Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie OrginMen czytanie zapowiedzi nie jest zbyt ,,atrakcyjne" i wątpie aby przyniosło to jakieś efekty w postaci większej ilości graczy na start.

Ps. Dodawanie muzyki w tym przypadku było błędem.

============================================

Proszę was, nie mówcie, że któraś postać jest ,,słaba" każda postać odpowiednio rozwinięta jest wspaniała w pvp/exp, nawet Body, WP, archer, healer i smok ;)

Jeszcze raz ponawiam prośbę do graczy którzy bezmyślnie głosują w ankiecie ,,bo tak zagłosowała większość" maksymalne HP po śmierci jest dobre tylko i wyłącznie w przypadku expienia.

Pytanie do administracji:

Jakie komendy zostaną odblokowane na GM?

Ile osób ma dostęp do Navi?

Czy team zna się z życia ,,poza barierą internetu"?

-Co Do navi ma dostęp tylko jedna osoba .

-Mogę cię zapewnić że zobaczysz ogarniętą administrację :)

-Team-Lourt , dwaj bracia (Rafau i iGuana) + ja . (Nie znamy się poza barierą internetu )

-Co do moich komend na pewno nie mam itemków itp , więc nie którzy bajkopisarze co mnie tutaj obrażali że (oo ShizeR Navi) którzy nawet mnie nie znają mogę cie zapewnić że nie mam dostępu . Dz to tyle w tym temacie -.-

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ;). Psychodela zbroje są niezbyt ładne, nie chce powiedzieć obrzydliwe ;).

Jeśli możecie to sprostujcie jeszcze sprawę z IS, co na pewno już w nim zostanie/bedzie?;).

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ;). Psychodela zbroje są niezbyt ładne, nie chce powiedzieć obrzydliwe ;).

Jeśli możecie to sprostujcie jeszcze sprawę z IS, co na pewno już w nim zostanie/bedzie? ;).

Kwestia ItemShop zostaje na koniec, gdyż jest wiele innych problemów niż przedmioty za zł // Najpierw bugi potem ewentualnie ItemShop. Pamiętajcie itemShop to tylko dodatek może być, ale nie musi // Ale też jest kwestia opłacania serwera, a wykładać z własnej reki trochę ciężko, bo nie są to na pewno małe kwoty.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Wywalicie tę ankietę czy chcecie spieprzyć serwer przez to 100% hp po śmierci?

Jak waszym zdaniem będzie wyglądała walka o spoty? Wygrywam z resztką hp, a nagle koleś wstaje i bierze mnie na combo...

Opublikowano

styxu w 100 procentach się zgadzam. Administracja powinna przemysleć to 100HP po śmierci, głupota ;).

Opublikowano

po co Wam ta beta otwarta? aż tak się boicie, że będzie pełno bugów, błędów itp? macie swoją zamkniętą grupę testerów, podobno profesjonalny team więc po co ta beta? nie rozumiem wgl idei tej "open bety". Może jestem tak głupi ale ta beta to bedzie tylko pvp w m1 :) A jeżeli nie dacie eq, yang, lvl na start to też będzie bez sensu bo ile można sprawdzić w raptem 2 dni bety? Pzdr dla Was

Opublikowano

po co Wam ta beta otwarta? aż tak się boicie, że będzie pełno bugów, błędów itp? macie swoją zamkniętą grupę testerów, podobno profesjonalny team więc po co ta beta? nie rozumiem wgl idei tej "open bety". Może jestem tak głupi ale ta beta to bedzie tylko pvp w m1 :) A jeżeli nie dacie eq, yang, lvl na start to też będzie bez sensu bo ile można sprawdzić w raptem 2 dni bety? Pzdr dla Was

Zawsze lepiej zrobić więcej testów niż za mało..

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Najgorsze w tym serwie jest robienie skili nie dzialaja żadne zwoje i rady to bezsens robic 1miech na g i to nie zawsze wejdzie dla mnie to jest do d....

Opublikowano

Mam dwa pytania , pierwsze standardowe pytanie czy server padnie (lub zostanie wyłączony:] ) ? Czy nick postaci który zamyka się do szkatułki żeby sprzedać jest taki sam czy można zmienić ?

A TERAZ OSTRZEŻENIE DLA WSZYSTKICH ZAMIERZAJĄCYCH GRAĆ NA TYM SERVERZE:

Nie dawajcie takich samych passów do kont jakie macie na pl'u lub innych privach , ponieważ przez swoją głupotę tak straciłem swoje konto na pl'u , bo miałem takie same passy na jednym z serverów Lourta , który padł po kilku dniach , człowiek się uczy na błędach , ale wy możecie się uczyć na moich , mam nadzieję , że przynajmniej kilka osób przeczyta ;) To nie jest żaden hejt z mojej strony , ponieważ sam zamierzam grać na serverze , ale nie róbcie tego :)

@up

Jak masz ku , to skille wbijesz w 2-3 tygodnie...

Opublikowano

Najgorsze w tym serwie jest robienie skili nie dzialaja żadne zwoje i rady to bezsens robic 1miech na g i to nie zawsze wejdzie dla mnie to jest do d....

Racja, ja wolałbym 55 ku do G1 + jakiś tam drop egzo i rad ( coś podobnego do Ravii)

Opublikowano

styxu w 100 procentach się zgadzam. Administracja powinna przemysleć to 100HP po śmierci, głupota ;).

Jak widać większość ludzi woli to 100% hp przy wstawaniu, ankieta nie kłamie.

@3xUP

Bezsensem jest wasz płacz o to, a ze skillami nie będzie wcale tak ciężko.

Opublikowano

Jak widać większość ludzi woli to 100% hp przy wstawaniu, ankieta nie kłamie.

@3xUP

Bezsensem jest wasz płacz o to, a ze skillami nie będzie wcale tak ciężko.

no dobra tylko ze np na tych 1lvl bd latwo a pomysl sobie jak np na 70-90 bd sie expic ??

skille dajmy np m4 to exp tu tak zanim ty wbijesz te skille itp to rok zejdzie

Opublikowano

Wywalicie tę ankietę czy chcecie spieprzyć serwer przez to 100% hp po śmierci?

Jak waszym zdaniem będzie wyglądała walka o spoty? Wygrywam z resztką hp, a nagle koleś wstaje i bierze mnie na combo...

Żeby wstać potrzeba kilku sekund więc raczej zdąrzysz spotować :)

Opublikowano

no dobra tylko ze np na tych 1lvl bd latwo a pomysl sobie jak np na 70-90 bd sie expic ??

Z expem nie bd trudno. ;] tam sb lewą rękę uciąć że w 3-4 tyg bd max lvl na serwie. :) Wirezchowiec 20 % expa + PD z isa 50 % expa + PD z szkat,bosów 50 % expa = 120 % expa a jak bd dało rade nosić PD z szkat ucznia i tego z lasu to 170 % expa. :P Ze skilami to może max 1 tydzień do g1 zależy ile bd grał.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

normalnie się będzie expić, jak Ci za trudno to zamknij temat i więcej tu nie wchodź.

Opublikowano

Z expem nie bd trudno. ;] tam sb lewą rękę uciąć że w 3-4 tyg bd max lvl na serwie. :) Wirezchowiec 20 % expa + PD z isa 50 % expa + PD z szkat,bosów 50 % expa = 120 % expa a jak bd dało rade nosić PD z szkat ucznia i tego z lasu to 170 % expa. :P Ze skilami to może max 1 tydzień do g1 zależy ile bd grał.

1tydz?? jak ci skill nie wejdzie to 6h czekania 8h jak ci wejdzie wiec nwm jakim cudem Ty chcesz wbic w 1tyd dla mnie to bezsens z tymi skilami juz na pl lepiej

Opublikowano

1tydz?? jak ci skill nie wejdzie to 6h czekania 8h jak ci wejdzie wiec nwm jakim cudem Ty chcesz wbic w 1tyd dla mnie to bezsens z tymi skilami juz na pl lepiej

No to jak na pl'u lepiej to co Ty tu jeszcze robisz? o.O

Bez spamu, coraz bliżej start, już zacierma ręcę :D

Opublikowano

Bezsens to jest na hardzie dać zrobić skille w 1 dzień , to jest lepsze bo jak już będziesz mieć full kasy to sobie zrobisz postać do pvp i nie zwojujesz jej skilli odrazu na P , tak jak na każdym privie :)

Opublikowano

Przydała by się ankieta do prywatnym DT

+ dodanie dużych zielonych potek do dropu (np. z metków po kilka sztuk) bo z tych skrzynek to ich mało co leci, a małe które są u handlarki dają tyle że szkoda na nie kase wydawać.

After Life.

Opublikowano

Jak wbijesz skill do G w tydzień to będziesz KOX.

25 KU do G, jak wejdzie to 8h musisz czekać na kolejne przeczytanie. 25x8=200 godz. 200 godz. = 8dni.

Więc skill będzie się wbijało około 3 tyg.

Opublikowano

+ dodanie dużych zielonych potek do dropu (np. z metków po kilka sztuk) bo z tych skrzynek to ich mało co leci, a małe które są u handlarki dają tyle że szkoda na nie kase wydawać.

Dropią ze skrzynek, po prostu będziesz musiał ich oszczędnie używać na jakieś bossy czy metiny, a nie na wszystko co się rusza.

Opublikowano

Cóż wbijanie skilli (1 skilla) w 3 tygodnie na G! jest rzeczą tragiczną, to już na najbardziej aktualnie zaludnionym hardzie jest 55 ku do G, ale dropią rady i egzo.

Zastanówcie się ludzie jesli 1 skill około 3 tygodnie, to w ile czasu wbijemy wszystkie 0.o? pamiętajmy nie szukamy serwera na 10 lat, tylko na 1-2 lata. ;)

Oczywiście kolega Inven podał wbijanie 1 skilla w dosyć mało możliwym okresie czasowym sam uwazam, że będzie się wbijało skille o wiele dłużej ;).

Opublikowano

Dropią ze skrzynek, po prostu będziesz musiał ich oszczędnie używać na jakieś bossy czy metiny, a nie na wszystko co się rusza.

No zaje.biście to wymyśliłeś, będę expił w grocie bez zielonych potek.

Zesram się szybciej niż postać zrobi combo.

Nawet na tej pro elo ciężkiej Ra*ii są łatwo dostępne także bez jaj..

@Jeżeli problemem jest dla administracji dodać ich drop, niech zwiększą chociaż ich czas trwania z 10 na 30/40 minut.

After Life.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...