Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolejne pytanko .. :D czy będzie takie coś jak Magiczny Metal? ze jak spali na 9 to nie cofa na 7? :D

Tak Ma być.

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kolejne pytanko .. :D czy będzie takie coś jak Magiczny Metal? ze jak spali na 9 to nie cofa na 7? :D

Włąśnie,mam nadzieje że będzie,i byłby ustawiony na drop z bossów tych trudniejszych (ripper,śmierć,beran,azrael ) Oraz z metinó 85/90 ;) może admini się zgodza?Jeśli ktoś może napiszcie temat na forum.

1370794519-U152587.png

Opublikowano

Włąśnie,mam nadzieje że będzie,i byłby ustawiony na drop z bossów tych trudniejszych (ripper,śmierć,beran,azrael ) Oraz z metinó 85/90 ;) może admini się zgodza?Jeśli ktoś może napiszcie temat na forum.

Tak może jeszcze z bestów, metal będzie lecieć tylko z azraela i kostuchy ( azrael 100%, kostucha 40% na drop ).

Kto jeszcze nie widział dropu z Metinów:http://www.youtube.com/watch?v=ao9fRBvNviw

Opublikowano

Prezentacja po prostu mega. Z niecierpliwością czekam na serwer i liczę że będzie taki, na jaki się zapowiada :)

2nsj.jpg

Opublikowano

Dokładnie, masakra z dropem.. Usuńcie drop tych śmieciowatych rzeczy z mobów które się respią z metina bo będzie porażka z podnoszeniem dropu..

Albo chociaż go zmniejszcie. A i jak z tym HP , czy da się zrobić tak aby respiło się do pełna tylko gdy zostaniemy zabici przez moba, a nie przez gracza?

@EDIT

I usuńcie drop potów z mobów najlepiej.

graphic.png

Opublikowano

Można zrobić tak że po rozwaleniu metka wyleci drop na 1 minutę z nazwą dla kogo co dropło po minucie cały drop znika.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Z lykosa Scorfy i Tigrysa może jeszcze ?

Co za dużo to nie zdrowo !

Ewentualnie może być niewielki % z metina 90 LvL. Ale może lecz nie musi :P

One mają być w cenie do ulepszania Stalek na +9 itd a nie na śmiertelke na +7 ;x

Super by było gdyby Admini za jakiś czas dodali Metiny 95, 100 oraz 105 lvl :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Opublikowano

Siemka , nie che mi sie czytac tych 55 stron a w prezce chyba nie ma więc zapytam tutaj . Czy na starcie dostajemy konia? Jak tak to czy zwykłego czy bojowca - bo to hard;D

Opublikowano

Siemka , nie che mi sie czytac tych 55 stron a w prezce chyba nie ma więc zapytam tutaj . Czy na starcie dostajemy konia? Jak tak to czy zwykłego czy bojowca - bo to hard;D

Dokładnie to jest Hard :)

konia musimy sami robić :)

Pierwszy Lvl standardowo jak na PL, później tylko czytamy Medale Konne do 10 lvl jest 70 % ze pomyślnie przeczytamy medal. Na 11 lvl jest misja jak na PL i potem po 40% na to ze pomyślnie przeczytamy Medal :)

Opublikowano

Riper to trudniejszy boss? Metal dropi tylko z azraela i kostuchy :)

Opublikowano

Zadam pytania ( albo tego nie widzę , albo tego po prostu nie ma ) :

Skąd pelerynki?

Co z KD + 0/1/2?

Kd +3/4 można ulepszać?

Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Up #

Dobry pomysł !

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie ma konia na start , w końcu to hard o.O

Skąd pelerynki?

Co z KD + 0/1/2?

Kd +3/4 można ulepszać?

Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Up #

Dobry pomysł !

Pelerynki dropią ze wszystkich metków.

Emm jeżeli chodzi o wymiany kd +0-2 to narazie czegoś takiego nie ma.

Najprawdopodobniej będzie się dało :) ( Oczywiście z +3 na +4 ) Max kd +4

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Skąd pelerynki?

Co z KD + 0/1/2?

Kd +3/4 można ulepszać?

Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Up #

Dobry pomysł !

Max kd to +4 bodajże :)

Opublikowano

Każdy może wziasć udział w becie ?

Kto jest za wprowadzeniem kuponów na SM. ? No chyba że już są.

DODAJCIE TO DO ITEM SHOPU :)

NUPKI BEDA MIELI ZAROBEK JAKIS.

ALBO WPROWADZCIE TAKIE COS ZE NP. 100 KK TO 1 SM ALBO JAKOS.TAK .

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Beta od 10 czy 12 ?

Miala byc od 10 czyli od jutra -.- start 14-15 piątek/sobota.... sam nwm bo 1 tester na yt napisał że start 15-18 ensero o ile się nie myle.. -.-

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Miala byc od 10 czyli od wczoraj a start 14-15 piątek/sobota.... sam nwm bo 1 tester na yt napisał że start 15-18 ensero o ile się nie myle.. -.-

Miała być od 10 czyli od wczoraj :O ?

Jak dzisiaj 9 xddd

visteria_signatur_1_by_renissance-d7vdqr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...