwera i patrząc na EQ miszcza , dziwne ze ciągle miał normalne EQ a teraz za przeproszeniem z dupy . Nie mam dowodów ale coś tutaj mi nie pasuje , patrząc na całą topkę to właśnie ON ma jedno z lepszych EQ jak nie najlepszych .

Ludzie jak mają tak pierdolić to może zagrają sobie w Pasjansa bo tam nie ma przekrętów , czy na pewno ? Bo może jednak się znajdzie

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak już za Ravie wziął się FuBu :D

Ciekawe kto jeszcze do niego dołączy :)

PS:

Mam problem z zarejestrowaniem się na Forum.

SS:

Z8eK0G4.png

I tak jest non stop.

Podobno już na wakacje nie bd co robić na ravi .. pzdr dla kumatych. Co do filmiku musk fail.... :unsure:

ten co tam nagrał ten film dał nute o fałszywości czyli o sobie. :) Pzdr dla niego. :>

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Do przydupasów i piesków isamu z ravii: I tak nie obniżycie zainteresowania tym serwerem, ravia to gówno i upadnie po starcie tego serwera :) Dlaczego? Bo dzieci "wyznawcy pompy" nie są stali w swoich upodobaniach i zostawią to próchno zwane ravia na rzecz serwera Triador.pl :)

Podsumowując ravia to gówno, Triador najlepszy serwer- hard jaki startuje w tym roku, wasze żałosne hejty nikogo nie zniechęcą, ja tutaj zagram i kolejne 2k ludzi też tutaj zagra :)

Opublikowano

Autor tego filmu potrafi tylko pierdolić fleki , nawiązując do serwera Balmora myślę że tutaj nie muszę się rozpisywać .

Kolejny serwer , Ravia na pewno nie jest taka jak wam się wydaje . Można zauważyć to na filmiku Miszcza czy nawet wchodząc na strone serwera i patrząc na EQ miszcza , dziwne ze ciągle miał normalne EQ a teraz za przeproszeniem z dupy . Nie mam dowodów ale coś tutaj mi nie pasuje , patrząc na całą topkę to właśnie ON ma jedno z lepszych EQ jak nie najlepszych .

Ludzie jak mają tak pierdolić to może zagrają sobie w Pasjansa bo tam nie ma przekrętów , czy na pewno ? Bo może jednak się znajdzie

O chłopaku nie wiesz co mówisz.

W prawdzie nie chcę nikogo bronić bo nie lubię tego szczyla-miszcza.

Ale chłopak gra na Ravii od dawna i bardzo przykłada się do robienia postaci.

Oddaje już notatki co świadczy o tym ,że nie musiał mu nikt pomagać.

Nie wiem czy wiesz ale gdy ktoś ma dostęp do wyżyny to zarobienie 1 kkk to gra 6 do 10 godzin.

A kupno itemków typu białko +9 20 diabły 10 do pz czy też fajnych itemków PVP to naprawdę nic drogiego.

On zarabia na metkach piekła a tam z jednego metka samego złota idzie wyciągnąć +10kk.

Nie chce nikogo bronić ale jestem przekonany ,że na Ravii nie ma takiego czegoś jak rozdawanie itemków czy coś w tym stylu.

Każdy z Administracji gra w otwarte karty.

p.s. i jak narazie nie macie prawa krytykować ani balmory ani ravii.

Niech najpierw triador zaistnieje bo osiągnąć 50 stron wpisów na mpc to wyczyn ale ,żeby później serwer był grywalny to juz inna sprawa ;]

Pozdrawiam i do zobaczenia na Waszym serwerze ;]

Opublikowano

O chłopaku nie wiesz co mówisz.

W prawdzie nie chcę nikogo bronić bo nie lubię tego szczyla-miszcza.

Ale chłopak gra na Ravii od dawna i bardzo przykłada się do robienia postaci.

Oddaje już notatki co świadczy o tym ,że nie musiał mu nikt pomagać.

Nie wiem czy wiesz ale gdy ktoś ma dostęp do wyżyny to zarobienie 1 kkk to gra 6 do 10 godzin.

A kupno itemków typu białko +9 20 diabły 10 do pz czy też fajnych itemków PVP to naprawdę nic drogiego.

On zarabia na metkach piekła a tam z jednego metka samego złota idzie wyciągnąć +10kk.

Nie chce nikogo bronić ale jestem przekonany ,że na Ravii nie ma takiego czegoś jak rozdawanie itemków czy coś w tym stylu.

Każdy z Administracji gra w otwarte karty.

p.s. i jak narazie nie macie prawa krytykować ani balmory ani ravii.

Niech najpierw triador zaistnieje bo osiągnąć 50 stron wpisów na mpc to wyczyn ale ,żeby później serwer był grywalny to juz inna sprawa ;]

Pozdrawiam i do zobaczenia na Waszym serwerze ;]

http://w569.wrzuta.pl/film/4nfn8sUXLvJ/miszczu_vs_handel_z_b3nq_-_youtube

Opublikowano

Heh, Isamu powoli pozbywa sie konkurencji w postaci Balmory a teraz pewnie ten server zaatakuje

Dobrze wiem ze wielu graczy przyjdzie tutaj zobaczyc i w wiekszosci procent zostac na dłuzej. Ravia sie juz wypaliła, po tym jak administracja ma wyjebane na graczy i radzcie sobie sami. A o aferze z B3nq nie wspomne, 12 latki mu uwierzyli =D, no coz...

Proste, boja sie konkurencji a jak pojda ostre ddosy to zgadnijcie od kogo? Od Fubu ktory juz jest stracony, czy od szczura gdzie ma szanse zdobyc graczyc jak nie wypali Triador???

Miszcz niby taki wygadany a wysłałem mu PW w sprawie trzymania itemu chyba z 50x Pw i wcale nie odpisał, boi sie bo Isamu na niegi nakrzyczał???

Opublikowano

Właśnie wbiłem na forum żeby poszukać serwa na wakacje i mnie zatkało! Na 100% wbije

Kiedy start? :P

@EDIT

Jest forum i client?

Budowniczy
Opublikowano

Nie możemy podawać linków do for, tak więc dam Ci na PW.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

lol, czekam od 3 dni?

No cóż mi działa.

Może ktoś z łaski swojej odpowiedzieć co ze skyboxami do m1? Wypadałoby upiększyć trochę graficznie miasta, gdzie najczęściej przebywamy..

Btw. Co do tych mord, które tak napierają na Isamu. Od początku oglądam jego filmy, pytam ludzi jaki on jest. Większość nie ma złego zdania o nim. Wydaje mi się, że nigdy nie atakował żadnego serwera i nie nasyłał ludzi. Musk jest tylko graczem, zresztą nie on wstawił ten film. TuFast, trzymaj już te swoje pro elo fakty przy sobie. Nie masz racji, nie masz pewności jak było. Był film, zmył się. Nikt nie wie jak było, póki sam tego nie zobaczy, co jest już niemożliwe. Nikomu nie można wierzyć, chyba, że ma dowód, który przebije wszystkie. Tak na marginesie, nic nie dzieje się bez przyczyny. Dlaczego Małysz odszedł z Balmory? Sam sobie odpowiedz.

Do przydupasów i piesków isamu z ravii: I tak nie obniżycie zainteresowania tym serwerem, ravia to gówno i upadnie po starcie tego serwera :) Dlaczego? Bo dzieci "wyznawcy pompy" nie są stali w swoich upodobaniach i zostawią to próchno zwane ravia na rzecz serwera Triador.pl :)

Podsumowując ravia to gówno, Triador najlepszy serwer- hard jaki startuje w tym roku, wasze żałosne hejty nikogo nie zniechęcą, ja tutaj zagram i kolejne 2k ludzi też tutaj zagra :)

A ty mnie doszczętnie rozśmieszyłeś. Nie ma prawa by ravia padła. Oldschoolowy serwer hard, myslisz, że tak łatwo padnie? Tym bardziej, że wprowadzane są nowości, organizowane eventy. Taki z Ciebie jasnowidz? To, że Cię przykładowo, zbanowali, nie upoważnia Cię do oczerniania serwera. Ja nikogo nie bronię, mówię jak jest.

Opublikowano

A co wy na to? I prosilbym o nie kasowanie postu

Hehe Avats, to właśnie ta osoba udostepniła ten filmik a do rzeczy :

Avats Administrator Ts3 inaczej ? Lizodup osoba która była u nas w

Team"ie okolo 5 miesięcy ogrywałą rolę Administratora Query na ts3 jak

sami wiecie jest to wysoko postawiona ranga na ts"ie z duzymi

uprawnieniami, był traktowany jak osoba zaufana, która pomagała nam

rozwiązywać wszelkie bugi, testować i ulepszać serwer, dlatego też

Administratorzy tacy jak Lourt, Rafau, Anek dawali im te itemy, Osoba

ta po pewnym czasie zaczeła olewać nasz serwer i działać nie w tą strone

co trzeba czyli niszczyć nasz dobytek, dlatego też zostal zdegradowany z

stanowiska Administratora na Ts3, no i wiecie jak to dzieci, chlopak

się załamal i na złość Nam narobil pełno screenów, dorobił głupie

dopiski i nas oczernił. Taka jest prawda, sam grałem na Alamanti,

Tilanie, Team z Ts traktowany był jak dobrzy testerzy, Caly Team miał

do siebie zaufanie, nie byli to obcy ludzie, lecz no przejechaliśmy się

na dzieciaku, myślę, że osoby ktore to przeczytają to zrozumią cała

prawde nie tylko to co osoba o nicku Avats chciała pokazać o ForGame,

prawda jest calkiem inna.

Pozdrawiam.

<<•ҳ̸Ҳ̸ҳ Ozim517 ҳ̸Ҳ̸ҳ•>>

Opublikowano

Hmm też się troszkę wypowiem, Serwery ForGame znam bardzo dobrze, jak i ich forum. Bardziej uwierzyłbym w to, gdyby filmik zrobił normalny gracz, śmiać mi się chce z tego, iż po oddaniu skradzionego EQ Ty robisz SS'y i wstawiasz to tu jako ,,oszustwo". Ogólnie dziwna sprawa, że robiłeś SS'y wszystkiego. Ja na serwerze Triador i tak będe grać w 100%, i żadne obwinianie Administracji tego nie zmieni, przesiedziałem z FG dużo czasu na Ts, forum itp, itd. Ludzie byli zawsze zadowoleni z ich serwerów, a tu bum! jedyne ale ma były Administrator, czyżby próba zemsty?. Powiem tak, jeśli nie nadawałeś się na Administratora Ts, to nie powinieneś o to obwiniać innych osób. A Administracje tego serwera musi boleć to, że koleś którego dodali do Teamu choćby na Ts, teraz tak im się odwdzięcza. Smutna prawda ;). Czekam na serwer, i proszę jeszcze raz o odpowiedź, czy możliwe jest dodanie pełnego HP tylko po zabiciu przez moby.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Ta cala wirtualna wojna mnie smieszy.Nie liczcie na to,ze jak wystartuje Triador to rav*a bedzie spisana na straty.Ten serwer stoi juz rok a przyszlosci triadora nikt nie przewidzi.Nie bronie zadnej ze stron.Sam mam zamiar zagrac na triadorze.Znam tez troche Lourta i wiem ze ma swoje za uszami.Gdyby nie wypuszczal po triadorze innego serwera a tym by sie interesowal to mogloby byc ciekawie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czy możliwe jest dodanie pełnego HP tylko po zabiciu przez moby.

Z góry zakładam, że pewnie nie jest możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...