Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blacha wez ty sobie daruj i idz lizac dupe gdzie indziej, bo juz cie na kazdym ts widzialem jak blagales o administratora a tak sie gowno znasz.

Mam nadzieje, ze nie bedzie syfu i administracji rozdajacych IP na tym tsie xD

Harnasiek to był suchar na puchar dziwne że sie nie prosze tylko oferuje pomoc i kurwa umiem wszystko na ts a ty tylko wejśc i sie wyzywać frajerze jebany

69943052049837655156.jpg

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Blacha wez ty sobie daruj i idz lizac dupe gdzie indziej, bo juz cie na kazdym ts widzialem jak blagales o administratora a tak sie gowno znasz.

Dokładnie, bo na innych ts3 zazwyczaj się kończyło podaj jego "ip" on jest w topce i trzeba go atakować. Bo jest lepszy o kilka lvl ; - )

Harnasiek to był suchar na puchar dziwne że sie nie prosze tylko oferuje pomoc i kurwa umiem wszystko na ts a ty tylko wejśc i sie wyzywać frajerze jebany

Widziałem jak pomagałeś na innych TeamSpeak3 coś ci nie przypasowało od razu ban perm. Bugowałeś bardziej rangi niż były więc w jaki sposób chcesz pomóc ?.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Dokładnie, bo na innych ts3 zazwyczaj się kończyło podaj jego "ip" on jest w topce i trzeba go atakować. Bo jest lepszy o kilka lvl ; - )

Widziałem jak pomagałeś na innych TeamSpeak3 coś ci nie przypasowało od razu ban perm. Bugowałeś bardziej rangi niż były więc w jaki sposób chcesz pomóc ?.

orgin kiedy mówilem podaj jego ip bo jest lepszy ja nie gram dla topki

69943052049837655156.jpg

Opublikowano

Długo nie pograłeś na bassili xD

Nie zapomnij zrobić WH na Triadorze.. A co do serwera, zagram, polecam i oczekuję startu jak wszyscy . :)

Opublikowano

orgin kiedy mówilem podaj jego ip bo jest lepszy ja nie gram dla topki

Ta wypowiedz nie była kierowana akurat do ciebie, ale do innych administratorów, którzy dawali ip na pstryknięcie .

Opublikowano

orgin ty dostales bana i nie perma bo bana na 6 h bo nie umiales sie zachować i rangi umiem zajebiście robić

Próbowałem poprawiać wasze błędy gdy ktoś mi zabrał rangę trochę sobie pobluzgałem i ban ; - ). Ale przynajmniej potrafię się przyznać ...

Dobra skończmy temat z TeamSpeak3 !!.

Dalsze informacje o teamspeak3 dostaniecie od członka teamu Triador.pl więc pilnujcie zapowiedz jak własną kieszeń .

Opublikowano

Administratorzy, załatwcie tą sprawę z księgami misji. Lourt napisał: "Pomysł ciekawy, jednak wątpię, aby był do zrealizowania przed startem.". 6 dni do startu. Nie zdążycie tylko nagród za te misje zmienić? Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że to chwila roboty. A dużo lepiej zrobić coś takiego przed startem.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

orgin ty dostales bana i nie perma bo bana na 6 h bo nie umiales sie zachować i rangi umiem zajebiście robić

Ta , wiesz wgl co to server query ?

[antywarn] zainteresowanie spore zobaczymy jak rozwinie sie to dalej , polecam [/antywarn]

oLqzgYC.png

Opublikowano

Beta testy 3-4 dni przed startem serwera z tego co mi wiadomo.

Podobno przewidywany start to 15 czerwca.

Więc start otwartych beta testów możecie sobie już sami wyliczyć :)

//Reklama OFF.

Opublikowano

kiedy beta testy?

Start bety prawdopodobnie 12-15 z tego co mówiła administracja. Więc szykujcie się na testowanie ; - )

Opublikowano

Administratorzy, załatwcie tą sprawę z księgami misji. Lourt napisał: "Pomysł ciekawy, jednak wątpię, aby był do zrealizowania przed startem.". 6 dni do startu. Nie zdążycie tylko nagród za te misje zmienić? Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że to chwila roboty. A dużo lepiej zrobić coś takiego przed startem.

Rzeczywiście przydatne jak na Hard teraz tylko trzeba przypasować jakie nagrody oraz misje dostaniecie za misje łatwą,średnią trudną.

Beta miała być 10 a start 15 ^,- Już przesuwacie... :( A dobrych serwerów 0...

Z kąd ty masz takie informacje ja ostatnio mało siedzę na komputerze i wiem, że 12-15 czerwiec nawet pisze, że beta 3 dni przed oficjalnym startem.

Na chwilę obecną bardzo dobrze się zapowiada gdyż do startu zostało 6dni, a w prezentacji ciągle 100+ użytkowników . Liczę od was na 2500+ graczy ; - )

Opublikowano

za ile dacie już ts tzn kiedy zdejmiecie hasło

Po co ci ts jak kazdy cie bedzie tam tyral jak chcial ? i sie poplaczesz i pojdziesz do adminow tak jak na kazdym innym ts :)

[antywarn] Bedzie zwiekszony drop marmurow?

Opublikowano

Kolejny serwer aka Lourt :D powodzenia , latwo nie odpuszczasz widze tyle miales tych serwerow ktore staly po miesiac czasu i upadaly ze ciezko zliczyc na palcach 1 dloni.

Max 1mies.

Powodzenia <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Beta miała być 10 a start 15 ^,- Już przesuwacie... :( A dobrych serwerów 0...

Co ty piszesz, od początku było mówione Open beta 12-14 Start 15, więc co wyskakujesz z 10 ? -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...