Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje zamiast certyfikatow np. boja w is , to dac medale , ktore będzie mozna czytac odrazu .

Dobry pomysł !

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie bd już nie długo beta open dla wszystkich jeżeli na YT nie znajdziecie tego to bd mogli osobiście sprawdzić rzeczy na których wam zależy i chcecie się dowiedzieć przed startem .

Opublikowano

Myślę że na becie wystarczyły by po prostu zwiększone raty ponieważ beta jest po to aby sprawdzić serwer czy jest gotowy a więc wypadało by sprawdzić bugi na każdym przedziale lvlowym :)

Opublikowano

Myślę że na becie wystarczyły by po prostu zwiększone raty ponieważ beta jest po to aby sprawdzić serwer czy jest gotowy a więc wypadało by sprawdzić bugi na każdym przedziale lvlowym :)

Spokojnie myślę że bd dodane Npc - szkata na lvl , bronie , zbr (żebyście sprawdzili ulepszanie sb każdy ) ogólnie tam eq itp :) więc bd dobrze :)

Opublikowano

Mam pytanie :)

Mianowicie czy będzie Pierścień Antyexp'a?
Jeżeli będzie to za jaką cenę ?

a kiedy ta beta bedzie ? :D

Beta ma być coś około 12 czerwca :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Opublikowano

Spokojnie myślę że bd dodane Npc - szkata na lvl , bronie , zbr (żebyście sprawdzili ulepszanie sb każdy ) ogólnie tam eq itp :) więc bd dobrze :)

Na otwartą betę ---> Jeszcze dodajcie do sklepów bonusy 1-5 i zmianki to bedzie git;p

graphic.png

Opublikowano

Natomiast są poszkodowani Ci, co zostają zabici i nie mają szans jak wstać bo ktoś nad nimi stoi i macha mieczem.

Nie beda sie tak to rwać z motyką na słońce...na plu to nikomu nie przeszkadzało...tutaj też nie bedzie, jak jest słaby i rady nie daje to sie pchać nie bedzie chyba ze jest debilem.

Mozecie ewentualnie dodać do receptury roski czy coś, które regenerują odrazu np 2k , 3k hp... ale nie 100% po wstaniu, bo to bez sensu...to się sprawdza na 4funach, ale nie na hardzie gdzie pvp i walka bedzie odgrywało szczególne znaczenie

Opublikowano

Na otwartą betę ---> Jeszcze dodajcie do sklepów bonusy 1-5 i zmianki to bedzie git;p

Kolego ! Nie rozpędzaj się :) Exp będzie i Eq na becie prawdopodobnie A zmianki i dodania po to są żeby je dropić i sprawdzić gdzie można zdobyć dany przedmiot po to beta jest wiec po co zmianki i dodania u NPC ?

Opublikowano

Kolego ! Nie rozpędzaj się :) Exp będzie i Eq na becie prawdopodobnie A zmianki i dodania po to są żeby je dropić i sprawdzić gdzie można zdobyć dany przedmiot po to beta jest wiec po co zmianki i dodania u NPC ?

Po to aby testować np od 50lv, 70lv exp ...( jeżeli będą skrzynie na expa ) albo na bossy pochodzić .

Opublikowano

Mi także się nie podoba pomysł z natychmiastową regeneracją PŻ.

Na PL, innych hardach tego nie ma i nikt nie narzeka, reasumując jest ok.

Uważam iż to jest idiotyczny pomysł. Pewnie wiekszosc glosujacych na tak zakonczy gre po pierwszych godzinach gdy przypomna sobie trud expienia...

Opublikowano

Zapraszam do Gildii HelloKitty (Jinno).

Wymagania:

- min.15 lat

- TS3

- Działający mikrofon

Więcej informacji możecie się dowiedzieć na PW.

Opublikowano

Możliwe że na dniach pojawi się ts3 serwera Triador.pl :) (bd was informował na bieżąco ) . Podziękujmy wyższej administracji że się zgodziła ^^

Opublikowano

Ja chciałbym zobaczyć tutaj pewną nowość która ( z tego co wiem ) nie została wprowadzona na ŻADNYM innym prywatnym serwerze w tym na globalu . Mianowicie chodzi o rzecz która jest pewną normą dla każdej innej gry MMORPG , otóż mam na myśli HP na pasku zdrowia. Tak samo jak mamy w zakładce ze statystykami ILE POZOSTAŁO/CAŁKOWITA ilość. Może to pomóc w szybkiej odpowiedzi ile zostało hp oraz myślę że bedzie to bardzo ciekawy bonusik dla graczy ^^ fajnie gdyby team to przemyślał. Oraz z góry przepraszam jeżeli się pomyliłem a zostało to już gdzieś wprowadzone.

Opublikowano

Zapowiedz serwera sorry za jakość, ale próbować trzeba przy tak słabym komputerze każda pomoc dla serwera jest przydatna.

https://www.youtube.com/watch?v=DYNibtguuAY

2 razy już to dałeś teraz 3 + w sygnaturce. Juz starczy spokojnie.

Dacie radę zrobić zeby pudełka sie łączyły. ? np mam 2 z ku 3 to bd miał 2x ku 3 wiecie o co chodzi tak samo fajnie by było zrobić z KDkami i Kamolami bo 3 stron w depo nie ma chyba na start.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

2 razy już to dałeś teraz 3 + w sygnaturce. Juz starczy spokojnie.

Dacie radę zrobić zeby pudełka sie łączyły. ? np mam 2 z ku 3 to bd miał 2x ku 3 wiecie o co chodzi tak samo fajnie by było zrobić z KDkami i Kamolami bo 3 stron w depo nie ma chyba na start.

Pirex uspokuj swoje wypowiedzi, bo nie wiesz jak jest w tamtym filmiku była za głośno muzyka więc poleciało do kosza i to jest z przyciszoną muzyką .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

No nie wiem ku**a może po to aby testować dungeony? Albo drop z różnych rzeczy..?

graphic.png

Opublikowano

Panie OrginMen czytanie zapowiedzi nie jest zbyt ,,atrakcyjne" i wątpie aby przyniosło to jakieś efekty w postaci większej ilości graczy na start.

Ps. Dodawanie muzyki w tym przypadku było błędem.

============================================

Proszę was, nie mówcie, że któraś postać jest ,,słaba" każda postać odpowiednio rozwinięta jest wspaniała w pvp/exp, nawet Body, WP, archer, healer i smok ;)

Jeszcze raz ponawiam prośbę do graczy którzy bezmyślnie głosują w ankiecie ,,bo tak zagłosowała większość" maksymalne HP po śmierci jest dobre tylko i wyłącznie w przypadku expienia.

Pytanie do administracji:

Jakie komendy zostaną odblokowane na GM?

Ile osób ma dostęp do Navi?

Czy team zna się z życia ,,poza barierą internetu"?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Panie OrginMen czytanie zapowiedzi nie jest zbyt ,,atrakcyjne" i wątpie aby przyniosło to jakieś efekty w postaci większej ilości graczy na start.

Ps. Dodawanie muzyki w tym przypadku było błędem.

============================================

Proszę was, nie mówcie, że któraś postać jest ,,słaba" każda postać odpowiednio rozwinięta jest wspaniała w pvp/exp, nawet Body, WP, archer, healer i smok ;)

Jeszcze raz ponawiam prośbę do graczy którzy bezmyślnie głosują w ankiecie ,,bo tak zagłosowała większość" maksymalne HP po śmierci jest dobre tylko i wyłącznie w przypadku expienia.

Pytanie do administracji:

Jakie komendy zostaną odblokowane na GM?

Ile osób ma dostęp do Navi?

Czy team zna się z życia ,,poza barierą internetu"?

Oczywiście każda z klas czy to jest sura WP czy też Ninja Archer tak samo są dobre, ale różni się tylko przyjmowaniem potworów na klatę jest to tez kwestią ekfipunku, które jest podstawą .

Co do navi nie masz o co się bać na tylu serwerach co mieli nie ma widać ani nie słychać o żadnym navi .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...