Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shizer porażka ...

Gorszego Gm'a nie można znaleźć.

Po 1 nie znamy się po 2 możesz znać innych właścicieli moich kont ponieważ na każdym serwerze prawie sprzedaję więc nie oceniaj jeżeli nie masz 100% pewności że to ja :)

Ps : Takie hejty zachowaj dla siebie bo pisać ja też potrafię :)

jak zagrać na becie

Beta jest zamknięta ale bd otwarta około 10-12 dla wszystkich :)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bedzie przerobka z kolcow z nieb. Łez jak i z Ebonitow?

Z łezek, tyle że nie będą dawać inta tylko zapewne dodatkowy % na ludzi

Opublikowano

Wyczytałem do "na tych samych plikach co pod tiliana".. I skończyłem czytać..

Tak pliki easy pod harda..

ty ty ty ruda gruba ... :D

Czepiasz się szczegółów ;p

Ten serwer ma tak barwną przyszłość jak reszta serwerów czyli...

[...] nieważne ;>

a co do serwera kolejny niewypał , na początku bd tak jak z tym serwerem poliszword i nexanyty z androydem... każdy obsrany bd czekał na serwer i chuja z tego będzie jak zawsze ;d

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

ty ty ty ruda gruba ... :D

Czepiasz się szczegółów ;p

Ten serwer ma tak barwną przyszłość jak reszta serwerów czyli...

[...] nieważne ;>

a co do serwera kolejny niewypał , na początku bd tak jak z tym serwerem poliszword i nexanyty z androydem... każdy obsrany bd czekał na serwer i chuja z tego będzie jak zawsze ;d

Nie rozumiem takich ludzi jak ty porównujesz ten serwer do jakiś nie wypałów co w ogóle nie wiesz co się dzieje na serwerze tylko szukasz dziury w całym :) No ale każdy serwer ma hejterków , przekonasz się po starcie :)

Opublikowano

że nie działają rady/egzo na ku i jest 25 ku do g?

Przecież to jest napisane juz w zapowiedzi po co kręcić z tym taki nudny filmik ??

Niektóre są ciekawe ale ten akurat i mnie zanudził.

Opublikowano

Czekamy wszyscy z Niecierpliwością .! , Prawie serwer na wakacje mam nadzieje że bedzie Dużo ludzi i będze mozna poromawiac z kimś normalnym - czyżby stary PL ?

Opublikowano

Czekamy wszyscy z Niecierpliwością .! , Prawie serwer na wakacje mam nadzieje że bedzie Dużo ludzi i będze mozna poromawiac z kimś normalnym - czyżby stary PL ?

Starego Pla chyba nie widziałeś xD Srv jest dopracowany i wgl... Ale wątpie że ruszy bez żadnych ataków.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

A ja znów przytoczę temat DT. Nie lepiej od samego początku zrobić prywatne wejście?

To hard, wiadomo też, że będzie 1,500 + osób. Każdy będzie chciał ulepszać itemy u kowala, a wiadomo, że zasad nie ma takich jak na PL i każdy będzie się bił / przeszkadzał / zapierdalał pieczątki. Pewnie juz w 2/3 dniu DT będzie oblężone.

To tylko moja propozycja, która nie jest zbyt czasochłonna, a bardzo przydatna.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

A ja znów przytoczę temat DT. Nie lepiej od samego początku zrobić prywatne wejście?

To hard, wiadomo też, że będzie 1,500 + osób. Każdy będzie chciał ulepszać itemy u kowala, a wiadomo, że zasad nie ma takich jak na PL i każdy będzie się bił / przeszkadzał / zapierdalał pieczątki. Pewnie juz w 2/3 dniu DT będzie oblężone.

To tylko moja propozycja, która nie jest zbyt czasochłonna, a bardzo przydatna.

o to właśnie chodzi w metinie- rywalizacja, jeżeli nie jesteś dość mocny lub nie masz ekipy żeby zrobić dt i uspokoić tłum to sobie odpuść :) to właśnie było najlepsze w starym PL-u, za tym ludzie tęsknią- a przynajmniej ja :P

Opublikowano

Serwer zapowiada się bajecznie, mam jedno pytanie dla mnie bardzo ważne, gdy najedziemy myszką podczas handlu na skrzynie postaci, to zobaczymy która psotać tam jest i z jakim EQ?, jesli nie to możliwe będzie oszustwo podczas przekazywania postaci.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Ankieta o EQ została zakończona. Dotychczasowe 5 setów zostanie zmienione na 2. Dodatkowo chcemy abyście wzięli udział w kolejnej ankiecie.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ankieta o EQ została zakończona. Dotychczasowe 5 setów zostanie zmienione na 2. Dodatkowo chcemy abyście wzięli udział w kolejnej ankiecie.

Zróbcie też ankietę związaną z prywatnym DT.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Czy ktoś odpowie na moje skromne pytanie?.

Ps. Dla pewności, przy czytaniu KU nie używamy rady i egzo tak?.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

o to właśnie chodzi w metinie- rywalizacja, jeżeli nie jesteś dość mocny lub nie masz ekipy żeby zrobić dt i uspokoić tłum to sobie odpuść :) to właśnie było najlepsze w starym PL-u, za tym ludzie tęsknią- a przynajmniej ja :P

Rywalizacja to była na PL-u pare lat temu, to co teraz jest to nazywa się udzieraniem z debilami którzy grać nie potrafia.

kat ma racje, dajcie od startu prywatne dt... bo szkoda słów na to, co sie bedzie działo przy takiej ilosci osób.

@up

tak, zwoje i rady nie dzialaja na KU od m1 do g:)

Opublikowano

trochę lipa że misja na bojowca jest taka sama jak na pl, bym radził zmniejszyć ilość zabójstw łuczników do 50 żeby dało się zrobić ją samemu :mellow:

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...