Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej ale zapewne tak ,bo kiedy indziej niz w piątek? Najlepiej w ten dzien

Tylko, że 15 to sobota :P

124124214_nwxnqwq.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak nie wiesz kiedy sie uzywa slowa "iz" to nie rob tego

serwer spoko (czyli jedno wielkie gowno od forgame) xD banda nie robow

Haya - wielki sponsor ktory podpierdala babci rente zeby miec na oplate serwera

Lourt - wielki technik który wszystko na serwerach ma dzieki Ctrl+c Ctrl+v

iGuana - wielki SGM opierdalania itemow

Ania - jedna wielka dziefka co za itema by pale zrobila

Xen - 2 lewe rece

Zazdors cie bierze, jestes typem zakompleksionego polaczka, ktory by tylko chllał wino za 2,50 i nie pracowal tylko zerwoal na innych ;)

Zreszta co tu dużo mowic twoj rocznik w nicku mowi sam za siebie ;)

Do mojej zony dzieciaku sie nie przypierdalaj dobrze Ci radze bo to juz wychodzi po za wszystko i moze sie to zle dla ciebie ksonczyc :)

Tymbardziej ze jakby moj piwerwszy wytrysk sie udał to mogłbym byc Twoim ojcem, albo moze gfdyby nie ten pies na klatce schodwej ktory mnie wyprzedil ....

Pozdrawiam

Opublikowano

Zazdors cie bierze, jestes typem zakompleksionego polaczka, ktory by tylko chllał wino za 2,50 i nie pracowal tylko zerwoal na innych ;)

Do mojej zony dzieciaku sie nie przypierdalaj dobrze Ci radze bo to juz wychodzi po za wszystko i moze sie to zle dla ciebie ksonczyc :)

Tymbardziej ze jakby moj piwerwszy wytrysk sie udał to mogłbym byc Twoim ojcem, albo moze gfdyby nie ten pies na klatce schodwej ktory mnie wyprzedil ....

Pozdrawiam

Haya chyba pijany :D

Opublikowano

Pozdrawiam

Hahhaha dobrze mu doje.bał :D

@Anty warn: Czy start 15 jest pewny na 100% ?

After Life.

Opublikowano

Pozdrawiam

Ciekawy post w tym temacie, naprawdę gratuluje wysokiego współczynnika IQ. Radziłbym najpierw przeczytać to co napisałeś a potem przeanalizować to kilka razy.

Nawet nie masz pojęcia jak to jest mieć żonę a co dopiero tutaj mowa o innych rzeczach. Rozumiem że w internecie każdy może czuć się odważny ale nie przesadzajmy ^^

Poza tym używanie tekstów starszych niż internet nie robi z Ciebie żadnego bohatera, to tylko potwierdza fakt że jesteś kompletnym analfabetą i idiotą.

@Topic

Widzę że administracja serwera, ogólnie cały team pracuje ciężko nad tym żeby wszystko było w 100% dopracowane i to mi się podoba. Dzięki ciężkiej pracy można zajść daleko

i to główny argument dla którego tutaj zagram. Liczycie się ze zdaniem graczy, prowadzicie ankiety aby przekonać nas i to słusznie że wam zależy na wszystkim.

Serdecznie polecam, nawet jeśli ktoś nie lubi hardów albo ma jakieś przeciwwskazania. Serwer jest godny uwagi i żalenie się w tym temacie oraz różne próby zaszkodzenia nic tutaj nie dadzą.

Pozdrawiam Miller

Opublikowano

Ciekawy post w tym temacie, naprawdę gratuluje wysokiego współczynnika IQ. Radziłbym najpierw przeczytać to co napisałeś a potem przeanalizować to kilka razy.

Nawet nie masz pojęcia jak to jest mieć żonę a co dopiero tutaj mowa o innych rzeczach. Rozumiem że w internecie każdy może czuć się odważny ale nie przesadzajmy ^^

Poza tym używanie tekstów starszych niż internet nie robi z Ciebie żadnego bohatera, to tylko potwierdza fakt że jesteś kompletnym analfabetą i idiotom.

@Topic

Widzę że administracja serwera, ogólnie cały team pracuje ciężko nad tym żeby wszystko było w 100% dopracowane i to mi się podoba. Dzięki ciężkiej pracy można zajść daleko

i to główny argument dla którego tutaj zagram. Liczycie się ze zdaniem graczy, prowadzicie ankiety aby przekonać nas i to słusznie że wam zależy na wszystkim.

Serdecznie polecam, nawet jeśli ktoś nie lubi hardów albo ma jakieś przeciwwskazania. Serwer jest godny uwagi i żalenie się w tym temacie oraz różne próby zaszkodzenia nic tutaj nie dadzą.

Pozdrawiam Miller

"idiotom"- końcówkę 'om' używa się tylko w 3 osobie liczby mnogiej- pozdrawiam

antywarn- czy w niedzielę 16.06 zrobicie event OX ;d? na dobry start serwera :) ?

Opublikowano

Obawiam się że skoro w zapowiedzi non stop siedzi przynajmniej 50 osób. To na serwerze będzie min. 1 000 grało :D.

Jeszcze dość spora ilość widzów osób które będą grać na tym serwerze.. I kilkadziesiąt osób z forgame'a.

Ten serwer nie ma żadnej reklamy - Wodza serwera coś takiego jak "Fubu" czy "Isamu".

A coś w nim jest takiego.. że przyciągnął graczy.

Zobaczymy jeszcze ile osób będzie przed samym startem w zapowiedzi i na ts'ie.

Oby serwer wystartował bez żadnych przeciągnięć, zresztą jak to wszyscy piszą że na tej serwerowni wszystko wystartuje bez żadnych lagów/ddos'ów.

Hmm.. a może jednak? Bo jeśli serwery z dużą popularnością widzą ile na ten serwer czeka osób, mogą razem się zgromadzić i zaatakować.

Oby na serwerze grało się równie dobrze przyjemnie jak przy przeglądaniu zapowiedzi :))

//Reklama OFF.

Opublikowano

"idiotom"- końcówkę 'om' używa się tylko w 3 osobie liczby mnogiej- pozdrawiam

antywarn- czy w niedzielę 16.06 zrobicie event OX ;d? na dobry start serwera :) ?

Masz rację, przepraszam za mój błąd ortograficzny. Staram się takich raczej nie popełniać ale dzisiaj jestem "trochę pod wpływem" i przyznaję się do tego :)

@Topic

Mógłby mi ktoś powiedzieć o czym były wcześniejsze ankiety (tzn. jedna ostatnio była o skillach).

Opublikowano

Można się dowiedzieć czegoś więcej o ''Szkatułce z postacią'' ? Interesuje mnie czy:

- Postać można wymieniać tyle razy ile się chce ? Np kilka razy dziennie zamykać postać i handlować z innymi ?

- Czy do skrzynki można zamknąć każdy lvl ?

- Czy nagracie jakieś wideo z tego ? Lub youtube'rzy mający dostęp do bety ?

Szanse u kowala i bodziami na ulepszenie itemu są takie same jak na pl'u ?

Czy bodzie są do kupienia w sklepie ?

Pozdrawiam i do zobaczenia 16 czerwca jak bede zdychać po sobocie xD

Opublikowano

Drop z Metinów, trochę lipnie nagrane:

http://www.youtube.com/watch?v=ao9fRBvNviw

Po obejrzeniu filmu zauważyłem, że tego dropu jest na prawdę dużo. Więc kiedy metka będzie biło kilka osób, (a przecież sami wiecie, że na starcie takiej sytuacji uniknąć się nie da) to ludzie będą sobie kraść drop bo za szybko znika. Proponuje zwiększyć czas utrzymywania się tego żółtego napisu.

Mam takie pytanie,Po co drop Rad pustelnika z metinów,skoro one i tak ani na ku ani na kamyki duchowe nie działają wiec?

Podobno rady będą działać na kamyki.

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie tego nieodczekiwania gdy np aura padnie. A co z surą BM? Nie wymieniliście w prezentacji skilli dla BM tzn duch i ochronka, wkońcu jak padnie duch to trzeba czekać aż się zregeneruje to samo z ochronką... Wyjaśnicie mi to? Skoro body ma mieć łatwiej to czemu Bm nie? Czekam na odp. ;)

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie tego nieodczekiwania gdy np aura padnie. A co z surą BM? Nie wymieniliście w prezentacji skilli dla BM tzn duch i ochronka, wkońcu jak padnie duch to trzeba czekać aż się zregeneruje to samo z ochronką... Wyjaśnicie mi to? Skoro body ma mieć łatwiej to czemu Bm nie? Czekam na odp. ;)

Jakbyś przeczytał chociaż 10 pierwszych stron to byś wiedział, że z BM jest tak samo jak z bodym, wp czy inną postacią tylko nie zostało to ujęte w filmie/prezentacji :x

Opublikowano

jeszcze serwer nie wystartowal :)

zagrał bym gdyby nie to ze jade na wakacje , prezentacja szczegolowa + gameplay jest 10/10 :)

Bedzie jeszcze jakis projekt hard/medium pod koniec wakacji ? (na poczatku roku szkolnego) od ForGame.pl ?

51508337.png

Opublikowano

jeszcze serwer nie wystartowal :)

zagrał bym gdyby nie to ze jade na wakacje , prezentacja szczegolowa + gameplay jest 10/10 :)

Bedzie jeszcze jakis projekt hard/medium pod koniec wakacji ? (na poczatku roku szkolnego) od ForGame.pl ?

to zagrasz jak wrócisz wtf ?? co ty chcesz serwy co miesiąc ?? nie bedziesz na starcie ale odrobisz potem to jest serwer na kilka miechow przeciez

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Na jakimś filmiku widziałem Teleportcje w Pierścieniu :)

Jest tam wszystko ,a ja radzę usunąć wszystkie mapy od Sohan+ :)

+ Usunąć telepotry w Wrogich królestw bo z Jinno będą latać po m2 Chunjo gdzie jest naj mniej graczy (zwykle na większości serwerów)

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Masz rację, przepraszam za mój błąd ortograficzny. Staram się takich raczej nie popełniać ale dzisiaj jestem "trochę pod wpływem" i przyznaję się do tego :)

@Topic

Mógłby mi ktoś powiedzieć o czym były wcześniejsze ankiety (tzn. jedna ostatnio była o skillach).

Jedna była o Skilach Następna była o EQ czy mają być 2 Komplety 1 do PVP i 1 do PVm itd I teraz ta trzecia jest o HP

Mam takie pytanie,Po co drop Rad pustelnika z metinów,skoro one i tak ani na ku ani na kamyki duchowe nie działają wiec?

Rady i Zwoje działają na Poli SunZi itp oraz na Kamienie Duchowe :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Drop z Metinów, trochę lipnie nagrane:

http://www.youtube.com/watch?v=ao9fRBvNviw

Z tego co widze MUSI ZOSTAĆ USUNIĘTY DROP POTEK Z METINOÓW !!! no chyba to nie jest zbyt normalne ze leci prawie wiecej potek niz reszty tam smieci z metina . Nie bedzie mozliwosci odnalezienia czegos w tym syfie, juz nie wspominajac jakie lagi byłyby na evencie przez takie cos.

Opublikowano

Z tego co widze MUSI ZOSTAĆ USUNIĘTY DROP POTEK Z METINOÓW !!! no chyba to nie jest zbyt normalne ze leci prawie wiecej potek niz reszty tam smieci z metina . Nie bedzie mozliwosci odnalezienia czegos w tym syfie, juz nie wspominajac jakie lagi byłyby na evencie przez takie cos.

Pamiętaj ze to filmik z Beta testów :) Gdzie drop i Punkty doświadczenia są Dużo Dużo zwiększone :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Mam kolejne pytanko ..:D czy będzie takie coś jak Magiczny Metal? ze jak spali na 9 to nie cofa na 7?:D

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...