Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ankieta o EQ została zakończona. Dotychczasowe 5 setów zostanie zmienione na 2. Dodatkowo chcemy abyście wzięli udział w kolejnej ankiecie.

czyli 1 pvp a 2 pvm. ? % na ulepszenie bd takie jak na PLU. ?

Ostatnie zbr/bronie do wyjebania... albo wyjebcie ta broń co się z boja robi ostania bo to jakaś masarka jest....

Tez jestem za prywatnym DT

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam jedno małe skromne pytanie...

Czy w IS będzie dostępne jakieś magiczne coś co da nam od razu boja / milita? Jeśli tak to w jakiej cenie...

Opublikowano

Czy w IS będzie dostępne jakieś magiczne coś co da nam od razu boja / milita? Jeśli tak to w jakiej cenie...

Oby nie, bo to zepsuje całą strukture serwera wg. mnie. Ewentualnie mogą dodać medale czy coś, ale nie same bojowce...

Opublikowano

Bd wierzchowce te na 20 % expa itp pewnie

Opublikowano

"Czy podczas wstawania postaci po zabiciu PŻ ma się regenerować do pełna?"

Na prawdę chcecie aby się regenerowało do pełna? Yyyy? Nie pamiętacie ile razy się z kimś biliście (czy to lepszym czy to gorszym) i mieliście przewagę jak oni wstawali a wy im na to nie pozwalaliście? Nie róbcie już z tego Easy i nie dawajcie full regeneracji PZ po wstaniu..

(znów to jest osłabienie dla klasy typu Szaman Healer, on nic nie zyska [ponieważ nie może włączyć i wyłączyć skilla od razu bo takich nie ma] + jak wstanie to nie uleczy się od razu , bo po co skoro ma pełne HP.. Moim zdaniem jest to spore osłabienie dla tej klasy dodając to 'ulepszenie'.

graphic.png

Opublikowano

Oczywiscie nie chce aby w IS znajdowaly się przedmioty typu ,,od razu bojowiec/militar"

Demon Raider, rzeczywiście patrzyłem na to HP tylko ze względu na exp, oczywiście zmieniam zdanie w ankiecie ;).

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Na prawdę chcecie aby się regenerowało do pełna? Yyyy? Nie pamiętacie ile razy się z kimś biliście (czy to lepszym czy to gorszym) i mieliście przewagę jak oni wstawali a wy im na to nie pozwalaliście? Nie róbcie już z tego Easy i nie dawajcie full regeneracji PZ po wstaniu..

(znów to jest osłabienie dla klasy typu Szaman Healer, on nic nie zyska [ponieważ nie może włączyć i wyłączyć skilla od razu bo takich nie ma] + jak wstanie to nie uleczy się od razu , bo po co skoro ma pełne HP.. Moim zdaniem jest to spore osłabienie dla tej klasy dodając to 'ulepszenie'.

No ja tez tylko na exp patrzylem dobrze ze sie wypowiedzialeś;p

I dalej zadaje pytanie czy dodacie ss-y bizu oraz jego bonami?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Ja też patrzałam tylko pod względem EXP'a na tą ankietę i dobrze że o tym wspomniałeś ponieważ akurat mam zamiar grać Healerką ;pp

I masz rację że ją to osłabi i to bardzo. Według mnie też nie powinno być tego włączania i wyłączania skilla, jak ktoś nie chce czekać niech relognie.. Tak samo będzie to denerwujące na wojnach że bodziak może odpalić aurę przy każdym padnięciu.. To jest głupie , niech administracja zastanowi się czy by tego nie usunąć ponieważ osłabia to niektóre klasy, a daje większą możliwość Bodemu który i tak już jest dosyć mocną klasą.. Jeszcze nigdy się nie spotkałam aby to akurat Body został na jakimś serwerze osłabiony..

Metin2 nie polega tylko na expieniu.. A sądzę że obie 'nowości' zostały dodane tylko ze względu aby 'umilić' exp, lecz bardzo osłabiają jakieś potyczki na spotach.

@@@@@@@@@@@@@@@@@2

Jeżeli dałeś 'TAK' w ankiecie , przeczytaj co napisał DemonRaider.

Opublikowano

Animacja leczenia u szamana trwa 3 sec więc na wojnie to 3-4 skile a w expie to z 5-6 DMG od mobów. ( na sporym spocie )

To raczej wychodzi na + dla każdej postaci. :)

Jedyny minus z tym max hp bd taki że jak jakiemuś " nupowi " bd chcieli zaje... drop w red lesie to podniesie bo bd miał 100 % HP.

Dobre i złe i tutaj jest dylemat ogólnie.

Moglibyście dodać jako drop metków " setki " tam z co 15 metka czy też 5-7 % na drop owego dopalacza.

Już zapomniałem o tych wojnach full dłonie,rosy,wody + buff i jeszcze setki <3 Po czym gasło wszystko na 1 rozpro w 3 sec od rozpoczecia wojny :ninja:

Ale te 1 skile te krytyki mmmmm <3

Mam nadzieję że tutaj bd wojenki typu 15 vs 15 , napierdalanki o wiedzmy , o red las czy też maxi maxi. :)

Czekam !! Mam nadzieję że wypali.

PS : Jeszcze 2 oceny do poprawy i bd lajcik :ninja:xD

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Oby nie było certyfikatów w IS bo to porażka będzie... Wystarczy ze będzie można medale czytać a nie jeździć.

A co do eq To moim zdaniem lepiej jak byly by 4 komplety:)

Bo i tak będzie robione eq na klasy tzn kryt + ABS + Hp Jak i do expa jaki i do PvP !

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Oby nie było certyfikatów w IS bo to porażka będzie... Wystarczy ze będzie można medale czytać a nie jeździć.

A co do eq To moim zdaniem lepiej jak byly by 4 komplety:)

Bo i tak będzie robione eq na klasy tzn kryt + ABS + Hp Jak i do expa jaki i do PvP !

4 komplety to jest bardzo dobre rozwiazanie, zawsze bedzie cos do roboty na serwerze jak sie wbije level, a ekwipunek bedzie nie pełny... bo tak na max lvlu i wbiciu full eq/skilli konczy sie przygoda z serwerem praktycznie... zostaje żmudne pvp i wojny, chyba ze cos wymysla by to ustabilizowac jakos

Opublikowano

4 komplety to jest bardzo dobre rozwiazanie, zawsze bedzie cos do roboty na serwerze jak sie wbije level, a ekwipunek bedzie nie pełny... bo tak na max lvlu i wbiciu full eq/skilli konczy sie przygoda z serwerem praktycznie... zostaje żmudne pvp i wojny, chyba ze cos wymysla by to ustabilizowac jakos

Dlatego powinni teraz dać max 99 lv i eq niebianka/syrek potem jak wbije 10 osób all dodać kolejne nowości.

Opublikowano

Prosze nie spamic bo bede zmuszony zamknac zapowiedz :)

Witaj Usama, niestety muszę Cię tutaj zaniepokoić, tutaj nikt nie spamuje a dajemy tylko propozycje/sugestie dot. serwera oraz porozumiewamy się z administracją i wymieniamy się poglądami a tego niestety mój drogi do spamu zaliczyć nie można.

@Pirex.

No nie wiem czy to jest dobry pomysł, niech lepiej wszystko już na starcie będzie przygotowane jak najlepiej i tak, jak powinno być do końca... i ewentualnie jak już wbite bedą maxy pododawać niekoniecznie tylko ekwipunek a może jakieś dangeony itp.. z reszta, zobaczymy jak to bedzie ;-)

Opublikowano

Animacja leczenia u szamana trwa 3 sec więc na wojnie to 3-4 skile a w expie to z 5-6 DMG od mobów. ( na sporym spocie )

To raczej wychodzi na + dla każdej postaci. :)

Jedyny minus z tym max hp bd taki że jak jakiemuś " nupowi " bd chcieli zaje... drop w red lesie to podniesie bo bd miał 100 % HP.

Dobre i złe i tutaj jest dylemat ogólnie.

Moglibyście dodać jako drop metków " setki " tam z co 15 metka czy też 5-7 % na drop owego dopalacza.

Już zapomniałem o tych wojnach full dłonie,rosy,wody + buff i jeszcze setki <3 Po czym gasło wszystko na 1 rozpro w 3 sec od rozpoczecia wojny :ninja:

Ale te 1 skile te krytyki mmmmm <3

Mam nadzieję że tutaj bd wojenki typu 15 vs 15 , napierdalanki o wiedzmy , o red las czy też maxi maxi. :)

Czekam !! Mam nadzieję że wypali.

PS : Jeszcze 2 oceny do poprawy i bd lajcik :ninja:xD

Nie bardzo rozumiem o co Ci tutaj chodziło, ale na pewno nie o to co mnie, chodzi o to że jak się z kimś bijesz na spocie. I jak wstaniesz to szaman się uleczy od razu( i tu jest mała przewaga tej klasy) . A woj nie będzie miał hp wiec jest łatwym celem do zabicia, czyli tak jak zawsze było.

Z tymi setkami to lipa, bo na wojnie osoba wyposażona w 20 setek, jest nieśmiertelna.. I potrafi nawet sama nabić poprzez to z 15-30 fragów w wojnie 15vs15)

Rosy ma być ponoć ciężko stworzyć , co jest małym + dla klas magicznych.

Dlatego powinni teraz dać max 99 lv i eq niebianka/syrek potem jak wbije 10 osób all dodać kolejne nowości.

Dokładnie, nie wiem czemu Lourt o tym wcześniej nie pomyślał tylko od razu dodał te wszystkie nowości. Na serwerach Hard które stoją dobry rok, dalej nie wprowadzili owych broni. (I bardzo dobrze!) A tutaj mają być one od razu od startu.. No trochę lipa..

No ja tez tylko na exp patrzylem dobrze ze sie wypowiedzialeś;p

I dalej zadaje pytanie czy dodacie ss-y bizu oraz jego bonami?

Masz rację, ale sądzę że raczej dodadzą Bojowca/Militara bo na serwerach Hard jeden z największych zarobków z IS daje właśnie koń, później PD/Rekawica itp...

graphic.png

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem o co Ci tutaj chodziło, ale na pewno nie o to co mnie, chodzi o to że jak się z kimś bijesz na spocie. I jak wstaniesz to szaman się uleczy od razu( i tu jest mała przewaga tej klasy) . A woj nie będzie miał hp wiec jest łatwym celem do zabicia, czyli tak jak zawsze było.

Chodziło o to że jak padniesz to na wojnie zanim się uleczysz to już 4 skile w cb polecą tak samo na spotach.

Ogólnie ta postać ma małe dmg i nie jest przemyślana przez samego Ymira chyba tak się to pisze ;d

Na helku się nie znam preferuję od 4 lat woja bodego i na nim znam się najlepiej.

Dam głos na NIE żeby chociaż tutaj jednak było równo. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chodziło o to że jak padniesz to na wojnie zanim się uleczysz to już 4 skile w cb polecą tak samo na spotach.

Ogólnie ta postać ma małe dmg i nie jest przemyślana przez samego Ymira chyba tak się to pisze ;d

Na helku się nie znam preferuję od 4 lat woja bodego i na nim znam się najlepiej.

Dam głos na NIE żeby chociaż tutaj jednak było równo. :)

Pozdrawiam.

Na wojnie po wstaniu automatycznie masz 100% hp, lol.

Postac jest dobra, tylko trzeba potrafic nia grac, i malo osob robi pod nia abs co tylko ją umacnia.

Opublikowano

Serwer zajebiśćie sie zapowiada lecz mnie troche odpycha to że nie działają zwoje egzorcyzmu na ku od m1 do g1 ponieważ 12h jak przyjmie powinno być tak 2h jak powiedzie jak nie powiedzie 1h i ptm zwoje egzo moga byc zablokowane

Opublikowano

Jeśli serwer na starcie będzie bez bugów i lagów to będzie to najlepszy hard w polsce, przebijając nawet Ravie bo na Triadorze przynajmniej jest sporo miejsc do zarobku.

Opublikowano

A ja mam jedno pytanie, a raczej propozycję. Co wy na to by usunąć zielony napis obok nicku pokazujący nam lvl? Odkąd go wprowadzili do metka gra stała się nudniejsza ;) Najlepsze co było to podchodzenie do gracza z 20 lvl mając 40 z eq na 1 lvl :P

Zbieram like ;x

Opublikowano

A ja mam jedno pytanie, a raczej propozycję. Co wy na to by usunąć zielony napis obok nicku pokazujący nam lvl? Odkąd go wprowadzili do metka gra stała się nudniejsza ;) Najlepsze co było to podchodzenie do gracza z 20 lvl mając 40 z eq na 1 lvl :P

Zajebiście wspominam te czasy, ale z naprawde dużą przykrością stwierdzam, że nie ma już co sie cofać, tylko lecieć do przodu i sie rozwijać :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...