Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu nie chodzi o ravie chodzi o administracje nikt tu nie pisze '' ravia najlepsza grajcie tylko tam '' tu nie o to chodzi

Ty chyba mało wiesz Musk promuje bardzo ravie on Z Isamu z reala sie znaja wiec wiesz ,mu pomaga jak moze i dlatego próbuje inne serwery Oczernć .

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty chyba mało wiesz Musk promuje bardzo ravie on Z Isamu z reala sie znaja wiec wiesz ,mu pomaga jak moze i dlatego próbuje inne serwery Oczernć .

Znam muska wiecej niz isamu i wlasnie z nim rozmawiam wiec wiem co pisze

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nestety ssy co najwyżej to możesz se w dupke wsadzić. Nic tym nie udowodniłeś.

Ja na Triadorze i tak będę grał, bo nie będzie jakiś szczyl przychodził i niszczył reputacji serwera.

Almanti już nie ma, tak więc film możesz zachować na pamiątkę co najwyżej.

Budowniczy
Opublikowano

Typowo został okradziony, my mu pomogliśmy dojść do tego kto to zrobił,no ale tak się odwdzięcza.

+ dlaczego usuwasz nam możliwość komentowania? Boisz się prawdy?

00js2l5.png

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

@Deflarator dobrze mowi polac mu !

Jebac takich skurwysynow co tylko hetjowac potrafia !!!!!!!!

ja rowniez bd tu gral

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Typowo został okradziony, my mu pomogliśmy dojść do tego kto to zrobił,no ale tak się odwdzięcza.

00js2l5.png

Widzisz, Wy im pomagacie oni was oczerniają

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Budowniczy
Opublikowano

To są ludzie Rav** i oni będą kombinować teraz na różne sposoby, aby tylko zniszczyć nam naszą opinię i godność, ponieważ boją się, aby ich serw nie poszedł na psy...

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

A co wy na to? I prosilbym o nie kasowanie postu

Według mnie (jeżeli jesteś autorem filmu) jesteś idiotą.. Oszukiwałeś Lourta że cię okradli czy że wywaliło cię z DT, Lourt tego nie sprawdził bo wiedział że jesteś zaufaną osobą. A ty go robiłeś w ch**a? Szkoda słów na takich idiotów. To jest przykład aby administracja nikomu nie ufała na słowo. Nie ma oddawania itemów które rzekomo znikły (no chyba że cie okradli) , ani dawania rzeczy do DT bo kolege wywaliło, ale mi przykro.

graphic.png

Opublikowano

Widzisz, Wy im pomagacie oni was oczerniają

Typowy Avats którego pozdrawiam. Czekaj no ja znajde tylko to nagranie jak z płaczem przybiegł na tsa :D

- Zrobiłeś screena jak GM stoi przy graczach i od razu pomaga ?

- 5 śmierci ? Na słowo to tylko taki drugi Ty mógłby Ci uwierzyć.

Dałeś nam teraz do myślenia, że nie warto pomagać innym osob podczas kradzieży bo to wszystko obróci się przeciwko nam. Jesteśmy szczerzy, i przyznamy się to tego, że oddawaliśmy skradziony ekwipunek Avatsowi ze względu na to, że był zaufaną osobą z administracji. Niestety pokazał nam teraz jaki jest z niego skończony sku*wysyn.

Nasuwa mi się tutaj cytat : "To uczucie, kiedy za dobre intencje i za pomoc, dostajesz kopa w dupę".

Oczywiście powód zemsty każdy zna. Avats nie był godny na administratora teamspeak3 dlatego wyleciał.

PS : na Triadorze są takie zabezpieczenia że nawet sam GA ma problem z dojsciem do itemów z navicata. Mamy teraz o niebo lepszy panel z logami tak więc wszystko bedzie kontrolowane.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

00js2l5.png

Bo piszesz glupoty a normalni wiedza jaka jest prawda teraz caly team forgame bedzie tutaj wypisywal jacy to nie oni uczciwi i w ogole

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Poprostu uszaty z ravi przyszedl i chce oczernic serwer , wie żę teraz dobrym serwerem A raczej hardem jest zapowiadającym sie Triador . i ze z ravi duzo osób odejdzie tutaj własnie , bo duzo ludzi czeka na takiego harda. i Oni tego nie chcą dlatego musk teraz tak oczernia .Pamietam to samo bylo z Nexanity jak ktos pamieta , Jak musk ich hejtowal , Jak mieli juz duzo wyswietlen w prezentacji :) . A i na tych ss nic takiego nie widac ,jeszcze sam sie przyznales ze oddal Ci Skradzione itemy .. To normalne na kazdym serwerze Ci oddają itemy jak masz dowody wiec wiesz . :)

Opublikowano

Typowy Avats które pozdrawiam. Czekaj no ja znajde tylko to nagranie jak z płaczem przybiegł na tsa :D Gdzieś je mam.

PS : Zrobiłeś ssa jak GM stoi przy graczach i od razu pomaga ? Lol2

Co lepsze mówisz że Lourt zrzucił 5 śmierci ? Ja widzę tylko jedną a nie sory... Nie zrobiłeś screenshota... Na słowo tylko taki drugi Ty mógłby Ci uwierzyć.

PS : na triadorze są takie zabezpieczenia że nawet sam GA ma problem z dojsciem do itemów z navicata. Mamy teraz o niebo lepszy panel z logami tak więc wszystko bedzie kontrolowane.

Najlepiej ich olać ^^ skoro wam zablokowali pisanie w komentarzach to po prostu napiszcie tutaj prawdę ;) tutaj siedzą osoby, które będą grać na serwie a nie wierzyć jakimś przyj**ą, którzy chcą oczernić administracje mimo tego, że oddawała im itemy które stracili we własnej odpowiedzialności

Musk@ dostane coś na ravi od BenQ ? ;3 zapytaj go tam na ts ^^

Budowniczy
Opublikowano

Dobra słuchajcie, nie ma sensu im odpowiadać, to są ludzie, którzy boją się, że ich serwer upadnie, więc będą kombinować na przeróżne sposoby..

Człowiek taki jak Lourt pomagał Ci bodajże 4h aby dojść do tego kto ukradł Ci to EQ a Ty odwdzięczasz się w taki sposób?

To jest podziękowanie od Ciebie dla niego? To przez takich ludzi jak Ty świat schodzi na psy..

Poza tym na Almantii z poczatku było kilka bugów. Cieszysz się, że przeniosła cię Anek, bo mieliście sprawdzić tylko czy DT działa i nie ma tego buga. Aa ty wykorzystałeś to, że ona stała obok Ciebie i już, że Cię przeniosła..

Wiem, że obawiasz się Muskowiec o Rav** ale sory, coś się kiedyś zaczyna coś się kończy.. :)

Bo piszesz glupoty a normalni wiedza jaka jest prawda teraz caly team forgame bedzie tutaj wypisywal jacy to nie oni uczciwi i w ogole

Ty się nie udzielaj, bo jesteś przydupasem Muskowca, którzy we dwójkę pragniecie tego, aby opinia nasza spadła, lecz failujecie.. :)

I oczywiście patrzcie kto lajkuje...

Cała trójca święta z Rav** się zebrała i próbuje nam po opini lecieć...

<3<3 Powodzenia : avats, pawel360 i Muskownica.. <3<3

gfm2n1.jpg

logo.png

Opublikowano

Nie, nie musimy wypisywać jacy to my uczciwi, bo prawdę możemy powiedzieć każdemu nawet tutaj na mpcforum.

- Przyznaliśmy się, że Avatsowi oddaliśmy skradziony ekwipunek za to, że był, podrekślam był zaufaną osobą z administracji.

- Ania testowała Demon Tower dlatego przeniosła Was, abyście sprawdzili czy ten bug dalej występuje, czy został naprawiony.

Co innego było podczas nagrania z Rav*.eu gdzie był ukazany film, a nie screenshooty.

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania do tego filmu, proszę pisać na PW, a udzielę całej prawdy.

Prosiłbym również Pana Muskowca (Avats) aby opuścił temat, i nie wymyślał bajek nie z tej ziemi.

Pozdrawiam

PS : nie ma to jak pod własnym filmem napisać komentarz z innego konta.

http://scr.hu/0kxf/w5akw

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Dobra słuchajcie, nie ma sensu im odpowiadać, to są ludzie, którzy boją się, że ich serwer upadnie, więc będą kombinować na przeróżne sposoby..

Człowiek taki jak Lourt pomagał Ci bodajże 4h aby dojść do tego kto ukradł Ci to EQ a Ty odwdzięczasz się w taki sposób?

To jest podziękowanie od Ciebie dla niego? To przez takich ludzi jak Ty świat schodzi na psy..

Poza tym na Almantii z poczatku było kilka bugów. Cieszysz się, że przeniosła cię Anek, bo mieliście sprawdzić tylko czy DT działa i nie ma tego buga. Aa ty wykorzystałeś to, że ona stała obok Ciebie i już, że Cię przeniosła..

Wiem, że obawiasz się Muskowiec o Rav** ale sory, coś się kiedyś zaczyna coś się kończy.. :)

Ty się nie udzielaj, bo jesteś przydupasem Muskowca, którzy we dwójkę pragniecie tego, aby opinia nasza spadła, lecz failujecie.. :)

Nie jestem przydupasem i niczego nie pragne lol ogarnij sie koles czemu caly forgame lajkuje swoje posty i czemu tylko caly forgame tutaj pisze i sie tlumaczy ??!! panowie spokojnie

Co do serwera fajny ale nie zagram ze wzgledu na administracje

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ekipa od forgame razem sobie posty lubi? To troche jak lizanie jajek koledze ;) Z Ravia, oprocz tego, ze nagrywam filmy nic mnie nie laczy, staram sie pokazac ludziom jak jest na prawde, a wy twardo sie upieracie przy swoim na dodatek klamiecie w kolko... Chcecie wiecej dowodow? Poswiece kurwa swoj czas i poszukam czegos na was

Opublikowano

Nie jestem przydupasem i niczego nie pragne lol ogarnij sie koles czemu caly forgame lajkuje swoje posty i czemu tylko caly forgame tutaj pisze i sie tlumaczy ??!! panowie spokojnie

Hmm jakby tak pomyśleć to może dlatego, że oni wiedzą jak jest ? <lol2>

Budowniczy
Opublikowano

Na almantii było na początku dużo problemów.. Testowaliśmy m in. DT itp. EQ było zwracane niekiedy okradniętym.

Jednak widać, że nawet do adminów nie można mieć zaufania jeśli chodzi o błędy gry..

logo.png

Opublikowano

Ciągle, że Lourt to i tamto... Ileż można? Nie wiem i nie wnikam jak jest teraz w ForGame, ale na Grayst był w porządku. I podziwiam go, że tyle czasu poświęcił na jednego gracza.

Co do rozdawania eq... Wg. mnie na każdym privie tak jest, dlaczego? Znajomości, pieniążki, szantaże? Itp. Logiczne jest to, że każda Administracja będzie się tego wypierać, ponieważ sami wiecie.

Team ForGame... Hmm, jedyne kogo tam znam i lubię to iGu. Lourt`a zbytnio nie znam, aczkolwiek wydaje się być na poziomie i nic mu zarzucić nie mogę, co do pozostałych? Nie znam, więc nie ocenię, jedynie pewna sytuacja mnie rozbawiła i troszku zdenerwowała, bo to było wręcz żałosne ze strony Administracji [otwieranie rekrutacji, gdzie po jakimś czasie przywrócili 'ex moderatora' czy Bóg wie kogo], ale to już szczegół, tylko nie wiem po co ona [rekrutacja] była. Nie lubię takiego czegoś.

Na Waszym miejscu [osoby, które będą lub już zajmują się Triadorem], najlepiej raz napisać/wytłumaczyć zaistniałą sytuację i olać resztę, bo takie 'przekomarzanie się' niezbyt zachęca do gry. Czasem nie warto 'wchodzić' w dyskusje z pewnymi osobami. Może niektórym podobać się to, iż Administracja jest taka 'żywa', ale z drugiej strony widzę już drugą Administrację, która wykłóca się z użytkownikami. Uwierzcie mi, że to strasznie zniechęca do Administracji.

Powodzenia z serwerem, oby był na dłuuugo. Serwer zapowiada się rewelacyjnie, więc nie schrzańcie tego :p

Max. lvl zostanie zwiększony [w swoim czasie]?

Jeżeli tak, zostaną dodane nowe bronie/zbroje?

Opublikowano

Nie ma co drążyć tego tematu.

Administracja ForGame wie swoje, i nie powinna się tutaj z nimi użerać.

Banda pajaców znalazła sobie temacik i chcą za wszelką cenę kogoś ubrudzić :D Nie ładnie.

Każdy robi tak jak uważa, a dodając jakiś filmik z kilkoma SS`ami mnie nie przekonuje do tego, aby olać ForGame i ich serwery..

Każdy serwer FG wypala i trwa do tej pory aż ostatni gracz przestanie grać.

Na moim przykładzie, grałem na Senthii od początku i grałem dość długo. Skończyłem grać z tego względu że nie miałem już co robić.

Nie grałem na każdym serwie FG, ale każdy jest super.

Więc nie macie co oczerniać FG, kto będzie chciał to i tak zostanie przy nich do końca.

Tyle z mojej skromnej strony.

Pozdrawiam Hasty aka Angello(Jamayka).

xxxx

Opublikowano

Powiem krotko: Isamu poprosil swoich przydupasow z serwera zeby kombinowali jak was udupic

jak wiecie wystarczy ze Isamu powie slowo a te cioty leca za nim jak pojebani

tak samo bylo na Nexanity ze niby keyloger w cliencie i gracze potracili tylko postaci na jakim serwie? jednym serwie ktorym oczywiscie jest Ravia

moim skromnym zdaniem wiekszosc administratorow serwerow metin2 powinni dogadac sie i rozjebac ravie raz na zawsze.

razerv.png

Opublikowano

Hmm ForGame się tłumaczy, bo to chyba jego dotyczy prawda? Uszolot to typowy mały skur*ysyn, który musi robić z siebie idiotę, bo myśli że jest w stanie zaszkodzić ForGame. Moim zdaniem on więcej traci niż zyskuje poprzez ten hejt osłabia sam siebie :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...